• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KKP - nostalgija, legende i stare slike

 • Зачетник теме MRTAV ZVUK
 • Датум покретања

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.500
Ne znam sliku sam nasao na netu bez podatka i rezultata.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
8.570
Локација
Beograd
Питао сам зато што кад у тиму имаш Кићу и Прају заједно...онда је баш тешко било да изгубиш... :D
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.819
Možda čak nije ni beležen rezultat... Kića je služio u Zrenjaninu, ne znam koje godine, Pančevo i nije daleko, a Praja je služio baš te 1979... U takvim mečevima najvažnije je bilo ne dozvoliti da se neko povredi, a pogotovo što je igrano napolju, dakle na betonskoj, ili u boljem slučaju asfaltnoj podlozi... A s obzirom da su te utakmice po pravilu imale i treće poluvreme... :D

Mada... služio sam 1992/93. i bilo je u planu da se odigra meč protiv lokalnog tima, sećam se čak i da smo počeli sa nekakvim pripremama, a tadašnji komandant brigade čak je prokomentarisao ''nemoj baš da vas razbiju'', tako da bi rezultat na kraju bio zabeležen... na kraju do meča nikada nije došlo... Razlog niko nije pominjao, najverovatnije da je bilo do tadašnje situacije, a moj garnizon je svako malo bio u stanju borbene gotovosti...
 
Top