Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

gravedigger

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
809
Reaction score
85
Iako gledam programsku šemu za sutra na RTS-u i nema traga o prenosu.
A znam da sam negde pročitao da bi trebali da prenose??
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.322
Reaction score
3.990
Локација
Kobasicarija "Venac".
gdine panticu, ako citate ove redove, zamolite nadlezne u upravi da iskesiraju sipku u vidu nepevanja pesmica "ubij zakolji", "ko ne skace taj je siptar" I slicno. kad mogu da podmazu da se ne dira veliki vodja, cenim da mogu I u ovom slucaju pokazati da misle dobro klubu.

hvala unapred!
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.144
Reaction score
4.599
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Shvatam da je Ćirko "najslabija karika " u timu ali u ove zadnje 3 utakmice i ostatak obrane je imao svojih divnih trenutaka kao Ostojic protiv Macve, Vule i Miletic protiv Buducnosti. Jbga ne moze Ćirko da bude bas za sve kriv ima nesto i do trenera koji ga stavlja u igru , Bombasa i uprave koja nisu dovela adekvatna pojacanja a ova 3 sto su dosla ne igraju ili nemaju snage za to.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
ovde se generalno uvek po defaultu napadaju neki igraci. sada je to cirko. jeste da on nije fudbaler za partizan ali nije bas ni on uvek za sve sam kriv. kada se everton x puta zaleti i izgubi loptu onda niko nista ne prica a cirko jednom kada usere to bruji na sve strane. jeste da se ne moze everton ni malo porediti sa cirkom ali ipak nije oke. niko ne gresi namerno a da je los to zna i on sam!
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.800
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
odbrana nam je loša, zato, zna se - SVI U NAPAD!



:napred Partizan
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Ako pratimo Partizan u poslednjih 15 sezona , vidimo da kada god imamo dobar napad , pravimo rezultat u evropi.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
moje misljenje je da djukic mora da pocne sa jevtovicem i evertonom, u suprotnom imacemo krater izmedju veznih i stopera.
tAvamba obavezno u napadu, dobro deluje sa djukom, gradi se, siri igru, daje pas, djuki lakse mnogo sa njim.
ne znam koliko je pametno da leonardo pocne zbog toga sto je i on nespreman, a prevashodno zbog atmosfere u timu.
ako on ne krene trebalo bi da pocne igrac celzija.
bekovi i cirkovic da se skrpe kako znaju i umeju ako misle da imamo i promil sansi da prodjemo.
kljuc svega je da ne primimo gol, a da postignemo barem jedan.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
Odgledao sam " milion" ovakvih nasiih utakmica...moje stanoviste je takvo, da sta god se desi sutra imacemo isti komentar...
Dali su sve od sebe i "uspeli su ili nisu uspeli"...Imaju motiv, imaju znanje (jer da nemaju ne bi ni bili tu gde su...) dali ce biti dovoljno ili ne...fudbal je to!
Sto ste gledali u pripremnim ili u 1.kolu..ta utakmica nema dodirnih tacaka
svako ve se boriti za sebe a samim tim i za PFC.
Sta god đa se desi..jedino hocu da svaki igrac kaze sam9m sebi "dao samo sve sto znam".msm da ce to biti dovoljno za cigane!
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Ni meni se ne sviđa Ćirković, ali ako je bio u sastavu 3 utakmice, bilo bi neozbiljno da se skloni i da se za utakmicu sezone (mrzim ove klišee) ubaci novi štoper koji nije uigravan nikako sa Ostojićem npr. Ako trener već ima na umu da mijenja štopera na početku sezone, to je jedino normalno uraditi između ovog 3. kola i sljedećeg 4. kola (ili Play Offa za LE), jer u toj pauzi između Evropskih takmičenja, mi igramo 3 ligaške utakmice.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Apel FK Partizan.

Pamet u glavu, UEFA jedva čeka da nas kazni, ne dajte im razloga za to.


U susret sutrašnjem meču FK Partizan apeluje i sugeriše navijačima da poštuju sledeća uputstva:
– Da na meč dođu na vreme, kako bi prošli bezbedonosnu kontrolu, a potom ušli na stadion i seli na svoje mesto (kapije stadiona se otvaraju 2časa pre početka meča)
– Utakmica je visokog rizika, i niko bez ulaznice neće moći da uđe na stadion. Deci, bez obzira na uzrast, neće biti dozvoljen ulazak na stadion bez ulaznice.
– Obavezno sedite na mesto koje je obeleženo na ulaznici ( sektor, red, broj sedišta)
– Molimo vas da ne nosite sitan novac, upaljače, olovke, priveske, vodu i sve druge predmete koji nisu dozvoljeni da se unose na tribine i stadion tokom sportskih manifestacija.
– Pri ulasku na stadion idite pravo do vašeg mesta bez zadržavanja u prolazima, hodnicima, stepeništu i dr.
U slučaju nepoštovanja propisa dodatna redarska služba će vas usmeriti i uputiti na vaše mesto. Ovo se najviše odnosi na stepeništa koje tokom dva poluvremena moraju biti prohodna.
– Molimo vas da navijate fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu FK Partizan i njegovih navijača. FK Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFE i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda kao i neprimerenog rečnika će se sankcionisati na štetu kluba. FK Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sledeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno!
Molimo sve da navijamo u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažemo da smo navijači i tim dostojni evropskih utakmica.
Poštujmo pravila u interesu kluba.
Utakmica FK Partizan – FK Olimpijakos odigrava se u utorak 25. jula 2017. godina od 20.45 na stadionu Partizan.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Sve prognoze padaju u vodu jer imamo situaciju da nam jedan igrac rastura svlacionicu. To sto se on kao izvinio ne mijenja nista jer na terenu nece biti kako treba izmedju njega i ostalih...ovo nam je doslo u momentu kad se lomi evropska sezona. Dati ga za tepsiju ribe pa neka skace sa arapima po pustinji boli me vise ona stvar...
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Biće baš zajebano sutra.. mi možemo pobediti samo ako rezultat bude 3:2 ili 4:2 . Svakako je gg zagarantovan.
Ja ću iskreno biti zadovoljan i sa 1:1 samo da ne bude poraz..
 

zapad27

Grobar
Учлањен(а)
07.04.2016
Порука
239
Reaction score
158
Nemam pojma sta da mislim. Svake godine ista prica, protiv raznih Aela, Apoela, Bata, Artmedija sam mislio "ako hocemo u LS ove prolazimo". Grcki cigani su od svih njih za klasu jaci, ali jaci ne prolazi uvek pa tako nisu Njuka, Anderleht, Steaua..

Sto se tice posete nadam se da ce biti raprodat stadion, a onda se setim da na proslavi krvavo izvojevane titule sa besplatnim ulazom nije bio krcat. Posetu protiv Petrazalke sanjam, a iskreno se nadam onom broju protiv Steaue npr.

Bojim se da pandurski ogranak "cigani sever" ne napravi neko sranje pa mi najebemo, govna ogavna pandurska su to, ne bih se zacudio neki dron da nam spuste kao sto su njihova braca enver hodzevci uradili (a i tad je pandurski ogranak ds znao za plan ali im je odgovaralo zbog toleta, ne bi se dzabe govno bugarsko bogdanov ceo mec na istoku sa 2-3 olosa pripremao da udje kao sto je i bio ucinio).

Voleo bih da sam sutra tu ali kad vec nisam molim vas sa foruma da izgrmite i za mene, pogotovo onu za pirejske cigane, neka odzvanja kao u Parizu na fajnal foru kad su se usrali a bili duplo brojniji sa prvom ekipom, ko je bio setice se.

AJMO CRNO BELI OOOOOO
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.462
Reaction score
41.128
Локација
Žrnov
Još da silni stučnjaci i doktori i PRovi iz uprave nauče da se kaže bezbedNOsni, a ne bezbeDONOsni, bilo bi super... apel toliko nepismen da je to zastrašujuće.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top