Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Košarkaška Superliga Srbije 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.218
Reaction score
33.559
Локација
vaginamandibularia
Izuzetno mi je drago da se Milosavljević upisao u strelce. Njegov učinak u potpunosti opravdava prosečnu minutažu od 25+ minuta po utakmici.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Posto vidim da se svi pitaju zasto nema Bogdanovica i svi se nesto iscudjavaju zbog toga..... pitao bih vas da li ga je iko gledao na utakmicama za mladi tim i ako jeste jel primetio njegovo ponasanja? Drugo jel neko gledao njegov nacin igre i uopste ucinak u mladom timu....Decko je veliki talenat ali ima problem u glavi, nije svestan gde je dosao, dajem to sebi za pravo da kazem iz vise razloga!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Ovaj Milosavljević je stvarno fenomen! 26.37 minuta u igri, 2 poena...Sjajan učinak,ako još uzmemo u obzir da smo igrali protiv tako jakog protivnika!
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Klinci fino...Pešaković kao Jaka,šutira kao deca na vašaru 0 od X:buhaha

Ima neuporedivo najbolji sut u Partizanu...da bi to i pokazao trebace da stekne malo rutine, plus da malo ojaca(zbog odbrane i faulova) i bude zdrav u glavi i bice ok igrac.

@nikola70

potencijal kakav je Bogdanovic ipak trebas malo da istrpis, sve te bubice(ako ih ima, ne znam nisam ga gledao u mladom timu...gledao sam ga u Zitku, gde je sve islo preko njega)...moras pametno da radis...ne mozes sa njim da radis isto kao sa nekim velikim radnikom koji ima malo talenta ili ga nema...a on, ako ima dobre savetnike i bude pametan i slusao popravice i odnos
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Ljudi, napokon je bila milina videti i Jovanovića da se opusti i da da šansu ovoj deci koja su stvarno, ali stvarno talentovana. Što se tiče kritika, a njih će biti malo jer neću da zamaram sebe i druge nebitnim igračima, samo ću ih pomenuti, Džavai, želim mu ugodan put u Australiju što pre i kartu gratis da ne ide sam, već da pomogne sinu draganu da i on nadje košarkaško uhlebljenje u zemlji kengura. A sad lepe stvari.

Džerels opravdava ono što je izjavio u Žurnalu da se oseća bolje, i izgleda sve bolje. Preuzima sve konce i pogadja napokon skoro sve što šutne.
Jaramaz, mnogo bolje nego ikad do sad. Najveća minutaža do sad takodje, malo se ispucavao, ali i to je plus jer ima drskost koja je neophodna. Bacanja ko Veseli, ali to je više iz neke treme, posle se naštelovao.
Lučić, igrač utakmice. Veseli ima naslednika. Iako ima strašnu fizikaliju, da ima još koji cm bio bi bukvalno novi Jan sa košarkaškim znanjem i pedigreom. Bravo majstore.
Bešović za ono malo što je igrao stigao da pokaže želju, borbenost, da lupi bananu, da uhvati par skokova i da pocepa mrežicu sa poludistance kao bek :D. 2,21+cm + luk 1, 5m :D, ko će to da čuva? Znam da će i on da nam kida živce kad dodje vreme al makar je naš.
I za kraj pomenuću malog Pešakovića. Ne slažem se sa gore navedenim da je ko Jaka. Mali ima pokret, ima šmeka, prva utkamica, pa se malo odsekle ruke, za razliku od jake ne maši makar ceo koš sa bacanja, u odbrani borben u napadu srčan, čini mi se da ga ne ureknem da smo dobili strašno pojačanje. Oni koji nisu gledali videće, dečko ima prelepu mehaniku šuta, i na zagrevanju se to lepo videlo. Kad je na kraju prvog ukrao loptu i krenuo da zakuca video se sav potencijal i sva drskost, na stranu što je popio bananu koja je posledica neiskustva. Samo napred.
Ostali svaka čast. Veseli na nivou, pera i kec onako iskusno starački, Raško koliko je trebalo. Jedino ne znam gde je Bogdanović u svemu ovome, ali ionako ima previše bekova (pomoćnih krila). Doći će i njegovo vreme. Ako im se svima ukaže šansa, uz najavu da možda dolazi Miljenović, čeka nas, makar se meni čini, lepa budućnost.

Evo počinje na sos-u. Gledajte.
 
Последња измена:

Злаја

Grobar
Учлањен(а)
19.12.2008
Порука
712
Reaction score
11
Bogdanovic ima povredu ruke... Lucic odlican, drago mi je i za Jaramaza sto je imao toliku minutazu...
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Meni se cini da smo u ovom Pesakovicu dobili pleja za buducnost! Super se snasao veceras! Ja sam ocekivao da je doveden kao dvojka, ali se i vidi da fizicki nije bas najpogodniji za tu poziciju, ali se i na pleju odlicno snalazi!
Sut je za neuporediti sa Klobucarom, odmah se tu vidi osecaj pri tom sutu, i bar kad promasi promasi kosarkaski a ne kao ad je izasao iz ringa sav otekao pa da ne moze da dobaci kao gore pomenuti! Mozda i najbolji potez kluba u ovoj sezoni, ali samo pod uslovom da ga ne vratimo u Borac sledece sezone, kao sto su najavili iz Cacka!
Nadam se da je Jaramaz razuverio neke ovde!?
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.356
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Пешаковић да има који сантиметар више био би страшан потенцијал за бека.Штета овако је принуђен да игра плеја,иако му више годи двојка ...
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Pobeda iz druge brzine.
Ne treba pisati ni hvalospeve ni neke kritike, opustena utakmica, razlika u klasi, idiot vojinovic, poseta od 2000-2500 ljudi, fino poredjana minutaza.

Gist laksa povreda kolena. Bice sve ok.
 

NuSkNvP-PG

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
100
Reaction score
0
Bravo za sve pogotovo za Jaramaza,Lucica i Besovica . A ovaj Pesakovic ima nesto u njemu sto mi govori da ce bit strasan igrac
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Fina utakmica, opuštena, hajlajt naravno upravo naši klinci. Mali pešaković mi se čini kao dobar potencijal, ima jednostavno neki šmek i dobro prenosi loptu, solidan šut čini mi se. Što se tiče bešovića, ovo je možda 2,3 put da ga gledam i rano je govoriti nešto preterano, ali on svaki put dobro koristi svoju minutažu tako da svaka čast mali samo nastavi, ima još mnogo sezona ispred sebe. čak je pokazao i da ima mekanu ruku s obzirom koliki je :clap Jaramaz se malo stegao ali i to će nadam se doći na mesto. Lučić naravno je naš najvidljiviji potencijal, ima muda za ulaz i ima košarkaški bezobrazluk i mislim da će sledeće sezone eksplodirati.

Pozdrav i za neumornog mišu koji je celu tekmu maltretirao veselog :buhaha
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Opustena utakmica, pobeda sa 30% snage i finu minutazu su dobili i "klinci". Odlicna partija Jerellsa, Lucica i Jaramaza; nesto slabiji Milosavljevic i Jawai. Novajlija Pesakovic je imao tremu i zato je imao nekoliko gresaka i promasenih suteva sa cistih pozicija, ali bice on bolji. To bi bilo ukratko utisak sa utakmice.

Nadam se da ce se Gist sto pre vratiti na teren i da meljemo sve do titule!:napred Partizan
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Bešović mora da se istrpi, ali baš da se istrpi. Nešto kao Vraneš! A kad smo mogli Vraneša možemo i našeg klinca. Momak je 92 godište, još je mlad i sigurno nije pokazao koliko može.
Nije lako dati koš preko 2i20 i plus ruke, biće on od koristi :)
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Osim Lučića koga smo već dobili kao formiranog igrača (mislim i u "glavi") za naredne sezone, ova i ovakva srpska liga će nam dati jako, jako puno prostora da forsiramo kroz nju ostale naše klince.

Očekujem da jedino pred sam F4 NLB-lige (u Vršcu protiv Hemofarma sigurno, u poslednjem kolu prvog kruga, a delimično i u Valjevu u 8. kolu, zbog držanja ritma i tenzije) odigramo sa forsiranjem najjače petorke + sa 1-2 "glavne" zamene, tj. sa nedavanjem značajnije minutaže "deci". Pre i posle toga - biće forsiranja "dece" samo tako!

Dakle slobodno neka se ostali klubovi u Srbiji raspadaju po svim šavovima, ne smeta nam to ama "ič"! Čak šta više...
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Pohvale za Lucica koji me skroz opovrgnuo ali bas zato mi je jos draze :D Idemo dalje na redu FPM vec sutra...
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Lucic i Jaramaz su nasa svetla buducnost, nadam se da ce biti nesto i od Bogdanovica, tu je i Besovic. Jos ako dovedemo malog Miljenovica iz fmp-a eto nam petorke za narednih 5 godina :)
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Jel zna kolko ce biti karta sutra u Zelezniku?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top