Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Lapsus brate... Ja ovaj remi dozivih kao poraz, pa mi se tako omače i na tastaturi.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA
Glava je malo hladnija sada. Trebali smo ovo dobiti, ali jebiga. Ništa još uvek nije gotovo, i dalje je sve otvoreno. Sledi derbi, ono što sam primetio je to da čim je Suma ušao a Natko zauzeo Šćekićevo mesto, i smo delovali znatno bolje i opasnije. Mislim da bi tako stalno trebali igrati, ali tek posle derbija, ne valja sad eksperimentisati. Prolazimo grupu.
VOLIM TE PARTIZANE!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Za sve vas klince, koji niste uživo gledali Partizan osamdesetih, dobro veče.

Ja sam srećan što je moj klub ponovo zaličio na sebe, makar igrom.

Imam poene inače bih lagano naveo sve upise koji zaslužuju da se odgovori ... kad mi isteknu poeni, nastaviću ovaj upis.

AZ je ovim bodom sjebao Mančester. Umesto jednog remija, uzećemo jednu pobedu.

Neka se spremi istočnoevropsko-azijski klub u osmini finala. Sa prvog mesta u grupi.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.289
Reaction score
10.769
Локација
underground
Sad kad su se strasti malo smirile,malo i optimizma. Mislim da ova ekipa s obzirom na kompoziciju tima (sporija odbrana i brz napad) ,moze da dobro odigra i u gostima .Sa Nathom i ovim brzanjcima napred, bez obzira na losiju realizaciju mozemo napraviti probleme svima,i ocekujem da to i uradimo.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.611
Локација
Beograd
To je stvar kulture, ne smeje se on što mu je smešno sigurno.
Upravo tako, istočnjaci imaju u mnogo prilika i situacija taj osmeh na licu, što ne znači da se nekome ili nečemu izruguju, kao što imaju i kose oči, pa to ne znači da nešto žmirkaju...
Ali, realizaciju mora da popravi POD HITNO!

Ne samo on nego SVI napadači.
I da ODMAH dodaju loptu kada je neko u boljoj situaciji od njih, ne da ,,mrse muda,,.

Savo je imao razumevanja za njih, nadam se i neke razgovore sa njima, nadam se i da na treninzima rade na tom gorućem problemu, ali sledeći stepen je i da se izviče na nekoga od njih ili na sve njih! Nekoga i da premesti u drugi, treći, tim!
Ne može više ovako!
Na samo zbog AZa nego i zbog TSCa, Napretka...

Ali problem je što nećemo mnogo dobiti čak i ako nekog od napadača vaspitno udaljimo iz ekipe - jer mi bolje od ovih nemamo...
Rikardo nam sad fali ko budali šamar, ali da nismo uzeli 4 miliona za Rikarda ili ovi što sad igraju ne bi imali plate ili ne bi Natho bio kod nas, pa sad birajte...
...pravi napadač bez pravog veziste ili pravi vezista bez pravog napadača...
Šta je tu bolje, a šta je gore?!

Ne mislim da je Savo nešto mnogo grešio u vođenju utakmice, imali smo 2:1, a šansi je bilo napretek, treći, četvrti, peti, šesti gol, ,,visio je u vazduhu,, - nije bilo potrebe za zaletanjem i ultraofanzivom, a nije bilo potrebe ni za povlačenjem, ranije uvođenje mog ljubimca Sume slabilo bi nam defanzivu (koja je ionako slaba), a možda Suma i nije sasvim ,,fit,, - mi imamo važnu utakmicu i u nedelju, a nemamo tri tima kao ,,cigani,, pa da možemo stalno da ,,rotiramo,,...

Ja bih doduše ranije izveo Asana (posle promašaja zicera br.2), uveo bih nešto ranije i Sumu, poslao bih i Stojketa u napad kada su bili korneri, ali...možda bih zbog toga izgubio utakmicu...
A ko to može sad da zna, možda ćemo u poslednjoj utakmici grupe isto to morati da radimo - da u poslednjim minutima utakmice jurimo prolaz...pa će onda i Sava da radi ovo isto što bih ja još večeras, šta da čekam zadnje kolo...

Ali, otom potom, ovo treba ,,arhivirati,, i ići utakmicu po utakmicu, od onoga što je prošlo nikakve koristi sem da vidimo u čemu najviše grešimo...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Nismo igrali lose, sa tim sto se mora uzeti u obzir da smo imali igraca vise.
Oni su nama u prvih 10 minuta napravili dve stopostotne sanse.

Mnogo fali napadac. Sadik je nocas sjajno izgledao, izvukao je i penal, podelio dosta lopti, gradio se, pokusavao... ali jbg primarni posao napadaca je da daje golove. Utrnim kad ga vidim samog pred golom, stane mi krv na par sekundi i naravno svaki put promasi, sva sreca pa je imao majstora koji je to popravio.

Miletic celavi je postao neko ko zavodi red po terenu, ali mu se to nikako ne slaze sa fudbalskim kvalitetima. Red je da mu neko skrene paznju da mi nismo crvena zvezda, bas kao i Tosicu koji redovno pokusava da padne pred sesnaestercom da bi sutirao slobodni, a nikad ga ne izvede kako treba.

Oporaviti se od ovoga i pokidati u nedelju, bitno je!
 

Bili Piton

Grobar
Учлањен(а)
12.05.2018
Порука
757
Reaction score
5.775
Локација
Nekontrolisano kretanje u više pravaca
Savo nije prošao bata djorinu školu, a to znači, imaš rezultat, povlačiš se, menjaš špica za beka ili zadnjeg veznog i šutiraš loptu u kukuruze. Šalim se ali smo trebali da vratimo odbranu na 30 metara od gola, nismo, jurili smo treći gol i primili ga, nadam se da sledeći put mi dajemo taj treći ali i za to nam treba kasvetan špic kojeg nemamo.
Bolestan sam nakon ovakve utakmice, nadam se da igrači nisu u kanalu jer nam ciganija dolazi u goste, a redno da je ispratimo sa punim gaćama kući.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Iskreno, pre utakmice, a pogotovo posle prvog gola bio bih zadaovoljan bodom na kraju, ali ovako je bas steta. Realno su kvalitetniji od nas i zato smo ovo morali da resimo kad smo imali priliku.

Sto se tice igraca po meni mozda i najbolje izdanje Sadika od kako je dosao, stvarno je imao vrhunska kretanja, nije gubio loptu mnogo, par puta se i lepo zagradio, predriblao, ali stvarno mora da poradi na zavrsnici(i glavom i nogom)...mada on da ima i zavrsnicu verovatni ne bi igrao kod nas

Asano - realno sve je promasio, ali da bi uopste mogao da promasi prvo mora da udje u sansu sto i on i Sadik rade odlicno. Mislim da kada bi igrao u paru sa jos jednim spicem da bi bio od najvece koristi. Danas je igrao krilo ali je sve vreme napadao prostor i trazio zavrsni pas, sto mu bolje ide jer se po dosadasnjim izdanjima videlo da je katastrofalan u kombinovanju i organizaciji igre. To npr. radi dobro Tosic, koji takodje ulazi unutra, samo sto umesto da udje unutra prema njihovom golu, on ide ka nasem i totalno usporava igru. Asano
mnogo direktnije od njega igra.

Miletic - on se na poziciji beka u odbrani postavlja kao da igra stopera, ne znam kakvi su ono uglovi njegovog tela pri kontra napadima...sve u svemu katastrofalan ne samo u ovoj nego u nekoliko utakmica unazad. u napadu iskreno mislim da je korisniji bio imenjak mu. Hvala za sve, ali mislim da bi i za njega i za nas bilo najbolje da ode na zimu dok jos moze na njemu da se zaradi( na transfermarktu vredi skoro 3mil)

Za Natha ne treba trositi reci, prosto da coveku bude zao sta sve namesti a niko ne moze da iskoristi.
Ostali OK generalno.
btw. Akcije prilikom njihovih golova su stvarno bile prelepe
 

Walt

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2019
Порука
154
Reaction score
200
Локација
Beograd
Niko ne kaže da treba da parkiramo autobus,ali u situaciji kada si jedva preokrenuo rezultat preko penala i majstorije Natka iz odbitka moraš prosto moraš pametnije da odigraš,iz aviona se vidi jednostavno da tu nema ko da da taj treći gol kada ga već do tada nisi dao.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.889
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Walt

Stvarno? Možda je Natho mogao da posigne het-trik. Otkud znaš?

Ti si kao oni komentatori ("novinari") koji su pisali da su cigani mogli do remija u Minhenu da je Marin pogodio u 77. minutu.

Znaći, jedan od onih koji žive u zabludi i zaštićeni su mojim brojem kaznenih poena na ovom forumu.

Ako se dobro sećam, a sećam se, poeni za poslednju kaznu su mi pisani zbog tebe.

Jedva čekam da vidim clean sheet u svom portfoliju.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ako nista, makar se zna na koji segment igre cemo se ubuduce fokusirati na treninzima, pa valjda ce u toku sezone zavrsnica biti na vecem nivou.

Sta je tu je, idemo dalje, pred nama je derbi, ocemo borbu i pobjedu, da pokazemo ciganima dje im je mjesto i da im opet svima glas zadrhti kad pomenu Partizan!
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Nismo mi imali igrača više, njihov je igrač isključen u skladu sa pravilima. Mogao je da ne bude isključen da je pustio Asana da da gol. Ili da promaši, sve jedno.

Jebem ti život, kao da nam je UEFA pokolonila pešaka fore...
Upravo sam ovo krenuo da pisem.
Igraca vise smo izborili na terenu, a pojedini pisu kao da smo ga dekretom dobili.

I da.
Kada bi nam na njiva long mecevima svirali penale poput ovog veceras, ukljucujuci tu i meceve sa krcunima, osvojili bi to prvenstvo bez ikakvih problema.
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Niko ne kaže da treba da parkiramo autobus,ali u situaciji kada si jedva preokrenuo rezultat preko penala i majstorije Natka iz odbitka moraš prosto moraš pametnije da odigraš,iz aviona se vidi jednostavno da tu nema ko da da taj treći gol kada ga već do tada nisi dao.
Da smo se povukli primili bi jos 2 gola sa igracem vise, i posle bi dosli odje i kukali kako svaki put kad imamo rezultat povucemo se, nikad ne nastavimo sa pritiskamo itd itd... Ovo je utakmica stvorena za napadanje do samog kraja, samo sto nemamo bekove da naprave visak a ni u sredini nikog sem Natka da kreira, ali opet stvorili smo 3-4 bas dobre sanse ali lopta jednostavno nije htjela u gol.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
EE2w7YMW4AAyrxR.jpeg.jpg
To se zove pobednički mentalitet... ne dozvoliti da te provokacije sjebu.

Pritom, onaj drugi gol... u međukoraku, slabijom nogom, van kaznenog, sa efeom, smestio loptu između golmana i dva defanzivca Alkmara, a jedan bio pored njega.

TATKO! MAJSTOR ove igre!

Ovako i protiv najboljeg tima u istoriji svemira u nedelju
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top