Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • Otvorili smo tipligu za prvenstvo Srbije za sezonu 2023/2024. Prvenstvo počinje u subotu, 29. jula tako da preporučujemo da se prijavite odmah i da postavite vaše tipove za prvo kolo Superlige. Postavljanje tipova je moguće do početka prve utakmice!

  PRAVILA TAKMIČENjA "Superliga Srbije - Sezona 2023/2024":

  1) Prognozira se tip utakmice: 1, X, ili 2.

  2) Za svaki pogođen tip dobija se 1 bod. - Npr. Ukoliko ste prognozirali 1 a rezultat odigrane utakmice bude 1:0 ili 4:1 ili bilo koja pobjeda domaćina, dobijate 1 bod.

  3) U svakom kolu biće ponuđeno 8 parova Superlige za trenutno kolo čije tipove pogađaju takmičari.

  4) Ukoliko pogodite 5 od 8 parova dobićete automatski 1 extra bonus bod, to jest 6 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 6 od 8 parova iz kola dobićete još 2 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 8 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite 7 od 8 parova iz kola dobićete još 3 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 10 bodova za to kolo.
  Ukoliko pododite svih 8 parova iz kola dobićete još 5 poena, što bi sa prošlim bonusom značilo ukupno 13 bodova za to kolo.

  5) Svi tipovi moraju biti postavljeni pre početka prve utakmice trenutnog kola, nakon toga tipovanje će biti zatvoreno.

  6) Pravilo plasmana na kraju sezone takmičenja: Broj bodova će odlučivati plasman na tabeli. Ukoliko neki korisnici imaju isto bodova, deliće mesto na tabeli.

  PS: Ukoliko primetite neke nepravilnosti ili problema pri radu skripte, prijavite!

  Uključite se i igrajte sa nama!

  TIP LIGA | SUPERLIGA Srbije 2023/2024

KKP - nostalgija, legende i stare slike

 • Зачетник теме MRTAV ZVUK
 • Датум покретања

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
59
Reaction score
283
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Moze Moka, al u cetvrtu petorku.
Treba cesce da se ponavljaju ovakvi izbori, cisto da se celokupna javnost, a posebno mladje generacije nonstop podsecaju kakve su sve velicine nosili crno-beli dres kroz slavnu istoriju.
Partizan, to je esencija kosarke, Boston Seltiksi su americki Partizan.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
2.984
Reaction score
9.958
Локација
Yaoundé
... Strahovita su imena u opticaju...
Navodim od one prve generacije koju pamtim kao klinac:

Dragan Kićanović, Dražen Dalipagić, Boban Petrović, Miško Marić, Milenko Savović, ne smem izostaviti Arsenija Pešića, donekle se sećam čak i Dušana Kerkeza, dok iz priča pokojnog starog ostali su mi u sećanju Josip Farčić i Boris Beravs... pa sledi generacija Divac, Paspalj, Željko Obradović, Đorđević, Danilović, ne zaboravljam prethodno ni Vilfana iako je bio tu samo jednu sezonu... pa formiranje generacije koja će uz Đorđevića i Danilovića stići do vrha Evrope, Koprivica, Ivo Nakić, pokojni Dragiša Šarić (koji je, igrom slučaja pazario računar u firmi u kojoj je tada radio moj brat, pa kad mu se burazer obratio sa željom da ga pozdravi, ovaj se gotovo postideo... koliko je to bio skroman i dobar čovek), Vlada Dragutinović... da ne idem dalje, a nekog sam garantovano nepravedno i neopravdano zaboravio...

I sad bi ja trebalo da biram dve petorke... pa, da l' ste vi normalni? :D
 
Top