Uprava i marketing

zzzz

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
850
Nije da sam Vuleticev advokat, niti član fan kluba, ali on već duže vremena, moze se reći godinama sere po ciganima, pickoustom i sns sekti. Jedino što je sad sve to eksplicitnije i što je dobio veću pažnju medija. E sad, kako i zašto je obitavao unutra, da li zbog sopstvene koristi, uživanja u pažnji javnosti koje je nosila funkcija ili zbog nedavanja pasjim sinovima, na svakome je da proceni.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
2.154
Локација
Српска Бачка
Evo jednom, moram da pohvalim marketing našeg kluba, a pogotovo gospodina Predraga Vujovića, direktora marketinga; naime, pre oko sat vremena sam mu poslao mejl sa molbom/sugestijom da se utakmice Partizana u celini postave tako da budu javno dostupne, preko YouTube-a, recimo, sve moguće od prvenstva stare Jugoslavije do današnjeg dana.

Neočekivano, posle 20 minuta stigao je odgovor gospodina Vujovića, koji mi kaže je to već u planu, međutim dosta starijih stvari u arhivi FK Partizan je izgorelo u požaru, stoga, već su se obratili RTS-u kako bi se iz arhiva te utakmice digitalizovale i postavile javno. To ide sporo, ali nadajmo se da će se jednom realizovati.

Do tada, možemo očekivati postavljanje utakmica novijeg datuma, a možda i novi Yt kanal sa arhivskim snimcima utakmica domaćih takmičenja u celini!

Sve pohvale za marketing Partizana po ovom pitanju, i, naročito hvala gospodinu Predragu Vujoviću na tome što se zalaže za ovaj poduhvat!

Sačuvajmo stare utakmice od zaborava!
Sačuvajmo slavne (a i one manje sjajne) generacije od zaborava!

Mi smo Partizan, ne smemo to sebi dozvoliti!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.807
Локација
Beograd
I 97., jer sam taj prvi gledao uživo.
Lako je tebi da zapamtiš 97i kad ti je bio prvi, ali ja pojma nemam koji je taj 97i, jer je on meni bio 41-i... :D
Naravno, nisam baš vodio evidenciju koji mi je koji po broju i redosledu, sad sam pogledao na internetu pa da izračunam...

U stara vremena nismo se ložili na brojeve, nego na utakmice, a osobito derbije!
I svaka utakmica između nas i njih bila nam je derbi, a ne samo one ,,prvenstvene,, koje je neko kasnije proglasio jedinim ,,validnim,, za brojanje...
..i, kad je došao na red taj 100-ti prvenstveni, novinari su malo oko toga ,,digli frku,, pa se onda počelo pomno brojati, 101i, 110i, 124i, i tako redom...a ,,mlađarija,, je to prihvatila...jer je i nekima od njih (vas) taj 110i ili 125i ili 158i bio - prvi...a i ušlo to u modu - brojevi, brojke i slova, statistika...
Mene i dalje baš briga koji je derbi po broju, nego, daj da mi njih pobedimo...
I da doživim da to konačno bude sa nekom ubedljivom razlikom!
 

jeffmantas

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2019
Порука
50
Локација
Beograd
Da li ste dobro brojali. 01 avgust 1973A drugar mi kaže da ni ova cifra nije stopostotno tačna jer je bilo dista derbija drugih timova oba kluba tako da je ovo samo proizvoljan broj. Zato su i uveli brojanje samo prvenstvenih derbija, prijateljske je nemoguće sve evidentirati.
 
Последња измена од уредника:

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
2.338
Локација
Nickname
Evo Vazura živ i zdrav, na osnovu snimka s druge teme čak i veseo.
Gde su sad državna služba i mediji da ga nešto priupitaju?
 

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
258
IRITANTNA JE I PRITOM NADOBUDNA
UZ TO OBAVEZNO IDU GLUPOST TUPOST NEOBRAZOVANOST I NARAVNO NADUVANA USTA
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
75
Локација
Beograd
1986, 1987, 1993, 1994, 1995, 2007, evrokupovi Partizanu, kao i časopise i butike, bioskop Partizan, MIP radio, PFC TV stanica, 1993,..2020 košarka...zlobnici oduzeli.
Izgovor da su nam navijači postali grubijani i prostaci, razulareni, ratnici podzemlja..a rivalski tabor jedva par puta prošao sa kaznama, koji su deset puta gori po tim pitanjima.

Novo Beogradski: duh i deca, kao i Partizanov: svet i svemir, šta se kriminalom i monstruoznošću, sodomijom i korupcijom, pojavom kolor televizije i internet medija, životno ugrožava, i podlo obespravljuje, i mi nećemo nimalo to trpeti...za sad je naš odgovor: Ko je čuo da balkanika i euroazija, znaju šta je to fudbal, košarka TV, web??!!
Nastave li sa boleščinama i bezumnošću, biće gore po njih!

Nama i 25 nepravdi i pakosti nanete za 75/80 godina postojanja...
Koza nostra, staljinizam, hitleri, egipćani, redneksi, rotšildi, fatah, milicija, maltežani, sekuritatea, ...
Dotičnih 10 recimo kod cz, primese civilizacije i kulture, šta se poveže sa njima niži stepen.
Al, kako objasniti te zakonodavne i neutralne organizacije po Evropi u svetu koje naši ljudi i navijači ne obaveste na vreme i pravovremeno, pre nego kasno i žalosno bude?! Mora da se nadomesti sve gde su propusti i gluposti!!!
 
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
216
Uzalud mi se pojavi misao da će ovakve stvari doći na naplatu jednom...
Da je ovo normalna država verovatno bi čergari bili ugašeni ali da je normalna država nebi sektaši došli na vlast...
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
591
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Gledao sam do kasno sinoc ceo intervju, zaista ima zanimljivih informacija. Profa svakako nije neko ko je bas uvek cutao i definitivno je on taj koji se najvise borio u tom nekom medijskom smislu...Ipak, ostaje pitanje zasto za neke od ovih dogadjaja tek sad prvi put cujemo. U svakom slucaju preporuka za gledanje.
 

Nbg88nbg

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
172
Локација
Beograd
sta ove reci i ovaj deo intervjua znace...meni da koliko god mi pljuvali trio vvv mozda ipak nisu oni toliko krivi jer oni nemaju nikakvu moc odluke niti bilo sta smeju da urade jer ako se odstupi od vucicevog plana dobija se ovakva reakcija iz opisa...ne podrzavam ih maksimalno ali mi ovo nekakodaje do znanja da oni ipak rade u okvirima kojim smeju i cim predju liniju dobiju opomenu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
4.557
Vazura je sns govno.
Vuletic je gomila govana...
Jedna od najvecih sramota u istoriji SD i FK Partizan, je da je to govno bilo predsednik istih, bruka...
Kada bi ih cak i malo podrzavao, morao bih da odem na kompletan remont glave, bar preventivno...
 
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
23
Локација
Graveyard
Једино, можда, за дебелог профу може да се каже да се борио у оквиру могућности и да није толико говно као остала два в. Далеко од тога да тврдим ово, али годинама ми пада на памет та мисао.
 
Top