Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
kolega sa posla, inace iz gane, mi rece da je ovaj mali bek dobar. kapiten mlade reprezentacije, a kaze da je dobar u ofanzivi. njihova selekcija je igrala dosta dobro na zadnjem mondijalu, e sad...VELIKO je pitanje kako bi decko odgovorio zahtevima igranja u seniorskoj konkurenciji. plus drugi kontinent. eh, da je bar malo zaorao po francuskoj.
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Niko nema pravo da nesto kaze protiv dolaska kapitena mlade selekcije Gane, ako vec stalno pljujemo, ovo je bar na papiru odlican potez, ako uopste i dodje do realizacije.
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
i drama se nastavlja...


Лоренс Лартеј
, капитен младе репрезентације Гане стиже у Партизан.


Лартеј је рођен 23.03.1994. године и један је од најталентованијих дефанзиваца Гане. Игра на позицији десног бека и десног штопера – што црно–белима у овом тренутку представља горући проблем.
У Партизану нису желели да потврде, али ни да демантују ову информацију, али из поверљивих извора сазнајемо да ће капитен младе селекције Гане можда већ у понедељак или уторак допутовати у Београд и потписати уговор са црно-белима.




Иван Иванов је у недељу допутовао у Базел, али у току дана није потписао уговор са шампионом Швајцарске!
Најбољи тим из земље банака, сира и сатова још није постигао договор са Динамом из Кијева у вези преласка Александра Драговића и ставио је на чекање довођење замене – Ивана Иванова.
Из Хумске су у понедељак увече послали поруку Швајцарцима: челници Базела до 12 сати морају да се изјасне хоће ли прихватити услове Партизана и извршити промоцију репрезентативца Бугарске. У противном, штопер ће се вратити у Београд и бити у комбинацији за тим са Шираком.


ruŽnal
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Nemoj da nam kvaris optimizam, taman smo se ponadali :cry:
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.197
Локација
Žrnov
Eee, kukavac... valjda će ga platiti od ovog keša od Jovete što im s neba pade....
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.324
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
PARTIZAN: Pozajmice, pojačanja, kazne...
Autor: MONDO

Branko Pauljević na pozajmici u niškom Radničkom, Filip Knežević, verovatno u kragujevačkom Radničkom. Potraga za zadnjim veznim. Danilo Pantić oduševio.

Budućnost PartizanaFoto: FK Partizan Budućnost Partizana U iščekivanju pozitivnog ishoda pregovora sa "jakim i zvučnim" imenom, Kameruncem Erikom Đembom Đembom, u Partizanu se u hodu pripremaju za revanš meč protiv jermenskog Širaka u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a ujedno i prave određene rokade u ekipi.

Brzonogi desni bek Branko Pauljević, koji je prošle sezone doveden iz kulskog Hajduka, ali se nije nametnuo na Toščiderskom brdu, u narednoj sezoni biće na pozajmici u niškom Radničkom, s obzirom na to da su mu se izjalovile "kombinacije" za Južnu Koreju i Izrael.
Na pozajmicu će, verovatno, i vezista Filip Knežević, koji, baš kao i Pauljević, nije uspeo da izbori mesto u Partizanu. Već nekoliko dana traju pregovori Partizana i kragujevačkog Radničkog i to bi trebalo da bude rešeno.

Uporedo sa odlascima, odnosno pozajmicama, crno-beli se pripremaju za revanš meč protiv Širaka u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i rade na dovođenju novog igrača, a deficitarna je pozicija zadnjeg veznog što je bilo i te kako uočljivo u Jermeniji.

Prava "bomba" je u nedelju uveče odjeknula kada se saznalo da bivši igrač Mančester junajteda Đemba Đemba pregovara sa crno-belima i da je dogovor vrlo blizu.

Partizan je u nedelju popodne odigrao trening meč (2x30 minuta) sa "mlađim bratom" Teleoptikom, po zamisli trenera Vuka Rašovića, koji je želeo da vidi novajlije i one koji su u drugom planu.

Bez dileme, najjači utisak ostavio je mladi vezista Danilo Pantić, koji je postigao gol, asistirao, driblao... Evo šta je o njemu rekao Rašović: "Pantić najozbiljnije kuca na vrata prvog tima, bez obzira na njegovu mladost. Ako ovako nastavi, pitanje je momenta kada će dobiti mesto u najjačem sastavu".

U toj trening utakmici, Nikola Gulan, povratnik u redove Partizana, igrao je levog štopera. Rašović je objasnio da će Gulan konkurisati za mesta zadnjeg veznog i levog beka. "Igrao je štopera silom prilika", dodao je trener crno-belih.

Ali, vrlo je moguće da se napravi veleobrt u štoperskoj liniji crno-belih. Moguće je čak da Ivan Ivanov ostane, a da uz njega bude novi igrač Milan Obradović. Rašović je potvrdio da je ozbiljno zainteresovan za Obradovića.

Za razliku od Pantića, sve u Partizanu neprijatno je iznenadio njegov "klasić" Andrija Živković, koji je tražio neverovatne uslove za potpisivanje ugovora. Prema nekim informacijama, tražio je čak 240.000 evra za godišnju platu i još 50 odsto od budućeg transfera!

Partizan, naravno, na to nije pristao, pa Živković vraćen među omladince.

240k? Pa cale mu i menadzer ganci Djordjevic nisu normalni!
 

Grobar_Raca

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2012
Порука
44
Reaction score
0
cisto sumnjam da ce djura da se izbaci za djdj realno 200h za platu je plafon od djure i to da se triput preznoji :D samo je pitanje dal covek hoce da igra za te parice
 

skvang

Početnik
Учлањен(а)
11.11.2010
Порука
160
Reaction score
8
Локација
Vracar
Pa prema pisanju dailymail-a, iz, jelte, ovog članka okačenog nešto više, 2008. je u Kataru primao 15.000 funti mesečno, što mu dođe na tih nekih 200.000.... Znači pre 5 godina, i to u Kataru...
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Skroman neki decko :D. Dok svi idu u Katar da zarade milione, ovaj radi za minimalac neki tamo..
Dok nasi klinci izgleda traze platu koja je veca od ovoga.. Cuj decko (Zivko) trazi vecu platu od Saleta :pop (ako je ovo tacno). Sale valjda zaradjuje 200.000?
 

Filip998

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
419
Reaction score
503
ako je ovo tacno ...ahahahah 240k godisnje ahaha... izvini Ronaldinjo , ali ne moze , to je 20 000 mesecno...ajde da je trazio sam to , nego oce jos i 50 posto od sledeceg transfera ... pa da si Messi ne isplati se...
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Da ne nagadjamo,pre bih da cujemo prave informacije,tj.Heysela.
Ako bude bice,samo bezveze pisemo postove.
Strpljen ...spasen.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Sa Ivanovom ce biti izgleda kao sa Stojkovicem. Nece uspeti angazman, mi cemo u medjuvremenu dovesti 1-2 stopera, onda nam se vraca Ivanov i eto problema.

Sve to zahvaljujuci nasem odlicnom planu koji su zaduzeni za te stvari.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Mene samo brine sto ako dovedemo samo Obradovica,i napr Ivanov odbije da igra napr jer je coek potonuo psihicki skroz.
 

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
Sve zavisi od toga da li ce klub imati razumevanja za njega, ako bude nesto tipa kaznicemo te sa 100 000 evra a toliko ti dugujemo, nece izaci na dobro.
Da rezimiramo:
1. Djemba Djemba stize na pregovore.
2. Obradovic je nas.
3. Ako ode Ivanov, kandidati su Larti i Martinovic?
4. Kandidati za desni bok su Larti, Putnicanin i Vasilic?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top