Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2013/14

Статус
Затворена за писање одговора.

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Онолико колико можемо, тих 15 минута фудбала, то смо одиграли и добили Тун. Да није било најискуснијих, Стојковића, Обрадовића и Илића свашта је могло да буде. На крају, и ових 1-0 је сасвим пристојан резултат. Надам се да ћемо у реваншу успети да себе надмашимо, и одиграмо барем 20 минута фудбала.
 

MojaKuca

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2013
Порука
19
Reaction score
0
Pozdrav svima! Sve nesto cekam nekakav dobar razlog za prvu poruku, nikako da dodje. Do danas.

Hvala bogu dobismo. Moglo je i ubedljivije ali mozda je to previse ocekivati u kakvom stanju nam se tim nalazi. Mislim da mozemo postici gol tamo sto ce biti dovoljno za prolaz. U suprotnom produzetak nam ne gine. Koracima kornjace se popravljamo ali je to jos daleko pa cak i od neke prosecne igre. Ima svega po malo, i do trenera, i igraca, ali ipak najvise sistematskog unistavanja tima u zadnje cetiri godine. Sta je tu je, sada je ipak bitno proci svajcarce i konsolidovati ekipu za nastavak prvenstva.
 

Keza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
240
Reaction score
24
voja stankovic, polako ali sigurno stasava u vrsnog defanzivca! s obzirom da je covjek u zadnje 3,5 godine opalio samo penal ovo je fenomen kako dasa igra :)

svaka cast stojketu, ali po meni obradovic igrac utakmice!

Ma dajte ljudi....kakav Voja Stanković...
Večeras nije u odbrani kiksao, skočio je nekoliko puta, ali je i za protivnike imao iste takve teletabise.
S druge strane je nekoliko puta poslao pas nikom ili protivničkom igraču.
Verovatno, stoper sa najvećim procentom pogrešnih dodavanja na svetu.
Na kraju je Saša Ilić morao da dolazi skroz do njega i uzima mu loptu.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
U ovih 5 utakmica ja gori Partizan nisam gledao u zadnjih nekoliko godina.

Ovo nije Partizan, nego FK Teleoptik, kome su samo dodali dva Partizanovca (Stojke i Sale), nekoliko pozajmljenih igrača i doveli par poluamatera (svaka čast Obradoviću).

Pomirite se sa sudbinom da mi bolje od ovoga nećemo igrati niti će govna iz UO da dovedu nova pojačanja... ako ih tako uopšte mogu nazvati, jer sve ovo do sada je bilo sve osim pojačanja (opet svaka čast Obradoviću).

Sva sreća pa smo protiv sebe imali ekipu koja se usrala do guše kad su izašli pred jedva 15,000 posetilaca. Šta bi Tunovci uradili da su ušli u Arenu pred 22,000 ludaka!

Verujem da ćemo proći dalje. Kakvi smo da smo bolji smo od ovih.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Čestitke na pobedi, iskreno nisam očekivao.
Baš loš fudbal igramo, baš loš. Ne bih o igračima, ali bih istakao Stojeta i Obradovića jebene careve.
Idemo u LE.
 

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.179
Reaction score
6.073
Локација
100 кураца


hvala buraz na odgovoru...

Obrad je klasa od igraca..kako je popizdeo u prvom poluvremenu,kad je u poslednjem trenutku izbio loptu ispred jednog igraca Tuna..verovatno mu je kroz glavu proslo "koji duduci majko moja"...Stojkovic vec par sezona briljira na golu..
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Kad biras pojacanja samo gledaj profil licnosti tog igraca, ako je pravi profesionalac uzimaj bez razmisljanja, talenat, tehnika i ostali atributi au nebitni. Dokaz je Obradovic, a kontra dokaz je Grbic i Malbasic, tuzni su i sramotni igraci, svakoj budali ce u biografiji pisati da je nosio dres Partizana.
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Da se slabi svajcarci nisu otvorili i napadali u drugom poluvremenu, bilo bi kao i obicno, da nam pri kraju daju gol, kad krenemo svi u napad posle lelemudanja vecinu utakmice. Atmosfera u timu mi izgleda potpuno malodusna, niko ne veruje ni u sebe, a ne u Partizan,...samo iskusniji kao Obradovic i Stojkovic drze fudbal pod kontrolom. Jojic tek kad da gol zaigra fudbal, Ninkovic i Ilic bi trebali da igraju zajedno, uz Jojica, i tek onda bi mogli da 3 njih vrede kao jedan Ilic nekad.. tesko ce biti ubuduce, ako ne nadjemo neku dobru polutku, Grbic i Malbasic nista dobro nisu pokazali do sad, a deluju kao da su i jaci i brzi od protivnickih igraca.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.295
Reaction score
18.529
Локација
Kej Republika
Stojke nastavlja u svom stilu...matorac Obradovic objasnio neke stvari...svi ostali na svom ocekivanom nivou...

Forumasi koji su veceras ostali bez kuca i stanova imaju dzabe smestaj u Cacku dok se ne snadju ...:D
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Vuk je na pocetku drugog promenio formaciju al posto se nismo sastavili tada udje Ninkovic i malo ih razdrma inace ... Ma pobeda ce ih valjda malo pokrenuti jbg ...
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
да ли ове лоле у дресовима српског шампиона џабе носе лепе адидасове гаће или се ипак у њима ипак скрива нешто мало мушкости и поноса.

Изгледа да су ипак мушкарчићи, али нећу знати засигурно пре четртка вече.


Forumasi koji su veceras ostali bez kuca i stanova imaju dzabe smestaj u Cacku dok se ne snadju ...:D

Браво Миланче, ред би био да се људима помогне.
@MojaKuca
Добродошао :ziveli
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Прво да честитам на победи. Искрено, нисам је очекивао.
Игра поново го курац, ја не видех једну нормалну фудбалску акцију. Највише што смо успели да урадимо је размена пар пасова и завршница. Јојић га даде на идвидуални квалитет, без обзира што је целу утакмицу играо јако лоше.
Свака част Стојковићу и Обрадовићу, овом другом поготово. Искористио бих прилику само да цитирам Стојанчета:
Обрадовић :respect
Какав богјебениотац један прави господин фудбалер, као из 70их да је изашао.

Шта ћемо ми без нападача ја стварно немам појма. Што рекоше људи пре мене, бубрег бих дао за једног Клеа.

Игра и даље тужна, као лице Вука Рашовића...

Генијално! :buhaha
 

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Jojic ubedljivo najbolji, trci za tri igraca, ima ga svuda po terenu. Dzigi pokazao lucidnost... majstor. Bez njih ne bi dali gol jos tri utakmice da se igraju. Odbrana i defanzivni deo sredine odlicni, Tun bez sanse za gol. Oni su pristojna ekipa ali im mi nismo dali da igraju. Sale najzad dosao do malo daha. Grbic nije za Partizan, Malbsic moze da se iskoristi. Mitar u raspadnom stanju, jedva da ima snage za 20 minuta. Ni slucajno ne sme igrati protiv Radnixkog da bi se koliko toliko osvezio za revans. Sve u svemu, bravo za momke, sasvim solidna utakmica.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Ja skoro losiju ekipu od ovog Tuna nisam gledao protiv nas, ako gledamo samo evropske utakmice, retko losa ekipa...

Ovo je najslabiji Partizan u zadnjih 20 godina

Dve govno ekipe udarile jedna na drugu i manje govno pobedilo. Majko moja, kakvi su ovo amateri, Radnicki Nis je za njih pravi Real, ne sa Nisave. Ovo je nivo Borce. Suplji u odbrani, strahota jedna, a mi ne umemo da iskoristimo. Negde mislim da ove indijanstine moramo proci, ako ispadnemo, na stadionu da posadimo kukuruz i batalimo fudbal.

Novi fudbaler Anderlehta se poslednjih 20 minuta ponasao kao pokojni Scepa. Blejao osam metara u ofsajdu, setkao se i zajebavao.

Kakva izduvana atmosfera na stadionu. Niko vise ne veruje u taj FK.

Ljudi, sta je Jug vikao na samom pocetku? "Mrzim Djuru, volim Partizan"? Jesam ja lud ili gluv?
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Evo da me jebes, ne znam kad smo u evropi dali lako golove i bez nekih vecih problema? (a da kod Stanoja.. Anderleht.. Helsinki..)
Tada smo imali Clea i trenera koji je znao da ga iskoristi.

Анемија,статичност везног реда,игра без кретње, царињење,дављење лопте мали милион пута, немање идеје шта са лоптом у организацији напада, кружење исте као да освајамо Цариград .Мора то мнооого брже.
Нинковић унео живост у везни ред. Рекао сам и прошли пут.
Он мора да игра. Просто је једини играч који нешто може да направи . Потез,додавање,шут . Мора дечко да игра.
Ja za ovo nikako ne mogu da kirivim igrace vec jedino i iskljucivo trenera ! Jojic je brz i agilan sa loptom,Ninkovic je sasvim dobar tehnicar,tu su i ti klinci iz teleoptika ,mi imamo potencijal da igramo brzo i direktno ,ali... Nas trener forsira pozicioni napad ,"organizovan" ili sto bi se narodski reklo DAVLJENJE LOPTE dodavanje do besvesti i cekanje da protivnik pogresi (nazalost po pravilu pre docekamo nasu gresku,a docekali bi je i danas da nismo u drogom poluvremenu poceli da igramo fudbal). Mi direktan fudbal nismo igrali jos od Mateusa i Djukica ,a tada smo pokazali da itekako mozemo ,jednom Realu smo stvorili 10 prilika ispred gola ,a sada ne mozemo da se dosunjamo do sesnesterca ovih polu-igraca.
Ako ja znam koja je svrha Saše Markovića na terenu jebeš mi telo!
Ja se to pitam vec duze vreme,utisak veceri je trenutak kada je on uzeo loptu imao ispred sebe 25 metara slobodnog prostora i 3 igraca na kraju je uspeo da se zabije u protivnika. :prekrsti

Ja bi samo Aksentijevica da prokomentarisem sa: kuku majko mila, ne zna gdje se nalazi, otresaju ga kao slinu, kad budu gledali snimak ima u Svajcarskoj samo da navale po njegovoj strani i obracemo zelen bostan ko onaj sto je ud'o tastu u Bajinu Bastu. Jedinu iole pozitivnu osobinu koju je imao a to je solidna brzina je nabacivanjem kilaze izgubio, ufff
I ja sam to primetio setih se prosle godine AEL-a na JNA jedan od boljih je bio probijao lomio ubacivao,sada ne moze da potrci uz standradno losu defanzivu deluje potpuno beskorisno.
NA KRAJU MORAM SAM SEBE DA CITIRAM.
Pa dokle cemo kuci da igramo sa 2 zadnja vezna protiv Tuna ej . :prekrsti Zar nije bolje da krene sa Grbicem blize Mitrovicu cisto da decko ne bude odsecen od ostatka tima...Ispred Djembe Sale i Jojic kao CMF polu levo Ninkovic ,poludesno Grbic pa da se nadamo necemu .ovako sa 2 zadnja vezna gubimo jednog igraca u napadackoj liniji tako da i kada budemo preneli loptu necemo moci 2 pasa da povezemo jer nam se igraci ocajno krecu neki ne mogu(Ilic) neki ne znaju ili ne zele ,a malo ih ima. Mitrovic nece dobiti 2 upotrebljive lopte ,sa 1 zadnjim veznim koji usput zna da da pas unapred Djembom i ojacanim ofanzivnim delom sredine mogli bi da razvijemo neku igru i teziste napada prenesemo blize njihovom golu .
Prvo poluvreme smo igrali sa 2 zadnja vezna nismo 2 tacna pasa napravili bas kao sto sam predvidjao juce,sa 1 zadnjim veznim smo razvili kakvu takvu igru .
Pa ti Rasovicu kreci opet protiv ovakvih ekipa sa 2 zadnja vezna na sred JNA!
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Konacno pobeda, nadam se ne Pirova.

Kukamo na odbranu, psujemo napadace , a mi sredinu nemamo...

Sve pohvale za Obradovica i standardnog Stojketa.
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Srećom ovaj Tun ima svoje Ostojiće i Markoviće pa izvukosmo pobedu na jedvite jade. U revanšu ćemo morati mnogo bolje ako mislimo da prođemo, jedan gol obavezno moramo i tamo dati. Rašović bi mogao da proba ubuduće da izvodi sastav koji može da odigra zajedno bar 60 minuta a ne da večito pravi 2 izmene na poluvremenu.

Obradoviću svaka čast, naš Geri Nevil. Samo da ga zdravlje posluži i da se sačuva od Ostojićevih startova. Stojković opet spašava sve, valjda ga neće prodati do revanša. Onaj mali Petrović nije bio loš, deluje da može da bude nešto od njega. Zaslužuje da igra pre one faljijeve rupetine koju na protivničku polovinu ne možeš puškom naterati.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top