Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Recept za uspeh :
- Spic koji iskoristava sve sanse.
- Dobar korpulentan stoper.
Mi nemamo ni jedno ni drugo.

Vidi, razumem da nemamo pojma i da nam je igra u kurcu, ali smo mi veceras ladno mogli da pobedimo 4-3. Ej bre 2 puta sami ispred golmana, BRUKA!..............
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Sto rece jedan moj drug, utakmica je bila kod kad se dve ekipe gastarbejtera odvale od rostilja popiju po pet piva i onda odigraju fudbal u po prase

Stojkovic je bio kriminalno nesiguran, kod prvog, a posebno drugog gola morao je bolje da reaguje. Neka vidi kako golman nekog tamo tima ciju sam veceras utakmicu gledao skida te lopte u petercu.

Ivanov odlican u igri, ali je kod sva tri prekida zajebao stvar

Miljkovic je odigrao svoju najbolju utakmicu u Partizanu, jedino kod treceg gola mozemo da dovedemo u pitanje njegovu reakciju, ali je cinjenica da je skakao pored tri igraca

Volkov korektan , skolski primer kako fudbaleri u FK Partizan nazaduju, zameram mu jer je napravio dosta kornera sto nam se obilo o glavu. Morao bi da pocne bolje da igra , a manje da kenja van terena

Aksentiijevic sve losiji i losiji, tanak pozadi, u napadu totalno bez ideje, gde se izgubio onaj centarsut od prosle godine. Pauljevic treba da dobije ozbiljnu sansu pored ovakvog Aksenta

Medo za nase prilike ozbiljan igrac i kida i korektno igra i mislim da moze i jos bolje.

Sasa Markovic se realno nije video, ali decko bar daje golove, pa ruku na srce nema sta da mu se zameri

Markovic kao Aksentijevic, enorman pad u odnosu na proslu sezonu, postao je jedan sasvim prosecan igrac. U svakom slucaju ne zasluzuje vredjanje zbog svog odnosa prema dresu koji nosi i moramo ga jos malo istrpeti. Svakako da je velika sramota da onakve sanse ne koristi

Babovic, gledali smo ga i goreg, ali kad igraju on i Tomic mi cemo uvek igrati ovako , to su igraci koji unistavaju igru Partizana

Tomic bez premca najgori igrac Partizana u ovoj sezoni. Em se ugojio, em igra preko kurca, em je spor kao isti taj kurac, bezobrazan i na sve to glumi igraca. Za one kurtonske suteve sa 25 metara bi mu posebno jebo mater. Debelo zasluzuje hladjenje i siguran sam daje ovakav Partizan zenit njegove karijere.

Stefan Scepovic, ubedljivo najbeskorisniji igrac koji je ikada obukao Partizanov dres. Totalni promasaj, nema elementarno fudbalsko znanje, ocajan u duelu, a o sansama koje je masio danas i na Kipru stvarno ne treba trositi reci. Nadam se samo da ga posle ove danasnje utakmice ceka sudbina Riste Lakica, koga je Jokan posle pola sata brukanja, izbacio zauvek iz kluba. Stefane Scepovicu mars u tri lepe picke materine.

Mitrovica sam gledao kad je igrao za omladinsku reprezentaciju i bio sam jako razocaran, ali danasnjih 25 minuta za klinca od 17 godina je za sve pohvale. Bravo mali ohladi glavu i bices igrac

Velika je steta sto onaj prevarant i hohstapler na klupi sa bradicom sto lici na picku, nije imao muda da ranije (na 1 1) ubaci Saleta i Dzigija, ubedjen sam da bismo veceras pricali o pobedi na ovoj kurcevoj polu profesionalnoj ekipi.

Ipak moram da pohvalim naseg trenera koji je posle tri utakmice najzad bar na momente ustao sa klupe i pokazao neku novu dimenziju svojih strucnih umeca. Govnar je bio, namestao i izbacivao Partizan iz Evrope , govnar je i dan danas jebem ga u usta, jebao ga njegov napadac i njegovo neimanje muda da napadne ovakve indijance. SMRADA TREBA OTERATI KOLIKO VEC U NEDELJU. Ne racunajuci amatere sa Malte ovaj covek je izgubio 4 od 5 utakmica u ovoj sezoni! SMRAD

U Beogradu nema sanse da ne primimo gol , ovi kidaju u prekidu , a mi smo tu tanki, moramo igrati sa maksimalno brzom ekipom na celu sa nasim puzem kapitenom majstorom. Bez umetnika Pirla i debelog CR7 i mozemo ove sabane lagano da izbacimo.
 

Andjeo

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
143
Reaction score
47
Kakav fudbal uzas. Ne vidim prolaz pogotovu uz cinjenicu da ce navijaci biti protiv fudbalera. Sto je opet uzas.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Vermez ili svesno sabotira ili su mu vracevi iz Juzne Afrike popili i ono malo mozga sto je imao. Utakmica je bila nikad laksa za postaviti. Na njihove visoke i spore stopere je trebao da gurne jedno viseg napadaca da pravi prostor i Lazara Markovica da ih pretrcava kao nista. Ali ne, veliki strucnjak postavlja standardnu 4-2-3-1 taktiku i Miljkovica na stopera. Garantujem da smo imali umesto njega makar Stankovica,znaci jednog obicnog visokog stopera ne bi primili vise od jednog gola. O tome sto ih je pustao da iznose loptu na polovinu,necu ni da pricam, ekipa bez tehnicki potkovanih igraca, trebali smo da ih pritisnemo na 30m od njihovog gola, kad god smo to uradili otvorile su nam se sanse ili smo im makar sekli napad. A onda na poluvremenu,kako sam i predvideo, vrsni strateg naredjuje bunker, da se sacuva 1:1 iako i vrabci na grani kontaju da u revansu primamo barem 1 gol.
Nisam optimista pred revans,situacija na psiholoskom planu je alarmantna, da ne pricam o prokletstvu JNA i tome da ne mozemo da izadjemo na kraj sa pritiskom.
Ukoliko se Ostojic oporavi, u sredini zaigramo sa jednim zadnjim veznim (medom, kojem skrenuti paznju da ne davi loptu,veceras je mogao da otvori 5 kontri svojim glupostima) i umesto S.Markovica i Babovica u prvoj postavi budu Sale i Ninkovic,a u spicu Mitrovic i L.Markovic, mozda i uspemo nesto... Ali prvo treba prebroditi Jagodinu,ako tu kiksnemo onda bas idemo u ponor..
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Nakon prve utamice sa Norvežanima dolazim do pomisli da mi bolje da se ne plasiramo u Ligu Evrope. Mi tamo nemamo šta da tražimo.

Skok igru nemamo, jer nam bek igra štopera, mada je Miljković možda bio i ponajbolji na terenu. Ali i Miljković i Ivanov koliko su dobri bili u polju toliko su očajni bili u skoku i pokrivanju igrača pri istom. Stefan Šćepović je poluigrač i ovo što on igra je sramota za gledati, a o Baboviću ne treba više trošiti reči. Lazar Marković je toliko postao očajan da više nisam siguran da li išta vredi kao igrač i da li će ikad išta vredeti.

Mali Mitrović je igračina za sve u napadu i svakako da zalužuje da bude prvi napadač. Jedino je možda još i Saše Markovića odigrao dobro, ostali su odigrali u nijansama sivila.

Šta nam radi Mutavi, dupe nam pomera više od bilo kog protivnika. Ne treba nam štoper? Ovo više nije normalno...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Momentalni otkaz. Koje crno cekanje. Ma momentalni otkaz smo trebali da trazimo kad je pristao na dolazak menadzerske prevare Scepovica. Kome jos daje da ide na medeni mesec, a onda mu lagano ima zagarantovano mesto. Pa da sam igrac ne bi se kao Vukic zaustavio da ga ne tresnem o zemlji i nateram da pojede kacket.

Plus ova atmosfera oko tima koju je i on napravio.
I onako ima losu karmu
, mora da su mu u JAR nabacili neke vudu cini kad nista nije uspeo tamo da uradi pa nas sad ukopava...ej mi gubimo 4 od 5 utakmica, i to ajd da smo igrali sa nekim protivnicima ili da smo imali neku igru pa da kazes a ne ovaj cemer i jad, a on zadovoljan ili ravnodusan?! :pop

Alal vera. :clap
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
...No sada je vec kasno za to jer mi moramo da se otvorimo i ganjamo rezultat i primicemo sigurno 2 komada.

Ajde ne zajebavaj. Znaš i sam da od otvaranja nema ništa nego će čika crni da igra staru dobru čekalicu, jer eto dosta nam je tih 1:0, pa kad nam nabiju gol ili dva, tu se slažem sa tobom, onda će morati da se otvori, hteo to ili ne!

Bilo kako bilo ja i dalje verujem da prolazimo Tromso. Oni su kurton od ekipe, samo što smo i mi tu negde. U sledeći četvrtak ćemo videti ko je u stvari bušan!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Vermezović: Ostvarili smo cilj
http://www.mondo.rs/s257018/Sport/Fudbal/Vermezovic-_Ostvarili_smo_cilj.html

"Bila je ovo zanimljiva utakmica, dve ekipe prikazale su dobar fudbal i publika je mogla da uživa. Mi smo u većem delu meča igrali dobro, ai primili smo golove posle neshvatljivih propusta tokom prekida. Znali smo da je to njihovo glavno oružje, ali Bože moj, greške su sastavni deo igre i trudićemo se da ih ispravimo do revanša", izjavio je Vermezović na konferenciji za medije.

On je dodao da veštačka podloga nije uticala na greške u odbrani i da to ne može da bude opravdanje.

"Mi volimo kad je podloga brza i što se toga tiče sve je u redu, kako je bilo njima, tako i nama. Brine me način na koji smo primili drugi i treći gol, kada nijedan moj igrač nije skočio, a radili smo to na treninzima. Kod prvog, Prijović je sjajno reagovao, iskoristio je visinu i tu nema šsta da se prigovori. Takvi trenuci dekoncentracije uvek su kobni protiv odličnih skakačkih ekipa kao što je Tromso", rekao je Vermezović.

ја стварно не знам да ли да се пре забринем за моје/наше ментално здравље или за овог несретника " тренера у покушаја " чика-црног .. ?!!

мени ово није нити логично а ни нормално .. тим му је поражен , од задњих 5 утакмица изгубио је 4 !!! , избачен из квалификација за ЛШ прети му испадање из плеј-оффа за ЛЕ , изгубио пре неки дан од дебитанта у јсл .. и њему је добро ?!!

тим му се распада .. и њему је добро ?!! жао ми је само оваких као што смо ми и што ћемо носити на својим навијачким леђима терет оваких бизгова који су од Нашег Партизана само узимали а да никад ништа нису дали !!!

СКИДАЈТЕ ДРЕСОВЕ !!! УПРАВА НАПОЉЕ !!!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.627
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Tvrdoglavi DEBIL.
Covek je trener samo za jedan set igraca i jednu formaciju, ne zna da se prilagodi igracima ni malo.
Da ima igrace kakvi leze za ovu formaciju kao u prvom mandatu, ovo bi licilo na nesto, bili bi cvrsti.
Ovako go kurac, nek se tera u tri kurca tvrdoglava.
Slazem se sa Boksom.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Kad se setim da me nervirala Stanojeva igra u prekidu.
Kao, od 13 golova u LS najmanje pola iz prekida.
Covek je za ovu pojavu na nasoj klupi doktor fudbalske analitike.
Pa kad znas da ti je stoper miljkovic, a protivnik ona drva iz norveske, pa spremi prekid, zovi volkova na pomoc, uigravaj to do besvesti, pricaj im o tome u avionu, na pisanju posle vecere, jesi li trener ili nisi, usadi im da misle o norveskom korneru.
Ko je ona konjina rogic, sta si snimio, amateru?
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
S. Šćepović - meni je on dečko skroz dobar, razume fudbal, dobro odigrava, radi za ekipu, e sad, to što nam je igra presmešna i on dečko dobije eventualno jednu loptu u 16 metara, to je druga priča!! On je iz dva zicera dvaput promašio i nije za linč, jer su i najveći majstori mašili po bezbroj puta, ali su i davali golove, jer su imali po 15 šansi po meču od strane saigrača!! Nije lako iz jedne šanse pogoditi uvek gol.. Pritom igra strašno glavom, ali nijedan kršten centaršut nije dobio. Opet se pokušava da se pravi nov Babović i igrač kome će se zviždati.. Katastrofa kako se površno posmatraju neke stvari...
Batistuta ili Klose onakve šanse ne bi promašili... U onakvoj situaciji kakvu je Šćepović Stefan imao danas samo kompletan duduk želi da da gol tako što će šutnuti kroz noge golmanu!?

Pa Mustafa Hasanagić (koji je eto putovao sa ekipom na ovo gostovanje) bi sa svojih 70 leta u situaciji kakva se ukazala Šćepoviću krenuo da zaobiđe golmana i šutira potom u praznu mrežu... Ali ne, Slađanov prvenac je morao da bude mangup!
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ova utakmice me podestila na Golčev Gronigen, samo je Milko falio.:D

Dokle god se razmišlja da je ok to što igrač kao Babović ne odigra katastrofalno, nego samo loše, mi i zaslužujemo ovakav Partizan. Čovek svojim kvalitetom ne zaslužuje da bude prvotimac FK Partizan i tačka.

Koliko su kod Stanojevića igrači igrali bolje od svojih realnih mogućnosti, toliko su kod čika glupog lošiji. Čovek svakim svojim sledećim postupkom prevaziđe svoju najveću glupost. Nekako mi deluju kompaktibilno njuške kao što su mutavi i čika glupi.

U Beogradu treba izbegavati kornere i prekide oko našeg gola, jer ovi Norvežani igraju staromodni mali fudbal, "tri korne penal".
Realno, sramota je da jedna od ove dve ekipe igra ligu evrope, to je samo pokazatelj da mi više nismo klub koji pripada kvalitetnijoj grupi timova u ovom rangu kvalifikacija.
 

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
Sramota je da se od tri utakmice u evropi navijaci nisu pojavili ni na jedno gostovanje. Nasta smo mi spali majko mila ...
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Problemi Lazara Markovica su poceli u tom trenutku kad ga je napala bagra sa Juga.Nije momak kriv,pustite ga na miru.Jos je klinac.
Vermezovic je izgubio 4 od poslednje 5 utakmice(pobedio jadnik Borcu) i da ima bar malo mozga on bi dao ostavku.Ali nece.Ne pada mu na pamet.Jesic je za njega gospodin,ovaj covek je bedan,ne razumem koja mu je poenta,koji qrac hoce taj covek,sto se ne izgubi u tu njegovu J.Afriku?Koja bu8dala ga je uopste dovela ovde?I njega i onog idiota koji glumi direktora,a covek u godinama...
Ceo klub su nam okupirali debili i idioti.
Majku su nam jebali u ove zadnje 3-4 godine od kad je dosao onaj degenerik koji ne zna da sastavi 2 recenice.Tesko onom klubu,pa i onoj drzavi gde ovaj mutavi moron vodi kolo.
Nisam citao izjave Vermeza,pretpostavljam da je prezadovoljan...porazom.Idi bre Vermeze,budalo jedna,spasi nam klub.Idi u J.Afriku,ako za Boga znas.Gubi se.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.279
Reaction score
34.156
Локација
vaginamandibularia
Miljkon na terenu, svi smo u kanalu
nadam se crvenom kartonu i penalu
šta tek s mukom reći o vrlom kapitenu
iz 36 poteza predriblo bi stenu
volkov se previja, svaki start ga boli
demagog sa klupe svima pamet soli
igra stefan šćepović, zdravima se plače
taj samo u šumi ima verne navijače
voli ga hrast, bukva, jasen, breza
podgojeni tomić na terenu se zeza
da pokaže znanje, bar minuta pola
dočekaće šansu kralj splavara Lola
ponekad poželim da me zgazi trola
kad vidim kako Medo u nazad loptu rola
Golman je u čudu, pa u stilu beka
često napadače van šesnesterca čeka
bugarin je skočan protiv bska
al ga zato nema protiv donjeg srema
lovre radilica zabole ga kara
igra ko iza zgrade protiv par drugara
aksent je u formi, stelt skriven u travi
u prazno, bez lopte piruete pravi
markec divno trči, kosica vijori
šta će njemu prijem kad se s loptom bori
šutira ko šćepa, pregled mu je sranje
kad je na terenu, klasičan igrač manje
čitava ekipa u zbiru tri pasa
zabija i ne trenira jer je super dasa
E, takve su snage našeg Partizana
polu invalidi, grupa hendikepirana
na tribini razdor, u upravi diletanti
nema ko da okrpi sve rupe na kanti
jedni drugima su alibi rado dali
mnogi smo od muke žešće prolupali...
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Ove moramo proči kako znamo i umemo, sposobni jesmo. Naznam zašto toliko bojažljivo ulazimo iz utakmice u utakmicu. Oseća se neka napetost kod fudbalera, da smo skloni raznim kiksevima, jesmo, ali ovo što se dešava u poslednje vreme je zaista previše. Bude li tako protiv jagodine i u revanšu protiv Trumsa, onda ću se pridružiti kritikama, ovako mislim da im treba pružiti podršku na JNA. Barem onima koji se trude, a ima ih. Ako ode Vermezović i ako ga nasledi Rašović,a bagra ostane da vodi klub, opet nismo ništa uradili. Nažalost, ipak mi čini se da Vermezović leti, nezavisno od ishoda povratne utakmice.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Iz ovog ugla, zakleo bi se da je prvi gol zabio Ivanov. :confused
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Шта вам је бре људи? Па наш ''тренер'' каже да смо одиграли добро. Ко је овде луд?!

http://www.b92.net/sport/vesti.php?...138&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Pa za njega je ovo verovatno odlicna igra.Covek je toliko bedan i smesan sa svojim izjavama da nijednom normalnom coveku nije jasno sta ovaj cirkuzant prica.Vratio sam film malo unazad,prvi trener kojeg ja pamtim je Kaloperovic...U ovih 30 godina,mi ovakvog debila nismo imali za trenera.Sto je natragicnije,on je sam svestan da je debil.Nadam se da ce ga vec sutra sutnuti,jer ovaj ostavku ne da.Obraz-djon.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
ja se bukvalno tresem kad nam predju centar. fala BOGU DOBROME pa nam nije anži pao, inače bi popili 4 komada u prvom poluvremenu.

baboviću, jebem li ti seme krvavo, gubi se više iz partizana, a ti šćepoviću stariji si nas direktno koštao plasmana u evropu. vola u dupe ne bi ubo. jel teško toliko da makar probaš da obidješ golmana? da ga lobuješ? bilo šta?

lazara neću da pljujem, mada me je razočarao,ako je već neki talenat ono je morao da realizuje. mitrović mi je iznenadjenje, ne zna puno ali se trudi, radi nešto, 10 puta je opasniji od bilo čega što imamo u špicu.

Nije ovo u suštini loš rezultat, s obzirom na igru. s obzirom na to da spodoba sa br. 25 igra, da je šćepović nesposoban, da obrana pravi nevidjene kikseve, dobro smo mi prošli. nije ni ovo nedostižno, samo da kosati majmun ne igra, nego sale ako je zdrav ili ninković. i naravno napred lazar ili mitrović, bilo ko samo da nije šćepović.

ali to se neće naravno desiti, popićemo gol iz neke gluposti kao i uvek, i onda ćemo opet da jalovo napadamo 90 min i to bi bilo to do iduće godine.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top