Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.289
Reaction score
10.767
Локација
underground
Jbt,mi da imamo bolju realizaciju ne smem ni da pomislim,dokle bi mogli da doguramo,bravo momci, 3 boda,mancester ispada iz ove grupe.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
Mnogo smo jebeno jaki! Svaka čast na pobedi. :clap

Momci, danas nas fudbal nije kaznio, sledeći put neće biti tako velikodušan, zato pamet u glavu. Hajde još Voždovac pa na kratku, više nego zasluženu pauzu.

@MMM2909
Primao je on ovakve golove i ranije. Odavno je poznato da je bolje napraviti penal ili pustiti igrača sa njime 1 na 1 nego dozvoljavati šuteve sa 20-ak metara. Bilo je već priče pre par godina o tome, da li ima nekih problema sa vidom, šta li je, tek slučajno nije.

Ali, hajde da pustimo stručni štab da se bavi manama i greškama, red je da malo uživamo u pobedi na mestu gde mnogo jači to nisu uspevali.
Slazem se, ali ima i Stojke godina, nek krenu ozbiljno da se bave ovim pitanjem sad, dovesti golmana pa nek sedi godinu dana iza Stojketa pa kad Stojke ne bude vise na nivou imamo spremnu zamenu, a ne da lutamo kao godinama sa Ilic, Radakovic, Kljajic, Radisavljevic, Stevanovic, Asprogenis i ostalim losim golmanima koji su prosli kroz Partizan u 21. veku
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.354
Reaction score
37.610
Realno, Stojković da nema mana kojih ima nikada ne bi igrao kod nas nego bi bio najbolji golman sveta. Međutim, on je linijaš, pri tom ima problema sa loptama iz daljine i sve je stariji što Stojanče već reče i refleksi će ga sve manje vaditi.

Ali, još jednom napominjem, ovo je veče za uživanje, pakleno smo moćni.

Bravo svima, jedva čekam Voždovac.
 

ElJefe

Početnik
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
120
Reaction score
301
Stojkovic je ovakav gol primio 2010 na SP protiv Australije, nije to nista novo, sto se tice utakmice Sadik popravio realizaciju a kod ulaska u sanse tu je vec kao Pipo Inzagi + odlican dribling koji ovaj nije imao :) kakav je stoper Pavlovic...
Ova dva Sadikova gola se vec razlikuju od onih koje je prija davao, kod oba vrlo sigurna kontrola situacije.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Svakom idiotu kome padne na pamet da proda Pavlovica za jednocifren broj miliona, slomiti digitron, ruke i noge. Ja ne znam sta se vise moze traziti od momka koji ima 19 godina. Mali se namazao za kratko vreme i jede za dorucak mnogo iskusnije od njega.

Sadik. Jebote. Ono nema niko, ja ne znam kako uopste ne slomi nogu na svakoj utakmici, ali on nekako daje golove, nisam siguran i da sam zna kako. Samo neka ih daje!
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.265
Reaction score
6.973
Kako igramo ja sam jebeno odusevljen. Bravo momci, svaka cast svima. Vidi se da su tim, kako se ponasaju jedan prema drugom, osjeti se snaga zajednistva. Bas Partizanski! P.s sunce ti jebem otkupljuj Sadika, da nam ga neko ne otme :šal
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.994
Reaction score
26.023
Локација
ante portas
Stručni štab radi neverovatan posao ove sezone.
Maestralno skautirana Astana i odličan izbor igrača Save Miloševića iako je isprva delovalo preofanzivno uzevši u obzir da je meč na strani.
Posle prvih dvadeset minuta smo se prilično oslobodili i zaigrali kako treba.
Ulaskom Šćekića kao da smo izgubili u onome što smo do momenta dok nije ušao radili.
Raduju lako dobijene utakmice ,treba nam ovakva rutina ,ali realizacija mora biti bolja.
Sve u svemu niko ovde nije očekivao pobedu.
Velika stvar.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.582
Локација
Yaoundé

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Još jedna od onih "da mi je neko unapred rekao 1:2 potpisao bih", a ustvari je moralo da bude 0:3 ili više.

Realizacija jako loša, protiv nekih ekipa sigurno nećemo imati ovoliko prilika pa da "samo" jednu ubodemo od 5.

Lepo dobiti AZ u gostima i Astanu kod kuće i to je to.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Iz dvomeca sa Junajtedom uzimamo minimum tri boda. Vreme je za jedan veliki evropski skalp. Moram pogledati jos jednom bez stresa utakmicu. Ono sto moramo popraviti je realizacija onoliko sansi a ne resiti utakmicu je nedopustivo. Sadice kapa dole za danasnju realizaciju.
@RamaPFC Az pritisnuo Junajteda. Bice bas tesko s njima tamo.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
a sta reci!?:šal
ne pamtim kad je partizan igrao bolji fudbal. ovu astanu vrv niko nije ovako nadigrao kuci od kada postoje. fantasticno postavljena utakmica. u drugom delu im pravimo decicu, ali prava steta sto ne resismo pola sata pre kraja. poseban detalj: tranzicija! nacin na koji je radimo je fenomenalan...tako jebeno evropski. druga stvar: igra odbrane. postavljanje, duel igra, lopta napred...bajkovito!
cestitke svima! najpre savi, pa onda dvostrukom strelcu, i na kraju celom timu. hvala vam za divno jutro na divljem zapadu
 

pfc__

Početnik
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
16
Reaction score
37
Локација
Dijaspora voli Partizana
AZ trenutno dominira Mancester koji je izasao u B sastavu. Nadamo se pobjedi Mancestera veceras, pa da ih mi onda naguzimo u nasem Hramu. Red bi bio...
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Ultraofanzivna formacija na terenu jer od naseg branjenja nema nista. Samo ovako mozemo da igramo . Steta sto nismo dali 5-6 komada jer sam opet morao da strepim zadnjih 6-7 minuta, bez potrebe.
Stojkovic je za veliku brigu jer osim situacija jedan na jedan sve ostalo je - los.
Po cemu si zakljucio da je ultraofanziva formacija?
Danas je utakmicu dobio niski defanzivni blok sa par elemenata pritiska na linije dodavanja koje su im bile najbolje protiv mancestera..
Eto, malo se nesto razumem pa da pojasnim.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top