Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Ne stati dok se kompletna uprava ne raspusti! Srž problema su Gmazura, Debeli fetus i fosilcina od predsednika!

Kada i pre svega ako se rascisti zvati bivse igrace u sve strukture kluba, Jokana za trenera. Oduvek mi je trn u oku bila cinjenica da smo pocetkom 2000-ih bili isto sto i jedan Sahtjor. Danas je taj Sahtjor miljama daleko od nas a mi organizaciono smesni za ono sto smo tada bili...
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Maidros,
Tako i ja mislim. Pitam se koga ce sledeceg da smeste.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.388
Reaction score
37.853
Ko god bude dovoljno lud da se sa bandom udruži i treba da mu smeste. Od onog trenutka kada se sa ovima uhvati u kolo, ko god bio i koliko god velika legenda bio, za mene ne postoji.
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Napokon ode ivica sa mesta sd.. da ga zameni običan kaktus ili kamen učinak bi bio isti. Nadam se da ćeš sada imati više vremena da ideš po mitinzima sns i da lizes dupe av i sličnima , bedni pokušaju od čoveka.

E sada , svi znamo da više niko neće otići a i da ode docice neki novi gmazura sns. Jedini način je promena vlasti na nivou države, mada to ovde već manje više svi znaju
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.936
Reaction score
7.916
Para nemamo, prica sa legendama ne pije vodu jer se od kupusa cevap ne pravi.
Ovaj period za klub je koban. Mozemo u ove 2-3 sezone da istrosimo sve legende da se iskenjamo na nasa imena i posle ce nam biti kriv nostradamus.
Za trenera samo neko kome ne mozemo ukaljati ime.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.466
Reaction score
2.240
Ovo je malo treba danas i predsednik i kompletna uprava da podnese ostavka, ovo bi se svelo isti qurac novo pakovanje. Ako se zavrsi samo na dve ostavke onda je to samo jedna kozmeticka promena ne sme se stati mora da se vrsi pritisak da i ostali ucesnici koji su doprineli za ovo stanje u klubu budu smenjeni.UPRAVA NAPOLJEEEEEEE!
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
A Panta gebels siklja nafta? Drži odstupnicu kao kod Mojkovca 1916.
 

PATRIOT

Grobar
Учлањен(а)
24.03.2008
Порука
458
Reaction score
1.249
Kako to obično biva kod nas, žrtvuju se pijuni (mada je Iliev i trebalo davno da ode zbog štete koju je napravio kao SD), a glavni i odgovorni za ovu bruku ostaju na svojim mestima.
Istine radi, pošto se kritikuju samo navijačke grupe, na utakmici sa radničkim teško da je više od 10% zapadne tribine skandiralo protiv uprave.
I da iskoristim ovu priliku da se najebem majke ciganima koji vise na ovoj temi, prave screenshot-ove i dele po svojim pederskim ciganskim forumima. Neće ostati kamen na kamenu od vas kada vam ode vaš pičkousti zaštitnik.
 

Golub_Grobar

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
283
Reaction score
241
U ovom trenutku razmisljam sta je najgore sto imamo u ovom trenutku, sto se tice FK Partizan i ovo je lista po mom skromnom vidjenju ;

1.) Ubedljivo najgori su navijaci koji su od 80tih do danasjeg dana u konstantnom padu i klub kao sto je FK Partizan definitivno zasluzuje bolje navijace.

2.) Uprava, kao i mnoge pre nje, je vise zainteresovana za sopstvenu dobit i cuvanje svojih pozicija, nego sto je zainteresovana zo dobro kluba. Imali su neke pozitivne trenutke i smatram da je zvanicno vracanje stadiona kluba njihov najveci uspeh, ali iskreno govoreci nas klub zasluzuje mnogo vise i mnogo bolje, bez obzira na diktaturu SNS i Vucica.

3.) Igraci su definitivno u ovom trenutku jedna od slabijih generacija sto je rezultat nedostatka niovca, loseg selektiranja od strane SD i sve slabije juniorske skole. Teleoptik je takodje u brzom propadanju, sto je vrlo losa vest za nasu buducnost. Ima tu igraca koji zasluzuju sveti grb, ali na zalost ima mnogo onih koji to ne zasluzuju.

Po mom skromnom misljenju preokret zavisi prvenstveno od nase navijacke snage, budjenju, ujedinjenju i lojalnosti svetom grbu. Ono sto mi danas imamo kao navijacku scenu je zaista porazavajuce. Tu su elementi podrivanja kluba, elementi politickih aktivnosti, brojcana katastrofa, medjusobni sukobi, primitivizam na tribinama, neorganizovanost, borba za prevlast medju sakom jada od navijaca i konstantno kritikovanje i pljuvanje za tastaturom bez ikakvih i najmanjih konstruktivnih predloga.
Nadam se da ce se Grobarstvo probuditi i vratiti onu silu i snagu na tribine, koja je neophodna da bi Partizan bio ono sto svi mi ovde zelimo. Promene pocinju prvenstveno od nas navijaca! Mozemo li? Umemo li? Ima li nas?
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ako mi je do necega stalo u ovoj odvratnoj zemlji pored porodice to je Partizan. Ajde bre da se borimo za ovu nasu stvar do kraja svako ko podrzava ovaj nakazni ciganski sistem i ovu vlast radi direktno kontra Partizana. Kakve se bre jajare motaju po Partizanu pa to je komedija. Ajde da oteramo sve to pa ispocetka
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Sasa Ilic ce nas upropastiti i vise nego sto je Iliev uspjeo. To odgovorno vec sada tvrdim.
Zajebi domace igrace. Nama trebaju kvalitetni stranci koji ce praviti razliku na terenu.
A zna se ko je do sada pokazao njuh za strance.
Ali sve dzaba ako bagra ne sjase sa kluba, barem nek nam neku drugu posalje da ne gledam vise ove likove.
 
Top