Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Za ono silovanje mozga sto smo gledali pod spancem ovo je bilo milina za oci i napacenu grobarsku dusu.
Ima tu jos mnogo toga da se radi i ispravlja ali razlika je u tome sto ce Batica i Petric ima da rade i krv da propisaju dok ne isprave za razlike od bivseg nam stratega ko je samo nesto trtljao i neuspesno glumio ciganskog groka.

Bravo crno beli samo ovako nastavite ulepsali ste mi dan.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Mirković: Šta sam im rekao? Mi smo Partizan!

Debitant na klupi crno-belih zadovoljan igrom u prvom, ali ne i u drugom poluvremenu meča u Danskoj.

fd7bc56312982229004db3454717cb29a6073c60.jpg


“Zadovoljan sam rezultatom, a delimično igrom. U prvom poluvremenu je to dosta dobro funkcionisalo. Neutralisali smo protivnika koji nam je pravio probleme po boku. Imali smo dobre šanse u tom delu igre. A u drugom nismo uspeli da ispariramo protivniku na sredinu. Na 2:0 se možda u glavama igrača pojavilo da bi mogli da čuvamo rezultat, što je bilo pogrešno, oni su napunili sredinu i naših 16 metara, pa smo primili gol. U drugom delu nismo ispostavili igru, sve se zasnivalo na kontrama, pa mogu da kažem da tim delom utakmice nisam zadovoljan”, rekao je Mirković novinarima posle meča.

Cela ekipa delovala je znatno borbenije nego u prethodnom periodu. Šta ste rekli igračima?
“Svi su se borili svojski. Šta sam im rekao? Mi smo Partizan! Moramo da idemo na pobedu protiv bilo kog rivala, bez obzira kako se zvao. Sve druge stvari su neprihvatljive”.

Kako ocenjujete debi Zakarića?
“Ono što je bilo interesantno je bila procena koliko je spreman, jer je bio pod supsenzijom mesec dana. Dobili smo potvrdu od kondicionih trenera da može da odigra 60 minuta, a on je to prebacio i što se tiče minutaže i što se tiče učinka”.

A partija Marka Jankovića?
“Marko je igrač izuzetne klase. Ocena njegove igre? Dosta dobra. Ono što se od njega tražilo sprovodio je na terenu. Pred kraj utakmice mu je ponestalo snage, nije mogao da odgovori nekim defanzivnim zahtevima pri zatvaranju desne strane”
.

Da li ste bili zabrinut u trenutku kad je rival smanjio?
“Nikad se ne osećate lagodno kad primite gol. Nije bilo svejedno, ali nisam ni osećao strah”.

Da li je ovom pobedom rešeno pitanje prolaska u plej-of?
“Nikako! Posao nije završen. Nordsjeland je izuztetna ekipa, zna da igra fudbal, ima principe igre od kojih ne odstupa ni po koju cenu. Očekuje nas težak zadatak u revanšu”.

Koliko ovaj tim može da raste?
“Možemo sigurno bolje. Znate da smo sezonu počeli, da su igrači u svojevrsnom grču i da uz nekoliko dborihj utakmica, kad im se vrati samopouzdanje, sigurno će biti bolje”.

Da li ste posle Mladosti iz Lučana imali dozu straha pred debi?
“Nisam. Zaista. Da se ne vraćamo na trenutak preuzimanja. Neko bi rekao da je potez hrabar. Neko da je lud. Kako hoćete. Nikad nisam imao strah kao igrač, pa ga nemam ni kao trener”.

Da li očekujute dobru posetu na stadionu u Humskoj u revanšu?
“Uvek je poseta srazmerna rezultatu. Ako nastavimo sa dobrim rezultatima bičće i dobra poseta, koja će značiti igračima”.

---------

Ako je Zakarić spreman za 60 minuta, za koliko su ostali spremni, šta kažu kondicioni? :)

Bravo, Bato, bravo!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Konacno sam podrignuo, dobro je, kad nam uvalise gol popi pivo na eks od nervoze, i naduh se ko zaba!
Bravo za igrace i strucni stab!
Bato, to je prva pobeda u nizu...
Radujte se Grobari, Partizanovci, ovo veceras je u odnosu na mucenje pod govnarom pravo osvezenje.
Naravno, nemoguce je ne primetiti da su neki ovde na forumu u soku, nervozni, nesrecni zbog vecerasnje pobede...nosite se u rajkovu rupu kolko god da vas ovde ima! Mandovi odvratni!
Mi smo Grobari, najjaci smo najjaci!
O igracima pojedinacno, sutra...
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
870
Reaction score
1.930
Локација
Kuci
Bato, samo da oteras misu gmaza, bolje ces ti sam da ih spremis, nema dileme.

To je jedino ali stvarno jedino sto bih imao da zamerim.

Samo nastavi sa radom. Doveo si bar mene, od jedva gledanja, do jedva cekanja svake nove utakmice :)
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Prijatno sam iznenađen rezultatom, pre svega... Iskreno, nisam bio optimista pred ovaj meč.

Solidno smo odigrali 70-ak minuta dok nismo primili onako bezvezan gol i onda nam je kontrola igre pala pa smo se malo i panično branili i ostavljali im dosta prostora ali na sreću oni su loše šutirali i promašivali pa se odbranismo nekako. Odlično smo otvorili utakmicu i nakon kornera koji je napokon dobro izveden (Pantić) takođe napokon trese mrežu Rikardo lepim golom glavom za 0:1. Osim te asistencije za vodeći gol dosta slaba partija Pantića i to traje već duže vreme, Rikardo najzad odigrao dobru utakmicu uz pogodak i nadam se da će nastaviti tako dalje. Prvo poluvreme smo uglavnom kontrolisali igru a mogli smo i da dupliramo prednost da je solidni danas Janković pogodio u finišu na dobro dodavanje Rikarda ali odbranio je njihov golman. Drugo poluvreme je krenulo u sporijem ritmu, kontrolisali smo i dalje meč a onda i poveli 0:2 nakon sjajne asistencije Jankovića. Zakarić me prijatno iznenadio, debitovao golom, solidno igrao napred, mislim da ima i dobar centaršut... U svakom slučaju tek je došao i treba mu malo vreme da se uigra sa ostalima ali očekujem da bude dobar. E nakon njihovog gola smo pomalo pali. Dozvolili im još par pokušaja ali na sreću nismo poklekli ponovo. Gol koji smo primili jako liči na većinu golova koje primamo u Evropi.

Sve u svemu mogu biti zadovoljan. Batica je doneo promenu. Igramo jače, sa većim zalaganjem i to se jasno vidi. Treba tu još dosta stvari da se odradi ali verujem u bolji Partizan pod Baticom. Imamo dobar rezultat za revanš i nadam se da nećemo napraviti neku glupost kako bi ga prokockali u revanšu na našem stadionu. Čestitike momcima i Bati.
 
Последња измена:

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Da arhiviramo Dance,pa daj tu turkinju da joj slomimo nogu,il beše silujemo,bem li ga svejedno.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
e sad da izbacimo ove dance pa daim kupimo kuduza a da im damo naprimer kosovica na pozajmicu!plasi me da bata ne forsira crnogorce zbog tumbe!!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Нордсјеланд сарађује са академијом у Гани и тако је довео играча, када би наши нечег тако сјетили. Гарантујем да би момка и сада могли довести за мале паре. Наравно требамо одиграти и ревенш на побједу да скупимо још бодова, а онда против Бешикташа шта урадимо и да се надамо чуду.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Do Turaka da se poradi na fizickoj spremi koliko je to moguce, jer na pripremama ne znam sta smo radili. Ako smo mogli Njukasl mozemo i Besiktas!
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ekipa koja igra sa Svetom i mileticem bekom mora da drhti i kad ima dva gola prednosti.tu je bilo previse kikseva i losih intervencija da je jedna morala da zavrsi iza stojketa.

Da li je to Sveta ili Mileta? :D

Odlican rezultat, ocigledan pomak u zalaganju i igri, ima neke ideje, pokusaja da se neke zamisli trenera prenesu na teren. Ono sto mi smeta je sto smo bar 10ak puta pustali njihove igrace da se setkaju ispred naseg sesnaesterca, da budu sami kao duhovi. Besiktas ce nas odvaliti iz takvih situacija, ovi mucenici nisu taj rang.

Posle svega, pade mi na pamet, ovaj Mileta s kosom ili je najveci njacke na svetu ili ima mnogo jaku vezu u klubu, kad njega niko ne moze da pomeri s levog beka od kako je dosao. Bilo je pokusaja, ali ih je sve kvalitetom :D oduvao i vratio se na svoju poziciju.
 

5ar-pfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2017
Порука
870
Reaction score
1.930
Локација
Kuci
Necu da komentarisem igru Miletica beka, ali hocu izjavu posle meca.

Potvrdio je ono sto smo svi ovde videli. Igraci kod djukele nisu imali jasna zaduzenja. Kaze da je sad bar svakome jasno sta treba da radi.
 

Nebitan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
432
Reaction score
1.922
Локација
Zvornik
N
Necu da komentarisem igru Miletica beka, ali hocu izjavu posle meca.

Potvrdio je ono sto smo svi ovde videli. Igraci kod djukele nisu imali jasna zaduzenja. Kaze da je sad bar svakome jasno sta treba da radi.
Po meni je i Rikardo recimo izgledao skroz drugacije, kod Djukica je bio kao bez glave, nije vidio saigrace toliko. Veceras je i odlagao loptu i imao dobrih poteza mimo gola. Mislim da cemo rasti iz dana u dan
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Mnogo toga je bolje narocito u prvom poluvremenu ALI ipak nismo stvorili mnogo sansi ,imali smo danas prostora koliko hoces. NO NIKO da spomene da smo dali dva gola u jednoj utakmici. Hejjjjj
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top