Rukometni klub Partizan

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Al' je uvek lepo

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
88
Локација
U okolinu od Niš

gGnuX

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
35
Локација
Kraljevo
Baš sam hteo da prokomentarišem tragičan izbor fonta za tipografiju brojeva na dresovima
 

Al' je uvek lepo

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2020
Порука
88
Локација
U okolinu od Niš
Ma nije bitno kad je, samo da vidimo da li smo na dobrom putu, jer ne vidim korist od drugog mesta, a da pritom nemaš ama baš nikakve šanse za borbu za titulu. Ipak je previše gubiti s onolikom razlikom od prošle sezone.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
2.873
Trenutno smo dve svetlosne godine od Vojvodine. Iskreno dosta lose ovo trenutno izgleda. Dobra stvar je sto ima kvaliteta a da li ce to sve da se poslozi do proleca ostaje da se vidi. Fale golman i pivot za bilo kakvu borbu uopste za drugo mesto sa Metaloplastikom.
A za borbu sa Vojvodinom za titulu fale golman, pivot i da se ozbiljno ali ozbiljno poboljša igra pre svega u odbrani. Taj pivot koji dodje treba da bude pre svega defanzivna zver posto smo tu suplji na sve strane.
Ovi rezultati ne oslikavaju realno stanje stvari. Prvo zato sto je ova grupa 4 puta slabije od one druge. A drugo zato, sto cemo jedinu ozbiljnu utakmicu u ligi do Nove godine imati protiv Dubocica u Leskovcu. Ostalo dobijamo od 5-10 bez muke.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.714
I meni naša grupa deluje lakše od one druge... na papiru bi ozbiljniji rival trebalo da bude i niški Železničar, a oni su u prvom kolu poraženi kao domaćini od zrenjaninskog Proletera 26:32...

Jedino mesto za jake utakmice trebalo bi da bude SEHA liga, ali u ovom trenutku još uvek nema ni nagoveštaja o novoj sezoni, a u zaglavlju portala i dalje stoji grb Metaloplastike koja je u prošloj sezni tamo igrala uz Vojvodinu...

 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
2.873
Niski Zeleznicar trenutno ne bi mogao da pobedi ekipu ovog foruma.
Mislim da nam oni dolaze sledece kolo. Ako budemo ozbiljni bice preko 20 razlike. Ali posto nam je to prijateljski klub mislim da nece nasi igrati, sa 100%. Posle toga se ide u Leskovac e tu sa ovom igrom nismo favoriti.
 
Top