Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

BanePFC

Grobarčina
Учлањен(а)
05.01.2007
Порука
1.769
Reaction score
295
Локација
. I .
Utisci:
Bata zategao tim, mnogo lepse i bolje to deluje ali moze sigurno jos bolje
Jankovic na momente lepo i efikasno, na momente ponovo padavicarski
Zakaric ako ovako nastavi necemo ga dugo gledati u ekipi, svaka cast za debi
onaj njihov crnac Kudus ili kako vec, spadale su mi gace cim je primio loptu. Bas opasan igrac
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.763
Reaction score
55.371
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Iskren da budem i pored ove tragedije od tima, igre i svega, bio sam ubedjen u pobedu tamo, ko god bio trener, cak i onaj stitarac, posto sam misljenja da cemo skandinavce dobijati uvek, ili bar dok ne uloze ogromne pare u fudbal. Jednostavno uvek mozemo da ih dobijemo pa makar dzukacki.
A ovo je licilo na nesto, bila je jasnija podela posla. Na sta nam lica fizicki lici je druga prica, da samo Miletici i Zdjelar imaju snage za celu utakmicu, dno dna, mislim da u evropskom fudbalu na ovom nekom nivou gde smo mi od tih ispodprosecnih ekipa niko nije losiji fizicki, a to bi trebalo da nam bude prvi adut, da budemo jaci od ostalih ako ne mozemo da budemo takticki i tehnicki bolji.
Jankovic, ovako da odigra svaku, rec ne bi rekao, i bio bi najbolji igrac ekipe kao i sinoc, uz Valijentea, koji mi se uprkos fizickim nedostatcima svidja od samog dolaska.
 

milosh10

Grobarčina
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
1.320
Reaction score
2.537
Локација
Humska 1
Pobeda na debiju Bate, bravo! Ipak ne treba upadati u euforiju je ima jos mnogo toga da se radi sa ovom ekipom. Svi smo bili zadovoljni kad je spomenuto pre utakmice da je odradjena detaljna analiza i da su igraci znali sta treba da rade, to je nesto normalno medjutim sa onim trenerom je to toliko otislo u propast da se odusevljava masa sa necim sto je u opisu posla trenera jednog profesionalnog tima. Uvek je dobro kad se pobedi na strani posebno u Evropi, ali treba napomenuti da i pored toga sto nam skandinaci tradicionalno odgovaraju jucerasnji protivnik je izveo izuzetno mladu postavu i takve ekipe se dobijaju na iskustvo, imali su dosta igraca koji su bas mladi u postavi. Sok terapija sa Batom je uspela a sad treba da nastavi da radi, jedina zamerka sto nije promenio kondicionog trenera, nemoguce je da ne moze da pozove nekog, padaju nam igraci na terenu zbog Mise Pilatesa.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.905
Reaction score
7.802
Cestitam na pobedi.

Ali kako igraju taj fudbal ova deca iz Danske. Nemam reci, svaka cast. Kako se okrecu sa loptom, brza transformacija.

Karte su otvorene za drugu utakmicu, sve je moguce.
 

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Sada se tek nerviram sto izvukosmo Besiktas
Ne mislim da nemamo sanse, ali bice veoma tesko
Steta bi bila ne igrati Evropu.
Brate vidiš da su kod kuće imali samo dva šuta u okvir gola, protiv Laska...
Možda su se čuvali za nas, ali ne verujem da bi rizikovali sad u gostima da l će ovi da ga daju ili ne...
Nisu ni oni bre bauk u pičku materinu. Ajdee bree da gazimo to:napred-partizan::pfc::partizan-fan:
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Karte za revanš 600 jug, 900 bočni delovi istoka i zapada, i 1.200 din. centralni.

Ja sam već rekao da bih voleo Valijentea da vidim na zadnjem veznom jednom prilikom. Ali rano je ovakve eksperimente, a tu je i Lola sad...
Možda je bio i faul nad Lolom pre gola, ali ajde, gotovo sad...

A ove priče o 2-3 pojačanja, kao da ne znate za koji klub navijate i da od toga nema ništa. Ako neko bude prodat (Ožegović, Janković, Marković) onda će neko i doći verovatno. U suprotnom, jedino ako Bata izričito traži jednog igrača, pa se ovi iscimaju, što nije isključeno.
Ali sad te priče o teranju "ovih iz Spartaka", Miletića i šta ti ja znam... pa valjda treba da se prvo potrudi struka da podigne malo npr. Ivanovića, takođe Nikolića posle povrede, mogu itekako oni da se iskoriste, a ne odmah "mašnica"...
Ja sam više za to da se Suma upakuje i pošalje negde, da može možda stranac da se dovede umesto njega. Ovako nema svrhe dovoditi stranca i rotirati ih u domaćoj ligi, za te pare za koje igraju.
 

БранимиРС

Početnik
Учлањен(а)
06.06.2017
Порука
69
Reaction score
97
Lijep osjećaj i poslije prespavane noći. Rezultat, Mirkovićev debi, igra Jankovića (za kojeg sam negodovao kad sam vidio sastav), Valijente...
Sad već vidim i izvjesnu šansu protiv favorizovanih Turaka.
Jednu stvar nikako ne mogu da shvatim. Nemali broj navijača i novinara daju prelaznu ocjenu Pantiću!? Kako? Zašto? Objašnjenja su da se trudi i prilično dobro igra defanzivno.
Možda je i tačno, ali zašto je to bitno?
Njegov zadatak je da kreira napade, a tu (ponovo) nije uradio ništa.
Ako je tu podbacio, mogao je poginuti na terenu, ali ocjena ne može biti veća od 5.5
Ono što je možda i najvažnije, vidim da postoji šansa da pod Mirkovićevom palicom poput Jankovića, prorade i ovakav Pantić, Zdjelar, Kosović...
U svakom slučaju, uskoro ćemo znati na čemu smo. I prođe, najzad, ona nepodnošljiva komatozna Đukićeva epoha.
Kad na terazije stavim jučerašnje dobre i loše elemente uveliko pretegnu pozitivni! :pfc:
 

da1981

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2009
Порука
345
Reaction score
213
Локација
Odakle Bog izvodi korner
Cestitke Mirkovicu na pobjedi kao prvo.
Daljd moji utisci da se previse neponavljam :
1. Novi lijevi bek u liku Obradovica :)
2. Suma u startnih 11 ubuduce umjesto Pantica dok se ne vrati Pantic u formu
3. Lola umjesto Kosovica ili cak Zdjelara
4. Nikolic obecava , svakir dodir s loptom igra bez komplikovanja
4. Pojacanje jedno brzo krilo ili centralni vezni (ili oba), da moze prediblat igraca i da moze izdrzat vise od 80 minuta :)
Ako Batica nastavi izvlacit maksimum od ovih ostalih barem priblizno nesto kao sto je Vujosevic izvlacio od kosarkasa imacemo solidan tim.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Jedna utakmica dovela je do toga da se u velikom procentu svi slažemo sa utiscima o njoj, o igri, o Bati, o Valienteu, vezistima, Jankoviću, itd, te stvarno nema poptreba da pišem ,,roman,, i da ponovim ono što ste već svi rekli/napisali...

Javio sam se samo zato da upozorim da posle jedne utakmice dolazi druga, i da prvo treba odmah dobiti Zemun umesto zaspati na ,,lovorikama čarobne Evrope,, a drugo, treće, ili koje god da je po redu, NIŠTA još nije gotovo što se ovog kola kvalifikacija tiče - Skandinavcima je potpuno svejedno gde igraju, da li gube ili pobeđuju, primaju ili daju golove, oni uvek igraju do svog maksimuma, a obzirom da su trenutno u rezultatskom zaostatku, pretpostavljam da neće čak ni čekati da mi popadamo od umora, nego će ,,dodati gas,, od 1. minuta utakmice, a videli smo našta je to ličilo kad su nas stisli, gol, dva, tri, prosto je ,,visio u vazduhu,, pred našom mrežom...

Nemoj da nam se ponovi neka Petah Tikva gde smo posle prve utakmice u gostima svi bili 100% ubeđeni u prolaz, a ovi nas posle na JNA nakantali samo tako! Ali nemoj da nam se ponovi!!!

Danci su itekako u stanju da nam ne samo ozbiljno priprete nego i da nam daju golove, ostaje da vidimo koliko smo mi u stanju da njima damo golova, a i da ne padnemo svi kolektivno od umora još u sasvim ranoj fazi utakmice!
Ko krene na nerešeno ili na čuvanje rezultata protiv Vikinga, najebe samo tako!
Nadam se stvarno da ćemo smoći snage, volje, hrabrosti i znanja da utakmicu u BGDU odigramo još bolje nego u Danskoj...
Ali nadam se!!!
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
870
Reaction score
1.927
Локација
Kuci
Ako uspemo da izgubimo kuci (uz primljena bar dva gola) od ekipe koja na poslednjih 18 utakmica u gostima ima 3 ili 4 pobede (jedna od tih Cliftonvile u LE, jedna AIK), sto u prvenstvu sto u Evropi, onda nismo za LE. Ma nismo ni za JSL.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Jebeš statistiku, ko zna s kim su i kako igrali pre nas...i, da li je i taj AIK tako slab koji im je ušao u ,,CV,, njihovih gostinskih pobeda...?

Jer...

Naše bokove (bekove) probušili su ,,100,, puta na utakmici i uspeli da upute centaršut ili povratnu, i još ,,100,, puta su neometani mogli da upute šut sa 16m...
I sve su (osim jednog a la levi Miletić gola) promašili iliti profulali...
Izgleda da im šut nije jača strana...ili im se to tako samo zalomilo zbog plastičnog terena...
Brine me da možda poprave taj šut na našoj zelenoj travi doma mog, ili da bar slučajno od 100 šuteva opandrče nekoliko u našu mrežu...

Zato oprez, maksimalna koncentracija i boce sa kiseonikom za naše da izdrže svih 90 minuta...
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Mislim da je mnogo znacilo sto levo smetalo (Suma) nije bio na terenu.
Ne znam zasto mislite da je Pantic toliko lose odigrao, asistirao je za prvi gol. Odigravao sa Jankovicem iz prve, cesto su lepo kombinovali po boku. Prvi put od kad je dosao igrao je na poziciji AMC do sada je uvek bio MC. Kosovic je igrac plemenitog kova, treba ga sacekati.
Meni ovde fali samo na levom krilu jedan slican Jankovicu, i umesto Zdjelara (i Lole) jedan ubica zadnji vezni.
Video sam i negativne komentare na racun malog Markovica koji mi takodje nisu jasni, mali je dobar bio, dosta je lopti presekao, glavom je dobro igrao, imao je jedan kiks kad mu je lopta presla preko noge i to je sve.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.872
Reaction score
13.638
Pobeda se pise na Batinom debiju...Zakaric umesto zongliranjem sebe predstavio na bolji nacin....idemo dalje Bato neka krv propisa svako ko misli da ce s tvojim Partizanom biti lako !
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Pa nisam rekao da je bio ne znam koliko dobar, ali nije bio los. Svakako sa Sumom ne moze u istu recenicu. Malo je van forme i tu poziciju nije dugo igrao, ima mesta za napredak.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Posto je otislo ono djubre od trenera sada da se vratim analizi igraca..posto dok je on bio tu nije bilo svrhe komentarisati ikoga.

- Jankovic sinoc odlican, kad bi imao volje i zelje svaku ovako da igra onda bi bio top igrac.
- Valijente sjajan, ovakav nam je jedan trebao u odbrani.
- Zakaric odlican debi. Samo da nastavi ovako i bice odlican i on.
- Rikardo dobar..da se ja pitam on bi mi igrao stalno. A onog #51 prodati odmah.
- Kosovic solidan, vrijedi ga cekati.

Meni se ovaj Zdjelar ne svidja ni malo. On i Svetozar kiksare. Markovic neiskusan i plasljiv kad ima loptu..a tek kad treba da izblokira ili isprati nekog napadaca.
Ne znam cime to zasluzuje S. Markovic da bude u prvom timu.
Hvala Bogu sto onaj žongler od Sume nije igrao, garant nebi rezultat bio ovakav.

Ivice podhitno se otarasiti Sume, kako god..dati ga na pozajmicu, pokloniti ga nekme bilo kome.
Bolje tih 400k koliko prima uloziti u nesto drugo.
I Tosica se otarasiti isto. I on prima oko 400k.
Znaci ustedjeli bi 800k, taman da kupimo nekog mladog brazilca.

Kad bi Ivica imao mozga i muda da nesto uradi a da predhodno ne dobije instrukcije od Radamanija i VV kompanije..
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Pantic je vec u trecem minutu nagovestio kakav ce mu biti nastup...sinoc uzasan...
Valijente pun pogodak, bar do sada, Rikardo dobar, Zakaric je ostavio dobar utisak i mnogo pre postignutog gola, Jankovic ima stofa, nema snage...Miletic sa kosom, uh, sut sa 30 metara a lopta jedva dokotrlja do golmana, ko da je dete sutnulo...
Elem, podrska Batici i Gordanu, ne moze preko noci, ali i ovo je za kratko vreme vise nego za celih godinu dana unazad.
I da, Stojkovic standardan, mnogo znaci na golu (crknite cigani)....
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.799
Cestitke Bati i Zakaricu na prvencima! Nadam se da ce ih biti jos.

Ne bih pisao neke velike analize ali moram jednu, koja mi se posebno svidja. Ne znam jeste li primjetili isto sto i ja, ali sam odusevljen (a vjerujem da je to Batin pecat) onim kad su nasi igraci u vise navrata utrcavali i uzimali loptu koju su protivnicki upucivali jedni drugima. Ima to i strucni naziv ali ga ne znam. Nakon toga su se razvijale fine akcije a vjerujem da ce ih biti i vise i da ce biti i bolje kako se budu uhodavali.

Bravo!

A sad na rad, rad i samo rad!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top