Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
Tri poslovna i ekonomska magnata i ostatak uprave sa prosjekom godina 87,4. Narkoman nema nikakv rezon vec odavno, kad vidim onu facu blazenu kako nam se kezi svima, jeza me spopadne, svinjura razmislja samo o zenskom polnom organu i zahvalan je Partizanu, jer da se nije uvalio tu, do sad bi bio nevin i igrao bi kompjuterske igre dok ga majka hrani sarmom, a razmislja on i novim mokasinama za sezonu proljece-ljeto 2023, a udbasko govno iz novosti ne misli nista, mozak mu izlapio, on misli da je 1933 godina sad, pita kad pocinje drugi svjetski rat i dal i njemacku da se bjezi ili sta. Ovi ostali metuzalemi iz uprave su i dementni i slabog intelektualnog kapaciteta pa tako ni dinar ne mogu da unesu u klub, jer nit znaju kako, a i nesto im se i ne da sad oko toga sa se jos zajebavaju.Oni kontaju ko ih jebe (igrace), sto nisu skole ucili.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
600 dinara, da se gleda Partizan po ovakvom danu, nije strašno. :)
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Ova ciganska nova, svaki dan piše o našem FKP kao da u ciganskoj upravi nema onih koji imaju slike psihopate u svojim kancelarijama i to više komada.
Nije poenta sto pisu o nama i neka pisu ali sto o ciganima mnogo vise imaju da pisu a nisu objavili ni da su dobili i koliko para neposredno pred izbore iz Gradske kase e to je kriminal. Veca je sramota sto je urednik Nove potrcko Terzicu i objavljuje sve bljuvotine koje bolesni mozak ovoga smisli u ratu sa nama,lik je svojevremeno pisao kako je Terzic neko ko puno radi na sebi kako je poradio na govoru,uradio zube i sve tako diveci se kao da pise za Gloriju ili Blic Zenu,to je pravi blam i ta iskrena ciganska veza.
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.933
Reaction score
7.320
Локација
Banja Luka
Neko je davno imao potpis na forumu "čvknuće će nam svima Đura o ploču"
Jebo me svak' ako nije u pravu bio
 

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.263
Reaction score
6.962
65 miliona € duga??? Vjerujem da je uvecao da ih ocrni, ali bojim se da ide ka tome. Mutavac nek jede govna usput, isti je kurton ko i ovi. Dobro, ovi su jos gori, tri maloumnika.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Kad Djura moze s pravom da kritikuje onda je sve otislo u Honduras.

Tejgo i Adija u isti koš kao Rikardo? Niđe veze.

Jojić je igrao bolje kao Šojić.

Neverovatno zvuči, iako na ovom snimku očigledno bruka sve nas i naš klub koji volimo, i kao takav maloumnik je 10 puta gotivniji od vučelića, vazure i ilieva. Jednostavno mi se gade kad ih vidim. Sve u svemu daleko im svima lepa kuća.
 
Последња измена:
Top