Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.428
Reaction score
11.750
Локација
Beograd
Sr
Ne kmeče musavci što Partizan sklapa priču, imaju oni žvalavog da im da tri puta više nego što će Partizan ikad imati. Oni kmeče jer ne znaju šta će sa tim. Gde im je njihov Željko? Mogu li pokazati svog Bogdana?
Kako gde im je njihov Željko?Zar nisi primetio da pišu da je Dps Radonja trenutno bolji trener od Željka jer ga je pregazilo vreme, a ovaj je u usponu(nije poslednji u el, uspeo da bude pretposlednji) ? Da oni imaju velikog Lebranka u timu, najboljeg "defanzivca" lige? Da se i legenda Čova valjda pita za nešto a ne samo neki tamo Žoc.
A nekako su zaboravili šta je ta "legenda" radila na Kosovu i u Šilerovoj, kako je "trenerčina" osvajala trofeje dok su Partizanu vezane i ruke i noge(pp aparati,trovanja,3vs5, trokoraci itd), šta se toleriše "najboljem defanzivcu lige" u regionu, a kako ispada smešan u EL,kako "dominiraju" u EL(samo treba obrnuti tabelu)...
Sve bi oni dali da imaju svog Žoc-a, još bi više dali da mogu našeg da kupe al ne ide to tako kako je mali djokica zamislio. Ne prodaje se svako moralnim patuljcima. Neko je Volden, ali mnogo je više Gagija,Vestermana,Lovernja, Bogdanovića,Milojevica.
Plašili su nas se i dok su nam bile vezane ruke i noge sa sve povezom preko očiju, zamislite šta je sada u njihovim glavama?
 
Последња измена:

felix

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
43
Reaction score
195

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Poštovani Želimire,

Ne postoji reč ni na jednom svetskom jeziku koja može bar približno opisati zahvalnost i ljubav koju osećam prema Vama.
Živi i zdravi nam bili još godina sto!!!

Pozdrav braćo, PARTIZAN MELJE, NEMA STAJANJA!!!
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
Najbolji evropski trener kog je Partizan rodio i iznedrio, se vratio u svoj matični klub za koji navija i koji voli kao lud, i zamisli molim te neko je ogorcen i ozlojedjen zbog toga?! Kako je to moguće, odakle njemu i Partizanu pravo na ljubav i život?
Za njih je mjera da nam Dragan Jakovljevic bude trener. Za njih je mjera da za njih igra Loyd, a za nas Perkins. Jebacemo vam majku.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Ne mogu da docekam ponedeljak i konferenciju. Strah kod cigana oko mene je evidentan, svi kao nesto cestitaju kazu svaka cast cestitam klacemo se i tako to ali se vidi da im nije ni malo drago jer ipak najveca trenerska velicina svih vremena je se vratila u svoj klub.

Sto se tice pojacanja ne sumnjam da Zeljko ima u glavi koga ce i gde sta skripi, kao sto sam vec napisao gledao nas je prosle sezone, verujem da je vec sklopio kockice i predocio Savicu tako da ne bih sa zeljama izuzev jedne a to je Danilo Nikolic koga bih jako voleo da vidim kod nas. Da li ce se ostvariti videcemo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top