Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Košarkaška Superliga Srbije 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Dimitry

Grobarčina
Учлањен(а)
26.09.2010
Порука
2.049
Reaction score
177
Локација
Владивосток
Квалификације у женском рукомету, ово мора да је шала.
Немам више снаге да пљујем по РТС...
Предајем се...
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
ne bi me cudilo da danas mixovano prenose odbojku i vaterpolo ...

jos dzukele mogle da posalju nekog komentatora u rim .. jebena avionska karta je 100 eura do tamo

majku vam lopovsku jebem .. u kakvoj mi zemlji zivimo ....
 

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice
Jebem mu mater,pa sta radi urednik sportske redakcije? Valjda njemu treba jebati mater.
Danima se proziva jebeni Tijanic svaki put kad nas nisu prenosili,cisto sumnjam da taj glavati ima vremena da se bakce toliko oko sporta.
Jos se za tog urednika sportske pisalo da je partizanovac :confused
Ako gresim u proceni odgovornosti, povlacim rec,mozda je neko upuceniji.
 

Zagor

Guest
Finale 2. deo - Vršac, nedelja 20h03.06.2011.

Košarkaše Partizana mt:s i vršačkog Hemofarma u nedelju 5. juna očekuje nastavak finalne plej-of serije Superlige. Prva utakmica odigrana je u hali „Pionir“, a sada se serija seli u „Milenijum“ gde je druga utakmica između velikih rivala zakazana za 20 časova. Ovaj susret će biti u direktnom televizijskom prenosu na RTS, kao i na zvaničnom sajtu klub u sklopu platforme KK Partizan mt:s Live.

Crno-beli vode u seriji 1:0 u pobedama, jer su u utorak ubedljivo savladali izabranike trenera Lukajića sa 85:60. Tim iz Humske i farmaceuti su odigrali ukupno 70 utakmica, 57 puta Partrizan je bio uspešniji, dok su Vrščani 13 puta odneli pobedu. Četiri finalne serije domaćeg prvenstva su imale iste aktere i sva četiri puta parni valjak je trofej odneo u Humsku. Tri puta je rezultat bio 3:1 za crno-bele, a samo jednom je bilo 3:0.

Šef stručnog štaba podseća na opuštanje koji je njegov tim imao u drugoj utakmici polufinalne serije u Železniku i napominje da jenjegov tim izvukao pouke iz tog meča:

„Već sam pomenuo da prvi meč finalne serije protiv Hemofarma i ta nešto veća razlika može da bude mač sa dve oštrice. U smislu da može da opusti našu ekipu, a opet ta razlika će sigurno na neki načn motivisati Vrščane da uđu daleko agresivnije u naredni meč, pogotovu što se igra pred njihovom publikom u „Milenijumu“. Normalno mi smo poučeni iskustvom iz polufinalne serije, gde smo posle prvog susreta odigrali jako lošu utakmicu u Železniku, izgubili, tako da i mi moramo na pravi način da reagujemo. Finalna serija nalaže jednu dozu ozbiljnosti koju moramo da držimo na određenom nivou i da to pokazujemo iz meča u meč. Pre svega to mora da se vidi u pristupu od prvog sekunda utakmice“, istakao je Vladimir Jovanović</I>.

„Voleo bih da i ovoj drugoj utakmici prisustvuju navijači Partizana, kako oni koji će doći sa strane tako i oni koji žive u Vršcu, nadam se njihovoj podršci sa tribina“, dodao je trener Jovanović.

Meč u Vršcu će biti odogran u nedelju 5. juna sa početkom u 20 časova.

Са нашег сајта. Изгледа да нису обавештени о непреношењу.

Знам да није права тема, али био бих захвалан да ми неко, уколико зна, пошаље приватну поруку у вези са ценом карата за сутра. Унапред хвала.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
@marija
Ja sam pomesao za kosarku, mislio da se igra danas :D al u svakom slucaju kad kod da se igra opet ne ide u direktnom.
 

BlackReaper

Početnik
Учлањен(а)
02.02.2007
Порука
135
Reaction score
16
Локација
Бор
Пише да ће цена карата бити 300 динара.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Sad su javili na dnevniku da ce prenositi prvo poluvreme rukometa, a onda se direktno ukljucuju u prenos iz Vrsca. Ako su lagali mene i ja lazem vas.
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Bice prenosa na RTS od 20:00...

Izgleda da su mejlovi pomogli, Tuljo hvala za adrese :)

Pozdravio sam im i blizu i dalju rodbinu, i molim sve da im pisu, da ovi retardi iz RTS konacno svate da NE MOGU da se igraju sa nama...
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Ma jebo ja njima mater!
Što se utakmice tiče stvarno ne znam kako oni nas mogu da dobiju.Jedino mi možemo da izgubimo zbog naše kurcobolje ali to danas ne sme da se desi.Verujem da je svima u interesu da se sezone što pre završi i da se ne cimaju put Vršca još jednom.Uostalom svi bismo voleli da titulu slavimo u Pioniru i da se lepo oprostimo od Veselog:cryU prvoj utakmici smo imali problem sa građenjem svog reketa što je rezultiralo da hemosi imaju više ofanzivnih skokova(čini mi se ukupno 12), i naravno očajna odbrana pika od strane Džavaija.Moramo da stisnemo odbranu od samog početka i da već u prvoj četvrtini prelomimo utakmicu,kao što smo radili u Pioniru.Sigurno ćemo imati puno slobodnih šuteva za 3 i očekujem pristojan pocenat(35-40%).Lučić,Milosavljević i Gist su značajno podigli svoje procente i treba ih maksimalno koristiti.Znači,angažovano u odbrani i opušteno u napadu sa dosta spuštanja lopti u reket što će nam ili otvoriti put za laka 2 poena ili za slobodan šut za 3.Jednostavno sve zavisi samo od nas.Hemosi nemaju karakter da nas pobede a verovatno ni vere.Ipak smo ih 5 puta otresli sa 10 i više razlike.Železnik nam se ne sme ponoviti!!!
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Receno je na kraju emisije "Sport Plus". Kao prenosice rukomet 30 min i onda se direktno ukljucuju u prenos sa Hemofarmom.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Još malo pa se kreće za Vršac...traktori sklonjeni, put čist, Valjak kreće...
Hajde Grobari, danas se osvaja titula, danas se sve može rešiti!
Svi u Vršac, ko god hoće i može!
:D::šal:D:
 

Denidonvito

Početnik
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
59
Reaction score
1
Уколико приступимо са истом концентрацијом и озбиљношћу као у првој утакмици ја се надам да ће се до краја треће четвртине знати победник.

До победе!!! :D:
 

GandraSu

Grobar
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
311
Reaction score
2
Dani slavlja za grobare.Mislim da ce u Vrscu biti bez problema.Ovih dana sam rts slao poruke,pogotovo zbog polufinala u vaterpolu.Neka pate,PARTIZAN melje kao nikad!Deseta UZASTOPNA na vidiku!
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Креће пренос на ртс-у...
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
dajte makar play by play ako ima neđe, za nas koji nismo u mogućnosti da gledamo drugačije..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top