Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.436
Reaction score
38.145
Iskreno, meni više smetaju dva Asanova promašaja glavom gde je bio sam kao duh i trebao samo da se pokloni i izabere ugao, a ne ova situacija gde se borio za poziciju sa čuvarem.

Da li je bio sjajan? Nije. Da li je zaslužio kritike? Svakako. Ali ne za ovu gore situaciju. "Malo" se po običaju preteruje.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.940
Reaction score
7.364
Локација
Banja Luka
Asano je morao biti bolji, koliko smo ga cekali, odbice nam se o glavu. Sadika jebe koordinacija, ali ajde :D
Imam osjecaj da smo ih previse respektovali
 

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Asano da nije sebican morao je da posalje loptu Mileticu, i to ne bi bio povratni pas vec je bilo mjesta za pas koji ide vise prema golu, rupa je bila prevelika.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.885
Reaction score
11.034
Шта смо ми све промашили... Шта Асано све промаши вечерас... За оба гола по мом мишљењу највише је крив Остојић. Стојковић обично онакве нападе брани, али и он сноси кривицу за други гол. Бод је ту, после два кола имаћемо 4. Идемо даље!
 

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
373
Reaction score
180
Natko Tatko :respect
2625217_MEDIUMSQUARE.jpg
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.199
Страшно лоша процена Остојића код првог гола. Мени је изгледало као да је она лопта пролетела на једно пола метра од њега...онај дуг пас. Можда нисам добро видео преко ТВ-а, али мени је деловало да је он оно једноставно морао да пресече, а не да је пусти, па да после јури њиховог нападача.
Штета стварно, баш сам био потонуо синоћ. Одлични смо били и морали смо да добијемо. Но добро, фудбал је то...идемо у Aзију по три бода и идемо даље!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.951
Reaction score
7.970
Markovic i Asano kad bi bili ono sto mi zamisljamo da su, dok igramo protiv jacih ekipa koji nas napadaju, bi mozda bili od koristi. Ovako su promasaji godine. Kad ide lopta prema njima znam da propada akcija ili se odbija lopta.
Tosic ako ogranici kretnju na desnu stranu terena od pola do 16 momentalno je najkorisniji na toj poziciji. U odbrani igrac manje. Na visoke lopte igrac manje.

Dao bih Asana, Markovica, Sadika za jednog Leonarda. Dao bi brat bratu 30 golova u sezoni pored Bibrasa Sume i Tosica.

Miletica ne mogu da krivim. On jednostavno ne zna. Istrci utakmicu tu nema kritike, ali ima svoj limit u brzini, nula tehnike i trenera pored aut linije koji moze da mu dovikne da ako predje pola da nece uci u igru vise nikad.

Savo je procitan u ovoj utakmici. Izmene katastrofalne. Na stranu sto smo igrali protiv jakog tima koji dere fudbal. Igraju ili na prvu ili gaze svog cuvar, brza promena strane, mladi poletni.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Odbrana sramna kod oba gola, nema tu šta da se doda. Sramno i pičkasto. Od početka do kraja, svi akteri.

Asano da je dodao Miletiću, 100% ga ovaj ne bi dao, ma 300% ga ne bi dao, ili bi je loše primio, pa se spetljao ili bi šutnuo na Južni bulevar.
Asanu zameram samo onaj promašaj glavom u prvom.
Lazar je u onoj situaciji odreagovao dobro, nije bila laka sitiacija, nije imao sreće.
Sumina šansa isto, da je išla u gol ušla bi, golman je ostao ukopan.

Sve u svemu odbrana je izgubila utakmicu.

Treba pomenuti da su sve šanse i golovi - Natho. Glupo je reći, ali on je bolji igrač od Saleta kapitena iz najboljih dana.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.788
Reaction score
55.687
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Na stranu generalno dobra partija, i prvi i drugi gol su katastrofa da se takvi golovi primaju, pogotovo sto je to prvi deo skauting, oni su samo iz kontre i polukontre mogli da nam ga daju, oni u pozicionoj igri nemaju šta da traže. Za drugi gol bih ubio nekog da sam trener, ali ajde, sve bi to palo u zaborav da imamo ono sto svi mi vidimo da nam fali, a to je neko ko može da da gol, jer niko ne bi ni pričao o tim kontrama da je 5 2 ko sto je trebalo da bude.
Igra ima glavu i rep konačno...
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Dupe ću da izedem jer sam dojma kao izgleda svi ostali da Partizan je morao pobediti.
Možda smo pod utiskom onih prvih minuta gde nas realno AZ nadigrao...ali
Gledali smo mi i skoro utakmicu protiv ne tako jakog AELa u evropi gde smo isto imali igrača više a delovalo je kao da oni imaju.
Za sada nemamo dokaz da li bi bili tunjavi u ravnopravnim konstalacijama snaga...Ali iteko imamo dokaz da smo bili dobri u dosta segmenta nevezano za igrača više
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.436
Reaction score
38.145
Svi smo nezadovoljni bodom, posebno zbog načina na koji je do remija došlo. Morala je utakmica da se prelomi ranije, nije i sad je gotovo, za 48 sati nam dolaze kalašture, NAJBITNIJA utakmica sezone u ovom trenutku.

Hajde malo da gledamo pozitivno. Mi konačno igramo fudbal. Možda smo tanki pozadi, možda ne znamo da ga umuvamo napred, ali mi IGRAMO fudbal.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.193
Reaction score
7.039
Локација
NbG
Lako je posle bitke biti general pa ulaziti u teorije zašto nismo čuvali 2-1 i slično. Ja prvi sam se uvek gadio takve igre i plašio kada rano povedemo i onda se povučemo i odreknemo igre do te mere da pomisliš da nije ista ekipa u pitanju. Što neko napisa ovde Bata Đorina škola- pu pu daleko bilo.
Savi, koga sam često hvalio od početka sezone na ovoj utakmici zameram loše izmene (i tajming istih). To je bio neki moj utisak još tokom utakmice i priželjkivao sam prvenstveno malog Stevanovića umesto Asana jer je bilo vidljivo da ima prostora za njega i da će Asano teško ispraviti ono što je do tada propustio. Za Tošića sve rečeno od neigranja odbrane do tužnog slobodnjaka, ulazak nedovoljno pripremljenog Markeca ipak logičan i očekivan. Za Sumu takođe očekivana izmena ali ja ne odlepljujem na njega kao većina ovde na forumu i po meni ozbiljne hendikepe imamo u igri kada je on na terenu. Klasičan žongler kome prođe jedna fora sa vremena na vreme ali po meni za neki vrhunski fudbal to je isuviše tanko. Jedino ako se ima za cilj da ga na zimu nekako nekome utrapimo jer na leto ode on za dž. Produžavati ugovor sa istim bi bio težak kriminal. I za kraj Sadik, po meni vrlo dobar sinoć, posle Natha (i nakon toga velike praznine) drugi naš najbolji igrač na utakmici. Iznuđen penal, ona peta za Asana, pa ulazak u šansu i stativa kod drugog gola. Fora sa njim je što je krajnje nepredvidiv, (kapiram i samom sebi) i što nikad ne znaš hoće li iz tih nekih svojih, često i nefudbalskih poteza, uraditi nešto konkretno. I za kraj Gigić kao poslednja izmena - ako je Savo hteo da nas iznenadi sve skupa, računajući i protivnika i decu na stadionu, kao i nas pored malih ekrana skidam mu kapu- uspeo je. Al dobro, biće prilike i za tog momka, gledajući tata Natha stvorim utisak da bi i ja mogao da igram na špicu i ubodem koju kada čovek deli lopte kao na tacni.
Samo napred momci, uz sve mane veoma hrabra igra i veliko trčanje, kao i veliki broj šansi što svakako raduje. Nastavite tako jer milina je gledati da ponovo trčimo 90 minuta i igramo smislen, brz fudbal. Nije katastrofa ni ako ne prođemo grupu jer po meni su sve utakmice u LE prilika da trčimo sa evropskim ekipama i rastemo dok fokus mora biti na domaćoj ligi i useravanju u život prvenstveno sekti, a nakon toga i svim njihovim satelitima. U inat svima!
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
Stignem nekako sa basketa da gledam fudbal od desetog minuta prenosa ponadam se dupli preokret Partizana večeras ali tuki fudbaleri ko' fudbaleri kao da je uklet svako ko se bavi fudbalom u ovoj napaćenoj Srbiji.

Nedostatak napadača koji bi se spojio sa Nathom :respect , nas je koštao tri boda. To naravno ide na dušu smradovima iz uprave.Kroz ove premije za pobedu u LE mi će mo da izgubimo novce za napadača Tatkovog kalibra ali jbg uprava je uvek bila slepa za takve stvari ni prva ni poslednja, oni koji skapiraju kako moderan fudbal funkcioniše napraviće FKP respektabilnim u Jevropi.

Što se tiče samog dešavanja na terenu pored nedostatka napadača izgleda da su i ovi iz Alkmara odradili skauting dobro al to im je i posao. Asano me iznervirao par puta i treba da se poradi sa njim na stavu, neko samo da popriča jebeno makar preko prevodioca sa dečkom i mislim da bi rešili većinu problema koje napravi na terenu verujem nenamerno. Odbrana je ispadala ali realno kakav potencijal ima AZ u napadu nije ni čudo naši ne da nisu navikli na ovakav stil igre nego ni na igrici ih ne pritiskaju ovako sudar dve filozofije fudbala. Šćekic po meni nije za ove brze tehnički potkovane protivnike on je idealan igrač za protiv cigana na primer sad je pitanje da je Suma spreman pa da se Natho povuče na Šćekinu poziciju kako bi to delovalo a verujem da bi tako i bilo da je Suma spreman.

Savudinovo vođenje utakmice mi se prvi put nije svidelo a da se ja sećam.

Da se MU rezerve malo ispucaju i mi imamo realne šanse za prolaz, Astanu hvata takmičarska pauza za peto kolo ako se ne varam tako da bi bilo dobro da se igra u Alkmaru za prvo mesto u grupi u poslednjem kolu :)

Nedostajaće nam ova dva boda ali avaj nije nam prvi put da moramo da jurimo rezultate i kalkulišemo mi smo bar na to i navikli.

Za kraj da pohvalim ovu ekipu AZ Alkmara prodali su jednog ili dva najbolja igrača forsiraju mlade a igraju ko' matori :clap

Prštaće od fudbala u revanšu tamo osećam. I da mi je da doživim da Partizan napravi akciju kao oni kod prvog gola pa nek ide sve u pm...
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Realno ljudi ja sam se plasio evrope sa Ostojicem, covek igra na iskustvo i moze sa domacim livadarima ciganima i ostalim sabanima. Ali ekipe kao Molde i AZ koje imaju nesto hitrine su za njega misaona imenica. Branko Ilic je na toj poziciji za njega Buskets licno. Za njega je najbolje da potpise na neki Kipar par godina i da uzme neku kintu a mi da nadjemo nesto pristojno na tom delu terena. Miletic isto za njega se moze dobiti od 500 hiljada do milion i naci nekog pristojnog desnog beka. O spicu tek ne treba trositi reci i meni je fascinantno kako svake godine udjemo u sezonu a na celom jednom delu terena krater. Sreca pa igramo sa ciganima u nedelju jer ni oni nemaju desnog beka.
 
  • Like
Reactions: BiP

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.201
Reaction score
18.705
Локација
U Kinšasi
Napadac je uradio svoje. Izborio penal za izjednacenje, par puta podelio dobre lopte. Maler je pogodio stativu, , na srecu imao je ko da popravi.

Ocekujem da odvali ciganske balvane u nedelju u svakom smislu. Ipak, najvise ocekujem od Zdjelara. Niko nije tako dobro tukao onog pacova ciganskog kao on. Bez kartona, a direktno u kosti.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.954
Reaction score
27.063
Zal ostajem ali danas je novi dan, sutra isto. Ovo se mora dobro analizirati, izvuci pouke, ispraviti greske, i svesti ih na minimum. Koliko god bilo tesko, ova utakmica u narednim danima mora biti zaboravljena.
Neka Savo i momci u miru rade i pripremaju se za nedelju, i kako god bude, neka izadju sa terena sa osecajem da su oni uradili sve sto treba, i da je to trenutni maksimum u svakom smislu te reci.
Ako to bude propraceno i dobrim rezultatom, jos bolje.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.086
Reaction score
8.438
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Bez kartona, a direktno u kosti.

Pa to bez kartona, tesko da ce se desiti. Covek je sampion u dobijanju glupih zutih... generalno mi se ne dopada njegova igra, sinoc u par navrata toliko sporo reaguje kad ima posed, da ga stignu s ledja i uzmu... netacne pasove da ne spominjem. Jedino je dobro sto se bar ne krije iza igraca, vec se nudi uvek za prijem.
Da ne bude zabune, igra on mnogo bolje nego prosle sezone, ali za evropu mora bar duplo od trenutnog, sto je preveliki izazov za njega!
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.290
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Мене искрено забрињава Стојковићева форма, он синоћ није имао ниједну одбрану, други гол је поприлично лако примио.
И не само то, него генерални ми је утисак да од почетка ове сезоне у доста лошој форми.

Чини ми се да ове сезоне не пружа партије на какве смо од њега навикли. Не знам да ли су у питању године, или шта већ, али он је за нас везан уговором до 2022, чини ми се, ја бих већ полако почео да му тражим замену.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top