Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

presing

Banned
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
76
Reaction score
22
Cestitam nasim igracima na borbenosti,zelji i htenju,ostavili su srce na terenu i nemam sta da im zamerim i mislim da niko nista nesme da im zameri!Dva meca protiv Apoela su pokazala da bolja ekipa ide dalje ,ona koja ima bolju pas igru,fizicki bolje pripremljena,tehnicki potkovanija,takticki disciplinovanija i bolje utrenirana!
Boli to sto samo slepac ne vidi da vec dve godine Partizan ne moze sa iole ozbiljnom ekipom da igra presing,nasi igraci su na tri metra od protivnika kad on ima loptu a kada mi imamo loptu posle dve sekunde trojica protivnickih igraca su scepala naseg i vec nakon trece sekunde su kao tri lava i srna usred Savane!Zasto ne reci otvoreno da nas sve zanima zasto se ta nasa fizicka i pre svega kondiciona nemoc poklapa sa dolaskom profesora Mitica za kondicionog trenera F.K Partizan!
Boli i to sto sam veceras kao nikada do sada imao utisak da igramo protiv Celsija a ne jednog ipak da se previse ne samoobmanjujemo Kiparskog prvaka sigurno ne vrhunske evropske ekipe,izgledalo je kao da im je svaki faul isprogramiran kao da uvek znaju sta hoce da nemogu da pogrese u pas igri ali zar i mi Rilu nismo izgledali kao Celsi,narvuceniji igras onoliko koliko te protivnik pusti!
Zalosno je bilo u ovim utakmicama gledati jednog Racu Petrovica koga protivnici pustaju samog kada ima loptu a on ne znajuci sa njom sta ce krene da se okrece oko sebe i kada je shvatio da nije preterano popularno a vise ni sigurno da je svaki put vrati Bozovicu onda je poceo da je drzi vrteci se oko sebe dok mu protivnici ne otmu jer su i oni na kraju videli o cemu se tu radi,za sve to vreme je Moreira uvek imao trojicu u svakom momentu cim primi loptu!Nema sta protivnicki trener je sjajno pripremio utakmicu sa Partizanom i poznavao svaki detalj nase igre!
Znam i ja i stojim iza svake price koja pocinje sa onim nasim cuvenim i iza cega stoji i struka u Partizanu da u nasoj ligi nemamo prilike da igramo protiv fizicki jakih ekipa utakmice na noz sa stalnim presingom ali ovoga puta to nije opravdanje i vise i ne moze da bude jer koje to Apoel velike protivnike i vajne suparnike ima u svojoj ligi(kazem da se nebi samoobmanjivali jos deset godina)!
Svi mi imao da kazemo bar jos deset miliona konstatacija i da postavimo isto toliko pitanja nasoj struci ali meni pada samo jedno napamet to nesto se zove Lotar Mateus!
 

NJ22

Banned
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
559
Reaction score
0
Локација
Mladenovac
Нисмо испали од бољег, испали смо од спремнијег и спретнијег противника.

Све је почело како треба, брзо постигнут гол и ту се стало. Видело се да наш тим нема снаге да одигра целу утакмицу у пуном ритму, за разлику од противника, и ту је кључ неуспеха. По мени, недостатак Жуке је велики хендикеп за нас, нема ко да, борбеношћу, покрене екипу, да крене срцем.
Nisu oni spremniji od nas, spretniji mozda jesu bili ali ovde je Jovanovic dobio Jokanovica (tesko to uraditi).
Cim smo dali gol, morali smo da krenemo svom snagom da ih dokrajcimo odmah na startu. Cim smo dali gol poceli su da ispucavaju lopte u aut. E da smo ih tada stisli kao sto nismo, druga bi se prica pricala. A ne, aj necemo da rizikujemo. Moras bre da rizikujes ako oces dalje.

Zuka jeste nedostajao, pre svega njegovo iskustvo ali pitanje je sto nije doveden neko da ga zameni. Mogao je Fejsa to da ucini samo da ne gledam Racu kako izigrava sigurnost.
A sto se tice motivacije, to prvi Jokan treba da sprovede a ne da sedi. Pa mogao je od kuce da prati onako...
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Verovatno i dalje mislite da Petrovic treba da igra jer je on veliki grobar...

Kako da ti to kazem,
mislim da treba jer ima kvalitet i potencijal i nije ga slucajno pozvao Antic u reprezentaciju. Uz to je bolji od fejse bar u tehnickom aspektu sto je veoma bitno u odredjenim situacijama.
E sad da se ne bi pogresno razumeli, nije kriv Petrovic ako odigra sporo vec postavka igre i taktika i mentalitet koji projektuje trener na ekipu.
Kad mu trener kaze po 100x da igra polako on to i radi zar ne?

Zato se i ne pravi ekipa od 11 igraca vec najmanje 22 ako si ozbiljan klub i mi smo to i uradili ove sezone.
Zato se kad vidis da protivnik igra odlicno poziciono i odlicno markira i ima snage, ubrzava igra odnosno iskoristis igrace drugacijeg profila koji mogu brze i vise da potrce i da predaju loptu ali im i kazes da salju tu loptu napred.

Ovog puta stvarno nije Petrovic kriv, igrao je kako mu je receno - polako i bez rizika i odradio je svoj deo posla.
Jedino sto to nije bio nacin da se pobedi ali svi smo mi sad generali :cry:
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Ma ono je katastrofa...Prvi gol smo dali posle neke odbijace i umesto da ih to stimulise da ih stisnu jos jace ,oni se zajebavaju...Jebem ti taktiku i formaciju...Lepo ja kazem,Platini olaksaj nam jos malo kvalifikacije...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ја не знам да ли смо уклет клуб? Ништа нама не одговара, ни Артмедија онда, ни овај нови формат сада, ни ривал са Кипра, ништа...
Утакмица је изгубљена на Кипру, двема катастрофалним грешкама. Даље иде Апоел, заслужено сасвим. Нису ме убедили да су квалитетнији тим, али ни Партизан нас није убедио да је зрео за ЛШ. Рекао сам и стојим иза тога - ако нисмо способни да прођемо ово коло, ма ко да нам је ривал, нисмо ни заслужили ништа боље.

Не могу да схватим данашњу јалову игру. Јебем ти и игру кратких пасова и бесомучно дркање кроз средину са 785 додира лопте. Има ли неко ко ће нашим играчима рећи да смеју да шутну и са 20, 15 или 10 метара? Уместо што више шутева, нарочито јер је терен био клизав, ми смо играли онај најодвратнији фудбал од ноге до ноге.

Тотално погрешна постава. Уместо Бранислава Јовановића или Фејсе, на терену Раћа Петровић, који је још на Кипру показао да је до зла Бога спор и неокретан. Погрешни пасови, изузетно спора предаја лопте, спорост...

Томић блед, Диара ноншалантан, недопустиво!

Почињемо да бунаримо сувише рано. Нико да шутне са дистанце. Не знам...изузетно сам разочаран. Пратићу ја Партизан и даље, а ово није ни први ни последњи пораз, и ето ме већ на следећој текми, али треба да погледамо истини у очи - јаки смо за Србију, слаби за Европу.

Част Мореири, немам речи да опишем овог човека. То што он ради за Партизан и начин на који игра, то заслужује максималан респект свих нас. Ово му је трећа сезона у Партизану, али за мене, он се већ уписао у оне најсјајније легенде клуба, попут Моце Вукотића. Правићемо Доктора од блата једног дана...
 

grobar mk

Grobar
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
309
Reaction score
3
Локација
MAKEDONIJA
v143112p0.jpg

Moreira u suzama
Cetvrtak, 6. avgust 2009. 00:44
Potresna je bila scena kada je Moreira, posle neuspeha u dvomeču sa kiparskim Apoelom (1:0, 0:2) izašao iz svlačionice i obratio se novinarima.

"Najveći greh je zbog navijača, što su razočarani i tužni otišli kućama, a uradili su sve da prođemo dalje", počeo je Moreira.

Čovek koji je samo dan ranije ostao bez majke, nije otišao kući, već je ostao da pomogne saigračima i bio najbolji na terenu. Borio se kao da se rodio u crno-belom dresu.

"Nisam imao dilemu da li da igram. Ispalo je najgore i za Partizan i za mene, osetio sam se kao najgori čovek na svetu", rekao je Moreira i počeo da plače...

FOTO-GALERIJU iz Humske 1 pogledajte OVDE.

Za razliku od njega, Radosav Petrović je bio grub prema novinarima, na čiju je konstataciju "Partizan nije uspeo", uzvratio pitanjem.

"Šta nije uspeo".

Da prođe dalje.

"Da, nismo uspeli da prođemo dalje, uspeli smo da pobedimo".

Koji su razlozi eliminacije?

"To je duboko pitanje, mogu da prokomentarišem samo ovu utakmicu. Nije nam se posrećilo, promašili smo šanse, a ekipa je pokazala da ima karakter. Šteta je što ovakva ekipa, sa ovakvim navijačima, neće igrati u Ligi šampiona. Glavu gore, idemo dalje", završio je Petrović.

Nemanja Tomić je gotovo bez reči prošao pored okupljenih novinara, jedva procedivši: "Teško mi je da pričam, nemam šta da kažem".
v143112p1.jpg



Jokanović o Vašingtonu i dugim loptama

Partizanov trener, Slaviša Jokanović, najavljivao je pre revanša sa Apoelom da njegov tim svakome može da da bar dva gola i pitao se zašto ne bi pobedio rezultatom 4:1.

Ekipa na terenu nije stvorila ni četiri stoprocentne šanse.

"Počeli smo utakmicu na idealan način i uspeli da dominiramo u prvom poluvremenu, preuzevši dosta rizika. Imali smo i u tom periodu grešaka, koje su dovele do paničnih situacija. Međutim, u drugom delu smo prerano odustali od igranja fudbala".

"Ulaskom našeg najvišeg igrača (Vašingtona), veći deo vremena igrali smo dugim loptama, što nije donelo rezultat. Tada nam je nedostajalo strpljenje", bio je prvi Jokanovićev komentar.

Logično upitan, koju je ideju imao kada je uveo Vašingtona, ironično se osmehnuo i odgovorio.

"Sigurno nisam hteo da branim gol, već da dođem do drugog pogotka. Nisam to uradio da bismo igrali isključivo dugim loptama", ostavio je zbunjene sve predstavnike medija.

Na kraju je Jokanović čestitao Apoelu i poručio da se Partizan okreće "utešnoj nagradi", odnosno kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Strateg Apoela, Ivan Jovanović, po drugi put je nadmudrio mlađeg kolegu.

"Sve je postalo mnogo teže posle primljenog gola u trećem minutu. Znali smo da će Partizan da nas pritisne. Imao je dobru igru, ali smo posle 20. minuta i mi počeli da stvaramo šanse. Znali smo i da će drugo poluvreme biti još teže, da će nas Partizan još jače pritisnuti. Uspeli smo da održimo rezultat i izbacimo velikog protivnika. Apoel je danas pisao istoriju".

Jovanović je pohvalio atmosferu na stadionu i rekao da čeka petak i žreb, "kako bi nastavio da sanja".

Na pitanje šta je bio ključ ukupnog uspeha u okršaju sa Partizanom, odgovorio je: "Naša disciplinovana igra u obe utakmice".

(R. J. - MONDO, foto: MN Press)
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Играчима велико браво на залагању,ал јбг,шта да се ради,понекад је и поред залагања потребна и нека доза среће,коју вечерас,на жалост нисмо имали...
противник је на голу имао изузетно расположеног голмана,који је одбрани 2-3 100 % шансе,и спасао их дебакла,а остале смо сами пропустили :(
шта да се ради,идемо даље,остаје на на ЛЕ за утеху,покушати скупити што више бодова,требају нам...
а за оне што пљују,само један стих песме...извињавам се унапред уредницима на великим словима...
И У БОЛУ И У РАДОСТИ,ГРОБАРИ СМО ОСТАЛИ
п.с.2.кад се охладим,написаћу мало нормалнији пост
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
И само да додам-посерем се овој стоки са Кипра у уста(мислим на играче-навијачима респект). Онај декадентан фудбал се виђа само кад нам долазе циганштуре или Јавор.
Ово не умањује њихов заслужени пролаз даље, али да су циганчине-јесу.
 

cane

Početnik
Учлањен(а)
23.08.2007
Порука
42
Reaction score
0
Локација
Jagodina
Evo da i ja kazem koju.Zadnjih dvadesetak minuta nisam gledao jer mi je tad vec bilo sve jasno(zbog zivaca,mator sam jebiga).Ali nije mi jasno kako to da igrash veoma bitnu utakmicu gde jurish rezultat i treba da igrash presing a igrachi Apoela kad prime loptu imaju sigurno 7-8sekundi da se okrenu,nameshte i pogledaju kome ce da daju.Bio sam ubedjen da je za sve kriv Jokanovic ali ovim nashim fudbalerima ni Murinjo nebi pomogo.Chitam postove i svi bi voleli da igra ovaj ili onaj a ko god da je igrao isto bi bilo,i Zuka da je ostao opet bi ispali.Jednostavno ovi fudbaleri nemaju kvalitet a tek ce da bude smejanje kad se smanji broj stranaca ni za LE necemo da imamo tim.Jer ovi klinci shto su u Partizana i kad stasaju kao fudbaleri ako uopshte bude neshto od njih mi cemo morati da ih prodamo.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Još sam u šoku ali.....Ne mogu da shvatim zašto naša ekipa posle gola u 3. minutu pred punim stadionom staje i povlači se!?!?!?U čemu je problem,u igračima?da li im je Jokan rekao da stanu?da li smo mi problem?Ne znam.Petrović apsolutno ništa nije pokazao,Tomić takođe...Ostaje nam LE kao uteha ,ali sa ovakvom igrom (ili već ovim što su radili) teško...
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
И само да додам-посерем се овој стоки са Кипра у уста(мислим на играче-навијачима респект). Онај декадентан фудбал се виђа само кад нам долазе циганштуре или Јавор.
Ово не умањује њихов заслужени пролаз даље, али да су циганчине-јесу.
као што је писало на нашем званичном сајту
"неко прими 8,оде као победник,неко извуче реми(овде минималан потаз) а оду као највећи смрадови"
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Ја не знам да ли смо уклет клуб? Ништа нама не одговара, ни Артмедија онда, ни овај нови формат сада, ни ривал са Кипра, ништа...
Утакмица је изгубљена на Кипру, двема катастрофалним грешкама. Даље иде Апоел, заслужено сасвим. Нису ме убедили да су квалитетнији тим, али ни Партизан нас није убедио да је зрео за ЛШ. Рекао сам и стојим иза тога - ако нисмо способни да прођемо ово коло, ма ко да нам је ривал, нисмо ни заслужили ништа боље.

Nismo uklet klub, sami smo krivi za ove eliminacije, odnosno uprave. Hoce bez ulaganja da dodju do velikih para. Da je Bjekovic tada kupio napadaca, usli bismo u LS bez problema. Tomic je koristio njegov recept ove godine. Koliko je potrosio na pojacanja? Stevanovic nista, Krstajic slobodan igrac, Jovanovic za kikiriki, platili su samo Klea. Hoce u LS bez desnog beka i sa trojicom klinaca na sredini. Ne prolazi to ni protiv Apoela. Videli smo kako je desno nedostajao neko kao sto je Obradovic i videli smo kako nam je izgledala sredina. Koliko je kriv trener toliko i uprava, oni su ga i postavili. Ne verujem da bi i sa boljim igracima uradio nesto vise.
 
Учлањен(а)
08.06.2007
Порука
507
Reaction score
80
Локација
Београд
sramota,i sta vise reci!?
ili mozda i ne...ipak traba pruziti ruku protivniku i reci da je bio bolji,u obe utakmice.
dakle ne samo mi,nego celi srpski fudbal koji predstavljamo je duboko zaglibio,dok mi jos zivimo visoko u oblacima.

i tako ce biti dokle god igraju nasi igraci,iz nasih skola...na koje smo toliko ponosni.
ocito to donosi nesto para,tek toliko da se prezivi,ali ne i zeljene rezultate u evropi...dok ekipe iz nekih puno manjih zemalja ulazu vise,kupuju strance koji vrede....postizu nesto i kostanta su u evropi.

e sad sta nam je draze gubiti od apoela,ili gledati nase kako trce po njivama,na nama je da odlucimo...



О чему ти причаш?
Све млађе репрезентативне селекција бележе одличне резултате, а Партизанова школа фудбала је оно на шта се оне ослањају.

Вечерас је од 14 играча само три било из Партизанове школе - Обрадовић, Кнежевић и Љајић. Значи, због њих тројице смо испали? Вечерас су добро играли Мореира, Обрадовић и Срђа (у одбрани феноменалан, за Гаврана је класа). Мореира је човек којег би требало изузети из сваке дискусије - он је најзаслужнији за две дупле круне - тачка! Дијара, Клео, Вошингтон и Божовић одиграли су јако лоше. Јесу ли то ти странци? А не, ти хоћеш скупе странце. Од којих пара то? Знаш ли где живиш? Пола Србије гладује, а ти би да гледаш скупе странце како трчкарају по ливадама Севојна, Баната, Чукаричког, Рада, Јавора... а онда одведу тим до Лиге шампиона. То је некада могло у Менаџеру, сада више не може ни тамо - ето, толико је нереално.

Хоћемо ли резултате у Европи?

Прво нам треба тренер. Је ли Јокан фудбалски Дуле Вујошевић? Надао сам се да јесте, све до оне јучерашње конференције за штампу. Од трена када сам чуо шта говори, изгубио сам сваку наду да ћемо проћи. ''Ја сам потребнији српској лиги, него она мени.'' Да ли се можда то односи и на Партизан, а не само на српску лигу? Ау, па када би тако нешто рекао Дуле? Када је уопште Дуле говорио о себи, својим трофејима, својој вредности? Никад! Разумео бих да се разбеснео и напричао свашта, али је његов говор очигледно био припремљен. Хвала ти Јокане за две дупле круне, желим ти да покажеш свима који те оспоравају да нису у праву, али моја вера у твоје тренерске могућности спласнула је тотално. Ко ако не Јокан? То и јесте највећи проблем, српски фудбал нема тренере.

Друго нам требају играчи од којих ће се саставити тим. За скупе странце пара немамо. Једино решење јесте улагање у српску децу, али ће нам џабе бити све ако ту децу продајемо већ са 17 година. Сетите се ватерпола - Партизан је једне сезоне финанскијски скроз пропао и морао да распрода цео тим (најпознатији играч Вања Удовичић). Од следеће сезоне убачена је генерација '87 годишта да игра за први тим - мислим да је то било 2004. Резултат тога јесте да нам је сада репрезентација, састављена углавном од тих играча, освојила злато на Светском првенству. Не знам зашто тај детаљ нико не спомиње.

Да бих био потпуно јасан, ево на пример тима састављеног искључиво од играча пониклих у млађим категоријама Партизана :

голман - Живко Живковић (20) - никако да добије шансу

одбрана - Немања Рнић (23), Иван Обрадовић (21), Марко Јовановић (21), Срђа Кнежевић (24)

средина - Адем Љајић (18), Симон Вукчевић (23), Милан Смиљанић (23), Никола Гулан (20) или Стефан Бабовић (23)

напад - Стеван Јоветић (20), Миралем Сулејмани (21)

Дакле, најстарији је Срђа са 24 године, сви остали имају највише 23. Једино што овом тиму фали јесте искусан голман. Да смо сачекали да ови играчи сазре и да имају доброг тренера, данас се нико не би питао зашто испадамо од ветерана са Кипра. Шта је наравоученије, једном заувек више бре? Сада када је клуб финанскијски стабилан, а имамо лошији тим од једног Апоела, време је да се у наредне 2-3 сезоне убацују најталентованији из школе и да се никако не продају првом приликом. Знам да је и сада у Партизановој школи маса талентованих играча - децу на терен, уговори на пет година, а плата - колико зарадиш у европским такмичењима толико ћеш и добити.

Ништа, свима нам је тешко, то нам је што нам је. Само се питам да ли је Апоел бољи него што је био Њукасл, Лацио, Дњепар или Гронинген. Дефинитивно није, значи, падамо све ниже и ниже. Шта онда да очекујемо од квалификација за друго по квалитету европско такмичење? Једно је сигурно - ако нам је суђено да се понови прошла година, боље је да испаднемо одмах.
 
Последња измена:

lucio angulo

Početnik
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
48
Reaction score
0
И само да додам-посерем се овој стоки са Кипра у уста(мислим на играче-навијачима респект). Онај декадентан фудбал се виђа само кад нам долазе циганштуре или Јавор.
Ово не умањује њихов заслужени пролаз даље, али да су циганчине-јесу.

a sta smo mi igrali??

u fudbalu je fazon nadmudriti protivnika:roll:
 

schwaba

Banned
Учлањен(а)
19.08.2007
Порука
136
Reaction score
0
Локација
juzni beograd
"U drugom poluvremenu smo prearano prestali da igramo fudbal. Ulaskom Vašingtona, našeg najvišeg igrača, igra se potpuno raspala. U tim momentima falilo nam je mnogo strpljenja. Mislim da smo se prerano odlučili na igru dugim lotpama koja nije donela željeni rezultat", dodao je trener 'crno-belih'.

da li moze neko ovo da mi objasni!?dokle ce vise ova kreatura da nas pravi budalama!? jel taj covek ima barem malo obraza?da li je moguce da nece da odgovara za svoje neznanje?za sampiona srbije,partizan,ispadanje u trecem kolu(ne cetvrtom!!!) je veliki neuspeh!krivci za to moraju da plate!odredjeni ljudi se sprdaju sa klubom,koji ima milione navijaca sirom zemlje i sire!dokle vise?
zao mi je samo moreire,koji je,i pored velike porodicne tragedije,smogao snage da bude NAJVECI grobar na terenu!mnogi bi mogli na njega da se ugledaju!mnogi ne zasluzuju da nose partizanov grb na grudima!polako upadamo u agoniju i samo korenite promene mogu da nas izvuku iz ove nezavidne situacije!nakon dve godine blamiranja na evropskoj sceni,samo jedno mogu da kazem - JOKANE ODLAZI!
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Na domacem, beogradskom terenu, Partizan nije porazen od nijednog od ovih novokomponovanih evropskih klubova i drzava od kad ja znam za sebe, ( one rotisilde ne racunam),
to sto debilni ciganski mediji decenijama stvaraju sliku o Partizanu kao o klubu kojeg moze svako da dobije i ovde i na strani, a deo Grobara i sportska javnost im veruju, pa ni u klubu nije samopouzdanje na nivou cim se kroci van teritorije drzave,
ne znaci da sad mogu da idu price kako je ovo neuspeh svih nas crno-belih.


Uprava je, od pojacanja u napadu, u odnosu na proslu godinu dovela , brazilca Klea iz rupe, i to je sve?! i Zuka je otisao od onih koji su davali golove bilo kome,
a bez kvalitetnih napadaca tesko da se moze bilo koji finansijski bolje stojeci klub pobediti u dve utkamice, narocito ne oni koji imaju iste igrace na okupu dugi niz godina.

Na odbranu se ulaze mnogo vise i Jokanovic je trener koji kao igrac je davao golove iz drugog plana, kao odbrambeni vezni.

Partizanov napad u evrokupovima je prepusten trenucima inspiracije koji dobiju Moreira, Diara i neki od ovih nestalnih napadaca. Za srpsku ligu smo bogovi i sa rezervnim sastavom, a za ligu sampiona trebalo je ojacati napad.

Veceras nije igrao Ilic? Proboji po krilu i centarsutevi su nedostajali, kao i Krstajic i njegove duge lopte. Novajlija Stevanovic i bolje sto nije igrao.
Ljajic je posle odsustva bio jedva zapazen 3/4 utakmice, Knezevic koji se ubacivao po strani nije imao nijedan valjan centarsut i dribling, Vujovic fali kad su sutevi iz daljine u pitanju. Moreiri svaka cast na golu i zalaganju pored porodicne tragedije.

Sledeceg leta, ako se u Partizanu i oko njega ne stvore jasni preduslovi za ligu sampiona i prezimljavanje u njoj, trebalo bi najuriti pola uprave. Ovu ligu evrope ne treba dovoditi u pitanje, ako tu ne udjemo, onda nesto i neko mora da se menja bez obzira na domace prvenstvo.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
K.... o ledinu , sto bi jedan moj dobar drugar rekao....

E tako smo prosli. Apoel nas je totalno nadigrao takticki , tehnicki , a i rezultatom. Ocigledno da je 2-0 za nas bio prevelik rezultat. Pojedinci se ne mogu prepoznati na terenu. Bokovi opet odseceni , mrzi me da se vracam na analizu utakmice sa Kipra. Zivost u igru donekle je uneo Ljajic , jedini koji je umeo da odigra sa Moreirom pas. Ostalo dosta tanko , za LS pretanko. Odbrana kod prekida uzas , znaci ne znam igramo li zonu ili coveka. Raca Petrovic katastrofa , Tomic isto ... Posle se cude ljudi sto kazem da je Ljubo Fejsa bolji igrac. Pa onih 20 min na Kipru je povezao igru.

Gotovo sad , mozemo da tugujemo placemo , kukamo kako nismo imali srece. Ne , imali smo srece i to dosta u prvom poluvremenu. Inace videlo se iskustvo apoela. Ono izlezavanje sitni faulovi jednostavno za nas preiskusna ekipa. Ne vrhunska , ali u ovom trenutku bolja. Prolaz je odlucila prva utakmica na Kipru , to je svima jasno.E da je Krle igrao .... Nije i to je to.

Minus ide na racun Jokana donekle , ali vise na racun uprave. Pre svega Tomica , koji je hteo u LS bez pravog beka. Kakav god da je Ivan Stevanovic igrac , ipak je klasican bek. Prodaja nije smak sveta, ali zamene nema. Srdja je cak sta vise bio veoma dobar veceras. Verovao sam u ovu ekipu, ali veceras su me totalno razocarali . Borili se jesu , ali to je bilo nedovoljno. Umisljene zvezdice da se spuste na zemlju , Raca , Neca , pa i Obrad koji je bio dosta dobar veceras. Zao mi je sto B.Jovanovic nije igrao od pocetka , kao i Brana Ilic. Opet smo jajarili , 2005. bez veznog igraca i napadaca , sad bez beka i veznog.... Nema prolaza dalje. Pitanje je sad i Liga Uefa , zreb , reakcije igraca , ko ce biti prodat itd...

Mozda padne i nekome glava , krivaca ima dosta , videcemo. Ono sto ostaje sigurno Partizan je i ove godine ostao bez LS.

Za kraj sam ostavio , priznanje coveku koji NE ZASLUZUJE da igra u PARTIZANU. MO HVALA TI do neba. Ako nas napustis , znacu da ovo nije klub za tebe i ovo nisu igraci sa kojima mozes da igras. Ti imas pre svega postenje prema poslu kojima se bavis , pa makar i uplakan davao izjave veceras u mix zoni , dok Raca Petrovic kulira a Neca Tomic odbija....

U porazu su se veceras mnogi pokazali kao "mali ljudi" . Mozda je to prolazno , a mozda je i karakter. A sutra , tj. nocas , svanuce neko novo jutro i opet ce Grobari pohrliti na svoj Hram na svoj Jug na svoj JNA. I tako iskazati svoju neizmernu ljubav prema klubu.
 

velkisimo

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
20
Reaction score
0
Jebiga. Bio sam na poslu za vreme tekme. Kad smo dali go, poludio sam. Kad nismo dali bar jos jedan, sjebalo mi celi dan. Ali, da ne serem previse, sta je tu je. Fudbal nam je tu gdje jeste (u kurcu).

Ostaje nam da se nadamo bar nekom uspehu u ligi evrope. Zivot ide dalje. Sretno momcima u nastavku evropskog takmicenja!:pfc:
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Evo prodje malo vremena od utakmice ,ali je osecaj gorcine u ustima isti, bila je ovo velika sansa za ovu generaciju da sebe i nas nagradi plasmanom u LS,toliko nadanja ocekivanja nikada nije bilo i na kraju jedno veliko razocarenje,mozda smo u tim nadanjima bili ne objektivni,mozda nismo imali srece,a mozda nemamo prave rivale u nasoj zemlji na osnovu kojih bi mogli da shvatimo nase kvalitete i uocimo nase mane....
Okrecemo se LE koja u neku ruku moze da ispadne bolje takmicenje barem sto se bodova tice,medjutim LS je LS onaj osecaj kada se sredom ili utorkom u 20 i 45 zatrese musema na JNA je ne uporediv sa nikakvom LE,ali ocigledno da mi trenutno nismo u stanju da igramo takvo takmicenje...
Jokan je podbacio i ako smatram da je dobrim delom kriv za ispadanje nikako ne bi prijala promena trenera cak sta vise bila bi pogubna,on je se dokazao sa 2 uzastopne duple krune i sve dok ostvaruje dobre rezultate u nasoj ligi za mene on nije sporan,ono sto mozda jos moze da se menja i za cim i ima potrebe to je tim. Ne ophodan nam je jedan iskusan igrac na sredini terena koji bi svojim iskustvom i kvalitetom mogao da rastereti moreiru,jer se u danasnjoj utakmici videlo da je lopta sigurna jedino kada je kod njega...Sada ce verovatno otici Obrad sto se mene tice ne bih pravio problema ni Diarri... Treba pustiti sve koji imaju zelju da idu,a dati sansu onima koji su zeljni dokazivanja, no to je sad sve na upravi....
Nama ostaje da i dalje bodrimo partizan.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top