• Rukometni klub Partizan je pre nekog vremena zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2021/22, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu. U sezoni u kojoj se posle dosta vremena takmičimo uspešno i na međunarodnoj sceni, Partizan.NET je odlučio da se ponovo odazove pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe u našu akciju.

  Prošle sezone, zajedno sa Fondacijom „Pučisti 2012“, zajedno smo sakupili i uplatili 75.000,00 RSD na račun kluba. Predsednik RK Partizan, gospodin Željko Perkunić je u direktnom razgovoru objasnio koliko takve donacije pomažu tekućem poslovanju Kluba.

  Zato smo odlučili da pozovemo sve koji žele da se pridruže, bez obzira da li će biti u mogućnosti da prisustvuju utakmicama ili ne. Posedovanje sezonske ulaznice za bilo koji Klub iz našeg Sportskog društva je verujemo posebna memorabilija za svakog iskrenog navijača Partizana.

  Donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET ili uplate preko našeg PayPal naloga webgazda@gmail.com učestvujete u akciji koja će trajati do kraja kalendarske 2021-ve godine. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica u ime onih koji su učestvovali.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Nakon uplate, molimo da se javite nekom od Urednika da bi se evidentiralo ime i prezime kao i uplata, ukoliko želite da dobijete personalizovanu sezonsku ulaznicu (ili više njih). Za sve one koji nisu članovi Foruma ili jednostavno preferiraju taj tip komunikacije E-mail je: urednistvo.partizan.net@gmail.com. Ukoliko želite da anonimno donirate, vaša uplata će se jednostavno voditi pod „Partizan.NET“.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa

  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan (kupovina sezonskih ulaznica)

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa ili žive u inostranstvu:


  webgazda@gmail.com

  RK Partizan

KKP - nostalgija, legende i stare slike

 • Зачетник теме MRTAV ZVUK
 • Датум покретања

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.242
Локација
Brèko, BIH
Gore na slici, onako po sećanju : Miketa Đurić(tehniko).Arsenije Pešić ,Milan Medić,Boban Petrović, Milenko Savović,Nebojša Bukumirović, Danko Cvjetičanin,trener Borislav Reba Ćorković,, a čuče: Dragan Todorić, Dule Kerkez,Dragan Milutinović, Dragan Kićanović, Miodrag Marić i Goran Despotović.
Praja Dalipagić je tu sezonu igrao u Veneciji (tadašnja Karera),Zorkić bio u vojsci a Grbović je samo trenirao sa Partizanom, jer mu Borac iz Čačka nije dao ispisnicu.
Ovo je najverovatnije slika iz poslednjeg kola te sezone i duela sa Radničkim LMK sa crvenog krsta, poraz na kraju.
Titula je obezbeđena kolo pre, pobedom nad jedinim konkurentom Cibonom 91-87., takođe u Hali na Novom Beogradu.
 
Top