Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Limun85

Početnik
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
195
Reaction score
263
Јел зна неко оквирно колико укупно добијамо од свих спонзора на годишњем нивоу?
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
Јел зна неко оквирно колико укупно добијамо од свих спонзора на годишњем нивоу?
Po mojoj procjeni oko 4 miliona. To dok je Telekom bio generalni. Sad je oko 4.8.

Jel Telekom daje i dalje pare? Ako daje onda je 5.5miliona.

Dodaj još milion na TV prava od Arene. Nisu uopšte male pare.
 

њакви

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
541
Reaction score
2.168
Локација
45

Не знам је л качио неко негде. Лепа акција.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Dobar marketing, spontan i prirodna diskusija. Taman da ne bude bljutavo.
Ovo treba svaki Grobar da ima. A realno treba da se malo i iskupimo za sve što smo preskočili od početka sezone.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Saplitanje na putu do titule ili oduzimanje licence nije krajnji cilj psihopate, već samo koraci ka krajnem cilju: aktiviranja hipoteke na stadion i oduzimanje istog. Sve što se radi našem klubu su samo koraci ka tom cilju. I neće odustati od toga ni ako se promeni uprava. Postaviće samo onog ko pristane da nastavi taj zadatak. Jedina, ali jedina naša nada je njegov pad sa vlasti pre nego što završi posao oko stadiona.
Pisao sam ovo pre nekoliko meseci. Jutros je na tv prvoj gostovao predsednik SD Partizan, Ostoja. Pričao je o hipoteci. Situacija je gora nego sto sam mislio. U trenutku stavljanja hipoteke na stadion, poreski dug FKP je bio 10 miliona evra. Sada je 24 miliona evra.
Sve ukazuje da sam, na žalost, bio u pravu, da je jedini razlog bitisanja V i V u klubu da izguraju aktiviranje hipoteke. Sada je jasnije i zašto je Ostoja "odustao" od smene uprave FK kada je došao na čelo SD. Nije odustao svojevoljno, dobio je jedan telefonski poziv.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
Da je cilj hipoteka na stadion ne bi nam ga prije toga dali u vlasništvo
 

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
627
Reaction score
2.311
Локација
Beograd
Vrednost stadiona je u gradjevinskom smislu verovatno nikakva. Ali, vredno je zemljište na kome se nalazi. Vlasnik zemljišta je država, a njime raspolaže FK Partizan.
Sve dok je stadion u vlasništvu kluba, država ne može ništa sa zemljištem. Ali, u slučaju da se aktivira hipoteka i stadion oduzme klubu, država može da radi sa zemljištem šta hoće.

Cilj stavljanja hipoteke klubu nije samo eventualno oduzimanje stadiona i oslobadjanje zemljišta, nego i neka vrsta finansijske blokade, npr. nema novog zaduživanja kod banaka i slično.

Svojevremeno je ministar vojni Šutanovac podneo tužbu i osporio kupovinu stadiona od strane kluba. Znao je on da su papiri čisti, ali sve dok je trajao spor stadion je bio pod hipotekom.
A spor je trajao godinama.

Nisam pravnik, pa sam možda nešto i pogrešio, ali to je suština.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.004
Reaction score
11.814
Локација
JNA

Batallion

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
320
Reaction score
2.043
Локација
Beograd
Ko god da ga je pisao, napisao ga je kako valja. Problem je sto se nece naci niti jedan klub da ovo podrzi, a cigani imaju svoje filijale koje graknu u glas. Tako je bilo kada su smenjivali precednika sudijske komisije koji je zasluzniji za njihove poslednje titule vise nego svi igraci i treneri zajedno. Koliko se secam tada je graknula filijala iz Niša, sada filijala iz Surdulice i tako u krug. Ej bune se seljoberi iz Surdulice a svirana im dva nepostojeca penala protiv Partizana!
Mnogo sam nervozan i besan jer im je juce za malo proslo, ali za malo. Da nije bilo cestitog sudije u Var sobi mi bismo posle tekme pljuvali Svetu, Bazdara... Ovako, imamo jos, ne previse vremena, da i mi Grobari shvatimo koliko nam je Partizan bitan!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.446
Reaction score
2.214
Mora Duljaj da dobije podrsku od istinskih legendi kluba da ne ostane sam pojesce ga pomracina, mozda nije extra trenerski potkovan ali je alfa i omega u klubu barem uzivam ovih nedelja i nekoliko meseci kada vidim da smo u prvenstvu prvi on je najveci krivac za to.
 
Top