Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
301
Reaction score
355
Šteta. Dobro smo igrali. Obe utakmice. Zaslužili smo više. Dobra igra, loši rezultati. Poklonili smo im prolaz. Poklonili smo im golove. Govna iz Pireja nisu pokazala da su toliko bolji i skuplji tim. (Ali pokazali su da su iskusniji.) Zato i jeste šteta. Vratiće nam se ovo. Sad se mora ući u LE. Ovaj tim zaslužuje da igra grupnu fazu. Šteta, majku mu jebem! Stvarno šteta. Zaslužili smo više. Ali to je fudbal.
 
Последња измена:

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Videli smo Partizan kakav smo oduvek hteli da gledamo u evropskim utakmicama, a složićemo se da puno puta na žalost nismo imali prilike jer je uvek tih "puno puta" nešto nedostajalo da to bude baš ono što želimo.
Sada kada je Partizan igrao onako kako želimo, nije bio potpun. Nije bilo potpuno. Nije bilo potaman. U pitanju su bile samo neke nijanse... na koje smo svi ukazivali. Kiksevi odbrane i moguć kiks golmana. Ne volim bre da likujem ali iz aviona se videlo da je kiks odbrane i golmana moguć uvek u svakoj utakmici. Kljajić je postao sigurniji i bolji je, ali taj neki njegov blic trenutak je uvek moguć. A Ćirković, pa šta da kažem kad je sve sam rekao. Nadam se samo da to vide Đukić i Iliev i da već uveliko traže rešenje za taj problem.
Jer, nama u kvalifikacijama za LE može da bude još teži protivnik od olimpijakosa, a šta ćemo tad sa promajom nazad?
Pa džaba tri Sume napred ako primamo golove kao što smo i primili, svaka konkretna šansa i mi primimo gol. Ej bre, pa to nije slučajno. Jeste faktor sreće takođe u pitanju ali... Mačva jedan napad i penal, Budućnost malo ozbiljnije krenuli ne znamo gde smo, olimpijakos tri kontre tri gola, danas dva šuta i dva gola. Ej bre... to nije slučajno. Znači mora da se menja nešto. Nije kasno da dovedemo pojačanje u odbrani, da se spremimo čvrsto, pa i ako budemo nosioci a protivnik nam bude dosta slabiji mi moramo da imamo dobrog štopera jer ako želimo da igramo grupnu fazu LE ne možemo da igramo sa ovakvom promajom nazad bre, kako im to nije jasno?
I eto, neko će reći da nam dobar štoper ne bi bio garant da ćemo proći olimpijakos. E pa evo ja kažem da bi nam bio garant, i da bi uz golmana tek bio garant da ćemo ih proći, i da bi ih prošli.
To je mala nijansa ali nas je koštala. Ovi su se ciganisali i nekako su nas prošli, ali da smo mi sigurni nazad ne bi to tako bilo. Nisu oni krivi, mi smo trebali to da sredimo. A sada kada imamo vremena, ajde sad.
Što se tiče ove ekipe, pa oni su oduševili sve nas navijače. Svaka čast za borbu, osećaj je odličan. Žal za pobedom, jer smo ih imali. Slično kao Evroliga, ono kad malo fali. Ali, znamo da ovakve utakmice daju dodatnu energiju i samopouzdanje igračima, pa ovaj loš rezultat je samo loš rezultat, mislim da neće da gurne ekipu dole već će da je dodatno motiviše za kvalifikacije za LE. Nadam se, i još jednom upozoravam dovedite štopera, dovedite golmana (mada znam da nećete jer ćete pomisliti kog sad golmana Stojke nije tu onaj iz Voždovac neće kog sad da dovedemo, ali to je vaš posao da nađete dobrog golmana), po mogućstvu veznjaka koji će da krlja uz Evertona ali mislim da bi i Jevtović mogao to nekako da izgura...
Zahvalni Partizanu, ponosni, i nismo srećni jer smo morali da prođemo dalje.
Nadam se da će ovaj dvomeč biti lekcija igračima da je strah najveći protivnik. Respektuj protivnika u smislu igraj fer i pošteno, a ne da li je zvučno ime. Ovi nisu uopšte bolji od vas.
Napred Partizan!
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Mi ako nesto naucimo iz ovog dvomeca i ako nauceno iskoristimo onda u narednom evropskom dvomecu imamo cemu da se nadamo. Ideja ocigledno postoji ali ne mogu svi od ovih koji su na terenu da je iznesu. Lanac je ipak jak koliko njegova najslabija karika.
Btw, golman tesko moze slucajno da primi onakav gol, tu se ipak radi o (ne)znanju.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Preslikan mec iz Beograda...
Prvo, da se izvinim Djukicu za kritiku iz prvog meca vezanu za igranje Kosovica umesto Jevtovica.
Ono sto je Jevtovic veceras odigrao je jedna velika nula. Kosovic bi bar podelio neki dobar pas, a u odbrani gore od ovoga sto je Jevtovic veceras odigrao ne moze svakako. Covek nije oduzeo nijednu loptu, muceni Suma je morao da se vraca skroz do nasih 16m da mu pomaze...
Golmani realno nisu nivo za ovo takmicenje, i ne znam zasto se ne pokusa sa dovodjenjem Stojkovica...
Bekovi veceras sasvim solidni.
Cirkovic krivac za drugi gol, a i kod onog zicera Vukovica je bio pogubljen i nikoga nije cuvao, isto kao kod drugog gola. Mislim da je na putu da zavrsi kao Ostojic.
Pod hitno nam treba ozbiljan stoper, ali znajuci nasu upravu to ce se eventualno desiti ako udjemo u grupe LE...
Everton veceras odradio ono sto ume kako treba, gresio opet u pasovima, ali to mu ionako nije jaca strana.
Suma pokazao da ima kefalo i da je tehnicki jako zajeban igrac, ali i jasno je da je ostao bez snage posle prvih 45min, jos je pritom morao da se vraca skroz pozadi i krpi rupe koje je ostavljao Jevtovic.
Tawamba standardno sveprisutan, steta sto nije postigao gol iz onog udarca, ili da je bio par centimetara iza ofsajd linije kod onog pasa Sume...
Djurdjevic pokretljiv, ali mi se ne svidja kod njega sto nonstop dize ruke i jauce kad mu se ne da lopta... to jako lose utice na saigrace, i moze se desiti da neko ko je u dobroj prilici u sledecem napadu umesto da sutne pokusa da odigra pas njemu. Djukic mora da mu skrene paznju na to.

I na kraju Jankovic, verovatno njegov najbolji mec u Partizanu, sveprisutan, vracao se i nazad, totalno izbacio Marina iz igre, utisak je pokvario jedino onaj promasaj na kraju, i steta za onaj prelep centarsut spoljnom kada Djurdjevic nije postigao gol.

Moze ova ekipa da igra fudbala, ali da ne bismo prolazili kao u ova 2 meca sa Olimpiakosom treba nam bar jos 1 ozbiljan stoper, golman i centralni vezni. (pod uslovom da ne ode jos neko u medjuvremenu)

sve potpisujem, osim priče oko Kosovića i Jevtovića..
obojica nemaju ono što je potrebno za tu poziciju u Partizanu
to je kao onaj geg iz crtaća sa otvaračem i konzervom, ili imaš otvarač a nemaš konzervu, ili ti je konzerva u ruci a otvarača nigde na vidiku..
Kosović je pokazao i večeras kako "može da podeli pas", pogledajte snimak sutra hladne glave pa ćete videti njegov učinak, imao je dovoljno vremena da se prikaže..
treba nam centralni veznjak tipa Saleta ( iz mlađih dana, sada je pitanje da li će i u JSL on moći uvek da donese nešto korisno) da poveže igru pozadi..

ostalo: kiksevi pozadi, ovakvi ili onakvi, su očekivani sa igračima ovog kvaliteta, pa ne bih dužio o tome, bolji štoper i golman su potrebni a da li će nekom doći iz dupeta u glavu, videćemo
Janković odigrao dobro, onu šansu pred kraj je promašio zbog pada koncentracije kao i ostatak ekipe što je pao posle sat vremena igre zbog loše kondicije a ne zbog njihovog drugog gola..
da smo tada dali gol bilo bi svašta do kraja, ali jbg.. :confused
atinske cigane ( kakvi su im ono brushalteri, jbt, baš izgledaju k'o pičkice :buhaha ) su počeli grčevi da hvataju oko 70-og minuta, da smo u boljoj kondicionoj spremi pojeli bi ih poslednjih 10-ak minuta, ali "svaka čast Upravi..", Miša Filipović FTW :pop
Suma će biti pojačanje, nadam se i za Evropu..
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
ja cu djukicu da se izvinim kad uzme duplu krunu i kad se posere cergi po glavi gde je vidi.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.380
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Solidna igra, amaterske greske, treba iskustva, treba kontinuiteta.
Djukiceva igra ima neke obrise, ruku na srce.
Ovo je sve imalo pecat.
Fali nekih, malo vecih stvari.
Ovo s kondicionim je skandal.
Jalovo se zavrsavaju napadi, nema poslednjeg pasa, nema napadaca sa brzim korakom. Djurdjevic i pored borbe i gola cesto izgleda neupotrebljivo. Ima relativno slab prijem. Za ovaj koncept treba neko kome se lopta lepi za nogu.
Igraci su pokazali da mogu bez Leonarda, ako nista bar hemija izgleda kudikamo bolje.
U uzasnom smo kurcu sa srecom poslednjih par zrebova, po logici stvari bi moglo da nas usere, ali ako ne budemo nosioci, koja korist od toga i da nas usere.
Djukic je za Evropu maler.
Sve u svemu ovo veceras je bilo nesto novo za Partizan.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
sve potpisujem, osim priče oko Kosovića i Jevtovića..
obojica nemaju ono što je potrebno za tu poziciju u Partizanu
to je kao onaj geg iz crtaća sa otvaračem i konzervom, ili imaš otvarač a nemaš konzervu, ili ti je konzerva u ruci a otvarača nigde na vidiku..
Kosović je pokazao i večeras kako "može da podeli pas", pogledajte snimak sutra hladne glave pa ćete videti njegov učinak, imao je dovoljno vremena da se prikaže..
treba nam centralni veznjak tipa Saleta ( iz mlađih dana, sada je pitanje da li će i u JSL on moći uvek da donese nešto korisno) da poveže igru pozadi..

Upravo to, treba nam "osmica", igrac koji moze u oba smera, i koji je siguran na lopti... ovo oko Kosovica sam rekao da se izvinim cisto Djukicu za prosli mec sto sam ga kritikovao, posle ovoga je jasno da je Jevtovic igrac manje,a Kosovic moze da otvori njima kontru ali moze i nama da stvori poneku akciju...
Realno obojici je JSL top domet.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.447
Reaction score
2.215
Muski odigrano,mozda i ima cime da zalimo ali nazalost to je nasa realnost.Greske se skupo placaju, nema se sta zameriti momcima na bobenost i zalaganje isto i pohvale za naseg trenera.Steta sto je ostao zagonetan komentator arene i nije rekao ime brazilca koji je bombas pazario za zamena lea koji ce uskoro uvideti gresku.
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
Tacno sam znao da ce nam onaj treci gol u hramu doci glave. Da nismo kaskali pozadi dok su cigani vukli kontru oatalo bi 1:2 i oni bi igrali sa ogromnim pritiskom a ne rastereceni kao veceras. Djurjeviceva sansa na pocetku, Jankoviceva na kraju i lako smo mogli da cekamo protivnika za LS.
Vidim niko ne spominje Cirkovica ali njegovo postavljenje i losa procena centarsuteva nas je ubila. Drugi gol pa onda omaj zicer koji je srecom pogodio Kljajica su katastrofalne greske koje svaki dobar tim kaznjava.
Ponosan sam na igrace i strucni stab. Igrali smo muski sa mnogo skupljim timom od nas i u vecem delu dvomeca bili bolji. I jos jedna stvar. Onaj Marin picketina ciganska je iritantiji od svih domacih cigana.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Последња измена:

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
@GolmanRade
To je to, kući smo u najmanju ruku mogli do 1-1, 2-2, nek bude i 1-2, pa bi bilo mnogo drugačije...

Ne razumem komentare da nas je ciganijakos rutinski prošao... da, to im je bio plan, da im mi stvorimo 15-ak šansi na dve utakmice, da fijuču lopte oko gola, a oni iz dve kontre i par grešaka golmana da daju dovoljno golova za prolaz...
Znam da većina nas ovde teško može biti objektivna kad je Partizan u pitanju, ali ovo je druga krajnost...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Solidna igra, amaterske greske, treba iskustva, treba kontinuiteta.
Djukiceva igra ima neke obrise, ruku na srce.
Ovo je sve imalo pecat.
Истина. Сад само да се Ђукић избори до краја за тај свој печат. Пусти " опа" и " браво", него због своје репутације и што је важније, због нас, тражи то што недостаје.
Такав дефанзивац, какав је он био, не може да не види куда иде ово са одбраном и тренер од заната и интегритета, не може да пусти да то тако и остане.
Заиста има ту клице нечег и доброг и лепог, али само ако изгура све што је неопходно за такву причу.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.663
Reaction score
2.830
Локација
Humska ulica
Na igrace sa PONOSAN !!! Svaka cast momci.Steta je sto ovakav napad nema adekvatnu odbranu da to sve isprati kako treba.Sada se okrecemo LE i nadamo se da ce nas sreca barem posluziti u zrebu za ovo takmicenje.Ivice za ime BOGA dovedi stopera i da prezimimo.Sa ovakvom igrom to mozemo.Napred Partizan!!!

Pa sta znam,ispali Ludogorec,Ajax, Legia,Dinamo Kijev,Salzburg, nesto ne bih rekao da nam idu na ruku.

Zbog tih ispadanja 90% smo izduvali da budemo nosioci u LE play off,msm da mora 5 favorita da ispadne da bi smo prosli :cry:

https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/seedel2017.html

Uhhhh dupli post,tek sad videh da niko nista nije dodao ...moderator izvini i ako moze spoji u jednu jer ja nemam mogucnost za to .Pozz i sorry jos jednom
 
Последња измена од уредника:

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Meni je ovo večeras izgledalo i više nego pristojno. Isto osjećam, kao neki od vas, nekakav ponos i ne mogu ništa posebno zamjeriti igračima i Đukiću. Onakve golove što primamo, primamo zbog neiskustva, strahopoštovanja prema nekoj kao jačoj ekipi Olimpijakosa, neuigranosti igrača i slično.

Kljajić nije kriv. Dečko je prosječan golman, koji nekad može zablistati, a nekad ukajlati ekipu. Slično kao i rezerva mu Stevanović. Greška je na onima koji su se odlučili kockati sa golmanom, da li Ivica, uprava, Đukić, da li zbog plate koju bi bolji golman tražio, a koju bi preusmjerili na drugog igrača, ne znam. Problem je što mi nijednog drugog igrača nismo doveli i platili pošteno do Sume. Ostavljena je i promaja u odbrani, nesvjesno, ne bih rekao. Ako se kockaš sa golmanom, moraš imati dobre štopere.

Janković je odigrao solidno, imao je par dobrih poteza, ali zaboravlja se da je imao i loših, nevezano za gol šansu pri 2:2. Dva puta je imao loptu na lijevoj nozi na 16-20 metara, i umjesto da ili šuta ili napravi još koji korak prema lijevo, on prebacuje loptu na desnu nogu, ne snalazi se i gubi je. Isto je Nemanja Mihajlović radio u onom tzv. "padu forme", samo sa desnom nogom. Ako imaš bar malo prostora za svoju stranu, koristi ga, jer jedan tvoj korak u tvoju domaću stranu je brži i efikasniji od mijenjanja strane iako npr. tu ima više prostora.

Rekao bih i dobre izmjene Đukića su bila, Kosović je unio malo energije i pasa u napadu, a Pantić da šuta 200 puta na treningu onakve lopte da dobije osjećaj u nozi.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.877
Reaction score
13.663
Djukic nije kriv, ovakav Partizan hocu da gledam ako izumemo onu nestvarnu intervenciju Kljajica. Djukicu zameram samo na preteranoj hrabrosti i time sto je ukazao cast igracima koji su uzeli titulu time sto im je pruzio poverenje

Ciganiakos - Partizan 0:2, prvi mec 1:1

Partizan odbrana - Partizan napad 2:2, 3:1

Upravi naravno jebem mater, Pantic neka pusi kurac, a Iliev da se dobro zamisli....za sad toliko

Momcima svaka cast polupali su kurvu !!! Uz vas i Djukica sam 101% sa sve Kljajicem !!!

NAPRED PARTIZAN !!!!

Silovacemo im sestru u derbiju kao nikad do sad!!!

A do tada....nek se spremi Milan sve mu jebem !!!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Večeras se videlo kakvu je katastrofu Đukić napravio u prvoj utakmici. Da smo igrali kao večeras (Leonardo ili Suma, sve jedno je) mi bi prošli dalje.

Ako se vrati na Kosovića umesto Jevtovića u startnih jedanaest u sledećem kolu, biće kao u prvoj utakmici protiv cigana iz Pireja. Nadam se da neće...
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ne vidim sta je to Jevtovic doneo u odnosu na Kosovica iz proslog meca? Iako sam i sam to zamerio Djukicu u prvom mecu, sada vidim da je to bila moja uzaludna nada, i da mi jednostavno nemamo centralnog veznog koji zna da igra u oba smera, da stane na loptu, kontrolise tempo.

Jos jedna stvar, i to nije samo veceras, nego u poslednjih par godina, su ofanzivni korneri.
Dokle vise da se forsira ubacivanje na prvu stativu? Sve sto mozemo da vidimo od toga je kontra za protivnika. Evo, ja nemam nikakvu formalnu edukaciju sto se tice fudbala, ako moze neko da mi objasni benefit takvog izvodjenja kornera u odnosu na nabacivanje u visini penala, kako su mene ucili kada sam nekad davno kao klinac trenirao fudbal?
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
Iskreno,nisam se nadao da možemo do čuda. Utakmicu sa gledao da se uverim da možemo protiv jakih ekipa. Utisak je da imamo dobru filozofiju,koju treba realizovati kroz dovodjenje nekoliko igrača. Da ne đubo priču,svi mi vidimo gde ne valja i gde vrišti za promenama.
Malo o utakmici: jebotekonj, mi smo njih razbili sa sve Sonijem kondicionim. Bio je pad posle drugog gola,ali smo se opet probudili i krenuli hrabro. Stvarno svaka čast djuki i igračima.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
ne pamtim kada smo zadnji put ispali a da sam bio ovako ponosan i srecan.
srecan je mozda pogresna rec ali sigurno znate kako to mislim. doduse kao i vecina sto je ovde, jednostavno imam neki pozitivan osecaj.

ocekivao sam da ce utakmica biti dosadna i da cemo i tamo izgubiti. manje vise je bilo ne bitno da li izgubis ili igras nereseno ali igraci i svi zajedno su pokazali toliku zelju i karaktera da sam zbog toga presrecan. igrali su do zadnje sekunde kao da nam fali samo jedan gol i to jednostavno i nije tipicno za nas Partizan.

izgleda da ipak moramo verovati Djukicu i njegovoj filozofiji jer ovo kako smo odigrali protiv cigana je i vise nego dobro kada se pogledaju nasi igraci.

ispali smo jer ovakvi timovi kao cigani jednostavno kazne svaku gresku. nismo imali puno gresaka ali te koje smo imali oni su realizovali u gol. inace se nisu videli na terenu.

da ne hvalim sada previse neke pojedince ali veceras je Everton odigrao bar za trojicu. Jevtovic najgori. Kljajic jos jednom pokazao da se ne mozes osloniti na njega i da kad tad napravi ovakav kiks, nesto slicno kao pre Radisa Ilic.

Suma me takodje pozitivno iznenadio. mislio sam da ce jedva stojeci na nogama izdrzati do poluvremena a covek odigra solidno i pocetak drugog. u slucaju da udjemo u LE on tamo ima da kida.

jos jednom bravo svima!
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246
Treci njihov gol u Beogradu i prvi u Atini su presudili. Obe situacije posledica nesrecnih okolnosti, mogle su se desiti pred oba gola, nazalost obe su se desile pred nasim i mi ne idemo dalje. Sto se tice kvaliteta, mi smo egal sa njima, sa par jacih utakmica u toku sezone bi ih prosli.

Ponosan sam na nacin na koji smo igrali, do zadnjeg zvizduka sam se nadao da mozemo dati jos dva, retko kad Partizan odigra tako u gostima. Losih strana ima, ima ih dosta, ali to je ocekivano.

Samo da pitam gde su sada oni koji su danima pricali o sada vec cuvenom Misi i fizickoj spremi?! Pojeli smo fizicki jednu toliko kvalitetnu i renomiranu ekipu, sa gomilom tamnoputih igraca.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top