Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Nije toliko bitno ko će nam uleteti koliko je bitno na šta ćemo mi ličiti.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Nemoj molim te "što slabijeg". Boga smo molili da dobijemo Šamrok i dobili smo ga.

Uopšte ne treba da obraćamo paznju koga ćemo dobiti!

Potpisujem.

Mi smo dobri samo protiv dobrih. Mentalitet nam je velika mana, čim istripujemo kako smo jači, ja se brinem.

Bilo koga, nebitno je. Ne postoji ekipa koju u kvalifikacijama ne možemo da izbacimo. Molim lepo.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
diego_armando ... у потпуности се слажем са твојим постом ...

постављањем Вермеза за тренера и терањем " оног што нам бејаше тренер " Партизан се већ озбиљно појачао ...

одласком Бабовића , Миљковића , Лоле , Неце ... Партизан ништа не губи , напротив ово може само да нас ојача и убрза ... сетите се само како се осетила промена у игри када је Аксент заменио Миљка ... па ми смо само том једном изменом " оживели " игру читавог тима ... могу само да замислим како ће ( или како би требало ) да изгледа игра Партизана ако убацимо свежу крв у везном реду ...

битно је да ми " скоцкамо " тим на време и да их Вермез организује и дисциплинује , а ко ће доћи за противника јесте битно али ипак биће много другачије ако их дочекамо спремни ...
 

pfcdejan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
1.566
Reaction score
2.569
Локација
Planeta Zemlja
Mi 2. i 3. kolo moramo i mozemo da prodjemo, nebitno ko ce biti protivnik kvalitetniji smo i to je to.A kada to odradimo onda za play-off da dobijemo "najlakseg" jer tu nismo favoriti.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.645
Reaction score
5.462
Potpisujem.

Mi smo dobri samo protiv dobrih. Mentalitet nam je velika mana, čim istripujemo kako smo jači, ja se brinem.

Bilo koga, nebitno je. Ne postoji ekipa koju u kvalifikacijama ne možemo da izbacimo. Molim lepo.
Obicno se slazem sa tobom,ali ne i ovaj put. Tj. slazem se da mozemo sve da izbacimo,ali ima ekipa koje mogu da izbace nas.

Drugo kolo je bitno zato sto nema popravnog,ko izgubi zavrsava sa Evropom,ali trece kolo je jako bitno zbog sigurnog prolaza bar u tu ligu Evrope.

E,sada zasto tvrdim da nije svejedno. Prosle godine da nismo dobili teskog Genka nego recimo Ekranes iz Litvanije i jos par anomnimusa nama se Samrok ne bi ni desio_Ok,moze se ici logikom kada smo ispali od Samroka da smo mogli od svakoga, ali mislim da nije tako.

Jos drasticnije je godinu pre. Mozda nam Stanoje ne bi bio ovaj nas Stanoje da smo umesto laganezi Helsinkija dobili za protivnika Leh ,Bate Borisov,Serif... ekipe od kojih smo mogli tada da ispadnemo i da ne vidimo Brisel i posle Ligu Sampiona.

Tako da sam ja apsolutno pobornik sto laksih rivala,ne desava nam se Samrok svake godine nego jednom u 25(prosli slican slucaj Fljamurtari).
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Svako kolo je bitno, samo takvim pristupom cemo uci u grupe i ako bog da osvojiti i neki bod ove godine.
Mislim da bi Tumba morao da nam nadje ozbiljne protivnike na pripemama da bi se sto bolje pripemili. Naravno to je lakse reci nego ostvariti jer sve ozbiljne ekipe krecu sa pripremama kasnije, ali mogli bi da iskopamo nekoga ko je bar u rangu ekipa za playof tj. 4 kolo.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Koliko kuknjave,da covek ne poveruje.Ej bre za drugo kolo se znojimo..Svasta.Ne zanima me zreb za 2. i 3. kolo mi do play off faze moramo doci,sve ispod toga je sramota pa makar nam u drugom pali Solskjerovi momci a u trecem Liberec.Plasimo se Libereca,eh kad se setim kako smo se smejali garaganima pre neku godinu.Dakle,poslednja faza obaveza,Bog da nas pogleda u zrebu da izbegnemo Anderleht i Bazel.Nije musema tako daleko kako na prvi pogled izgleda.
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Mito kuknjava je zato sto su poslednjih godina svi mnogo vise napredovali od nas.Mnogi koji su nam nekad bili smesni su nas stigli ili cak prestigli.
Mislim da bi Tumba morao da nam nadje ozbiljne protivnike na pripemama da bi se sto bolje pripemili. Naravno to je lakse reci nego ostvariti jer sve ozbiljne ekipe krecu sa pripremama kasnije, ali mogli bi da iskopamo nekoga ko je bar u rangu ekipa za playof tj. 4 kolo.
Nisi Rade u toku.Mi smo takve protivnike vec obezbedili u Sloveniji.Ako ne gresim igramo sa Sturmom,Plzenom i Lokomotivom iz Moskve a dogovaramo jos sa poljskim sampionom Slaskom.Bas jaki protivnici.
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Pratim ovaj forum iz dana u dan toliko godina, I stvarno ne pisem kada nema potrebe, ali ovde me nesto opasno buni... Sa ove Jocine liste par postova iznad, ne videh taj famozni Ludogorec medju potencijalnim protivnicima u 2. kolu, a neki od nas su ga izlistali gore kao potencijalnog u dvojci!? :D
Pitanje je jednostavno, jel mozemo na taj Ludogorec u drugom kolu ili ne? :confused
Moze Ludogorec u drugom, evo kako zapravo izgleda lista potencijalnih rivala http://62.240.13.114/PDF/zreb_235.pdf Joco je malkice pogresio kad je napravio listu.
od protivnika u Q2 ne bih voleo da vidim Norvezane, Izraelce i ovaj Ludogorec, svi ostali su "dobrodosli"!:)
U Q3 ima vec dosta ozbiljnih rivala, ali o njima treba da razmisljamo tek kad odigramo prvu utakmicu u Q2.

Inace, u zadnjih deset sezona('02/'03-'11/'12) mi smo 4 puta ispadali kad smo igrali revans u gostima (Bayern, Slavija, CSKA, Fenerbahche), a cak 12 puta prolazili dalje (Djurgarden, Njukastl, Dinamo Bukurest, Dnjipro, Sherif, Maribor, Groningen, Zilina, Pjunik, Helsinki, Anderleht, Shkendija). Kad smo igrali revans kod kuce mi smo 7 puta prosli dalje (Hamarbi, Sporting, Ocelul, Zrinjski, Inter Baku, Poli Temisvar, Ril), a 6 puta ispadali (artmedija, Petah Tikva, Zrinjski, Apoel, Genk, Shamrok).
Poenta price: Koji god tim da nam se padne, bilo bi pozeljnije da revans igramo u goste.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Najbitnija stvar je da što pre kompletiramo tim!

Vermezović je rekao da će se dovođenje pojačanja i prodaja igrača završavati u njaskorijem mogućem roku. On smatra da će 90% tima biti poznato do početka priprema (11.jun)
- Ima igrača koji su na našem radaru, neke su mediji već spominjali, a ima i onih koje pominju agenti. Istina je da ima mnogo igrača koji žele da dođu u Partizan, a na nama je da sve izmerimo i završimo 90 odsto planiranog posla do početka priprema 11.juna.
Šta može da nam predstavlja problem?
To što se pojedini prvotimci nadaju transferima na zapad, a tamo lige počinju kasnije.
Zbog toga većina klubova tvrdi pazar, čeka zadnji rok, razmatra sve ponude na tržištu... Ukratko - boli ih tuki što mi igramo kvalifikacije.

Ako ćemo da prodajemo Tomića, Kamaru... na zapad, prodati ih što pre - ili ostaju do kraja kvalifikacija!

U 2. kolu kvalifikacija valjalo bi izbeći: Molde, Ludogorec i Hapoel Šmonu! Ne kažem da se ne može sa njima igrati, ali bolje bi nam bilo da izbegnemo ove ekipe jer ćemo tek izaći iz priprema, pitanje je koliko će tim biti uigran...

Idealan protivnik za 2. kolo bi bili Maltežani, Farani, Vešani... :D
 

NajLav

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
405
Reaction score
1
Локација
Ispod tribine...
Dajte nam Molde, Slask i Bazel, pa ako udjemo UŠLI SMO!

Batalite priče o lakšim i najlakšim, jer onda kada udješ da igraš protiv jednog Mančester Sitija, Reala, Milana... dobro je imati bar nekoliko "teških" utakmica, da se stvori timski duh, jedinstvo i vera u samog sebe.. Bolje i da se ne udje ako cemo da popijemo šestardu od gore navedenih...

I preprošle godine sam skakao od veselja kad sam video sa kim smo u grupi, kad ono trt - krompir poena. Nismo se obrukali ali nismo se ni naigrali... Sta bi bilo da smo prosli laganini u LS....
 

Sale87

Banned
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
97
Reaction score
11
Nisam znao da FK DjurGarden igra ligu sampiona :D
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Evo nesto o novom bugarskom sampionu Ludogorecu, mozda nas potencijalan rival:
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Balada o Ludogorecu: Kako je Luda Šuma dobila šampiona...

Dramatičan finiš u Bugarskoj i šokantno krunisanje doskorašnjeg drugoligaša iz Razgrada u velikoj meri je zasluga i srpskog golmana Uroša Golubovića koji je za MOZZART Sport otkrio uzroke nastanka novog fudbalskog čuda na Balkanu

13383064903512.jpg


Građani iz Mančestera su u foto-finišu stigli do trona u 'kolevci fudbala', ali način na koji je bugarski šampionat osvojio Ludogorec može se okarakterisati kao najveća evropska klupska senzacija ove godine!

Debitant na elitnoj sceni naših suseda impresionirao je sve poklonike fudbala, ne samo u Bugarskoj, već i na čitavom evropskom kontinentu pobedivši u poslednjem kolu CSKA (1:0), za presecanje prvenstvene vrpce baš ispred velikana iz Sofije.

"Još uvek sam pod utiskom velikog uspeha! Miroslav Ivanov je postigao pogodak vredan šampionske titule. Zvali su me mnogi prijatelji iz Beograda i Srbije i uz čestitke upućivali i kritike da su zbog mene pali na tiketima, ne verujući u ono što sam isticao pred odlučujući meč za titulu - da smo spremni za veliko ostvarenje i trijumf. Naš stadion Ludogorec Arena trenutno je kapaciteta nešto preko 6.000 mesta, ali posle velike pobede nad renomiranim rivalom i favoritom, na terenu je bilo i 25.000 navijača. Nedavno smo osvojili i Kup i na najlepši način zaokružili sezonu koju smo upotpunosti obeležili", započinje razgovor za MOZZART Sport jedan od potpisnika duple krune Ludogoreca, golman Uroš Golubović.

Tim iz Razgrada je fudbalski ponos severoistoka Bugarske. Svoju ekspanziju i prosperitet ekipa je doživela prošlogodišnjim ulaskom u prvu ligu, a najzaslužniji za aktuelne počasti Ludogoreca bez sumnje je jedan od najpoznatijih biznismena iz Bugarske Kiril Domuščijev.

"Konstatacija je apsolutno tačna! Domuščijev je bio potpredsednik CSKA i posle razlaza s rukovodstvom kluba iz bugarske prestonice rešio je da od Ludogoreca napravi respektabilan klub. Stadion je napravljen septembra prošle godine, a kada se u potpunosti realizuju svi radovi, Arena će primati 13.000 gledalaca. Ludogorec je i u nižim rangovima takmičenja bio prepoznatljiv po odanoj publici, jer je u Razgradu neretko bilo i po 5.000 navijača. Velika su ulaganja u našu akademiju, ali i u sportski centar u okviru kojeg se upravo završavaju tri besprekorna terena i mogu da istaknem da me lično umnogome podseća na Partizanov Zemunelo".

Razgrad je mesto sa 35.000 stanovnika i predstavlja centar regije Ludogorija. To je šesti grad po klasifikaciji u Bugarskoj.

"Grad nije veliki poput Sofije, Plovdiva ili Varne, ali ima sadržaje i zanimljivosti koji mogu da zasene i pomenute sredine. Dominiraju prelepi parkovi i antički ostaci iz vremena imperatora Konstantinasa, s prepoznatljivim monumentalnim zdanjima. Zlatni pegaz, mitsko stvorenje konj s krilima, koji datira iz IV veka pre Hrista, jedan je od prepoznatljivih simbola grada. Ovaj gradić je i putna arterija ka Centralnoj Evropi s jedne strane, odnosno nezaobilazna stanica putnika namernika ka Crnom moru i Aziji. Prisutnost evrofondova je evidentna kroz velika ulaganja u ovaj region, a takođe je lokalitet prepoznatljiv i po sportistima. U Razgradu egzistira i uspešno se takmiči 16 sportskih klubova, a mi smo aktuelni sportski heroji Ludogorije, što u prevodu znači 'Luda šuma'", slikovito je Uroš Golubović predstavio grad i regiju novog fudbalskog šampiona Bugarske.

U svojoj internacionalnoj karijeri Golubović je osvojio sedam trofeja. S Leotarom iz Trebinja uzeo je šampionat Bosne i Hercegovine (2003), a u Bugarskoj je sportski 'CV' dopunio sa još šest pehara. S Liteksom je osvojio dve titule, kup i Superkup, da bi vitrinu s trofejima obogatio s još dva trofeja iz tek završene sezone.

Najpriznatiji sportski časopis u Bugarskoj je u naslovu dao jasan recept za uspeh – 'Ako želite trofej, pozovite Golubovića'.

"Autor teksta je aludirao na činjenicu da sam u poslednje tri sezone sa dva različita tima uspeo da se radujem tituli državnog prvaka Bugarske. Osećaj je poseban, ali sada imam i dodatnu obavezu da se još bolje pripremim za nastupajuće izazove na međunarodnoj sceni, gde ekipa nema veliko iskustvo. Ambiciozni trener Ivailo Petev je zakazao prozivku za 7. jun i želimo da i u Evropi demonstriramo deo onoga što nas je promovisalo u ekipu broj jedan u Bugarskoj. U timu ima igrača 14 različitih nacionalnosti, ali je sve dobro ukomponovano i odajemo utisak homogenog sastava. U januaru je stigao Crnogorac Mladen Kašćelan, bivši igrač OFK Beograda, a od naših tu je i kondicioni trener Dušan Stević. Dobro ću se odmoriti s porodicom i prijateljima i s novim elanom i motivom ući u nastupajući period", rekao je fudbalski ljubimac Razgrada.

133830690983.jpg


( Mozzart sport )
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Ovde izbeći Bosančićeve Čehe, Bugare mafiju i Slask (mrzim kad ih nazivaju jebeni "Šljonsk") koji je u jednoj prilično jakoj ligi osvojio titulu i mi smo u Play Off-u, tj. imamo zagarantovanu Evropu do decembra.

Pa tako se zovu.Nisu Slask,nego Шлонск(*meko Ш,posto imaju 2 Ш)-Œl¹sk Wroc³aw .Inace i ja bi ako je moguce da izbegnemo ove timove koje si pomenuo.A i jos neke,ako je moguce.:D
Mozda bi nam Vardar bio protivnik po meri.Nije jak protivnik,a ni preterano slab.Dobro bi posluzili za zagrevanje.Imali bi dosta navijaca,pun stadion...
 
Последња измена:

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Ajde malo da vidimo sta cemo povodom ulaska u LS.....

Slazemo se da je ovaj put mnogo teze nego pre dve godine ali ne treba bas previse da se plasimo.

Ja cu izdvojiti najjace i uporedti ih sa nama.Ako sa njima budemo uporedivi nema potrebe da nagadjamo i molimo se sa kim cemo,kako cemo,sa kim bi trebali itd.

Ima opasnih dobrih ekipa,nikad vise ali ako budemo mogli sa najjacima,mocicemo i sa ostalima.

Celtic najjace ime,sigurno.Jednom smo ga izbacili,to svi znamo.

Ako pogledamo sastav Skota necemo sem Samarasa i mozda jos jednog do dva poznatija i prepoznatljiva igraca videti.Kako kome,ali generalno tu imamo dve tri poznate face.Dakle nikakv spektakl od ekipe,skotska liga takodje ima status poluamterske.Nema razloga za sranje u gace.Nemaju konkurenciju,Rendzers se raspada,zato su titulu i uzeli.Od svih njih bi zeleo u zadnjem kolu.


Bazel ,Frej i Streler najpoznatija imena.Dobar tim nema sta,ako se ne varam tukli su Junajted,po meni jaci od Seltika,ali opet svakako ne velikan.
Po meni ekipa koja moze da upadne u masinu,na viku glamu,na JNA mozemo dobro da ih opalimo.
Najjaci tim verovatno kazem ali nemaju bogove u ekipi.Plus nasih tamo ima dosta,pa bi imali podrsku.

Anderleht,njih smo vec opalili ,manje vise dosta nama poznatih imena plus Lane Jovanovic plus Behrang.
Jak tim ali mi izbacismo sigurno ne slabiji tim pre dve godine.Tu nema potrebe za daljim i dubljim pricama.Sve se tu zna.Sa Belgijancima mozemo.

Sto se tice ostalih,ako cemo drhati pred Mamicem,Salzburgom,Kluzom,BATE- om onda zasto i idemo u kvalifikacije?

Dakle da zakljucimo.Celtic,Bazel,Anderleht su glavne ale, najpoznatija imena,sa evropski poznatim igracima.
Od te tri ekipe Skoti najzvucniji ali po meni i ''najlaksi''.Bazel bi bio najjebenije resenje,dok bi Anderleht bio izmedju sa tim da je blize Bazelu,ispod je samo zato sto smo Anderlehta jednom vec drknuli.

Bate Borisov jeste u zadnje vreme veoma dobar ali nikad ne moze dosegnuti vecu visinu od ove,nemaju ligu za to,nece oni biti novi Sahjtor sigurno,bar ne jos dugo.
Nisu bolji sigurno,nema tu zbora.

Dakle itekako imamo sansi,ale nisu bas tako opasne,ima dosta neugodnih ali iznad nas nesto vise nema nikoga.

Ohrabrujuce je da kompletiramo ekipu na vreme,da nece biti vecih turbulencija i potresa u igrackom kadru.

Dakle idemo dalje!:D
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
A prvo pre svega toga da prodjemo drugo i trece kolo kvalifikacija.

Zreb je 25.juna.
 

Mita BlackWhite

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
1.032
Reaction score
37
Локација
Partizane znaj,Jerkoviæ je tvoj kraj
Prolaz prva dva kola i ulazak u Play Off se namece kao obaveza,zbog obezbedjene Evrope do decembra.Ispadanje u prva dva kola bila bi velika sramota.Sto se Play Off-a tice,voleo bih da izbegnemo Bazel i Anderleht,pre svega jer su Svajcarci jako nezgodni,ne tumbaju tim,tukli su Jedinstvo i izbacili ih iz LS,a mozemo ocekivati manje-vise isti tim i u avgustu.Anderleht bih voleo da izbegnemo jer bi bilo jako tesko eliminisati ih dva puta u dve godine.Slazem se sa Army-jem,Seltik bi nam najvise odgovarao od ove tri ekipe.Pa njih je prosle godine eliminisao Sion ali su ipak igrali LE.Bate takodje bi bio jako pozeljan.
 

neko tamo

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
203
Reaction score
0
Ne bih se slozio za Seltik,zeznut je to protivnik !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top