Ovom golu protiv cigana je prethodio cist faul Borotom, vrvt je pomislio da je sudija svirao kao sto i treba jer nema pustanja prednosti u takvom slucaju.
Pokojni stari mi je pričao da je šestić prodao Boroti klasičnu cigansku foru, rekao mu da spusti loptu i on je poverovao. Sudija zapravo nije dosudio ništa, cigansko govno je samo prišlo i gurnulo loptu.
Interesantno, to mi je bila lekcija, jer mi se umalo dogodilo slično na turniru u malom fudbalu koji se održava u Kaću. Igrala je ekipa iz mog razreda iz srednje, bili smo jedan od najmlađih timova koji je igrao u seniorskoj konkurenciji. Uglavnom, uhvatim loptu, gledam prema sudiji jer nisam shvatio šta je dosudio, a najbliži protivnički igrač mi prilazi i kaže mi ''Spusti loptu''. U trenutku sam se setio Borote, pogledam lika, krenem kao da ću da uradim šta mi je rekao, ali se zaustavim i degažiram... dobili smo 2:1... U sledećem kolu nas je dohvatio finalista turnira i pregazio k'o plitak potok
Inače, golman heroj mog detinjstva bio je upravo Borota, a od drugara u srednjoj sam kao Grobar, između ostalih, dobio i nadimak Omer pošto je tih godina na našem golu stajao Fahrudin Omerović.