Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Imacemo jako veliki problem sa prolaskom jer neambiciozna kurceva Astana ce gotovo sigurno prosuti bodove i u sledecem kolu AZ-u...mi ih imamo kuci jos, a kakva nam je sudbina takvi raspadi ima pakao da nam naprave, sve ce biti samo rutinski ne, u najavi..daj Boze da sve lomi u poslednjem kolu u Hagu.
Sve ovo ima da nam se vrati kad bude trebalo Grobari, bez brige !
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Licno sam i malo vise ocekivao i od Tosica da povuce ekipu i odigra neki dobar potez iz svog arenala koji ima ali nas za promenu bar nije castio po terenu ovaj put i to je dobro..

uf kakva utakmica... ono kao kad pokupis slag sa torte a onda drmnes stol i cijela torta padne na zemlju. Ne mozes očekivati puno od Tosica kad se vidi iz nebesa da je Savo fokusirao svoju cijelu igru preko lijeve strane. Znali smo da im je Tošić najpoznatiji igrac pa nismo puno igrali na njega.. da li je to takticka greška il sta, jebem li ga... Toske vec odavno ne pruza patije na nivou na kojem bih rkeao da je zadovoljavajuće. Opet isti Partizan kojeg pozbajem već od malih nogu kad sam poceo da navijam, uklet, proklet, jebem ti život, sve uradimo kako treba a na kraju patka... Uvijek nesto razmisljam kako ce jednog dana sve to da se promijeni nadoknadi al džaba... Ne treba biti nezadovoljan, nije ovo neki Bate il Az koji je došao na naš stadion pa izvukao zivu glavu al opet tuga ostaje kad znaš da smo imali jedan ovako jak tim sabijen u 16 i da nam je samo falio gol ili dva da danas bude sve drugačije. Jebem li ga, nisam cigan da plačem za tim sto nam se sude svakakvi penali, a da okom vidljivi u nasu korist sudija nekako ne vidi.. Neću da nalazim izgovor u tome kako nas je usrani spanac oštetio, jednostavno moramo da iskoristimo sanse koje stvaramo ukoliko želimo da se takmičimo u evropi ili u smrdljivoj srpskoj ligi gdje i sami znamo kakvo je sudjenje i ophodjenje prema nama. Igračima danas nista ne zamjerim, al im zamjerim sto sa istim tempom i intezitetom ne izadju u ling long ahupak ligi i ne gaze svakog predstavnika, a mogu to licbo sam ubeđen...

Na kraju sta reći, nema kalkulacija, idemo na povjedu svaku utakmicu, ima ih jos 3 pa kom oranci kom opanci..kakvo bre kalkulisanje mi smo Partizan i nadigrali smo jebeni Manchester... gazi lupaj ne pitaj... nek sve ide u kurac jedan je Partizan...
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Момци су дали све од себе. После примљеног гола нису психички пали. Садик је мало давио лопту. На игру осталих немам замерки.

Леп утисак након завршетка меча су ведра лица навијача и песма ван стадиона.

П.С: Јебо те колико је странаца било синоћ на стадиону.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.274
Reaction score
10.716
Локација
underground
Mnogo emocija sinoc,vruca glava,pa sam ostavio komentar za jutro.Dakle,igrali smo drugo poluvreme sjajno,ali ta prokleta sreca,i sudija koji nije zeleo da sudi ocigledan penal,je doveo do ovakvog bolnog ishoda.Malo mi je zao sto smo usli stegnuto u utakmicu sa prevelikim respektom,kao da nismo svesni svoje snage i da mi mozemo da igramo sa Mancesterem,te smo poceli da igramo tek posle njihove stative.Ma kako glupo izgledalo,ja verujem,da su nasi igraci postali toga svesni,posle sjajnog drugog poluvremena,i uopste ne mislim,da mi nemamo sta traziti u Mancesteru,naprotiv,ja verujem da necemo izgubiti tamo.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.065
Reaction score
4.236
Локација
Humska 1
Nisam dozvolio da mi spanac pokvari vece, takvih nesrecnih pojava ce uvek biti u danasnjem sportu.

BRAVO PARTIZANE MOJ!

Malo je reci da osecam ponos posle partije sinoc. I bas me briga sto smo baksuzni, i bas me briga sto sam se u mojim godinama nagledao x ovakvih utakmica, i bas me briga sto mi tok utakmice vec govori sta nas ceka - poznajem ja svog Partizana, i bas me briga sto cu i dalje cekati skalp nekog veceg kluba... bas iz svih ovih razloga i milion drugih ga volim kao najrodjenijeg! I volecu ga iz svih tih razloga samo jos vise, jer njega upravo sve ovo cini takvim kakvim jeste - neverovatnim!

Ako iskljucimo ove kikseve u domacem prvenstvu, sve jace i bitnije utakmice u ovoj sezoni smo u vecini slucajeva bili dominantniji tim koji je imao ideju, imao igru, imao agresivnost, znao sta hoce, igrao svih 90min, trcao, borio se. To je ono sto trazimo! Nas jedini problem je klupa i dodatne opcije na nekim pozicijama kao sto je napad i to je ono sto nas je kostalo bodova u domacem prvenstvu a boga mi i sinoc mozda nekog povoljnijeg rezultata. Nisam ja tu sada izmislio toplu vodu ali je podatak koji moze da obecava donekle, ali tu vec zavisimo od govnjive uprave, momentuma, pravde, vise sile, itd.

Jedina zamerka, ako smem uopste tako da kazem, jeste sto je Savo kasnio mozda sa nekom izmenom ali opet se vracamo na gore pomenuto, nije imao on tu mnogo opcija koje mogu da donesu neku prevagu u utakmici protiv tima kao sto je sinoc. Strucnom stabu i igracima kapa dole za sve sto su uradili do sada u ovoj sezoni.

Od sledece utakmice u Evropi Tosic out (mnogo je korisniji sa klupe kada udje) Stevanovic in i gazi, pa sta bude.

PARTIZAN JE NEVEROVATAN TIM, NEVEROVATAN TIM, NEVEROVATAN TIM! :pfc:
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.761
Reaction score
55.355
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Pre sad skoro 10 godina ovde je kolega mislim mrzim_sve lamentirao nad utakmicom sa Arsenalom nezadovoljan sveukupnim utiskom, i meni je bilo prosto nejasno, jer igrali smo, pokušali smo, sudija gejpeder svirao onoj holandskoj pičkici penal ni iz čega...
Sad ga kapiram.
Ne mogu da budem zadovoljan, dosta mi je više i borbe i muške pogibije i Reala i Porta i Lacija i Intera i Arsenala i Totenhema, Dinama Kijeva i koga sve ne...
Mi već 50 godina praktično nemamo ozbiljan skalp u smislu pobede sa par izuzetaka. Ali hajde da gledamo poslednjih 20 godina praktično jedino Njukasl. Klub je proklet svakako, ova utakmica je bila toliko Partizanska da je ne bi bolje opisao Duško Radović.
Ali vreme je majku mu za taj iskorak unapred, da se nešto dogodi, zvezde poklope i padne neki klub...
Da se razumemo Savo nema veze sa tim, ovo je sublimacija poslednjih recimo 20 godina, on je spremio meč fantastično, mi smo imali ovu utakmicu, Sadik je bog fudbala, to sve nema veze sa ovim, Pavlović je obrisao pod sa ovim jadnicima, ovo je ekipa za plejof le.
Ali majku mu dokle više...
Što se tiče igrača i Save nema se tu šta mnogo dodati, sve je nekako imalo svoje mesto sem par igrača, ali ono što je meni zanimljivo većina ih izgleda maksimalno koncetrisano u svakom trenutku, sa izuzetkom Sadika, koji ne mora jer je bog fudbala...
Što se tiče loših strana, ovo sa Miletićem koliko ga god svi voleli postaje ozbiljna sprdnja, od 4 gola 3 gola smo primili poprečnim dijagonalnim pasom na desnu stranu gde mu je pobegao njegov igrač, čak smo primali takve golove u jsl. Ne treba ni poseban skauting za to.
Ja podržavam da ti izletiš napred ako znaš koliko ti treba da se vratiš. Ali on precenjuje svoju brzinu, i veoma je neeksplozivan za taj fudbal koji bi da igra, pri tome napadački donosi jako malo do minimalno sem prekida. Ne zaleći se, nauči svoje mesto.
Generalno koliko god zvučalo surovo, svi ti igrači koji su nam odneli nešto veliko ma kolko dobri momci bili, sa izuzetkom Ilića, nekako da li zbog nekog pritiska ili čega već posle toga nestanu od Grubješića, Boje, Miljkona, Jevtovića, Babovića, da ne nabrajam dalje... Pri tome promašaji u napadu i mogu da se dese, jebiga.
Ne igraš ti za sebe, ti svojom neopreznošću usereš bar 30 000 ljudi, mnogo je to ma kakav lik bio.
Pored svega Savi zameram tu stvar sa njegovim prevelikim izletanjem i još dve stvari. Asano konstantno na levoj strani. To je najnekonkretniji igrač kog sam ja gledao na tom nekom poluvišem nivou, on ne zna šta će s loptom. Trčanje je sve, on ako mu ne kažeš bukvalno izleti u gol aut, što je juče i uradio. Takav igrač se stavi na desnu stranu i kaže mu se centriraj po zemlji ko sumanut pa možda nešto bude, možda se napravi višak. Stoji da se trudi da pomogne u odbrani, i ne kritikujem ga jer je takav igrač, trkač, radnik, ali i to treba ukomponovati.
Druga stvar je, utakmica je bila gotova pre kraja, ali ne onih 10 sekundi, nego kad je umesto Sume ušao Pavlović, na stranu što mi volimo mlade igrače na terenu, ali majku mu, ovde ni ne računam to što od njega za tih par minuta nisam video ni da odigra ljudski presing, ako je već ušao svež.
Što se tiče kritikovanog Tošića, meni samo jedna stvar nije jasna, i to bih voleo da neko objasni. Ja sve razumem i pad u fizici, i trčanje i kondiciju i sve, i on je i dalje igrač poteza koji zna mnogo, ali šta se njemu zbilo sa levom nogom? Takvi igrači obično s godinama postanu još bolji s tom jednom nogom kojom znaju da igraju, dele pasove žmureći, ubijaju iz prekida. Ovaj naš ne može da prebaci živi zid, da šutne sa distance, mislim ti na svom stadionu sa 20 metara umesto da zapališ stadion daješ loptu Nathu da šutne nešto po zemlji na brzinu, bez obzira što je pozicija bila malo više za dešnjaka to je trebalo da bude njegov slobodnjak, on je izgubio samopouzdanje, ne veruje više svojoj nozi, ne znam šta se tu događa.
I da znam da će skočiti redovni Stojkovićevi svedoci, ali ovo što radi kurcu ne valja, već sam pisao, sada kada gubi reflekse što mu je bila jača strana, i ne može više da odbrani ni zicer ni penal, on svoj smisao gubi, jedan od tipa golmana koji s godinama postaje gori, ne bolji.
Zviždi nam svaka lopta na drugu stativu, a on krene 2 koraka pa se vrati, bar da ne kreće, i to je nešto, eto baš pre tih 10 godina sa početka posta, primio ga je sa 30 i nešto metara od Srne, ali je odbranio brdo zicera i to se trpelo, odbranio je penal Aršavinu pa pogrešio u nekim procenama, i sve je to prolazilo, ali refleksi prolaze, a one druge stvari zbog kojih mu je i maksimum karijere bio Vigan ostaju i sve su vidljivije.
Savi se mora dati podrška, bez obzira na sve rezultate i domaće i evropske, ovaj Partizan igra fudbal.
Ali daj više da uzmemo neki skalp...
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Gledam u ovaj monitor i ne znam šta da napišem. Da li da pišem o igračima, navijačima, protivniku, stručnom štabu, upravi, državi... Materijala ima za sve teme a meni se ne mili da krenem. Evo sedim na poslu, priča se o utakmici a ja ćutim. Slušam hvalospeve o našoj igri, osećam ponos ali sam utučen. Ide mi se kući, da budem sam i razmišljam o pravdi, gde je ona nestala i zašto nam se sve ovo dešava...

Od trenutka kada smo izvučeni ili ubačeni u grupu gde je slavni ManUtd, čekao se 24. oktobar i utakmica na JNA. Od 2003. godine i utakmice sa Galaktikosima čekao se ovakav protivnik. Iako su nas kiksevi zadesili u našoj ligi pred treće kolo Lige Evrope svi smo ipak u euforiji odbrojavali minute do početka utakmice. Jesu nam na megdan izašli ˝Crveni đavoli˝, veličanstvena i preskupa ekipa sa slavnom istorijom ali nošeni igrom koju nam ove sezone prikazuju izabranici Save Miloševića svi smo ipak verovali u dobar ishod, u bodove i da će ponos biti u našim grudima posle poslednjeg sudijskog zvižduka. I bi ponos ali bi i poraz...

Nekada su pune tribine znale da bar privremeno stave pritisak na naše igrače, bar u uvodnom delu utakmice. Ovoga puta toga nije bilo. Savo Milošević je našpanovao ekipu da sa svakim u duel ulaze sa poštovanjem ali i željom da ih pregaze! Da li je sa druge strane centra Mačva ili ManUtd kao sada, nebitno je. Stručni stab ima svoju filozofiju igre i ne odstupa od toga. Zato APELUJEM na upravu kluba da se ne šale crnom šalom i da ne budu nešto besni kad dođe loš period, a doći je jednom. Savo Milošević mora biti rešenje za klupu Partizana na duže staze. Ovo što on želi da napravi od nas i naše igre je ono što svaki navijač Partizana želi da gleda, da gleda i uživa. OK, nekad neće lopta u gol, bude tu svega, ali želja ne manjka a kada se ovaj tim jednom potpuno uigra, nedobog onom ko nam bude protivnik!
Od prvog minuta Partizan je igra, želeo pobedu, čak i kad smo se branili to je sve izgledalo smisleno i odlično. Individualni propusti se dešavaju kao i individualne majstorije, ali timski Partizan stoji fenomenalno. Postoje i glava i rep! Sinoćnih 11 igrača verujem da nije razmišljalo uopšte o drugom ishodu sem pobede i 3 boda. Tako su se i postavili, tako su se i ponašali. Lopta ide, kružimo, pa se malo branimo, pa malo Pavlović otrese Lingarda, pa malo Sadig napravi smešnim Kostolomca ali ne onog iz ˝Više od igre˝ već britansku četvorku, šanše, šanše, stativa i PENAL za goste! Odjednom, bez igre, bez šanse, bez ideje, uđoše u šesnaesterac, Miletić kasni sa startom i poklon penal. Ne sudijski, mi smo ga poklonili. Gledam kako Williams pretrčava Ćelu, skačem i vičem KASNIŠ, NE UKLIZAVAJ... Ali džabe! Bespotreban klizeći start donosi penal kojim su gosti došli do gola, ispostaviće se jedinog na utakmici. Zapravo došli su do prvog i poslednjeg šuta u okvir gola Stojkovića. Sudija, o kojem želim malo da pišem jer nije zaslužio ime da mu se spomene je ispravno dosudio jedanaesterac i to mu je bila možda jedina ispravna odluka, ne računam sitne i očigledne prekršaje. Celu utakmicu je sudio tendeciozno i verujem da bi svirao penal čak i da je Miletićev start bio ispravan. Stojković se baca u svoju levu stranu, Martial šutira u drugu. 0:1! Lipicaner sa pištaljkom je ubrzo svirao kraj prvog poluvremena, nekoliko sekundi pre isteka regularnih 45 minuta. Ajde što nije produžio prvo poluvreme, a bilo je materijala, već ga je i skratio. Ovakvo suđenje, na ovom nivou, je za svaku kritiku. A ne zaboravljam mu ni oproštene kartone Lingard-u (lakat u glavu Uroševiću i Pavloviću) i Martial-u (lakat u glavu Ostojiću).
Drugo poluvreme počinje a Partizan nastavlja gde je stao. Igra, šanse, navijači prezadovoljni i samo se čeka taj jedan gol u mreži Romera. Suma i Sadiq prave decu odbrani protivnika, bacaju na kolena preskupe defanzivce koji malo na dupetu a malo na kolenima više deluju kao da su izašli iz nekog engleskog paba olešeni od piva nego kao reprezentativci Engleske. Ali i sudija nastavlja gde je stao. Natho je u kaznenom prostoru, šut, očigledno igračnje rukom protivnika, sudija samo odmahuje! Bune se crno-beli, Izraelac dobija karton. Ne daj Bože da je RTS pustio reprizu te situacije. OK, ako nas trtite u našoj ligi zbog garavih jer su oni vođini pa bar nas u Evropi ispoštujte, igramo za nacionalni koeficijent (šalim se naravno, zabole me za to, zanima nas samo PARTIZAN). Nastavlja se, nepun minut kasnije centaršut, Miletić šutira glavom a fudbaler Mančestera ponovo igra rukom a sudija ponovo ostaje nem. Okružen je sudija, pritisak na njega koji on rešava kartonom za Miletića. Šok i neverica kod svih navijača. Ali verujemo, verujemo da možemo, ne padamo već igramo i dalje. Izmene, malo unete svežine ali ne vredi, neće lopta u gol. Utakmica je produžena za 3 minuta ali je arbitar i to skratio za 20-ak sekundi, što je sigurno sigurno, vrag iz Mančestera je odneo šalu. Kraj!

Ćutim... Utučen... Puno srce a opet prazno... Osećam ponos ali osećam i nepravdu! Gotovo je sad, ne vredi plakati za propuštenom šansom ali ne treba ni zaboraviti šta imamo i šta smo gledali. Gledali smo jedan zreo Partizan, gledali smo Partizan koji svira po notama izvanrednog stručnog štaba na čelu sa Miloševićem. To trebamo i moramo da cenimo. Igrači će se od polusezone do polusezone menjati, neće uvek isti igrači biti na raspolaganju ali Savu i njegovu ekipu ni slučajno ne smemo dirati, pa bar još 4 godine ako konačno mislimo da klub podignemo na viši nivo. Jer ovo što oni rade itekako ima smisla. Rekao sam, biće kikseva, slabijih dana ali sve ide u dobrom pravcu i treba im pružiti neizmernu podršku. Njihov dobar posao ne vidimo samo mi, vidi Evropa, a tek će da vidi! Zato nemoj neko od vas bitnih, što se pitate nešto u klubu, nemojte slučajno da zažmurite na ovo! Iskolačite oči i gledajte kako se stvara EVROPSKI PARTIZAN i podržite ga na tom putu!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Sinoc sam bio jebeno pretuzan da citam bilo sta u vezi Partizana. Sve se juce namesti,igrali smo kao protiv Banata i sve kad ono bez srece i pravde kao mnogo puta do sada.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Ocekujem bas ovaku igru Partizana! Tresem se danima, ne spavam sinoc.. i nemam snage da pisem o igri sad, jer me rezultat ubio u pojam.. pretuzan sam, jutro boli jos vise.. ali ima nesto sto boli mnogo vise od poraza.
Dobio sam info sinoc o tome kako izgleda kad ti dolazi delegacija Manchester United-a, kako se ponasaju, kako pokazuju postovanje prema svojim i nasim legendama, kako dodju spremni, potkovani svakim jebenim minutom dvomeca iz 1966!!! Kako redom pitaju za nase igrace (znaju tacno ko je preminuo kada a ko je ziv), i pitaju za njih!!! Hoce li biti u svecanoj lozi veceras sa nama? a mi??? a nas klub? nasa “uprava” Ne smem da napisem, i ovim sam vec verovatno fasovao bodove, ali ljudi boli me dusa Grobarska kad znam koji smo mi..
Suzdrzavam se sinoc da ne zaplacem od muke, i onda cujem sta cujem, i zaplacem.. Slomili su me..
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.316
Reaction score
37.436
Jbg, još više boli kada razmišljam o tome gde bi mi sada bili da nas u poslednjih 20-ak godina nisu jahali najbolji lopovi u zemlji.

Svi smo razočarani, verujem igrači najviše. Nadam se samo da će uspeti to da "preokrenu" u svoju korist i da za dve nedelje izađu i pokažu da ono večeras nije bio samo jedan trenutak, nego da stvarno imaju to u sebi.

Ostale su tri utakmice do kraja, idemo da se pošibamo sa svima i ako to ne bude dovoljno šta da se radi. Najbitnije je da znamo da smo dali sve od sebe. Ja i dalje verujem, AZ u Hagu će biti presudna, bez obzira na rezultate u sledećem kolu.

A sudijska govna su uvek bila to što jesu, govna. Došao je da nas odradi, odradio nas je vrhunski.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ne bi me čudilo da popasemo opet neku jebenu kaznu zbog uletanja onog navijača da otme zastavu...
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Dobio sam info sinoc o tome kako izgleda kad ti dolazi delegacija Manchester United-a, kako se ponasaju, kako pokazuju postovanje prema svojim i nasim legendama, kako dodju spremni, potkovani svakim jebenim minutom dvomeca iz 1966!!! Kako redom pitaju za nase igrace (znaju tacno ko je preminuo kada a ko je ziv), i pitaju za njih!!! Hoce li biti u svecanoj lozi veceras sa nama? a mi??? a nas klub? nasa “uprava” Ne smem da napisem, i ovim sam vec verovatno fasovao bodove, ali ljudi boli me dusa Grobarska kad znam koji smo mi..
Suzdrzavam se sinoc da ne zaplacem od muke, i onda cujem sta cujem, i zaplacem.. Slomili su me..
Iskreno, nisam bas upucen da li su i sta nasi ljudi preduzeli kada je u pitanju organizacija ovog meca (koji zaista jeste specijalan) ali sam ocekivao da se recimo organizuje svecana vecera gde ce biti pozvane svi nasi preostali zivi igraci iz tog dvomeca, i da se uputi poziv takodje igracima Mancestera poput Bobija Carltona, Lou, Stajlsa i ostalih, da se svi oni pozdrave od strane publike pred pocetak utakmice, da i u tom smislu bude upotpunjen praznik fudbala. Mislim jedna od ideja, mozda i neostvariva iz ovih ili onih razloga ali da namera postoji. Mozda mi Mancesteru (iako Beograd jeste) nismo toliko vazan deo istorije, oni nama jesu.

Kad sam se vratio kuci i premotao, videh Curkovica i Rasovica kao komentatore, ne znam da li su oni samo u tom svojstvu pozvani na utakmicu i to od strane RTS-a.

Sto se tice ponasanja delegacije MU, drugi je to nivo odnosa prema istoriji i tradiciji u odnosu na nas. Ne samo u odnosu na nas nego i na mnogo vece i slavnije klubove i fudbalske nacije. Sve te manire, "detalje", obrise odnosa, ponasanja, kulture treba "krasti" i prisvajati, ono sto ne valja odbacivati...Sa druge strane oni su pretpostavljam impresionirani nasom publikom, energijom...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top