Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.163
Reaction score
2.140
Локација
u srcu šesnaesterca
Bice i stoper :ziveli

Petković i Đurđević pred parafom, Partizan čeka i Drinčića

M. BLAŽIĆ | 23. avgust 2013. 12:31 > 14:56
Da su pregovori oko angažovanja mladih reprezentativaca u završnoj fazi potvrdili su i čelnici OFK Beograda, odnosno Rada, Terzić i Stojić. Crno-beli traže i štopera



Marko Petković, Uroš Đurđević i Nikola Drinčić




JEDAN gol menja sve. Talas negativnosti koji je dobro ljuljao crno-beli brod poslednjih nedelja primirio je gol Miloša Jojića u 69. minutu meča protiv Tuna i uveo ga u mirnu luku. Uveo ga je tamo gde može rezonski da se kombinuje i planira. Tako su crno-beli praktično iste večeri aktivirali opcije za dovođenje defanzivca Marka Petkovića iz OFK Beograda i napadača Rada Uroša Đurđevića, koji već duže vreme figuriraju kao potencijalna pojačanja srpskog šampiona.


Sada kada se Liga Evrope jasnije vidi i kada je potrebno još 90 minuta dokazivanja da Tun nije u rangu crno-belih u Humskoj su odlučili da krenu u ofanzivu. I dok je Petković možda za mnoge iznenada uskočio u priču iz drugog plana (iako se Partizan više puta interesovao za njegove usluge), Uroš Đurđević je slovio kao prvi pik odmah crno-belih po završetku prvenstva.


Udaljavanje od prvobitnog plana su diktirale inostrane ponude, pre svih Udinezea i Anderlehta, ali kako se bližio kraj letnje pijace priča sa Partizanom je postajala sve aktuelnija. Da bi Đurđević u subotu protiv Nišlija trebalo da odigra poslednji meč za Rad pre selidbe u Humsku indirektno je potvrdio i prvi čovek „građevinara“ Ranko Stojić.

- Želja igrača je da pređe u Partizan jer tamo ima dosta drugara i sigurno je da bi imao priliku da igrački sazri i postigne dosta golova što bi mu obezbedilo bolju prohodnost ka Evropi. Postoje još opcije za odlazak u inostranstvo, ali u ponedeljak, utorak će sve biti poznato – kaže Stojić.

Izvan zvaničnih tokova, bar kada je Humska u pitanju, su i pregovori oko dolaska desnog beka OFK Beograda i takođe mladog reprezentativca OFK Beograda Marka Petkovića. Interesovanje za njega je pokazala i Crvena zvezda, ali su po svemu sudeći prevagnuli evropski izazovi, koji bi u narednih nekoliko dana trebalo da ga dovedu na stadion Partizana. Zeleno svetlo OFK Beograda za transfer se očekuje posle subotnje utakmice „romantičara“ protiv Čukaričkog, a predsednik ovog kluba Zvezdan Terzić je potvrdio da je dogovor vrlo blizu.

- Na putu smo realizacije posla sa Partizanom i očekujem da ubrzo dođe do dogovora – kratko je prokomentarisao Terzić.

Ofanzivu Partizana u finišu prelaznog roka trebalo bi da kompletira zadnji vezni Krasnodara i crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić, kao i jedan štoper koji još nije iskristalisan u planovima čelnika crno-belih. Drinčiću je ostalo još godinu dana ugovora u ruskom timu, ali je njegov status značajno promenjen posle odlaska Slavoljuba Muslina, pa bi u Partizan mogao da dođe i bez obeštećenja.

Interesantno je da u danu kada je u Humskoj prelazni rok bio življi nego u prethodna dva meseca nije bilo nikakve reakcije. Sportski direktor Albert Nađ je pažljivo saslušao naše pitanje vezano za tri potencijalna pojačanja i samo kratko odgovorio.

- Ne bih ništa da komentarišem.

KOJIĆ U RADU
UKOLIKO se pregovori sa Radom oko angažovanja Uroša Đurđevića završe pozitivno u suprotnom smeru bi trebalo da krene napadač Partizana Nemanja Kojić.
- Mislim da bi za Nemanju bilo najbolje da narednih šest meseci igra za nas i da kasnije eventualno ostvari transfer u inostranstvo – potvrdio je mogućnost realizacije „trampe“ prvi čovek Rada Ranko Stojić.

novosti.rs
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Jel se neko raspitao da li je Lane Jovanovic potpisao negde u medjuvremenu?Ja mislim da nije.:D
Koliko sam ja upucen na 3 godine! Samo bi ja,kada igrac napuni 18. god. produzio ugovor na 5 i posle odigrane 3 sezone ga prodao za 10-15 miliona. Naravno, pod uslovom da igrac vredi (Markovic,Mitrovic...)!!!
Tako je,maloletan moze da potpise najvise na tri godine a najranije sa 16 napunjenih godina.Da to razjasnimo pre nego sto neko pita zasto mali Andrija nije potpisao na duze.
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Kakva lepa iznenadjenja :)
Nadam se da se nece izjaloviti transferi.
Pojacanja su po mom ukusu.
Interesantno je da sam na menadzeru upravo Djurdjevica i Petkovica doveo,cim sam preuzeo klub.

A Drincic je prica za sebe,samo sumnjam da ce ga dovesti.
Ako je suditi po Obradovicu, najbolje resenje za klub je da dovodi povratnike u srpski fudbal iz ekipa sa istoka (Rusija,Ukrajina).
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

E, to je vec za drugu temu :)

Da ne kvarimo euforiju.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.940
Reaction score
7.931
Vi ovde napraviste dream-team :D Djura ne prestaje da baca bombe,ako potpisu ova 3 igraca + stoper onda cemo imati dobar tim.Pozdravljam potpisivanje A.Zivkovica :)
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.103
Reaction score
15.877
Локација
Храм фудбала
Jel se neko raspitao da li je Lane Jovanovic potpisao negde u medjuvremenu?Ja mislim da nije.:D

Tako je,maloletan moze da potpise najvise na tri godine a najranije sa 16 napunjenih godina.Da to razjasnimo pre nego sto neko pita zasto mali Andrija nije potpisao na duze.

Док је мутави у клубу нама дужина потписа ништа не значи.
Да је потписао и на десет година, сасвим је "реално" очекивати да ће он следеће љето или зиму да оде из клуба.
Ајде багро рјешите барем тог бека и штопера, па да барем у одбрани личимо на нешто.
А немој којим случајем да би се "преварили" и Стојкету понудили нови уговор :puke
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.627
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Реално с још једним и солидним штопером, не мора да буде врхунски, ова одбрана би сад већ била веома озбиљна. Дринчић би само био шлаг на торту ни не верујем да ће доћи.Стојковић, четворка ис пред предвођена Господином и Ђемба пута 2 и Дринчић би баш били коректни дефанзивно и за европу, ако прођемо даље.
Ал кад би вратили Коју и Луку, облокао би се ко муфлон.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Pise na u92 da je petkovic potpisao na 4 god.. Realno iznenadjen sam duzinom ugovora. Pozeleo bi mu srecu u svetom dresu i da ga zdravlje i glava sluze dok je kod nas :)
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.750
Kad bi dosao Djurdjevic to bi nas okrepilo s obzirom da Mitar odlazi....
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Petko je moj drugar(i bio je s mojom sestrom :D ) i istina je da je ganci ali dečko će igrati ful za Partizan, nema šanse da se izdrkava. Dok ih ne vidim pored Bilje ne verujem ništa :D

Sa ovim pojačanjima kad se uigramo na proleće bićemo glavni favoriti za titulu, samo da ne useremo ovaj prvi deo prvenstva. Sasvim ozbiljan tim uz možda još jednog štopera i što je bitno dugačka klupa, odnosno dosta igrača koji mogu da uskoče(naravno neki od njih moraju bolje da se spreme)
 

miki-bec

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17
Reaction score
0
Za nas bi najvece pojacanje i pored svega ipak bilo da se Stojkovicu produzi ugovor jer je razlika kao izmedju zemlje i neba kada je on u timu ili nije
 

Macak-Zemun

Millwall huligan u penziji
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.341
Reaction score
840
Локација
Ima jedan grad, pored je Beograd
Petko je moj drugar(i bio je s mojom sestrom :D ) i istina je da je ganci ali dečko će igrati ful za Partizan, nema šanse da se izdrkava.
Neka je i sto puta bio veci ganci nego sto je stvarno bio,koga bole tuki ako gine za nas i bude dobar.I Stojke je bio ganci pa je 3 godine nas najveci oslonac u timu.Namerno pisem 'bio' jer je i on shvatio neke stvari tek kad je dosao kod nas.On se ne zajebava kad kaze da je imao ruznu proslost.On to tako stvarno misli jer je sad pametniji.Hoce to da dodje s godinama.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Улазио сам десет пута на ову тему да видим да ли је ово стварно... Ако јесте, онда заиста погађамо тамо где смо најтањи. Појачања у овим линијама тима су нам преко потребна, и мислим да је то оно што нама фали. Постали би некако много компактнији, лакше би играли, има ли би повезану задњу линију са нападом, имали би јачу средину (ово конкретно причам за Дринчића) али са десним беком, штопером и нападачем, тим би изгледао далеко, далеко боље. Обрадовићу фали један парњак у задњој линиј, који уопште не мора да буде његовог квалитета (јер је то у овом тренутку готово немогуће) али једноставно централни бек који ће коректно да ради свој посао, и ми би позади већ били доста солидни. Уз десног бека и Стојковића на голу имали би бедем.

Е сад све је то лепо, али знајући Ђуру, опростићете ми, ипак ћу сачекати, што неко каже, слику поред Биље (или са шалом како ко више воли), па бар да себи мало дам одушка, да се порадујем, ко мало дете...
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Dzaba nam i desni bek i zadnji vezni i napadac, kad ce nam stopera igrati Voja ili Ostoja...
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Pojacanja sve za nase livade.
Ko se zadovoljava time?
Oni koji se zadovoljavaju nasim trenutnim stanjem.

To nisu igraci za evropu.
Trebaju nam iskusniji.
Opet razigravamo igrace menadzerima.


Za nas bi najvece pojacanje i pored svega ipak bilo da se Stojkovicu produzi ugovor jer je razlika kao izmedju zemlje i neba kada je on u timu ili nije

:ziveli

Ja bih mu dao i kapitensku traku, jer je pola tima.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top