Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-NUSKNVP

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
2.351
Reaction score
77
Локација
Leskovac
@Je-Ne-A
ima dečko brzinu, talenta i nije slab u duelu.

Bas tako, ima solidne predispozicije, uz krvavi rad moze postati sjajan igrac za nase uslove, pa zasto da ne, ako je sansa data raznoraznim Miljkovicima, Babovicima itd, moze je dobiti Aksentijevic. Ono sto me brine je sto cemo imati veliki broj igraca u veznom redu, vec sada su tu Kapiten, Markovic, Jojic, Brasanac, Ninkovic, Eliomar, Luka, Knezevic, Babic, prekomandovani klinci, a ako je tacno da se radi na dovodjenju zadnjeg veznog i da postoji kontakt sa Grbicem i Adamovicem preveliki je to broj igraca. Nadam se da to znaci da ce nas napustiti Knezevic, Babic, Eliomar i Luka. O prvoj dvojici ne treba trositi reci, smatram da je i Eliomar beskoristan i da ne moze da nam donese neki veci kvalitet u odnosu na nase klince, a isto vazi i za Luku, svaka cast na borbenosti ali se nadam da ce otici, a pogotovo u slucaju da nas Stojic ucenjuje za Djurdjevica, odjebati govedo, zasto da mu preprodajemo igrace u Koreju ili Izrael.
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
aksent_0004.jpg


Neka je sa srećom!
Kada je otišao prošle godine, nije mi ga bilo žao kao igrača, već mi je bilo žao zbog načina na koji je otjeran.
Tako da mu sad dugujemo bar tu rehabilitaciju, a siguran sam da će nam vratiti dobrim igrama.
U svakom slučaj bolji je bek od Miljkovića i bolje je krilo od Luke.
 

cuxon88

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.050
Reaction score
284
Локација
Zemun
Nista njemu ne fali, hteli smo ga jos onomad kad je otisao u Slaninu. Mozda je dzukela ko sto neko rece ali je sasvim korektan igrac...
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Ako se razmislja o Vulicevicu,ja dizem obe ruke. Po meni je on najbolji bek lige i ofanzivno i defanzivno.
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
To sto je najbolji bek njiva lige i nije mu neka preporuka, ipak bi bolje odradjivao posao od miljkona. Ima dobar centarsut i to je ono sto nama dosta fali sa te pozicije, defanzivu ce sigurno pokriti bolje od miljka kiksare. Ipak da mi sacekamo da on dodje pa cemo detaljno analizirati njegove (ne)kvalitete.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Jebala ih pozajmica, sto nije otisao na "pozajmicu" u taj Apolon. Pozajmica ima smisla kad je u pitanju kvalitetniji igrac, a ne neko koga treba vaditi iz kanala.

Koliko se secam, Lolu smo upravo preko pozajmice vratili, pa tek je onda potpisao ugovor da bude igrac Partizana. Takodje, upravo smo Lolu vracali iz govno forme u top formu i tako u krug.
Kasnije se pisalo da ima 190 kila i da MORA S.Markovic da igra umesto njega, pa je onda bilo- kuku Lolo, gde si Lolo?
Pa kad je otisao, opet kukamo ko ce tu da igra, a sve je pocelo tako sto smo se cudili pozajmici, vracanju u zivot, zatim temi ,,Partizan nije automehanicarska radnja da opravlja stare krseve'' a na kraju smo cupali kosu od muke ko ce sad da pokriva sredinu i da nas vadi protiv cigana.

Meni ne smeta pozajmljivanje igraca, ali mi ovakva najblaza receno sumnjiva pozajmica itekako smeta, jer se i dalje cuti o nacinu kako je otisao a nailazi se na zid cutanja o tome kako je ,,pozajmljen''. Decka ne krivim, on je fudbalska roba i radi i prica kako mora...

Poenta price je: prodajemo igrace Faljiju, pozajmljujemo igrace od Faljija, kupujemo igrace od Faljija, a glavna stvar je- KADA SE FALJIJU DIGNE! :banghead
U Evropi nam nema spasa, a Srbi su srecni sa njiva ligom.
Zato znam da ce nam Aksentijevic pomoci na kojoj god poziciji da igra jer se nasa sezona sastoji od njiva liga utakmica a sta je bilo u Evropi i na pocetku sezone- ko to jos pamti...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.623
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Hajde da razjasnimo neke stvari: Aksentijević SIGURNO nije planiran i neće igrati beka! Nema šanse. U opciji su zadnji vezni, kao i desna strana (ali ofanzivni bočni, praktično da se "kolje" sa Lukom i zaboravljenim Kneževićem). Bek ni pod razno.

Јбт какав смо ми клуб када се професионални фудбалер "коље" с Луком за место у тиму...
С њим једино да се покоље у некој кафани...
 

Sirius

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
317
Reaction score
3
Локација
Rohan
Spominje se i Kopunek na sportalu, doduše problem je par stotina hiljada evra :D
 

milos87

Grobar
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
775
Reaction score
13
...

Dobrodoslica Aksentijevicu.
Nije neka igracina, ali sam ga gotivio dok je bio kod nas.
Bilo mi je zao kad je otisao tako mlad, a verujem da ga nisu ni pitali da li mu se ostaje u Partizanu.
U svakom slucaju, za mene je Aksentijevic pozitivac :thumb up
 

Dr.Hofmann

Guest
Koliko smo mi para do sada ulozili u nasa pojacanja ovog prelaznog roka , bice da je 0 evra..?

Lukac dosao kao slobodan igrac ,Aksentijevic na pozajmicu...

Ako nije tako ispravite me...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.042
Reaction score
26.213
Локација
ante portas
Kako SPORTAL.RS saznaje, crno-beli su već dogovorili uslove saradnje sa igračem, međutim, problem je klub iz Bratislave. Reprezentativac koji je 2006. na Svetskom prvenstvu postigao minut pre kraja meča sa Italijanima pogodak za Slovake (3:2) ima još šest meseci ugovora sa Slovanom, koji zahteva nekoliko stotitna hiljada evra obeštećenja.

Jbt, njima je problem da pljunu stotinak hiljada evra na jedno jedino pojacanje na koje planiraju da daju pare :buhaha . I to u klubu koji je svaki prelazni rok obrtao milione i milone eura .
Ne, najbolje da vam ga daju za dzabe ! :banghead
Bruka koje lopine nas vode .
Bitno da se drpa lova ispod stola, a da se ulozi u tim za to nema prebijenog dinara !
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland

Google translate :D

Pise da ima ugovor sa njima do Juna, da je igrao za mlad tim (Aksent je rekao da je to B tim) i pise da je bio razocaranje.
U jedinom kometaru pise da je steta i da bi taj voleo da ga gleda u dresu Vitezea. :D

Znaci: Apolon je kupio Aksentijevica, pozajmaio Vitezeu, on ga pozajmio nama a na kraju godine se vraca u Apolon kada mu istekne pozajmica u Vitezeu. Ko je razumeo... :wink:
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
I umesto tog Kopuneka dovescemo onog Mutinog Rezaka koji je godinu dana lovio ribu na Farskim ostrvima, a poslednjih godinu dana taksirao po ulicama Valjadolida :roll:
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Замислите ви ''озбиљан'' клуб који би хтео да сваке године игра ЛШ, па и да прође групну фазу, а проблем му је пар стотина хиљада евра? Јел можете ви овако искрено то да замислите, ја не могу.

Озбиљном клубу као што је Партизан не сме да буде проблем ни неколико милиона евра ако је то то, поготову када се зна да су згрнули стотињак милиона евра у последње време. Срамно, које блаћење Партизана!
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Добродошлица Аксенту ... !!!

вредан дечко који има материјала да постане озбиљан фудбалер ... уопште не сумњам у њега јер знам да ће дати свој максимум на каквој год позицији буде играо ... лично највише бих волео да га видим на његовој " природној позицији " задњег везног , јер сам убеђен да би ту дао свој максимум ... играч који трчи , бори се и нема страха и при томе има добар шут не може бити лош , може бити само мање добар ...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top