Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Košarkaška Superliga Srbije 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Vidim niko ne spominje utakmicu.
Jedno od tezih gostovanja, nikada u bilo kom sastavu se nismo naigrali tamo, ocekujem knap utakmicu i nasu pobedu.

SL: FMP - Partizan mt:s, subota 18h

Dragan Milosavljević je izneo svoja očekivanja:

„Ekipa FMP-a je izgubila prvo kolo od OKK Beograda. Pokušaće taj poraz da nadomeste ovom utakmicom, biće maksimalno motivisani. Dobra su ekipa, dobro igraju. Imali smo puno problema u Kupu protiv njih. Neizvesno je bilo do samog kraja. Čak su oni u prvom poluvremenu imali veliku prednost koju smo stizali, tako da moramo ozbiljno da shvatimo i uđemo od samog početka u meč. Ekipa FMP-a igra dosta brzo, ostvaruju dosta kontranapada i imaju dobre šutere tako da će biti veoma teška utakmica“, istakao je mladi bek crno-belih.

Utakmica će se odigrati u subotu 26. marta sa početkom u 18 časova uz direktan prenos na našem sajtu, u sklopu platforme KK Partizan mt:s Live.

kkpartizan.rs
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Evo ja da prokomentarišem iščekivanje utakmice, čisto da ne ostaneš jedini. :D
Ja očekujem puno lakšu pobedu nego u kupu. Očekujem pobedu bez ikakve neizvesnosti u poslednjih par minuta. Mislim da ćemo ući ovaj put u utakmicu mnogo, mnogo ozbiljnije nego u kupu i da ćemo ih zgaziti. U kup utakmicu smo ušli bez "opomene" koju sad imamo. Odigrano finale kupa (onako kako je bilo) će biti naš najveći motivator danas.
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Pre bih rekao da ćemo u utakmicu ući bez rezultatskog imperativa koji smo imali u KRK-u.Mislim da će i fmp-ovci biti manje napaljeni nego u finalu.Očekujem nekih 10-ak razlike,ali ne očekujem veću minutažu za malde igrače.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Kraj, fmp-Partizan 67-76!
Najbolji Kecman i Gist sa 12, Dzavai 11

Rutinska pobeda, sa malo muke, ali nije lose.
Provincijalci su mnooogo provocirali, na celo sa covica junior!?:pickaciganska
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
pobeda 76:67 ... ceo mec su govna iz zeleznika provocirali,skakali na svaku odluku sudija ... pred kraj 1 pol izbacen je neki njihov navijac,a sudije nisu smele da odu u svlacionicu !!!
sreca pa nije doslo do nekog incidenta jer je par puta bilo na ivici ...

Katic je odlicno odigrao napuvsi igrace fmp-a rano sa licnim greskama .. Kurta takodje ok,a Gist se posle slabog prvog probudio u drugom i na kraju upisao,cini mi se 13 poena ... veseli je imao par zakucavanja od cega 1 monstruzno u prvom pol,kad je zakucao maltene sa slobodnih bacanja ..
idemo dalje ...
 

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Победа у лименци!
ФМП-Партизан 67-76

Радује ме равномерно распоређена минутажа играча. Браво Владо! :clap

 
Последња измена од уредника:

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
Pise se pobeda protiv plekanih cigana. Milosavljevic ponovo na nivou :banghead
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Svaka cast momci na pobedi. Samo gazi ! Dobra minutaza klinaca... Samo tako!
Edit: Je l ima neko to zakucavanje Veselog da okaci na youtube :)
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
Crno-beli pobedili u "tuči" sa FMP Železnikom

26. mart 2011. 20:01 > 20:02

U derbiju drugog kola KLS, Partizan mt:s pobedio je FMP u Železniku rezultatom 76:67. U više navrata umalo da dođe do tuče na terenu, a sudije na poluvremenu nisu htele ili smele da odu u svlačionicu.

U reviji udaraca, guranja, psovki, kačenja i pritisaka na sudije, košarkaši Partizana mt:s pobedili su FMP u Železniku i zabeležili drugu pobedu u dva kola Košarkaške lige Srbije. Ujedno, naneli i drugi poraz "panterima" - 67:76 (20:20, 8:17, 22:19, 17:20).

Utakmica je, umesto košarkaškim potezima, obilovala grubostima.

Šampion je pokazao da je kvalitetniji tim, što je svima bilo jasno i pre ove utakmice pred oko 2.400 gledacala, ali je glavni utisak iz Železnika loša poruka o takmičenju za prvaka Srbije, koji su svojim ponašanjem poslali mnogi akteri meča. Sudeći po jednom od derbija Superlige, posle samo dva kola, može se zaključiti da će svi jedva čekati kraj takmičenja i da će biti dobro ako nam se u naredna dva meseca još jednom ne dogodi Vršac i neka opšta tuča na terenu.

http://www.mondo.rs/s201462/Sport/Kosarka/Crno-beli_pobedili_u_tuci_sa_FMP_Zeleznikom.html
 

mortician

Grobar
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
325
Reaction score
14
Локација
Лапово
Limena gamad mogu da ga duvaju,na čelu sa vlasničkom porodicom,tata i sin neka samo duvaju,a snajka...pa o njoj ćemo nakndadno,moram dobro da razmislim.

Bravo momci,bravo Vlado,pokazali smo karakter i nismo ustukli pred grubim nametanjem tuče i pritiska....našla govna sa nama da ulaze u tuču,a mi u timu imamo kostolomca Raška :D
Čuo sam nisam video još,ali ih je Raško napunio penalima,napunio laktovima...i vuk sit i ovce na broju.
Kurta izdrčao pritisak malog govneta,i izvršio poslednji udarac trojkom za definitivno razrešenje pobednika...ušao je u lepu seriju,već 4-5 mečeva šutira preko 50% za tri...pu,pu,pu
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Pa nasao kad ce u seriju da udje... sad mora da ostane i sl. sezone hehehe
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
„Čestitаm mojim igrаčimа nа fer igri. Sve ekipe su u Superligu ušle sа sedаm dаnа pаuze, što se iskoristilo zа pojаčаni rаd. To se odrаzilo u pаdu forme, broju promаšenih bаcаnjа, moždа i slаbijem trčаnju koje nije bilo nа nivou. Moždа ni utаkmicа nije bilа nа očekivаnom nivou. Međutim, osim prve četvrtine držаli smo kontrolu mečа. Iz većeg obimа rаdа imаli smo mnogo promаšenih slobodnih bаcаnjа i zicerа. Ono što je bilo zа pohvаlu je 18 аsistencijа, аli šut zа jedаn nikаko, kаo ni skok u kojem morаmo dа budemo dаleko bolji. Čestitаm FMP-u i kolegi Petroviću i sigurаn sаm dа će biti iz utаkmice u utаkmicu sve bolji“, rekao je trener Jovanović.

kkpartizan.rs

Na sajtu lige bi trebalo da bude okacena cela utakmica, samo ne znam kada.
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Svaka cast na pobedi,a govna ne treba ni komentarisati samo ih ladno ignorisati,kompleksi su neizlecivi.
 

Гпб

Guest
Нека се напише име и презиме тог говнета из ФМП-а које је претило судијама из тунела!
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Cestitke nasim igracima na rutinskoj pobedi.... Ovi mentoli se izlozili da mogu da nas dobiju, jebo im pas mater provincijalsku... Vidim da je Pera imao neki sukob sa onim Jelicem-grckom picketinom!? Jel ima neko ko je bio tamo ili gledao da napise sta je to bilo!? Ovaj kolko sam video hteo i za jaja da ga hvata!?
 

Zenevac

Početnik
Учлањен(а)
06.04.2010
Порука
192
Reaction score
0
Локација
zeneva
ukratko sa utakmice koja ce se vrlo brzo zaboraviti.
fmp kao i obicno maksimalno motivisan i jako agresivan. prednjacio je Jelic koji se primio kao mlad majmun. potsetio me je na ciganske dane Ace Gilica. sem par nasih zakucavanja slabo sta je vredno pomena. mozda je i najzanimljiviji detalj bio sprint Dzavaija i Mileta Ilica od nase trojke do njihovog kosa u kom je Ozi pobedio za dva koraka i lagano polozio. Dzerels prilicno neubedljiv protiv Covica, Lucic se izgubio na samom pocetku sa vezana dva promasaja i izgubljenom loptom, Milosavljevic vec standardno neubedljivo,a jako dobro je odradio Katic koji se izdvajao i svojim crvenim pertlama. :banghead Pitam se gde ih je samo nasao i sta je hteo sa njima da poruci!?
evidentno je da smo van forme, ali se nadam da je sve to po planu pred F4.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top