Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Mene malo posle zreba krece da drma optimuzam. Kad se uporede ekipe od proslog duela a zna se da su nas na guzove i nase greske prosli. Mora se konstatovati da smo mi jaci u odnosu na pocetak prosle sezone. Oni nisu pojacani toliko koliko smo mi.
Ma prolazimo.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Od Brašanca i situacije sa napadačima će umnogome zavisiti igra Partizana ove godine u Evropi ! Pod tim uslovom će sve ostalo biti kako treba.
Ne bih se izjašnjavao i prolasku u dalju rundu. Mogu samo reći da sam jako zadovoljan žrebom.
 

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Ludogorec je ekipa koja je prosle godine u revansu sakrila loptu od nas. Sansu smo propustili u prvoj utakmici, u Beogradu smo bili nadigrani. Ne pamtim da me je ikada obuzelo vece beznadje nego tada, dok sam gledao nase igrace nemocne da urade bilo sta fudbalsko na terenu. Kao i prosle godine, prva utakmica je prilika da napravimo dobar rezultat. Tamo treba igrati cvrsto i disciplinovano, bez glupavih gresaka u odbrani. Oni ce biti pod pritiskom i imperativom da obezbede sto bolji rezultat pred revans. Realno gledano niko iz grupe povlascenih klubova nije zeleo bas sa nama da igra u ovom kolu kvalifikacija.

I kad pogledam sve ovo sto sam napisao iznad, pomislim, jbte 500 000 evra nam treba da budemo sa Bugarima egal na terenu. Krsteni vezni umesto Brasanca i mi smo tu negde sa njima i ovakvi kakvi smo. A govno mutavo i bagra oko njega ni prstom da mrdnu da dovedu tog JEDNOG JEDINOG igraca, da imamo cemu da se nadamo. I vratim se u realnost. I shvatim zasto sam pesimista.
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
ne bih bas rekoa da su sakrili loptu od nas.. mislim da su sto zbog naseg rejtinga sto zbog ne toliko povoljnog rezultata oni igrali dosta defanzivno i u grcu ... ja iskreno nisam video nista od njih posebno u tom revansu a mi smo cak i imali neke poluprilike za razliku od njih ali sve u svemu dosta losa utakmica gde su jedni nervozni a drugi ne znaju... ja sam se iskreno najsmorenije osecao u dvomecu sa AEL-om - tada sam imao osecaj da je naspram nas kapelov juve ili roma i da je jebeno nemoguce da im das gol kako su se organizovano branili
 

Deki_blade

Grobarčina
Учлањен(а)
12.04.2008
Порука
1.467
Reaction score
84
Локација
..u svom svetu..
A zamislite vi tu euforiju koja bi eventualno zavladala kada bi mi izbacili ove sumare.. pogotovo kod onih koji doticne dizu u nebesa po kvalitetu? :D

Koji ce to da bude cirkus na forumu..ovo potencijalno moze da postane najzanimljivije leto na forumu bar od kad ja pratim :buhaha
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Samo da ne izgubimo tamo, i 0:0 je dobar rezultat za nas tamo, na JNA cemo ih urnisati kao i prosle sezone, sad smo jos jaci, ako dadnemo gol u gostima a pri tome izvucemo nereseno, nema zime :pfc:
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Stvari su prilično jasne... kad smo mi poslednji put pobedili neku, ajde da kažem, solidnu ekipu u Beogradu i plasirali se dalje?

Ovaj dvomeč se rešava u prvoj utakmici. Ukoliko tamo izgubimo, makar i sa 1 gol razlike, u BG nema šta da tražimo. Nama je potreban bar remi u gostima, a po našim poslednjim igrama to će biti veoma teško.

Nije Ludogorec čudovište koje je nemoguće pobediti, ali ni naši nisu pokazali protiv Farana, a oni su poluamateri, da su spremni za veća dela.

Neka pobede u revanšu sa 2, ili još bolje 3-4 nula, pa možda i počnem da verujem da imamo šansu protiv Bugara. Nerešeno, ili ne daj Bože poraz na FO, nam garantuje blamažu u dvomeču sa Tutom.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.270
Reaction score
18.328
Локација
Kej Republika
1:1 tamo i mi na konju. Realno nismo favoriti ali imamo solidnu sansu za prolaz dalje. Mislim da su nama 3 igraca kljucna za te meceve.
Trajkovic - jebu ga brzina i temperament i po meni je potencijalna mina
Brasanac - mislim da on nema kvalitet za neki ozbiljan fudbal
Skuletic - ako bude davao gol na svaku petu sansu, ne pise nam se dobro

Strpljenje, koncentracija i velika sreca. Samo tako idemo dalje.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Pre žreba sam pisao da se "ujke" nose u pizdu materinu, što dalje od nas. Realno su kvalitetniji. Međutim, ako prođemo Bugare (a verujem da ćemo ih proći), imam još samo 4 želje :)D), ali moraju da mi se ispune u paketu:

1. Da "ujke" prođu Žalgiris (proći će)
2. Da "ujke" prođu i Alborg (trebalo bi da prođu)
3. Da 2. i 3. kolu ispadnu barem dva kluba sa liste: Salcburg, Steaua, Apoel, Seltik, Bate, Sparta Prag
(Bate možda ispadne već u 2. kolu, Seltik u 3. ako bude išao na Legiju, ostali teško da će ispasti)
4. Da 08.08.2014. u žrebu plej ofa dobijemo "ujke"

Razlog za ovo moje je ogroman "popizditis" kad sam video da su oni čak i na svojoj klupskoj stranici pisali "pričalo se ovih dana o Partizanu" (http://gnkdinamo.hr/hr/novosti/vijesti/trener-nakon-zdrijeba-idemo-redom;-prvo-zalgiris.html), u tom fazonu. :eek:

E pa mamicu vam jebem, neka ovo leto bude leto vraćanja više naših dugova iz prošlosti!

A vas ćemo ponajpre jebati u toj fazi kvalifikacija, kad smo već obezbedili Evropu...i podsetiti vas da je bilo okršaja i pre 1997....a jebali smo vas baš često u Zagrebu i skoro svaki put u Beogradu!

Sad bi trebalo neko da me podseti da treba najpre da završimo posao sa Faranima. Tri-četiri-sad! :D
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.403
Reaction score
10.454
Локација
okupirana Srbija
Neki ovde zaboravljaju da još nismo odigrali revanš na Farskom ostrvima, a raspisali su se o plej ofu. Ja bih takve žešće sankcionisao. :D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
prva se igra 30 jula, sreda...
Početak u 21h po bugarskom vremenu (20h po našem).
Imate čast da ste prvi informisani o satnici. :D
Uživajte u njoj (u časti, ne u satnici :D) dok ne krenu portalski prepisivači.
U grupi sa PSV, Dinamo Zagreb i Chernomorec bili su prvi sa 5 pobeda 1 remi i 0 poraza.
U 16tina finale ibacili Dinamo Kiev i ispali od Valensiju u 8mina finalu.

Zadrzali tim, i pojacali se.

Odrace nas...
2003/04: Partizan u Ligi šampiona, u grupi se "kokao" sjajno protiv tadašnjeg osvajača Kupa UEFA i budućeg prvaka Evrope, zatim budućeg finaliste Kupa UEFA, kao i protiv personalno najjačeg Reala svih vremena, pri čemu je u kvalifikacijama eliminisao budućeg polufinalistu Kupa UEFA...zimovanje u Evropi izmaklo za jedan jedini jebeni gol protiv Marseja (promašeni zicer Ilieva odmah nakon 1:1 u Beogradu).

2004/05: Partizan u Ligi UEFA, zimovanje u Evropi, eliminacija rivala u 1/16 finala (Dnjepar je bio 1. u svojoj grupi!) i onda muško "kokanje" u 1/8 finala protiv budućeg osvajača Lige UEFA...pritom je CSKA do kraja, posle nas, jebao majku svima, uključujući i Sportingu u finalu usred Lisabona...a protiv nas su se u Beogradu na guzove provukli, a u revanšu im je žabarsko sudijsko govno neviđeno pomoglo kad se sve lomilo...

2005/06: Partizan puši đoku protiv jebene Artmedije, a onda puši 10 đoksona protiv jebene Tikve.

I sad ja tebe pitam: Kakve kurčeve veze ima to šta je uradio Ludogorec prošle sezone???
(I nisu izbacili Dinamo Kijev nego Lacio)

P.S.
Mogao sam ovakav roman da napišem i o mnogim drugim klubovima, recimo i o Apoelu...ona sezona u LŠ (ona druga kad su je igrali, 11/12) kad su stigli ne do 1/8 finala LŠ, nego čak i među 8 !!!... pa pogledaj šta je bilo sledeće sezone sa njima (da ti pomognem, popušili su đoku u kvalifikacijama za LE od jebenog Nefčija, i to nakon 1:1 u prvom meču u Azerbejdžanu...u revanšu ih je Nefči naguzio na Kipru sa 3:1!!)...a nisu imali ništa lošiji tim u toj novoj sezoni u odnosu na prethodnu, šta više još su se drastično pojačali...nakon silnih zarađenih para prethodne sezone...
 

Dr.Hofmann

Guest
Evo ga krenulo je, jebote pa negde do prvog meča u Bugarskoj ćemo mi ovde postati Bayern, a posle meča (nedaj bože, al slabo se on tu pita)FK Osipaonica, ili Fk Glavaš Glibovac...

Je-ne-a a ovo za jebanje Dinama, jel to ovako nešto?:D
https://www.youtube.com/watch?v=E31Yk_s0VAE
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Koji crni Dinamo, pa ovima našima se gaće tresu protiv Farana, a možete li zamisliti koliko njih bi dobilo bolove u tibi, kao Marko za repku, i usrali se živi na Maksimiru. Ej bre, nemaju muda, pa to ti je. Neka mi dokažu u revanšu i dvomeću sa Tutom da imaju muda, pa ću možda i ja početi da verujem i priželjkivam ujke u plejofu.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
па добро Хоф нисмо баш Бајерн ( :D ) али није да смо и баш без икакве шансе ...

ето да поделим неки свој став што се тиче играња ПФК у јевропи ове сезоне .. у овом моменту не бих волео да изборимо учешће у ЛШ из простог разлога што ПФК неће имати никакве користи од тога ( као што није имао ни од претходна два учешћа .. ) већ би се вероватно само повећали дугови и блокаде рачуна ... организационо нити на било који други начин у овом тренутку ми не можемо да се носимо ( а и не припадамо ) са најбољим јевропским клубовима , фудбал је постао озбиљна бизнис и не трпи овакав јавашлук и нерад ... и да нас срећа погледа и да којим случајем тамо и одемо служили би само за набијање гол разлике и узимање бодова ( замислите групу Дортмунд , Ман Сити , Ајакс и ПФК .. ) ... по мени идеално би било да изборимо учешће у ЛЕ па још да нам падне неко " име " из " топ 5 лига " + какви тимови из источне јевропе па још да узмемо неки бод .. " пуна капа " .. а ЛШ да оставимо када дође нека нова управа која ће да ради нешто и у интересу ПФК-а ..

да се вратим на " шумаре " .. имамо и ми нешто код нас чиме можемо да им запретимо и што они немају ... ту пре свега мислим на Салета Капитена ( када се дозира како треба ) , Дринчића , Лазовића ...

колико видим што се бугара тиче по Српској " спортској јавности " њихова снага лежи у трансферима ( ?!! ) па довели неког играча из Гранада , па холанђане ... више је него видљиво да шумари ( за разлику од нас .. ) раде тактички и смислено , али опет са друге стране то су играчи који су дошли из Шпаније и холандије да играју фудбал у бугарску .. ?!! а колико ми играча имамо у тиму који ће већ за колико месеци отићи управо на тај исти запад и који ће каријеру наставити по њиховим " топ " клубовима ... бугари платили њиховог десног бека 1,5 милиона јура па наш Вулићевић вреди више од тога и вероватно ће ( на нашу жалост ) већ за пар месеци отићи у неки клуб и направити бољу каријеру ( пу пу да не урекнем .. ) од њега ...

ако буде све како треба очекујем у овом двомечу доста и од Брашанца и Шкунтелара .. први зато што је доста напредовао и верујем да ће бити јако тешко " лаганим " бугаро-бразилцима да изађу на крај са њим , а овај други би могао поприлично да им намучи одбрану јер им је и она састављена од " лаганих играча " а Шкулетић за своју висину има сасвим пристојну брзину ..

па као што сам већ написао десна страна Вулићевић-Живковић/Лука ... Сале Капитен и Дринчић .. Лазовић у нападу ... није то баш за " унапред отписати " ...

као што је Vlayco написао нама је " 500 000 evra nam treba da budemo sa Bugarima egal na terenu " .. ( влажни снови Ломић .. ) ...

највише се плашим примљеног гола из грешке наше одбране , да реализију неки " одбитак " или нешто слично и управо ту видим њихову највећу шансу ... треба им препустити улогу фаворита , треба их хвалити и уздизати али само за јавност у свлачионици мора друга прича да се врти .. ако се будемо тргли и ако одиграмо срчано ( а овај тим је показао да то може .. ) шансе имамо за даљи пролазак ..
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Задовољан добијеним противником. Не зато што смо толико добри да нам предстоји лак посао и сигуран пролаз, нити зато што би се из двомеча са Фаранима могло понети неког убедљивог оптимизма за који може да се купи убеђење да ће од нас бити нешто, већ из најпримитивнијег навијачког порива да из сваке борбе постоји макар илузија да се у тој борби може и победити и друго, опет врло просто, што би евентуална победа и пролаз били лепо задовољење на рачун прошлогодишње елиминације.
Расправа око тога може ли бити шта од нас и има ли смисла уопште надати се чему добром је по мом скромном мишљењу потпуно беспредметна.
Сви ми добро знамо колико смо килави и танки и колико је све то што се данас зове Партизан безвредно у европским димензијама, али бива свашта у фудбалу, не победи увек јачи, није увек све у глави и ногама, већ понекад и у гаћама и вољи, много тога се купује за паре, али понекад се добије и на лутрији....
Па чак и да је све ово само празна прича, наше је да навијамо и верујемо да је изводљиво, колико год то изгледало ирационално. Ако ћемо да се уопште бавимо овим залудним послом.
Истина Минхен је далеко, а Осипаоница ту одмах иза ћошка, али опет, између помисли на Минхен и обриса Осипаонице има нешто мало простора у који је могуће углавити какву - такву наду да је могуће ићи ка оном првом, а не залутати баш одмах у овом другом.
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
da unesemo jos malo optimizma - luda suma u najjacem sastavu ( iako verovatno ne zapinju iz sve snage ali ipak ) gubi na poluvremenu od haskova ( novog prvoligasa bugarske 1-0 ) :D
 

partizanfc

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
863
Reaction score
11
Локација
Barselona
Ево да потврдим да је наш потенцијални противник у 3. колу Лудогорец изгубио у гостима у првом колу Буг првенства са 1:0 од Хаскова 2009... Не знам да ли су играли са првом поставом и зашто су изгубили(скривали карте или нешто друго ма да не вјерујем да нису ишли на побједу) тако да ето доказ да нису непобједиви и да можемо да их избацимо само ако будемо играли мушки и вјеровали у себе.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top