Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протест против управе ФК Партизан 16.6.2024.?

• Total voters
    176
  • Poll closed .

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
743
Reaction score
4.808
@manager23
Ne volim bas retoriku lova na vestice i smeta mi. Cuj njega, tvoj Stanoje. Kampanja protiv Stanoja, kao da se on nesto pitao i kao da je on bio najveci problem Partizana je licila na nesto iz zna se cije kuhinje. Sa epilogom kakav obicno i bude...

A bez Stanoja svakako ne bismo dobili novu upravu tako da, hvala mu na tome makar.

Ako cigani pocinju utakmicu penalom u prvom poluvremenu kad god postoji naznaka da moze da postane tvrdo, malo toga moze trener da ucini. Da je do nas i do toga sta bilo ko u klubu moze da uradi, Duljaj bi slavio titulu prosle godine. Ovako znamo da je do zvale. I zvala i smenjuje ovu upravu. Odradila je sta je trebala da odradi i probila sve moguce rokove koliko je mislio da mogu da traju. A ako pojedinac preti javno silom u ovoj zemlji, preti ne zato sto ima muda, nego zato sto ima jaka ledja. To je uglavnom karakter ovog podneblja. Daj boze da gresim.

@Zalosna Sova
Otprilike da je rekao da oni znaju sta ce da bude ali nece da pricaju o tome do skupstine. Meni izgleda da su ovi vec bivsi... VV dvojac makar. A zec i cure, jbg...

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
651
Reaction score
3.217
Локација
Čačak
Ja sam prvi bio uzdržan što se tiče Stanojevića ceo prošli mandat, a i ovaj sad. Verovao ili ne. Taj čovek me je razočarao, kao i svi koji su saradjivali sa vazurom a tu uključujem i Duljaja (nekada mog omiljenog igrača). I dosta sa tom mantrom "malo toga trener može da uradi". Može da napravi igru bar u Evropi. Može da se pobije sa ciganima na derbiju. Može da motiviše ekipu da igra 100%. Može da ne pljuje svoje igrače pa makar bili i loši i stranci. I na kraju najbitnije: MOŽE DA NE DAJE LEGITIMITET VAZURI!

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.071
Reaction score
5.712
Локација
Slobodarska Skotska
Po izjavama vidim da je Iliev, kao i obicno, arogantan bez ikakvog pokrica ("JA doveo Savu, JA ovo, JA ono"). Cime lose prikriva svoju glupost i servilnost. Savine izjave su opsta mjesta, smuti pa prospi, ustvari nista nije rekao. A pogotovo nije rekao da su klubu potrebne ikakve promjene u rukovodstvu, u omladinskoj skoli. Ispada da samo igraci treba malo da se nasmijese, i da slusaju Savu Kloppa Milosevica i sve ce to biti dobro. No, to smo i ocekivali.

Milan Pa80

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2018
Порука
226
Reaction score
727
Локација
Pancevo
Naravno da ce opet postaviti nekog sps-sns ili kog vec poltrona.... Pa jbt to tako funkcionise u ovoj drzavi nazalost.... I postavio bi samo jedno pitanje bez neke namere da bilo koga posvadjam.... Zar Limar nije sns spodoba? Tamo nam nesmeta sns? Tj smeta ali se slabo to nesto istice po utakmicama i slicno.... A sada ako ovde dodje isto takva neka spodoba smeta svima.... Nije mi to bas najjasnije....

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.140
Reaction score
16.833
Локација
underground
Problem je sto u prvom esalonu sns i nema grobara. Ovo sto ima je sve sesnesti esalon. Tako da ce prepustiti to izgleda sps- u koga i onako taru gde stignu.

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
743
Reaction score
4.808
Evo, ovih 10 godina jebanja stalo u zakljucak Tomica. Super izlaganje do kraja. Nije zvala kriv, mi smo govna... I njegov "prijatelj" Savo. Za Marka Nikolica mi nije bilo jasno sto nije potpisao apel. Sad jeste.

„Mi ne mislimo da je država uništila Partizan, već da mu je pomagala. Partizan je sam sebe uništio. Krivi su ljudi koji su vodili klub i naši prijatelji sa kojima smo igrali fudbal i kojima smo dali legitimitet – a oni su radili tako što su popili dve kafe sa onima sa kojima su trebali“, naveo je Tomić.

Hvala drzavi odnosno pederu na pomoci! A posebno hvala Pavlu Ilicu za nezaboravno finale prosle sezone, hvala savezu, sudijskoj organizaciji i var sobi! Bez njih ovo ne bi bilo moguce!

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.096
Reaction score
6.939
Локација
Nis
Da se ja nesto pitam jos danas bih se odvojio od bivsih fudbalera sa onim apelom zbog mimoilazenja u razmisljanju

Ako je ovo stav tih bivsih fudbalera mene onda sramota sto sam to potpisao i nalazim se na nekoj bilo kojoj listi zajedno sa njima

I te price nece reci iako misli zajebite to.Te teorije neke kao kad je stanoje dolazio i te price za mentole

Helsinki

Grobarčina
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
1.096
Reaction score
6.939
Локација
Nis
Mi cemo da ti pomognemo jer si drzavni klub tako sto cemo da ti stavimo zidjin na dres za kikiriki i dacemo jos 2,5 miliona za licencu

To sto cemo dati 20x vise u drugi drzavni klub i on ce biti ucesnik LS i osvajati titule sa po 50 bodova prednosti dok tebi igra Kovac to tebe ne treba da zanima jer smo i tebi pomogli

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.071
Reaction score
5.712
Локација
Slobodarska Skotska
Ja sam presto da ga ozbiljno shvatam kod onoga "s druge strane su sve legende - ... Savo Milosevic, Ivica Kralj, ...". Izgleda da je legenda svako ko je kod nas odigrao jednu sezonu i osvojio neki trofej. Kao da smo Tekstilac, a ne Partizan.

Eto, drzava nije kriva, cak naprotiv, drzava pomagala, Partizan prosipao. Sve divno.

Snickers

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
250
Reaction score
1.189
Локација
Trinidad and Tobago
Sto se mene tice covek koji je doneo 50 miliona u klub, i pisao po ciganima da mu ne sutnu u gol u 5 derbija, u najtezim godinama za klub jeste legenda.

Kao i Marko Nikolic.

Dok se ne dokaze suprotno.

Za razliku od sabotera, padel igraca sa dubokim gacama, mutavih sportskih direktora koji ne znaju da upale racunar, nacitanih stolica, i bijem zenu madjara.

I ovih sto seru po tvu, i mlate u prazno.