Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
ja sam cuo da je uslovio svoj dolazak u Partizan svojim upoznavanjem sa Rajkom Purovicem, kaze oduvek je zeleo da bude u istoj sobi sa tim rasnim golgeetrom svetskog renomea
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja gledam fudbal samo kada igra Partizan, ja gledam kosarku samo kada igra Partizan, ja gledam TV samo kada igra Partizan, ja imam internet samo da bi ceo dan citao o Partizanu. Meni je Partizan najveci klub na svetu, i jedini klub na svetu.

Respect i od mene! Opisao si mi zivot u par redova :clap...

Да ли овај потез значи да је управа решила шта ће урадити са Богданом Стевићем??

Pa decko je odigrao 12 minuta u polusezoni, a i to sto je odigrao - bolje da nije! Tri ciste lopte je prodao, dve pustio u aut, jedna preko noge, itd. Mozda je imao tremu, mozda nije imao srece, al' sta da se radi... Nama je potreban desni bek jer ocigledno, kao sto neko rece, da spremaju Jovanovica za stopera!

@gazda

Mojne ovako surovo da se zezas sa ljudima :)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Ajde priznajte da ste brže-bolje pojurili na Google, ili Atletikov sajt da pronađete više detalja.

Poenta svega je da ne verujete šta se sve piše po novinama, a pogotovo po raznim sajtovima, pa čak i ovde. Ponekad se namerno skrene pažnja na jednu stranu da bi klub na miru radio na drugoj :wink:
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
13 Jun 2009 | 16:20

Kleo stiže u nedelju!

00004264.jpg
Od nedelje će sve novajlije Partizana biti na okupu. Mladen Krstajić i Branislav Jovanović odavno su u Beogradu, Siniša Stevanović nije ni mrdao iz glavnog grada, dok iz Brazila u Srbiju za 24 sata stiže najatraktivnija akvizicija šampiona - Kleverson Gabrijel Kleo, piše Sportski žurnal.
Ako sve bude u redu doskorašnji napadač Crvene zvezde u nedelju će doputovati u Beograd, dan kasnije pojaviće se na prozivci i odraditi prvi trening s novim klupskim drugovima.
Kleo će istog dana potpisati ugovor, a u sredu će biti predstavljen javnosti kao novi napadač Partizana.

(Sportski žurnal)

sportal.rs
 

=G=

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
309
Reaction score
11
Локација
15000
e znao sam da ce se ponoviti one "carke" na treningu od proslog leta... :))
 

Zerocool

Grobar
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
754
Reaction score
64
Локација
Република Српскa
Po meni, naše največe pojačanje u ovom prelaznom roku nije ni Krle, ni Kleo, ni Jovanović (na kojem je inače Jokan insistirao, što mene prilično umiruje jer naš trener ima "nos" za igrače koji igraju na njegovoj nekadašnjoj poziciji), već to što smo sačuvali okosnicu tima. Da podsetim da će u ovom timu od sredine jula nastupiti barem njih jedno 10-ak koji će već treću ili četvrtu sezonu uzastopno zaigrati u Partizanu. Ne sećam se da je ikada u poslednjih 20 godina to bio slučaj kao ove godine. Mnogi nemaju pojma koliko je to bitno za svaki klub. Znači poznaju se igrači u dušu, nema "trošenja" vremena na uigravanje, a tih par novih pojedinaca će se lako i brzo uklopiti, to uopšte nije problem.

То сам и ја скоро нагласио, и то је управо највећа наша снага! Ако мислимо да имамо озбиљан тим онда се то тако ради. Управо због овог болдованог дијела ја сам презадовољан прелазним роком!
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
@ Je-Ne-a

Zanima me ako bi mogao da das tvoje misljenje o poziciji zadnjeg veznog i da li smo to mesto ''pokrili'' kako treba? Evo ga tvoj post od pre 7-8 dana i sa njim se apsolutno slazem...

Ništa nama više ne treba osim još jednog kvalitetnog levog beka i jednog ultra kvalitetnog zadnjeg veznog.

Levi bek? Joj kad bi mogli Kizita iz Vojvodine da dovedemo....

Zadnji vezni? Ta pozicija je sada ključna i reši li Ivan i to - možemo spomenik da mu dižemo za života. Imamo Fejsu i Raću ali nam obavezno treba i treći. To mora da bude jedan vredni mrav, jedna radilica "ala Duki". Taj mora da ima dobru fiziku, da trči kao navijen, pogotovo uz nešto starije pojedince koje ćemo imati pozadi.

...

Da li je trio Fejsa, Raca, i Jovanovic dovoljan na ovoj , po meni, najosetljivijoj poziciji u timu? Tu pre svega mislim na Evropu.

Ne zelim nikog da vredjam, niti sam to radio, ali ovo je bas ''tanko''! Naravno, uvek moze da se desi da neko od ove trojice (citaj Fejsa, jer ima zacementirano mesto) ''poludi'', ali...
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Dogovor je sklopljen, Nenad Brnović se vratio u Crnu Goru. Partizanov vezista, koji je minulih šest meseci proveo na pozajmici u Radu, biće fudbaler Budućnosti.
Završetkom sezone Brnoviću je istekao ugovor s crno-belima, a na novi izazov nije dugo čekao. Brzo je dogovorio saradnju sa novim sportskim direktorom „đetića”, Vladimirom Bulatovićem i trenerom Mihailom Ivanovićem, pa će naredne dve godine provesti u rodnom gradu.
Nenad Brnović je bio član Partizana pet godina, ali u poslednje tri nije ni igrao, jer je 1. marta 2006. protiv bivšeg kluba, Zete iz Golubovaca, pretrpeo dvostruki otvoren prelom potkolenice leve noge.
Narednih dana biće poznato na koju će stranu Milovan Sikimić, Vladimir Branković i Milan Perić, dok će klub ubrzo da reši status Bogdana Stevića, Danijela Marčete, Aleksandra Kosorića...
Zurnal
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
Đurić: Dijara na prodaju

7943419154a34b8387f2f3314548288_big.jpg
Predsednik FK Partizan Dragan Đurić rekao je da bi prodao Senegalca Lamina Dijaru u slučaju fantastične ponude.

"Crno-beli" su navodno iz Al Nasera nedavno dobili ponudu od tri miliona evra za Dijaru, ali ona nije uzeta u razmatranje samo zato što nije bila dovoljno dobra. "Pustili bismo Dijaru u slučaju fantastične ponude, pa bismo onda kupili nekog novog Dijaru. Uostalom, nije ni Kristijano Ronaldo bio na prodaju pa je otišao u Real za sto miliona evra", rekao je Đurić.
"Crno-bele" ovog leta napuštaju Sikimić i Ćirković. Transfer Kneževića u Bragu je propao, a reprezentativni bek Ivan Obradović nalazi se na korak prelaska u Ajaks. Pored levog, Partizan bi mogao da izgubi i desnog beka Ivana Stevanovića.

"Stevanović može da ide baš kao što je to slučaj i sa Obradovićem, ali samo ako stigne ponuda takva da procenimo da nas zadovoljava, ali i da imamo alternativu za tu poziciju. Stevanović je dokazao da može da igra u bilo kojem evropskom klubu."

Što se tiče dolazaka Đurić nije otkrio da li će Partizan pojačati još neko zvučno ime. Za sada je sigurno da će 'crno-beli' dres naredne sezone nostiti Mladen Krstajić, Branislav Jovanović ali i Brazilac Kleverson Kordova Kleo, dosadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Njih trojica trebalo bi da budu promovisani u četvrtak. "Crno-beli" će ostati u beogradu do 22. juna kada se sele na Taru na dve nedelje. Upravo na toj planini će i obaviti glavne pripreme pred start kvalifikacija za Ligu šampiona 14. ili 15. jula.

14. jun 2009. | Izvor: B92, Sport
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Hehehe... Pa i nismo dugo cekali na ponovnu javnu proklamaciju cuvene ZIB filozofije - "svi su na prodaju" koja zapravo sluzi za definiciju fraze "nepristojna ponuda" u urban dictionary-ju!

Uz duzno postovanje prema Djuricu i njegovoj Zekstra Sport kolekciji, stekao sam utisak da on cesto nesto izjavljuje, eto, tek da bi nesto rekao ili da bi se pojavilo njegovo ime u novinama, sto je nelogicno u potpunosti jer je makar po "nasim" merilima - prilicno uspesan covek!?
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Svi ste ovde pricali o alternativama na poziciji zadnjeg veznog, pa se zakljuclio da su 2 igraca malo i da je potreban i treci ali niko da primeti da na poziciji prednjeg veznog plej-mejkera imamo samo Moreiru, pitam se ko ce da nam igra tu u slucaju njegove povrede,suspenzije,lose partije? A bez igraca tog profila igra nam je 35% slabija po pravilu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top