Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ja sasvim očekujem da ćemo odrati Apoel na JNA i proći dalje. A ako se to na kraju ne desi, ni prvi a ni poslednji put!!!

Vi kako hoćete.

Meni srce govori da cemo proci dalje a razum suprotno, a kad je Partizan u pitanju uvek se vodim srcem
Ali ukoliko bi se desilo da neprodjemo dalje, nedaj Boze, nesmemo zatvarati oci i reci da to nije katastrofa. ali necemo sad o tome, bice vremena za trazenje odgovora i pljuvanje:D
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Po cemu smo mi iznad Apoela za ne znam koliko klasa?
Pa i ona cuvena Artmedija je preslikana ekipa ko i mi, sta se mi kao lozimo bili smo jaci od njih?
Mozda za nijansu, al to se na terenu nije pokazalo.
2 tekme ni jedan go nije pao, o cemu vise da pricamo.

Necu te pljuvati samo cu ti skrenuti paznju na to da smo u te dve utakmice sa artmediom promasili boga i oca i uz sve to i penal za prolaz tako da je smesno reci da nismo bili tada jaci od njih. Bili smo mnogo jaci ali nismo uspeli.
Treba imati i malo srece,ne samo kvalitet
 

TUKI

Početnik
Учлањен(а)
18.07.2008
Порука
191
Reaction score
2
nesmemo zbog jedne utakmice odma terati sve i kriviti sve...moguce da je to jedan los dan...ako i na jna ovako odigramo ima mesta kritikama al tolka promena iz dizanja u nebo pa do pljuvanja svih zivih je nerealna za samo jednu tekmu...sacekajmo makar da se uigra tim tek su zavrsile nedavno pripreme ovo nam je prakticno prva prava tekma bila
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Sve je to tačno, ali seti se Duleta pre pet godina. Osvajao je domaće titule a u Evropi redovno pušio čak i od slabijih klubova. Zvuči li ti poznato ... slično se dešava sa fudbalskim trenerom.


Само још кад би као и Дуле након успеха у Европи остао "доживотно" у Партизану, а не запалио за Шпанију, што се чини много реалније. Мада, Јокан рече да остаје док га не отерају. Држимо га за реч. :ziveli
 

zaka

Guest
evo i ja posle prospavane noci! verujte da sam ono sinoc i zaboravio ! a sad samo sreda i pun stadion!!!

u ime nade za bolje dane pobedom srusi zidove

pravi stih za ovu situaciju!
 

gameboy

Banned
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
8
Reaction score
0
Локација
SIN CITY
Izvinite administratori kao i ljubutelji Jokanovog lika i dela ali.....JOKAN NIJE TRENER ZA VELIKE UTAKMICE


Samo nastavi da provociras slobodno ima kartona koliko hoces
 
Последња измена од уредника:

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a
Ajde prestanimo sa mracenjem, za šest dana je najbitnija utakmica Partizana u poslednjih nekoliko sezona i trebamo Svi biti ko Jedan :napred Partizan
Da igraci Apoela ne znaju gdje su, da bude " Ne znaš gde si, DOBRODOŠO NA JNA batice " :D
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Ja isto kažem nije štrašno pa da se sve odmah menja.Treba sačekati revanš,možda ih razbijemo i prođemo a onda u naletu stignemo i do LŠ.Tad bi se svi ovoga sećali kao prekretnice i ništa ne bi bilo strašno.
Ali ne treba ni umanjivati ovaj poraz,ovo je bila velika BRUKA za naš fudbalski klub.I to pre svega treba igrači da shvate,a Jokan da im pomogne da pređu preko svega i uz pomoć Grobara pruže igru kakvu svi očekujemo.Da se operu i da idemo dalje.
Siguran sam da podrška Grobara neće izostati,a ja apelujem na sve koji budu na stadionu sledeće srede da navijaju sa 100%,pa čak i ako bude neuspeh.Podržimo tim,pa neće biti smak sveta ako ne prođemo.Samo da ne bude zvižduka.
A kad sve prođe imaćemo dovoljno vremena da u miru tražimo krivce.
P.S. Nadam se da ovo zadnje neće biti potrebno.
 

NS TIM

Moderator-izaberi Partizan
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
1.111
Reaction score
2
Локација
Novi Sad
BILI,VIDELI,VRATILI SE...USKORO TOKOM DANA,PAR REČI O LUDOM HOTELU...
avionkipar.jpg

treningc.jpg


JESMO ODIGRALI NIKAD GORE,ALI ONI NEMOGU BOLJE...IDEMO DO POBEDE..
 

pissce

Početnik
Учлањен(а)
05.02.2007
Порука
16
Reaction score
1
Локација
Gradiska RS_Novi Sad
Koliko pesimizma u postovima, izgubili prvu tekmu, pa sta?! ne vidim zasto bi bilo nemoguce u revansu ih napuniti ko budale..ako na vrijeme povedemo, nastace ludnica na tribinama, terenu, moraju izgubiti kompas, 2-0 u fudbalu je najgori rezultat za cuvati jer kada primis jedan gol,ako je ekipa koliko toliko mentalno nestabilna a APOEL djejuje da jeste, njima pada sve u vodu samo kada povedemo 1-0...moramo im od pocetka staviti do znanja da smo bolja ekipa, atmosferom docarati da su ispod nas, da se izgube...
Dosta je razloga za sinocnju igru i poraz ali mislim da smo ih precenili, trebamo u revansu biti dosta bezobrazniji na terenu, napasti sa svih strana i rezultat ce doci...
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
igracima trebamo dati do znanja samo jedno :
"Prepreke nema da bodrimo voljeni tim, radost i tugu mi delimo s' njim, u borbi za trofej u bici za spas prati vas nas gromki glas Racunajte na nas "
 

Dr.Hofmann

Guest
"Gameboy"
Neznam zaista dali je moguće da je nekome satisfakcija da dođe ovde na ovu temu nakon našeg poraza i provocira i piše rečenice ovog tipa registrovan je pre godinu dana i ima 7 postova?
Kao da je tvoje mišljenje dali je Jokan dobar ili loš trener nekome važno , sad ćemo svi nakon tvoje konstatacije da padnemo u depresiju jer nam je to rekao jedan veliki fudbalski stručnjak i otvorio nam oči.
Imaš pravo na svoje mišljjenje to stoji, ali način na koji istupaš je smešan, da si bar ovde iznosio neke svoje stavove , pa da je čovek uz jednu normalnu konverzaciju mogao da zaključi način tvog razmišljanja nebih imao ništa protiv ni da napišeš ovo, ali ovako iz neba pa čovek prosuo svetsku pamet!!
 

PimpDaddy

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
539
Reaction score
6
Локација
Borca BGD/Svedska GBG
Nisam gledao utakmicu ali video sam golove. Po svemu sudeci ono su pocetnicke greske koje se mogu otkloniti da ne bi bilo problema u revansu. Neshvatljivo je da nasi iskusni stoperi naprave onakve greske ali isto tako sam ubedjen da se ovo nece ponoviti u skorije vreme.

Iako sam jako razocaran ovim rezultatom i sa nevericom konstatovao da se desilo ono sto smo mislili da se ne moze desiti i dalje sam veliki optimista i verujem da ova ekipa moze do pobede i prolaska u zadnje kolo kvalifikacija. Neko je vec napisao ako oni nama onakvi mogu dati dva gola a da ne prime ni jedan onda mozemo mi njima bar tri i u to ne sumnjam ni za trenutak. Samo ozbiljno, angazovano i fanaticno na svaku loptru na zivot i smrt pa sta nam Bog da. Grobari su potrebniji vise nego ikada u poslednjih godinu dana i stadion mora biti ispunjen maksimalno da bi se igraci podigli a protivnici uplasili.

Ne treba zaboraviti ovaj neuspeh ali ne smemo dozvoliti ni da psiholoski padnemo nakon ovoga. Ima ovde jos puno da se igra a kvalitet je definitivno na nasoj strani. Treba to dokazati i pokazati a to mogu samo igraci a to ce ubedjen sam i uraditi.
 

gameboy

Banned
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
8
Reaction score
0
Локација
SIN CITY
Post nije bio namenjen da se provocira niko ali cinjenica je da bez razloga branite KILAVOG Jokana.Istina je da sam pocetnik na ovom forumu ali sam grobar jos od Jusufijevog vremena (kao trener) provedenog u Partizanu.Zasto nedobiju kaznene poene osobe koje vredjaju Duleta Vujosevica kada ga stavljaju u istoj recenici sa KILAVIM.
Mislim da imam pravo da kritikujem iako nisam na stadionu vec 10 godina ali pratim voljeni klub ....Moderatori nije meni za poene gadjaj koliko hoces ali je cinjenica da VOLJENI KLUB NIJE bolji sa KILAVIM na celu.Gospodin doktor Dule je pravio slicne ako ne iste rezultate sa DJOLETOM,DIVCEM,ROBIJOM,ZARETOM ,PECARSKIM.....kao i sa ovim klincima sada zato sto ima taktiku,trazi zalaganje i ko sto neko rece na ovom forumu pre mene ne trpi zvezde,A KILAVI?Sta je on uradio do sada za voljeni klub?
Osvoio dublu krunu dva puta...Stvarno remek delo u sadasnjim uslovima i protiv ovakvih domacih timova na celu sa nikad gorom cergom.Slobodno mi obrisite post ili natrpajte tih banova ali znaj da ima i starih grobara koji se ne slazu sa vama i vasim vidjenjem stvari U VOLJENOM KLUBU
P.S.JEBO ZARE PARANGALA

"Veliki grobaru", nisam te primetio na ovom forumu poslednjih meseci. Zato si dočekao prvu priliku da vređaš i pljuješ. Sada odmori malo.

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Možete da pljujete Jokana do sutra ,ali ako igrači ne shvate da su nas sinoć obrukali,nas koji smo imali pritisak 500 sa 300 pored tv-a i one koji su pokidali grlo i bili glasniji od 15000 Kiprana,crno nam se piše!
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.788
Локација
"preko bare"
Ljudi,, prestanimo sa pljuvanjem, nismo još ispali! Ima da se igra još jedna utakmica i biće vremena za dublju analizu. Sada je najbitnije da pomognemo Partizanu onako kako mi umijemo: grlom i dlanovima. Svi u hram u srijedu!
 

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Pohvala za navijace Paoka i nase navijace koji su pruzali podrsku na utakmici, kao i navijacima Apoela za transparent "Kosovo is Serbia"!

Ja se nadam da ce Washington konacno dobiti sansu. Covjek koji je u pripremama na 2 utakmice dao 3 gola i vise nije zaigrao.
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Zato sto Diara mora da igra i kad mu neide i kad se vuce po terenu, a ne mogu da se otmem utisku da je sebican i ljubomoran na Klea.
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Да, то сам и ја приметио, почео је баш да ми иде на живце због свог понашања и на терену а и ван њега. Претерано је себичан и треба му хлађење, да се подсети шта је и ко био пре него што је дошао у Партизан!
Елем, и дан после верујем да можемо до проласка даље, битно је да тај први гол падне што пре. Очекујем и пуне трибине, сада је подршка најпотребнија, надам се атмосфери од самог старта утакмице као на пример на -30 против Арманија прошле године. Лако је бити Гробар када деремо неке чобане и освајамо дупле круне, на муци се познају јунаци!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top