Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva, a.k.a. Prelazni rok 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Za ovog malog Ranđelovića baš pizdim...pazite kad ga budemo kupovali za godinu dana...
Još jedna vest koja će obradovati navijače Partizana - stručni štab računa na pomoć Radosava Petrovića u dvomeču sa belgijskim Genkom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (naravno, ako u Skoplju, protiv Škendije crno-beli obave ono što se od njih očekuje).


Znači Raća ostaje kod nas?
Da, biće prijavljen za Genk i ostaje kod nas makar do plej ofa, a ja se nadam i do kraja avgusta (znači i za plej of, kad sjebemo Genk :D)...a posle plej ofa mu želim da napravi transfer i da uzme lepu kintu. A to se moze i u nekom klubu koji neće ove sezone igrati LŠ ili LE.
Evo vam moj skauting report.

Znaci prvo sto sam primetio, a sto mi se neverovatno svidja je cinjenica da sa njim u opasnosti nema zajebancije. Odmah sto dalje izbacuje loptu u aut ili niz teren. To me je neverovatno nerviralo kod nas prosle sezone, to petljanje nasih stopera i bekova sa loptom. Oduzme ti deset godina zivota. Znaci risk averse tip igraca. To je izuzetno vazno za stopera i Ivanov bi mogao da nauci nesto od njega.

Drugo, vrlo pozrtvovan igrac. Ne ceka, ulazi u duel sa dosta klizecih startova. Ovo je pozitivna karakteristika ali moze i da bude potencijalni problem. Takvi stoperi dosta puta ispadaju iz igre. Mislim da nece biti uopste porblem u domacem prvenstvu ali u evropi moze da predstavi problem.

Sto se tice igre u vazduhu i dugackih lopti, sasvim je solidan. Dosta me podseca na Zuku, hrabar je i kidise.

Meni se cini kao jako solidan igrac
Ma potpuno nesporan igrač, ponoviću to iako sam to još juče pisao. Čisto fudbalski gledano (i da nam je došao pre barem 10-15 dana), mogli bi mirno da spavamo. Nervira me samo to što će prvi put zaigrati u Genku...Naši će verovatno organizovati u četvrtak-petak neki trening meč (protiv Teleoptika najverovatnije), ponajviše zbog njega, ali...nije to to...ako odradi Genk kako treba, ovaj će biti odlično pojačanje za nas...samo da ga ne sjebe ovakav momenat u kojem uleće...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Мали Ранђеловић је потписати на годину дана за Вардар,е сад сам истиче да није нашао договор са Крстајићем и Станојем. Јбга жао ми је . Могао је да се стрпи у Телеоптику још ову годину. Посебно што ће Сале вероватно на крају сезоне полако у пензију, а врло вероватно да ће и Вукић отићи.

Самим тим остала би празна места у везном реду за Нинковића и овог малог.Штета.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Ako je potpisao na godinu dana, to znači da bi već na zimu mogli da potpišemo predugovor, ako se pokaže u Makedoniji. Jeste da je glupo sve ovo što se dešava, da gubimo mlade igrače, a posle iste dovodimo, ali ja mislim da je sreća što nije otišao u Bugarsku ili Rumuniju, pa da onda kroz pola godine čupamo kosu ko za Lukića.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Bojim se da ce i Trujic njegovim stopama,puno ga klubova trazi,kao i Djokovica,dok je za njega bila aktuelna pozajmica Smederevu
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ђоковић се још увек опоравља и наредних 6 месеци ће бити код Вука, надам се да на зиму га Сале пребаци у први тим.
 

zile vern

Početnik
Учлањен(а)
09.06.2008
Порука
94
Reaction score
0
Локација
sabac,crno beli grad
od njega ocekujem puno u buducnosti, mali je bas igrac po mom ukusu, nadam se samo da ce uspeti da se oporavi u potpunosti
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
I to je gatanje,stoga vise vjerujem u neku polugodisnju pozajmicu nakon oporavka,cisto da bismo znali na cemu smo.
 

ptica

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2010
Порука
389
Reaction score
0
Mi uspostavljamo saradnju sa Milanom,timovima iz Juzne Amerike ima li tu nesto oko saradnje sa klubovima sa prostora bivse Jugoslavije.
Sad spominjemo ideju da Randjelovica eventualno vratimo ako se pokaze,zar ne mozemo slati neke nase klince na posudbu u Makedoniju,Crnu Goru,BiH,Sloveniju gdje smo veoma cjenjeni a Partizan je u boljoj situaciji od klubova u tim zemljama.
Normalno u klubove koji bolje stoje i koji nastupaju u evropskim takmicenjima tj kvalifikacijama svakako da su to lige ispod nivoa JSL ali bi imali takmicarske utakmice i koji nastup u Evropi ako zadovolje prikljucit ih prvom timu a ni ti igraci nebi bili na gubitku u svakom slucaju.
 

Jegda

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2007
Порука
2.123
Reaction score
61
Локација
Autokomanda
Samo Grobarcini Maretu da pozelim srecu u novom klubu. Srecno majstore!
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
@ptica
Sve ekipe iz okruženja mogu da pobjede jedino timove iz San Marina i Andore, dok protiv nekih timova koji su klasom u rangu timova iz JSL lagano ispadaju. Taj nastup u Evropi može samo da stoji u statistici, a nikakve koristi od njega nema.
Ne treba slati igrača iz loše lige u očajnu, pogotovu što je u okruženju infrastruktura mnogo gora od ove u Srbiji, pa npr. u CG igrači u kasnu jesen više liče na vaterpoliste nego na fudbalere.
 

ptica

Grobar
Учлањен(а)
17.07.2010
Порука
389
Reaction score
0
@Stinger
Mozda si upravu ali eto Ranđelovic je odlucio da mu je bolje sa 21 godinom igrati u Vardaru nego u Teleoptiku.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Bas tako, slati igraca u Crnu Goru, Makedoniju isto je sto i slati ga u drugu nasu ligu, saradnju treba ostvariti sa nekim prosecnim Belgijskim klubom, Ceskim, Poljskim... Gde liga koliko toliko lici na nesto.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
U koju se vi pricu upustate, jebote, to je neverovatno koliko vam samo malo treba. Covek (zvani ptica :D) je samo pitao zar ne bi ti nasi klinci mogli da se salju na pozajmicu negde, a vi ste sad u stanju da raspalite 300 postova digresije. Sustina njegovog pitanja je zasto se igraci pustaju olako iz Teleoptika da bismo ih posle kupovali za velike pare ili ceznjivo gledali kako odlaze u velike klubove jer mi pare za njih nemamo. To je sustina, a ne koja je liga bolja i da li Randjelovic treba da ide u Vardar ili Verder na pozajmicu. Aman!
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.322
Reaction score
3.990
Локација
Kobasicarija "Venac".
jos jednom da pozelim dobrodoslicu andersonu.

nisam bas siguran da bismo ga dovodili da smo izvukli gruzine ili litvance, ali dobro. momak stigao u minut do dvan'es, i to nam je sto nam je.

nadam se da ce odgovoriti zadatku u genku. a ko NE DAJ BOZE kiksne, zabrlja, ne bismo smeli razapeti coveka. tajming za debi je ono bas najgori moguci. setite se fejse, pa i klea prve sezone.
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
Deluje dobar ovaj bar po onom klipu na oficijalnom sajtu Markes ali doveden je po meni malo sa zakasnjenjem. 6 dana do utakmice sa Genkom da se uigra odbrana tesko, moras biti madjionicar da to uradis. Nadam se da nece biti samo ona izreka "kasno Marko na kosovo stize". Dobra stvar je sto dolazi iz sezone, bar po tom ne bi trebalo da je van forme. Ali opet i pored toga treba ga videti na delu...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Anderson Marques deixa o São Caetano e acerta com o Partizan

Aos 28 anos, é a primeira vez que Anderson defenderá um clube estrangeiro
São Caetano, SP, 18 (AFI) - O zagueiro Anderson Marques, do São Caetano, acertou no último final de semana sua transferência para o futebol europeu e não veste mais a camisa do São Caetano no Campeonato Brasileiro da Série B. Nesta segunda-feira, o defensor embarca para Belgrado, capital da Sérvia, onde assina contrato com o Partizan por três temporadas.

Confira!
» Negociado com o futebol sul-coreano, atacante de despede do ABC

Aos 28 anos, é a primeira vez que Anderson defenderá um clube estrangeiro. No Brasil, o zagueiro teve passagens por Portuguesa, Grêmio, Barueri, Noroeste e São Caetano, clube que defendia desde 2009.
"Estou muito feliz com a oportunidade de jogar na Europa. Um dos fatores que mais pesaram na minha decisão, foi a possibilidade de disputar a Champions League, o principal torneio de clubes do mundo. Meu objetivo maior é esse. Quero chegar, jogar bem, conquistar meu espaço e conseguir essa vaga, que será muito importante para mim e para o clube", revelou.

Atual campeão sérvio, o Partizan disputa os playoffs da Liga dos Campeões 2011/2012, que garante vaga na fase de grupos da competição. No primeiro duelo, contra o Shkëndija, da Macedônia, o clube sérvio venceu por 4 a 0, em casa. O jogo de volta será na próxima terça-feira, e se passar, o Belgrado ainda enfrenta o Genk, da Bélgica.

Marcelo Robalinho, empresário do jogador, revelou a procura dos sérvios pelo ex-zagueiro do Azulão desde a última competição européia. "O Partizan foi campeão sérvio e vem fazendo grandes trabalhos na Europa, tanto que ano passado chegou à fase de grupos da Champions League, onde enfrentaram o Shakhtar e o Braga, clubes que tinham atletas da Think Ball. Nessa ocasião, pudemos avaliar melhor o clube sérvio. Desde então, o Partizan vem seguindo o Anderson e optamos por aceitar a proposta nessa janela de transferência em detrimento a outros convites da Série A do Campeonato Brasileiro", disse Robalinho.

Anderson Marques será o segundo atleta brasileiro do atual elenco. Ele fará companhia ao atacante Eduardo, também ex-São Caetano. O Campeonato Sérvio tem início previsto para dia 13 de agosto. A estreia será contra o Novi Pazar, em Belgrado.

http://www.futebolinterior.com.br/c...Caetano_e_acerta_com_clube_do_futebol_europeu

Укратко превод. Долази да игра ЛШ ...
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Brate, kapa dole. Razvaljuješ brazilski :D

Elem, daj Bože da je tako. :)
 

carsa

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
210
Reaction score
5
Локација
Beograd
Ljudi,pošto sam malo stariji navijač i bez gubitka pamćenja,kažem vam da prihodi FK Partizan nemaju veze sa time koliko će se potrošiti u prelaznom roku.
Tako da je ovo prelazni rok u kom je FK potrošio para kao nikada u svojoj istoriji.
Samo tako treba posmatrati prelazni rok.
Svi smo znali da je tim od prošle godine privremeno rešenje sa obzirom na silne pozajmnice.
Ja se nadam da je ova suma novca koja je potrošena u ovom prelaznom roku minimum koja će biti potrošena i u sledećim prelaznim rokovima,s tim što sad nemamo igača na pozajmnici.Ova godina je ključna,ako daj bože prođemo Genk,mi smo u ovom delu evrope tate.
Igrači će se sami nuditi da dolaze i povećaju svoju cenu.
Zato sve snage protiv Genka!Naped Partizan
Ako prođemo Genk obebedili smo LE a verovatno i LŠ a to je bitno iz razloga što trenutna uparava ne zna kakav joj je budući status(privatizacija,nacionalizacija...)i nema šanse da u tom slučaju kao najbolji najperspektivniji klub ovog dela evrope budemo prodati nekom tajkunu iz razloga povoljnog zemljišta ,već kao ozbiljan FK.
Imam osećaj da nam se smeši svetla budućnost ako prođemo Genk!
Napred Partizan!
 
Последња измена:

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Slažem se da je ovo najveća suma koju smo potrošili u jednom prelaznom roku. E sada da li je pametno potrošeno ili ishitreno znaćemo uskoro! A vi koji se sada krstite i levom i desnom rukom u neverici da je Đura dao toliko love za pojačanja, rećiću samo jedno. Savić... hoćete 3 milke za pojačanja, moramo da prodamo Savića!
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Bas tako, pa samo za Eduarda je dato kao za sve igrace prosle sezone, na sta ce samo sve ovo ispasti videcemo.
Ne bi se Krstajic brukao i prisao da bude SD da su mu bas ruke vezane.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top