Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
585
Reaction score
122
@ cooler
Ja stvarno ne mogu da verujem, da si uporan i dosadan sa tim da bi da je Smiljanic igrao umesto Race unakazili Arsenal.
Raca veceras medju boljima, mozda 2-3 bespotrebna muljanja, ali u odnosu na recimo Babovica, zanemarljiv broj gresaka. Odlicno postavljanje, odlicno iznosenje lopte, par vrlo fudbalskih dodavanja. Inace, Raca je onaj visoki sa brojem 8, cisto da ne bude zabune :D.

Bilo je utakmica u kojima nije blistao, ali izgleda da je moda ovde kenjati po nekom u kontinuitetu i kad treba i kad ne treba. Ali, i dalje ne razumem cime bi to Smiljanic koji je tehnicki za 2 klase ispod Race doprineo boljoj igri Partizana veceras?

edit:
A ona prica o pobedama i porazima koju si spomenuo, ne znam, zaista mi to deluje kao razmisljanje jednog tipicnog navijca tima iz Banjickog kolektora.

Апсолутно подржавам све у вези Раће што си рекао! Огроман потенцијал, кога ћемо наравно постати свесни тек кад оде преко и тамо направи име. Ако већ мора тако бити, потпуно се слажем са Матићем: 3 милиона су премало! Био је одличан вечерас, као уосталом и читава екипа, али поготово се то односи на везни ред. Мало су, барем по мени, Медо и Бабић били несигурнији с лоптом, али и они сасвим добро одрадили своје задатке.

Свако у екипи је имао по неку грешкицу, али нам је главе дошла (опет) црна деоница од десетак минута. Видело се два минута пред 2. гол да смо се унервозили и изгубили пажњу. Нажалост не умемо то да сакријемо и сви противници су то умели да осете и да казне. Трећи гол је слика и прилика тога. Иако су то ови извели мајсторски, цела наша екипа је ту заказала. Бабовић им додао лопту у ноге, Раћа се изгубио у дуплом пасу, а сви иза њега били статични, и потпуно без оне агресивности као пре и после те црне деонице... Тврдим да није ствар у кондицији, пошто смо и после тога опет играли као и пре, већ да је ствар у глави. Беспотребно се увукла нека нервоза којој никако није било места вечерас, што су играчи и знали и како су играли 80 минута ове утакмице.

Убеђен сам да ће Сале то знати да исправи у наредном циклусу, и да ће нам свима ово искуство у томе много помоћи. Што рече Загор у ВЈаНСовом потпису отварају се видици за боље сутра.
 

Гпб

Guest
Опростили смо се од Лиге шампиона. Ја сам задовољан нашим издањем против два најјача ривала али остаје жал због пораза у двомечу са Брагом. Такође, мислим да нисмо заслужили да останемо на нули по питању будова али је реалност скроз другачија.

Пре пар месеци, шутрали би се у дупе да нам је неко понудио да играмо Лш макар све утакмице изгубили. Временом апетити расту, што је и нормално, те разумем мало незадовољство код неких. Али, на ово треба гледати као на почетак. Тај први и најтежи корак. Лопта је сада бачена у двориште управе. Ставимо све иза нас, све лоше и добре потезе које су повукли, прави тест је овај сад прелазни рок и будуће квалификације за ЛШ јер мислим да смо апсолутни фаворити за освајање ове смејурије коју зову Супер лига. Видели смо, као клуб, како тај ''модеран фудбал'' функционише у разрађеним системимa. То сада треба применити код нас. Бар треба покушати, јер није лако увести систем у српски спорт собзиром у каквом нам је хаосу држава и друштво уопште.
После пар година смо опет у прилици да искорачимо још више у односу на овај шљам против кога играмо. Немојмо испустити ову прилику!
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
OVO JE PORAZ SALETA STANOJEVICA!!!!

Posle 20 minuta je Petrovic morao napolje, Jovanovic je morao na beka ako je Stevanovic stvarno povredjen. Ali sta vredi kad je vaznije prodati ovu dvojicu od uspeha Partizana. Nije stanojevic nista bolji od prethodnih trenera, sve su ono prazne price koje ponavlja iz intervjua u intervju.
Medo i Moreira su odlicno odigrali, Smiljanic je morao da pocne umesto Petrovica, imali bi ih bez problema.:banghead

Ma da, i jeste poraz Stanojevica. Da nije ovako dobro postavio igru mozda bi bilo i 7:1. Ali dobro neki bi bili zadovoljniji da smo igrali 4-3-3 formaciju protiv arsenala na njihovom stadionu i da smo pukli 5:0.
Ja da sam trener Partizana isto bih izveo ovaj sastav. Manje-vise to je to. Ovo je najbolje sto imamo trenutno. A smijesno zvuci kad neko kaze ''eh da je igrao Smiljanic umjesto Petrovica, imali bi smo ih bez problema'' Mislim sta reci na tako nesto.
Ja ne kazem da mi treba da budemo srecni sto smo izgubili, ali mi smo pruzili maksimum. I nije sramota izgubiti od ovakvog arsenala (3:1), mozda za tebe jeste, ali sta da se radi.
Mora da se nikad (pojedini) nisu/nisi bavili sportom kad mogu ovako nesto da kazu. Jednostavno naletis na protivnika koji je jaci od tebe, i tu nema nista cudno kad izgubis. Cudno je kad dobijes, tj to je čudo. Moras da shvatis da su mnogo kvalitetniji.

E da, vidim pises kako si cuo, ali cuo, kako je Savic igrao desnog beka i da je los bio. Evo ja da ti kazem da sam ga ja gledao i protiv Svajcaraca i protiv Engleza i da si ti prvi koji je rekao da je on lose odigrao na toj poziciji. Obicno su svi bili ili odusevljeni ili zadovoljni kako je igrao.
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Penal za Arsenal nema veze sa mozgom. Da se za onakve startove sviraju penali bilo bi ih u proseku 3 po utakmici.

Od igrača najviše me je iznendio Medo, a razočarao Babović, posebno ako se pogledaju njegove igre u poslednjim utakmicama.

Ono što se desilo Maretu je samo splet nesrećnih okolnosti ili bolje rečeno maler, nakon nepostojećeg penala kod drugog gola da baš lopta onako dođe na noge Volkotu posle požrtvovane intervencije je baš tragedija.

Ne smem ni da pomislim da će Kleo otići. Samo kad pogledamo ovu utakmicu, kakvo pametno trčanje, kakvo kretanje bez lopte, uh biće mi baš žao ako ode. :?

Pričamo o sticanju iskustva u Evropi, ali zaboravljamo da odlaskom tih igrača koji su osetili takve utakmice to iskustvo odlazi sa njima.

Najveća tragedija je što smo baš protiv Arsenala odigrali dve najbolje utakmice u LŠ ove sezone, a protiv Brage dve najslabije.

Uglavom, ovom utakmicom protiv Arsenala kako su odigrali ja sam ponosan! :D:
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
193
Локација
Dole ispod
Ma svaka cast igracima na casnoj igri i zelji za bodovima,pokazali smo da vredimo necemu...da nismo imali pocetnickih gresaka osvojili bi neke bodove ne samo protiv arsenala vec i drugih protivnika,realno niko nas nije nadigrao i treba biti zadovoljan.Dogodine ce biti puno bolje.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Ne moze da mi bude toplo oko srca kad izgubimo utakmicu?!? Ja se divim ovima koji su "ponosni uprkos porazu", ali to je bolesno. Ni Mateusu to nije bilo jasno 2003-e posle poraza od Reala, kao sto ne moze ni jednom civilizovanom coveku.

Zapravo sam besan, jer smo odlicno igrali i Sale je postavio odlicnu taktiku, samo sa nekoliko pogresnih igraca. Sto je najgore, nije ih zamenio dok je bilo vreme(imali smo aktivan rezultat), a nije napravio promene ni kad je bilo vodljivo da ekipa pada i kad smo poceli da primamo golove. Nije to ucinio ni na kraju, kad smo imali igraca vise i mogli da pritisnemo sa svezinom, nego tek u zaustavnom vremenu, i tad samo jednog igraca. E, zato kazem da je ovo poraz SS, iako je odlicno postavio taktiku i sasvim dobro psiholoski pripremio ekipu, kao sto sam vec naveo. Igrali smo bez respekta, parirali odlicno(mislim na one igrace koji su za to sposobni) i opet - izgubilil....
Ne znam koliko si svestan snege Arsenala ? To je tim koji melje protivnika 90 minuta ,trcanjem ,pasovima ,ako si gledao protiv Brage mogao si sve da vidis ,nisu znali gde se nalaze. U PL 3 puta kvalitetnije ekipe od nas guze i kuci i tamo bez problema i onda dodje jedan mali Partizan koji svake godine prodaje najbolje igrace iz najgore zemlje Srbije i u sred Londonda odigra ovako protiv tog istog Arsenala ,ja ne znam kako si ti to nezadovoljan?
A sto se tice izmena ,stvarno ne kapiram koga je mogao da ubaci ?? Krenuli smo u jedinoj mogucoj i najboljoj formaciji ,Babovic je bio opasan,Petrovic kontrolisao pas,Kamara presekao dosta lopti,Moreira odigra vrhunski ,Sale takodje dobar ,odbrana je uvek standardna ,Clea niko normalan ne bi menjao .
 

krme

Grobarčina
Учлањен(а)
28.08.2010
Порука
1.696
Reaction score
332
Локација
u čestitoj kući
Evo gledam i reprizu na FSC-u. Nije mi dovoljno ono od danas. Ja nisam dugo vidio Partizan da igra ovako organizovano i zrelo(ne svu utakmicu, ali uglavnom). Do 70. minute nismo bili lošiji od njih. Samo se Grobari se čuju u 9. 22 i 89. minuti. A njihovih navijača 58845. Bravo. Igrali su istinski jedan za drugog, jedan krpio tamo gdje je drugi ispadao. Po desnom boku u napadu se ništa nije dešavalo, ali to nije vijest. Savić dobar u face off, jedan na jedan, malo slabiji kad treba juriti za nekim i kad je puno prostora. Lazevski umalo da bude strijelac, kada se par puta ubacio naprijed pravio je pometnju i višak. Jovanoviću ništa ne zamjeram, mada bi iskusniji igrač ono izbacio u korner a ovako je zbog viška htijenja i zle sreće otišla Wolcot-u na nogu. Kapiten dobar, Stojković isto. Petrović dobar, iako izgleda pomalo nezgrapan, i tek će da bude igrač. Medo dobar, filigranski precizno uklizuje, mislim da ćemo od njega vidjeti dobre lopte u narednih par godina. Babović dobar, igrao je dosta okomito i morali su ga uzeti prilično ozbiljno. Šteta što nismo imali nekoga da protrčava oko njega, naigro bi se lopte danas. Sale dobar, dalje od gola nego što bi smo svi mi ovdje htjeli, ali... Mo ima tu teledirigovanu loptu još uvijek, može da stvori priliku ili polupriliku iz ničega. Kleo, hvala ti ! Krivo mi je što Davidov ne natrča na onaj Petrovićev odbitak malo spretnije...
Sve u svemu, ja prezadovoljan.
 

NINKE

Guest
Kad se setim da su svi prizeljkivali Kopenhagen u IV kolu kvalfikacija, a eto taj isti Kopenhagen bio drugi u svojoj grupi.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
dakle to je to.

znao sam od pocetka i to sam i rekao ovde par stranica unazad, da ce arsenal pobediti jer to mora da uradi i gle cuda, bez ikakve sanse dobise neki nepostojeci penal i zatim je stojalo vec 1:0. bas tako nesto sam znao da ce se desiti jer do tada smo ih bas ustopali bili da nisu stvorili ni polupriliku.

inace odlicna igra naseg partizana, steta stvarno sto pored klea napred nemamo nekog brzog napadaca jer bi zatim na ovakvim utakmicama u kontrima bili dosta opasniji.

igru jovanovica sada nebi mozda puno njih kritikovali ali u najmanju ruku je baksuz,...da bas ON startuje "van pedera" i da on padne i kasnije da opet marko glavom dodaje valkotu,...neznam...ili je to znak da nije spreman za takve utakmice ili je bas baksuz...uopste neznam sto je na tu loptu isao glavom, lopta je bila 50cm u vazduhu pa je nelogican potez glavom, umesto da je rokne sa nogom preko krova tribina...ali dobro...bilo i desilo se...


izdvojio bi sinoc Medu koji je fantasticno odigrao a jos ispred njega Klea,...bice zaista OGROMAN minus ako u zimu prodamo Klea,...ne samo sto je on ekstra napadac nego zato sto nemamo zamenu za njega niti to mozemo dobiti za te pare za koje mi uvek kupujemo igrace!

Za kraj mogu samo reci da mozemo biti ponosni na to da navijamo za nas Partizan!
 

kursula

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2007
Порука
225
Reaction score
0
Локација
South Side Edmonton,Canada
Mogu samo da se zahvalim igracima naseg kluba na ovogodisnjem ucescu u LS.Prizeljkivao sam 2-3 pobede,ali izgleda da su ovo ipak trenutne mogucnosti sa kojima raspolazemo.Nisam razocaran sa obzirom da u takvom takmicenju nismo dugooo,dugo ucestvovali.Uspeh se ne gradi preko noci,to je svima sasvim jasno.Voleo bih da vas ponovo vidim sledece godine na istom mestu-u drustvu najboljih Evrope.Nadam se sa jacim timom,a iskustvo i prvi korak smo eto naprivili...Okrenimo se domacem sampionatu,zelim vam ponovno osvajanje duple krune u Srbiji.Hvala momci.Eto,toliko.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.251
Reaction score
33.919
Локација
vaginamandibularia
72026_139099316145111_100001351292988_205956_2548308_n.jpg

ovo posle Rijeke, zar ne?
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.323
Reaction score
3.993
Локација
Kobasicarija "Venac".
osam sati nakon meca, a ja jos uvek imam onaj pozitivan osecaj uprkos relativno visokom porazu.

malo cu o utiscima:
mi smo strasno dobro stajali u tom prvom delu. ceo tim je igrao sjajno, koliko se moglo protiv onakvog rivala. stanojevicu sve cestitke za taktiku, ali i za smekeraj u onoj jashi. izgledao je kao pravi general.
sunce ti lebovo, oni moreiri NISTA nisu mogli u prvih 45 minuta! pa onog su konja gibbs-a izneli nakon prodaje laznjaka:buhaha.
gol koji je postigao kleo smo vise nego zasluzili, i jako mi je milo sto smo to uspeli bas na emiratima. videli su ga gazde liverpula, ali ne samo oni. djuro, zatezi cenu!
grobarima kapa dole! lepo su se culi ovde kod nas na americkoj tv.
 

Jimmy The Saint

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
8
Reaction score
1
Локација
Zrenjanin
Pošto mi je ovo prvo javljanje, pozdrav svim učesnicima foruma. Igračima i treneru čestitke za jučerašnju utakmicu, nismo se obrukali. Sad je na upravi da nastavi da gradi pristojno jak klub u evropskim razmerama, i nadam se da će ovo učešće u ligi šampiona biti dobar početak tog posla, a ne epizoda koju ćemo prepričavati narednih godina.
 

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice
Ja prezadovoljan,ipak mi ucimo kroz ove utakmice.Dogodine malo manje respekta i bice to mnogo bolje.
Savic pokazao da je vec sada igracina za kompletnu nasu odbranu,ukljucujuci i Krstajica (majstore odigrao si ti svoje,dosta je).
Mare Jovanovic je prica za sebe.Da li taj decko nema srece ili znanja,ali cinjenica je da ga nece,tako da mu zelim srecan put u pecalbu.Grobar je,dobro dosao na tribinu,samo sto dalje od terena...sva tri gola mu idu na dusu.
Raca dosta dobar,samo mora brze da se oslobadja lopte.
Mo pokazao da je jak na lopti,uvek imao igraca na ledjima i tesko je mogao nesto vise protiv takvog protivnika.
Babovic za evropu tanak,mora loptu da prebaci na levu ili bi umro,sporo oslobadjanje od lopte...velika boljka.
Kleo...car, kralj...fale mu kvalitetni i brzi srednji igraci,najbolji napadac koga ja pamtim u FK Partizan,ako ode bice mi zao,tesko se nadoknadjuje taj kvalitet.
Ako bog da i 2011 LS,znacemo sta nam je ciniti
 

NajLav

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
405
Reaction score
1
Локација
Ispod tribine...
Ljudi, pa jel moguce, da ima poneki indijanac, kome je ovo bilo loshe izdanje naseg kluba?
Pa mi smo stisli Arsenal u Londonu!!! Gledao sam utakmicu u kladionici, i neki mamlazi se kladili na Arsenal sa hendikepom -3 :D pa mislim sta reci?! Ja sam govorio, da cemo dati gol, da cemo izdrzati, i ono navijacki ubacim X2 :D
Ja sam prezadovoljan igrom, gledao sam organizovani i ofanzivni Partizan na emirejtsima, ALO! pa bezbroj puta smo imali po 6 ili 7 igraca na njihovoj polovini, oznojili su se, iznervirali i na kraju srecno pobedili. Videlo se, da su igraci stekli iskustvo, da su muda malo narasla ako hocete.

Sad sam prvi put posle otvaranja LS video, da nam je tu mesto! Ako se zadrzi okosnica tima, i trener, tu nema dileme, da cemo uz 2 ili 3 pojacanja (kazem POJACANJA, jer nama ne trebaju zamene za najbolje igrace, vec pojacanja, koja ce u kombinaciji sa postojecim dobrim igracima moci, da naprave pomak u igri).

Upravo pamet u glavu, i dogodine kasirate ponovo 8 milki. A mi, na JNA da opet ugostimo evropske velikane, pa da nekome i skinemo subaru, vreme nam je ;)

HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
2003. smo jos svi crno beli, nekako verovali, da se moze do finala lige sampiona, te je na nasem kontu bilo nekoliko bodova...Tokom poslednjih godina, vasingtonsko briselska, gurbetska gamad, je sve ucinila da se Grobarska euforija ka vrhu evrope utisa.

Pa ,ispada da engleski pedrcici, portugalski narkosi i ukrajinski alkosi...su velesila u fudbalu, u odnosu na nas...u 2010.

Ja, kao neko iz odbrane napadnog grada Beograda.... moram da se zalim na drzavne vlasti i uefu, sto dozvoljavaju da cast i Srbije i Evrope, bude ukaljana sa trkom za novcem...U ligi sampiona treba da igraju samo prvaci drzava...kao nekad...ili bolje da je ne igramo...gde su ti silni templarski lobiji, kad je crno bela strana u pitanju?

I poruka za... one, koji su svojih 5 bodeza zabili na parnoj strani Terazija,i onaj 1 u knezu ...da se blizi njihov kraj...zbog anti BG delovanja. Mars pod zemlju, odakle ste i iznikli!
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Kleo ga je sretno metnuo...
Tuljoni, srećom smo NAGRAĐENI u tom momentu, i to NA KRAJU TE AKCIJE, nakon što se prethodno desilo ono što se desilo:

- sjajan pas Saše (ili beše neko drugi) ka Moreiri
- fenomenalna reakcija Moreire, odigravanje "skrivalice" iz prve, pa još bolje istrčavanje nakon pasa i zbunjivanje igrača Arsenala koji je odjednom bio sam, a levo i desno od njega Kleo i Moreira...
- fenomenalna reakcija Klea koji prima loptu, rolingom usmerava položaj tela da će da šutne desnom nogom, a opet ostavlja sebi mogućnost i da levo odigra na Moreiru, pa time izaziva neodlučnost igrača Arsenala koji ostaje "ni na nebu ni na zemlji"

Tek onda nailazi doza sreće kod šuta...TEK ONDA...

1. Да Ђура да Станоју одрешене руке (а осим одрешених руку да одреши и кесу), као што је Дуле својевремено имао у КК-у...
Ključna stvar. Najbitnija stvar od svih. Ubedljivo. Bude li ovoga bilo, biće i ostalog...
Jedan Arsen Venger nije lik i trener koji bi iz neke čiste kurtoazije ili ne znam ni ja zbog čega hvalio postavku našeg tima i rad našeg trenera na sinoćnoj utakmici. Mi smo zaista jako dobro stajali na terenu. Jako dobro...Mi imamo TRENERA ljudi, trenera koji će biti i TRENERČINA ako klub stane iza njega!

-----------------

Stefan Babović: Ja koji sam letos pizdeo kad je došao, ja koji sam ga onda silno nahvalio za to kako je došao do minuta i do igre u startnih 11 (zalaganjem i izdanjem na treninzima i na utakmicama "B"-tima, prijateljskim), ja koji sam vrlo zadovoljan kako je Stefan odigrao poslednjih 5-6 utakmica u prvenstvu, kažem: Ni Stefan nije igrač (baš kao ni Marko) na kojem možemo da gradimo naš uspešniji nastup u Evropi već sledeće sezone. Ne može da nam pomogne u Evropi i gotovo. Slab je u duelu, nema snagu i to ne može da se nadoknadi. U njegovim godinama je to nemoguće. Ne postoje pripreme da se igrač učini fizički jačim u duelu. To može da se radi sa detetom koje ima 12, 13 ili 14 godina. Ne može sa odraslim čovekom. Umnogome je smanjio ono njegovo "mršenje muda s loptom", svaka mu čast na tome, ali...postoji zenit (limit) kod njega koji nažalost čini to da Stefan na ovakvom nivou ne može da nam pomogne. Ne može više, značajnije.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Sa Stefanom je odradjen super poslic. Dosao je za dzabe, niko nije ocekivao nesto specijalno, mlad je, u odlicnoj formi (domace prvenstvo) i mi realno mozemo da ga uvalimo za dobre pare.

Niko od nas nije ocekivao ovakav ishod. Da nije Stefana imali bi veliki problem po desnoj liniji (padom forme Tomica) sto opet dokazuje koliko je vazna kvalitetna dubina ekipe za uspesnu sezonu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top