Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Rukometni klub Partizan

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
302
Reaction score
878
Локација
Ruma
Dobar rukomet, stvarno milina gledati. Naši odlični i pored slabijeg starta. Realno samo pokazatelj da bez Kapora u napadu ne možemo ozbiljno da igramo, dečko nam baš mnogo znači. Bekovi standardni, tu je i uvek ratoborni Mićić, mislim da je dečko duša tima. Naravno tu je i Nindža. Sve u svemu zaslužena pobeda, nadam se da i u Evropi možemo daleko.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.792
Reaction score
2.952
Smesi se sampionski titula, konacno da smo u nesto najbolji.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
489
Reaction score
1.399
Локација
Banja Luka
Rijetka prilika da mi u Republici Srpskoj pogledamo jer je obično zatamnjeno kod prenosa sporta (i mnogo drugoga) sa RTS-a.
Bravo z a RKP i podršku sa tribina. Da se to prenese i na fudbal, vaterpolo, odbojku.... i sve naše klubove JSD!

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.727
Reaction score
4.295
Локација
JNA
Bio sam se uplasio na 14:14, Djordjicu brani penal golman Vojvodine i ubrzo slaninari dolaze na 14:16. Uplasih se, mozda je to prelomni trenutak. Ipak nasi smogli snage i okrenuli ubrzo i priveli utakmicu kraju. Cestitke majstori:respect:clap

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.727
Reaction score
4.295
Локација
JNA
Gledao sam intervju na Areni, sa nasim golmanom Irancem. I taman kad je doslo vreme o Partizanu i prelasku u Partizan, prekinuse program i ukljucili se u direktan prenos Nba utakmice. Pljuc!
Inace jako dobar momak cini mi se, lepo prica Engleski, zna za Kosarkaski Klub i Fudbalski klub, za atmosferu na utakmicima. Tu je bio prekid, nadam se da cu odgledati do kraja.

princTejgo

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
102
Reaction score
494
Локација
Beograd
Zna li neko kako do karata? Isplati li se ići s obzirom da su oni domaćini?

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
302
Reaction score
878
Локација
Ruma
Ozbiljan pristup i rutinska pobeda, Zeka zagrejan maksimalno. Jedino eto možda šteta što pojedini nisu dobili koji minut više na terenu, a da su drugi pritom odmorili. Ali to je već na treneru, on zna najbolje, verovatno želi da dodatno uigra najbolje.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.433
Reaction score
33.064
Локација
Beograd

Bobrock

Alan Ford
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.145
Reaction score
15.873
Локација
Madagascar
Dvomec osmine finala Evrokupa u Beogradu

Oba susreta odigrace se na Banjici 15. i 16. februara

Partizan je domacin u prvom susretu a klubovi su postigli dogovor da se oba meca odigraju u Beogradu

20250105_201336.jpg

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.461
Reaction score
6.905
Локација
vezenemam