Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.021
Reaction score
3.217
Локација
GG 1978
Koliko je lepse kad cekaš žreb a u bubnju si :)

Lepa prilika da napravimo respektabilan tim u ova dva dana se moramo pojačati.

Iznacili smo tim koji je redom pobedjivao ozbiljne evropske ekipe , tim koji je odigrao 20 utakmica svoje lige , znači u punom gasu su ali smo ih opet sveli na par poluprilika.
Imali smo u prvom poluvremenu 4 dobre šanse , drugo poluvreme Natcho šut, Ozegović isto..

Nedelja napuuniti JNA i pozdraviti ove momke u Savu.
U inat svima.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
Šteta što nismo imali anketu "Dokle će Partizan dogurati u kvalifikacijama"mislim da bi kolona "Grupna faza" bila prazna:D
Bravo bre momci,bravo Savo.BRAVO BREEE.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.522
Reaction score
1.318
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Kakva noc, kakvo jutro!

Tek posle uspjeha vidis koliki je pritisak bio u svima nama zbog svega.

Izdrzali smo, junacki, partizanski.

Danas zrijeb, iz prvog sesira sto jsaxeg i popularnijeg, a iz 2 i 4 adekvatnih nama, da dobijemo.

Moram na kraju da posvetim ovo malom Dukiju koji je sinoc podigao visoko svog Nemanju za prolaz.

Neka ti je vjecna slava andjele nas!
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Posle 100godina evo me na fk temi.
Cestitke za prolaz svima,posebno celavom i Savi! Ispade da je za Djukica Ferguson licno...
E sada napadac,i neka lagana grupica pa da se koljemo sa mutd i ostalom evropskom boranijom
NUSKNVP
 

Partizanovac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2018
Порука
144
Reaction score
276
Sve pohvale igračima i Savi,a sad još po neko pojačanje i da prezimimo!
Arsenal,Kopenhagen,Partizan,Dudelanž
Neka bude ako može
:napred-partizan::napred-partizan::pfc:
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Partizan je u LIGI EVROPE u inat ARENI, RTS-u, Strajniću i većinskoj krezuboj Srbiji! Ovo je veliki uspeh hteli mi to da priznamo ili ne. Uspeh je u tome veći jer predstavljamo državu koja nas sabotira na svakom koraku. Mi smo igrali kvalifikacije protiv Nomada, kurdskih Turaka i sada Moldea ali smo sve vreme igrali i protiv svih protivnika u Srbiji! Evropa treba da nam bude neka normalnost ali kada si PARTIZAN znaš da si sam protiv svih i odmah je tvoja borba za tu Evropu teža nego drugima. Zato još jednom od srca čestitam momcima na čelu sa Miloševićem i stručnim štabom. Ogroman uspeh našeg Partizana, možda limitiranog ali NAŠEG!

Sinoć sam posle duge pauze konačno zaspao kao beba. Miran, zadovoljan... Partizan nije pobedio sinoć ali je pobedio u najvažnijem dvomeču u poslednje dve godine. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nismo ušli u Ligu Evrope. Iskreno, nisam o tome uopšte razmišljao jer sam sve vreme verovao u ove momke. Nisu neki vrhunski igrači ali su naši. To su isti igrači od prošle sezone ali im je Savo Miošević sa svojim timom ugradio nešto novo a to je da veruju da mogu. Usadio im je želju a kada imaš želju odmah imaš veće šanse za uspeh. Jer ako nešto radiš neko one stvari, ako ne uživaš i tome džabe ti onda sve. I zato je ovaj tim Partizana netipičan ˝starom˝ Partizanu iako je to isti naš Partizan sa istim igračima. Pisao sam posle Malatije, mi ne padamo posle greške, primljenog gola, lošeg trenutnog rezultata već se dižemo, vraćamo i pobeđujemo, dakle radimo nešto totalno nekarakteristično za nas. Za to je apsolutno zaslužan ovaj stručni štab.

Da je neki stranac pomno pratio kvalifikacije našeg kluba i ovih smećara pored, da je pročitao hvalospeve novinara i političara na ˝igru˝ i ˝taktiku˝ ovih smećara pored nas, sigurno bi očekivao još veće dizanje u nebesa našeg kluba, naše igre, igrača i trenera, ali to se u ovoj zemlji neće desiti nikada. Objektivni naši divni novinari su bunkerčinu i sreću cigana okarakterisali kao vrhunsko spremljenu utakmicu od strane najboljeg trenera univerzuma a naša igra... pa i nije neka. Zato, neka crknu! Neka nas je manje ali smo odabrani! To nije glupa floskula, to je zaista tako!

Sinoć je ostvaren uspeh ali to ne anatemiše ove igrače i stručni štab od kritike. Svaka čast za sve do sad ali da bismo napredovali i išli napred neke stvari se moraju unaprediti i neke boljke ispraviti dok ne bude kasno.
Sreća živa je što mi na golu imamo Stojkovića koji je i sinoć ali i u Beogradu imao izuzetne intervencije. Mogao nas je ukanaliti u Turskoj ali je on nama zlata vredan. Kod nesrećnog gola nije mogao ništa ali sve ostalo je radio izuzetno. Samo da ga zdravlje služi!
Pavlović je najveća finansijska greša u istoriji Partizana. On je već oformljen igrač, pardon, igračina. Pogreši, ne nešto značajno ali to ne znači da je kraj za njega, gine, bori se da ispravi grešku momentalno. Sjajno sarađuje sa Ostojićem, čovekom koji bukvalno igra do krajnjih granica moći. Kakav profesionalac. Sinoć par glupih komplikovanja ali generalno odličan. Još jednom ću ponoviti da on i Pavlović sjajno sarađuju. Žašto to ispičem? Zato što ćemo sledeće sezone biti bez oba stuba odbrane. Toliko o planskom radu uprave. Već sledeće sezone kreće sve ponovo, da se molimo Bogu ne za jednog već za dva krštena štopera. A ovakav par teško da ćemo u skorije vreme ˝iskopati˝.
Urošević je tip ˝Brašanca˝ samo na levom beku. Momka su otpisivali, omalovažavali, naknadno vodili na pripreme, trudili se iz petnih žila da ga prodaju a on je ćutao, radio pošteno i sada je standardan prvotimac. Bravo i za njega i za Savu! Sinoć je pružio još jednu zrelu partiju.
Miletić, rođeni pobednik i fajter! Drago mi je što je on postigao pogodak i doneo nam radost. Kakva doktorska disertacija stručnog štaba kod onog kornera. Ono rade vrhunske ekipe a to je do trenera. Savo, kapa dole! Da se razumemo, Ćela je bio izuzetno loš sinoć, ispadao je bespotrebno. Kada je mogao ranije da rešava neke situacije on se bezveze gradio i komplikovalo i priznajem da me je nervirao iako mi je jedan od ljubimaca. Mnogo je grešio ali je sve to ispravio golčinom! Deluje mi da mu nedostaje željnog momenta kao ranije. To povezujem sa neodlaskom iz kluba. Sada normalna uprava to reši sa novim, jačim ugovorom i veže čoveka, ali zadovoljnog čoveka!
Zdjelar je totalna enigma za mene i dalje. U Beogradu je bio dobar, kao da se mnogo više trudio, možda plašeći se za poziciju zbog dolaska Birbasa. Uglavnom, sinoć je dobio karton posle 30-40 sekundi (naravno da većina nije videla start zbog jebenog žreba). Svaka njegova greška je opasno mogla da nas košta a bilo ih je. Sreća, kažnjeni nismo.
Šćekić... Tek njega ne razumem. Po meni alibi igrač. Tu je uvek a ne radi ništa bitno. On napadne protivnika, nešto se širi ali mislim da za onolikog čoveka ima male cojones. Mnogo veći doprinos on mora da ima. Napadačni apsolutno ne doprinosi a defanzivno mi je isto tanak plus je spor. Ako se neko seća klizećeg starta ovog momka od početka sezone neka napiše.
Asano - nespreman. Biće vajde od njega ali mora mnogo da radi pozadi, da više pomaže Uroševiću. Strašno kasni, strašno.
Tošić - hvala za korner ali je u najmanju ruku tragičan. Dva puta je takve lopte dao njima da mi samo pukom srećom nismo kažnjeni. O izgubljenim loptama, okretanjem oko svoje ose po dva minuta neću ni da pričam. Zaista je proigrao ulaskom bivšeg saigrača iz Moskve. Treba nam ali mora sa njim da se porazgovara.
Sadiq - nije za prvog špica. Kratko!

Sve se može ispraviti i nadograditi. Bitno je da smo u Ligi Evrope i treba da slavimo. Ovo što pišem kritički za neke stvari nije da ih mrzim ali treba to ispraviti da bi nam bilo bolje,

A sada, uživajmo!
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Neverovatna mi jedna stvar.
Cigani pored očajne igre,kurčeve sreće dobijaju fenomenalne ocene od strane naših medija.
Partizan se plasira u LE ,mogu reći sa odličnom taktikom .Savo je sakrio je fenomenalno mane koje itekako imamo.
A pazi sad
Savo:...pogubio konce,pasivnost,grčevito čuvanje
Asano: nije se video na terenu.
Suma:ništa nije uradio
Tošić:najslabija partija ,umesto vode on omanuo

Iz highlightsa se može videti da je Savo imao ideju kako napasti.Teret je svalio na Zdjelara i Uroševića koji su zaduženi bili da brzo šalju lopte Asanu,Sumi,Tošiću.
To su momci i uradili Asano je probio za Tošića
Suma je tri puta došao do 16metara i činjenica je da u slučaju bolje procene Sadika to bi bile fenomenalne prilike.
Tošić je odlično šutirao na prodor Asana,odlično uposlio Uroševića za šut u 67.minutu,odlično odigrao za Natha koji minut kasnije
I pogodio u ćelu za gol ...Pa majku mu kako ništa nisu uradili?!!!
Pa kako to da je Partizan bio bezidejan?
Činjenica je da Zdjelar,Šćekić a pre svega Tošić odigrali defanzivu loše...Ali momci su izginuli mamu vam jebem novinarsku!
Ovaj jedan trener za pičkinsku igru prebijeni sa neverovatnom srećom jefudbalski Pitagora,Karpov na liniji a ovaj drugi trener sa anomalijom DNK Partizana.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Pored svih nedostaka u igri, nisam ni u jednom trenutku sumnjao da cemo se plasirati u LE.
Cestitke prije svega strucnom stabu. Savo je pokazao kako jedan moderan pristup profesiji moze da se isplati i da u kratkom roku da vidljive rezultate. U pitanju je jedan, prije svega, veoma inteligentan covjek tako da ne sumnjam u to da je Partizan, sto se struke tice, u pravim rukama. U pitanju je i predan i nevjerovatno uporan covjek, ko zna njegovu pricu od djecackih dana jasno mu je. Strucni stab koji je okupio oko sebe takodje govori o tome koliko je ozbiljan.
Vise sam nego siguran da struka vidi gdje smo najtanji i da ce se sada, kada se lakse dise, uraditi nesto po tom pitanju. Steta bi zaista bilo da se ovaj dobar plan urusi zbog toga sto nemamo efikasnog napadaca i dodatnu sigurnost pozadi.

Veoma me raduje sto na ovih nekoliko klipova i slika vidim da se Natho uklopio kao da je 100 godina vec tu! Asanu sva podrska, uz Natha mislim da ce da eksplodira. Ne znam koliko se primjecuje, ali meni je Tosic drugi igrac kad je Natho na terenu. Ne znam koliko ce ga to drzati, ali nekako kao da zivne kad je ovaj pored njega- vjerovatno prorade emocije i sjecanja na vremena kad su zajedno harali u CSKA.

Iako mislim da ovaj Partizan moze da igra sa svima, nadam se nekoj grupi u kojoj mozemo da sakupimo sto vise bodova, do atraktivnosti mi nije stalo; oni koji ce doci na utakmicu zbog Mancestera ne treba ni da pridju stadionu.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.937
Reaction score
7.347
Локација
Banja Luka
Auuuu u pravo doba istekao ban. Izluđeh ovih dana. Cestitke Crno Beli! Mileta brat, draze mi sto je on dao gol no da sam ja dao.
Sad joa krstenog napadaca da nadjemo i Bog da nas vidi...
Nadam se da me "ozeg" ostao u norveskoj i dogovorio uslove sa rozenborgom. A i kad budu presedali let, nek Sadika vrate u Rim, usput im je...
Teraj dalje!
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
770
Reaction score
1.886
Cestitke momcima i strucnom stabu na velikom uspehu. Uh bilo je napeto ali prelepo na kraju. Sada spic razbijac i jedan dobar u odbrani da nebi imali rupa u ekipi usled povreda i kartona ier igramo na tri fronta a trebaju nam i bodovi u LE a i od titule se nesme odustati bez obzira na sve.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Ma kakav atraktivan protivnik iz prvog sesira, daj Bazel da se rvamo i iscupamo neki bod. Nemoj Sevilje, Mancestere i ostalo, neki bod nam i protiv njih treba. Vazno je da prodjemo, ne samo da ucestvujemo.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Mislim da bi ovo bilo taman po našoj meri:
1.Basel
2.Gent
3.Partizan
4.Wolfsberger

Ovo bi u sustini bio najgori moguci zreb za nas.Bazel jak ,nedovoljno atraktivan,Gent ozbiljnu snagu ima,Wolfsberger ove sezone kao i LASK odlicna ekipa.
Nijedan atraktivan + reci cu da pozitivna iskustva nemamo ni sa Svajcarcima ni sa Austrijancima ,a ni sa Belgijancima (Briz) osim ako izuzmemo Clea koji je trpao Anderleht.
Vise sam za engleze iz prvog sesira,atraktivni ,jaki a ne igraju u najjacem sastavu u LE,zatim iz drugog recimo Astanu jer s njima mozemo da igramo i iz zadnjeg sesira recimo Dudelange.Imas jedno jako svetsko ime i dva realno slabija od sebe.Napred Partizan
P.S. Slatko deluje i neka dobra fudbalska sibacina sa Rangers-om ili Celtic-om...nekako mi klasik
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Analiza igrača od juče:
Stojković - ok
Urošević - u formi, prevazišao očekivanja
Miletić - mnogo rizičan pozadi, očajan centaršut, ali dao gol za prolaz
Ostoja - ginuo, imao par kikseva bez posledica
Pavlović - ginuo, imao par kikseva, ispravljao se, nažalost nije stigao kod gola da spreči
Zdjelar - par puta je mogao da im pokloni gol, nikako mi se ne sviđa njegova igra
Šćekić - nit smrdi, nit miriše
Tošić - mnogo greši, ali ima asistencije i golove, više plus nego minus definitivno
Suma - Sadik ga izjebao par puta, pokvario akcije
Asano - bori se, ali mi nije jasna njegova uloga, a ni pozicija na kojoj igra. Nisam fasciniran
Sadiq - ne smeta mi kao rezervni napadač, smeta mi kao prvi napadač, nikako
Natho - i za njega me zanima gde je planiran da igra. Inače, vrhunski igrač
Lutovac - ništa
Ožegović - dečko je nazadovao, kad je došao bio je duplo bolji igrač. Spreman za odlazak.


Goruća mesta po prioritetu:
3. Štoper
2. Desni bek
1. Napadač (startni)

Štoper i bek mogu da se kompenzuju, napadač ne može. Mora se dovesti golgeter!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top