Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.228
Локација
ante portas
Hvala ti Stojke na svemu do sada sto si ucinio za ovaj klub !
Prihvatio sam te od samog pocetka, i iskreno si mi prirastao k srcu .
Veliki si igrac i covek Stojke, stoicki si sve podneo,sve torture, omalovazavanja,fizicke napade, Djenova ,cigle na tunel u rupcagi,topovske udare .
Hvala na svim odbranama i intervencijama VELIKI STOJKE !
Nedostajaces mi i ti i ono tvoje zagrevanje na derbiju , kad izadjes prvi da se zagrevas i podjebavas ove preko puta, to mi je bilo uzivanje na derbiju .
Jos jednom Stojke hvala .

Dobrodoslica Lukacu ,ostaje da vidimo kako ce se snaci . Znam da ima dobar refleks,ume da brani "sigurne golove", dobar je 1na 1, dosta je visok cak preko 198 . Joco ti si rekao da volis Van der Stajl golmane :D ,a ovaj je visok u tom fazonu :D Ovo sam licno gledao ,ali...
Ne znam tacno koliko je dobar u vazduhu, na te intervencije... To mi je nepoznanica . Za ostalo mislim da je ok .
 
Последња измена:

Dr.Hofmann

Guest
Na kakve nam je grane fudbal spao, kada trenutno najbolji Srpski golman Vladimir Stojkovic nakon 3 dobre sezone u Srpskom prvaku Partizanu odlazi u Konjaspor...

Rejting nam se u jevropi zasluzeno srozao na jako niske grane, sasvim je proporcionalan sa kvalitetom nasih domacih fudbalera, ali u konkretnom slucaju Stojkovica sam ocekivao da ce makar uspeti da pronadje angazman u nekoj ligi poput Belgije, Holandije, Francuske, ajde moze i Turska ali u nekom solidnom klubu, kada ono Konjaspor...mrka kapa.

Jeste da su ovo za Stojkovica tek novinska prasinanja i da tu jos nista nije definitivno,ali je izgleda blizu istine.
Neka mu je sa srecom u nastavku karijere ovaj igracki deo u Partizanu je odradio odlicno ,posteno i profesionalno na terenu, sto je i najvaznije , ostalo je manje vazno.

Posto nisam pratio pomno situaciju oko odlazaka i dolazaka, ako sam uspeo da ispratim do sada su otisli Markovic,Smiljanic ,Pajovic i evo Stojkovic uskoro , a dosao nije niko, koliko sam uspeo da ispratim tek se spominju neka imena a niko jos i zvanicno nije potpisao...spominjali su se Uros Djurdjevic, Vitas,Aksentijevic, Duljaj i ovaj golman Lukac.

Posto od Duljajevog povratka nema nista, jedino sto bi moglo od ovih nagadjanja da se ostvari jeste povratak Aksentijevica koji gore u Holandiji se nije naigrao i verovatno je slobodan igrac (a mi najcesce takve angazujemo nase bivse slobodne igrace) eventualno neki od ove dvojice iz Rada , ciji je kvalitet upitan...
I taj Lukac koji je u svakom slucaju manje kvalitetan od Stojkovica i sa svojih 27 godina brani u OFK-i, kako neko rece verovatno je slovodan igrac pa nam je zato interesantnan, taj podatak u biografiji ga odmah stavlja na vrh rang liste.
u svakom slucaju polako ali sigurno se ostvaruje ono sto svi ili barem vecina znamo

"NEZADRZIVO SRLJAMO U PROGRES"
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.530
Reaction score
1.337
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
:pop

Lukac je sa svojih 28 zaista postigao mnogo u karijeri.
Dovodimo ga jer je za DZ, a verujem da nece ni braniti , jer covek jednostavno nema nikakvog iskustva.

To su najbolje godine za golmana. Dokazao je u OFK-i u ovim vecim mecevima da je kalibar za nas. Boljeg trenutno ne mozemo naci, shodno nasim ''razbacivanjem'' sa parama, a znamo koliko dajemo za pojacanja.

I da, bolji je od Bozovica. Bozovic je dobar golman, ali potpuno nepredvidiv. Uzivo sam uvjerio u to 7.juna na mecu CG - Ukrajina.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Videces koliko je tek nepredvidiv Lukac.
Da je valjao taj Lukac vec bi igrao jos negde, ne znam koliko vam je poznato da je samo u Sremskoj Mitrovici branio standardno, a u Cukarickom cak nije mogao ni da se sastavi u dve sezone 20 utakmica...

Lukac od Bonje moze da bude bolji samo u bocanju, Bonja je dokazan golman, Lukac sa svojih 28 jos uvek nije pokazao ni k od kvaliteta.

Uostalom videcete i sami kako cemo cupati kosu zbog njega.

Ako je Bozovic sa svojim rekordom i sa onakvim partijama protiv Engleza losiji golman od Lukaca, onda stvarno nemamo o cemu da pricamo.
 

Urije

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2010
Порука
1.587
Reaction score
3.128
Локација
PRIJEDOR-CRNO BELI GRAD
Posto pokrivam istu poziciju, kao Stojke, i ovaj Lukac, mogu reci da Lukac iz mog nekog ugla koliko sam uspio da ga ispratim, nije los cuvar. Ali ne moze tu da se poredi sa Stojketom, koji je broj 1 u nasoj srb-ciganiji. Slabi smo sad dosta, ali kakvu upravu imamo, ko vodi tribinu, i nismo za bolje!
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ja ga ocjenjujem na osnovu prethodne 2 sezone u OFK.
Pa ja o OFKu i pricam, covek kroz noge i usi prima samo golove, kao da je preplacen na njih.

U svakom slucaju, stigao je, kakav je takav je sad je nas. Ali ne vidim da je bolji od Zivkovica, a mozda i ne bude prvi golman, posle Stojkovica dovesti nekog ko je samo u jednom klubu branio dve sezone standardno a brani 10 godina... Boze.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Tradicija se nastavlja

-Opsti lelek kad ode Bonja,pa lelek kad dodje Stojkovic,lelek kad podje Stojko,i naravno lelek cim dodje Lukac :))
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
ko bi zaboravio bsk, away, 2009/10...
parade bozovica za silazak sa uma...
kakva furda je sve branila u Partizanu poslednjih 7-10 godina, a Stojkovic nam nije valjao...
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Stojković je uz Kralja najbolji golman kog smo imali u zadnjih 15 godina, svu sreću mu želim u novom klubu.
Samo se nadam da nas Konja neće ispaliti za pare kao u slućaju Mihajlova.
Što se tiče Lukača, dosta je slabiji od Stojkovića, ali posle njega je najbolji u ovoj nesrećnoj ligi.
Ostaje žal što nisu vratili Bonju, ali i pored toga mislim da nisu pogriješili sa dovođenjem Lukača, u svakom slučaju bolji je od Petrovića.

Evo da se prisjetimo kako su mu Mitar i Luka dali golove :D
http://www.youtube.com/watch?v=mHUq56aVX9s
 

Svinje_vracar

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2010
Порука
472
Reaction score
22
Ovo dovodjenje Lukaca je teska glupost. Znalo se da ce Stojke otici i uopste ne vidim potrebu za dovodjenjem novog cuvara, narocito ne iz nase lige. Zivkovic i Petrovic su u Partizanu vec dosta dugo i trebalo je da im se da sansa. Ako vec ne poseduju kvalitet za prvog golmana, onda im se lepo zahvalis i pustis nekog klinca da bude drugi, odnosno treci golman. Ovako, oni svake godine samo popunjavaju broj i nikakva korist ni Partizanu, a ni njima.
 

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd
To se hejselu druže zove grobarska demencija. Nikad mi nismo imali isti tim u dve vezane sezone (uvek ode ključni igrač), nikada nismo imali niti će u skorije vreme biti normalna uprava. Živimo u banana zemlji iz koje većina nas želi da ode, pogotovo nas koji smo dosta uložili u svoje obrazovanje, isto kao i pojedini fudbaleri u lični razvoj. Da promenimo upravu ne možemo, nismo u toj poziciji, niti ćemo biti.

Želim puno sreće našem novom čuvaru mreže ,iako već imamo rešenja na toj poziciji u klubu.
 

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice
Opet nam jebeni menadzeri kroje prelazni rok.
Nadam se da još nije sve gotovo i da će doći Bonja, jer je golmančina, ovaj Lukač da valja već bi se do sad grabili za njega.
 

ImaJedanTim

Grobar
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
441
Reaction score
19
Mozda ce nam taj Lukac biti drugi golman , a Petrovic prvi...nema potrebe za panikom, mozda bas neko od ovih golmana ''poludi'' kao Pantic posle povrede Kralja. Trenutno najbitnije je da dovedemo pristojnog zadnjeg veznog , koji ce da ore teren i radi prljave poslove. Ukoliko ode Ivanov , e onda vec mozemo da pricamo o nekom drasticnom raspadanju.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Pa Petrovic ako bude prvi golman tek onda da se poubijamo. To je jedini golman koji nikad nista nije odbranio, njega lopta preskoci i na treningu kad mu je bacaju u ruke.
 

Kejp

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2012
Порука
684
Reaction score
89
Stojke legendo hvala ti na svemu sto si uradio za ove 3 godine, izdrzao si sve pritiske u ovoj ciganskoj drzavi, branio si ko zmaj svaku utakmicu, nekoliko puta i povredjen. Srecno u nastavku karijere majstore, pa ako Bog da i da nam se vratis da zavrsis karijeru u Partizanu.

Sve najbolje majstore!
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Петровић = Радосављевић

У наредних неколико дана очекујем одлазак Иванова.

Лопови, лопови седе нам у управи...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top