Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Grobar04

Početnik
Учлањен(а)
11.01.2007
Порука
5
Reaction score
0
Локација
Slovenija
Hvala ti puno VK Partizan za ovo veliko pobjedo! Idemo do kraja!
 

kursula

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2007
Порука
225
Reaction score
0
Локација
South Side Edmonton,Canada
Jedan od rivala na završnom turniru crno-belih biće dubrovački Jug, koji je izbacio ekipu Vašaša, pobedom od 9:7, posle 10:9 za Mađare u Budimpešti.

U ostalim duelima u toku večeri Pro Reko dočekuje Breču (prvi meč 12:9 za Pro Reko), dok Olimpijakos u Budimpešti brani prednost od 11:9 potiv Domina.

Domažćin završnog turnira biće poznat tek kada se bude znalo ko na turniru učestvuje.

izvor B92
 

kursula

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2007
Порука
225
Reaction score
0
Локација
South Side Edmonton,Canada
Ostali sportovi (sve vesti)
VATERPOLO: Filipović odveo Partizan na F4!
VATERPOLO: Filipović odveo Partizan na F4!
Sreda, 23. maj 2007. 19:37

Vaterpolisti Partizana plasirali su se na završni turnir Evrolige, pošto su i u revanš meču četvrtfinala, pred prepunim bazenom na Banjici, savladali favorizovani Posilipo iz Napulja sa 13:7 (3:2, 2:1, 4:1, 4:3).

U prvom meču koji je odigran pre dve nedelje u Italiji crno-beli su slavili sa 7:6. Najbolji u odličnoj beogradskoj ekipi bili su Filip Filipović, koji je dao pet golova i golman Nikola Kuljača koji je potpuno "začarao" svoju mrežu.

Posilipo je počeo meč na najbolji mogući način, jer je golom Borisa Zlokovića poveo sa 1:0. Tada je Partizan nošen hukom sa krctaih tribina na Banjici zaigrao čvršće u odbrani, a slovenački reprezentativac Matej Nastran doneo je izjednačenje.

Do kraja trećine igru crno-belih nosio je fenomenalni Filip Filipović, koji je postigao dva pogotka, dok je drugi gol za Italijane dao Vanja Udovičić.

Na samom startu druge četvrtine ponovo je Filipović bio precizan i doneo Partizanu dva pogotka viška (4:2). Jedan od najtalentovanijih igrača na svetu, medjutim, nije se tu zaustavio već se dva minuta kasnije četvrti put na meču upisao u strelce, ali je Zloković u finišu deonice smanjio na 5:3.

Ako se Posilipo nakon prve dve četvrtine i nadao čudu, onda je ona u trećoj deonici u potpunosti nestala. Po jedan gol Prlainovića i Di Konstanca ostavili su rivale na istoj distanci (6:4), a potom je Partizan prikazao igru dostojnu najboljih svetskih timova.

Nastavljajući da teroriše odbranu gostiju, Filipović je postigao gol za 7:4, a do kraja ove četvrtine pogotke za crno-bele postigli su i mladi Stefan Mitrović i Duško Pijetlović, što je domaćem timu donelo ogromnih pet golova viška (9:4).

Poslednja četvrtina protekla je u još ubedljivijoj igri Partizana, koji je na najlepši mogući način overio plasman na Fajnal For. Golove za crno-bele u poslednjoj četvrtini postigli su Nastran, Mitrović i Pijetlović, dok su strelci za Posilipo bili Galeti i Udovičić.

VATERPOLO: Filipović odveo Partizan na F4!

Udovičić: Ovo je pobeda navijača

Trener vaterpolista Partizana Dejan Udovičić nakon meča ocenio je da se njegov tim zasluženo plasirao na Fajnal For i istakao da je ovo bio "trijumf Grobara".

"Zasluženo smo ušli medju četiri najbolje ekipe u Evropi. Cele sezone smo pokazivali kvalitet, ali bih naglasio da je ovo pobeda naših navijača, koji su bili fenomenalni njima dugujemo zahvalnost", rekao je Udovičić.

Na pitanje šta očekuje od završnog turnira Evrolige, strateg srpskog osvajača duple krune je rekao:

"Sve četiri ekipe imaju po 25 odsto šansi, pretpostavljam da će nam protivnik biti Pro Reko i da će se igrati u Milanu, jer je su oni predložili taj grad za domaćina. U svakom slučaju, gde god da se igra i ko god nam bio protivnik, muški ćemo se boriti", poručio je Udovičić.

Levi bek crno-belih Andrija Prlainović izjavio je da je Partizan u sredu prikazao vaterpolo kakav se dugo godina nije video na našim prostorima.

"Ovakav vaterpolo sigurno nije vidjen poslednjih godina u Beogradu. Dali smo 120 odsto i pobeda nije mogla da nam izmakne", reka je Prlainović i ponadao se da žreba na Fajnal Foru neće crno-belima dati Pro Reko, za koji igra Vladimir Vujasinović.

Reprezentativac Crne Gore i član Posilipa Boris Zloković istakao je da je Partizan do uspeha stigao zahvaljujući većoj želji za pobedom.

"Partizan je jednostavno bio bolji, više je želeo pobedu i zaslužio ju je. Partizan ove sezone igra najbolji vaterpolo u Evropi", ocenio je Zloković.

Sličnog mišljenja bio je i Nikola Janović, koji je rekao da italijanska ekipa nije bila dovoljno agresivna, što je na kraju i presudilo.

"Posilipo nije ličio na sebe. Jednostavno, nismo bili agresivni, za razliku od igrača Partizana", konstatovao je Janović.

(MONDO)


http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=58126
 

doolio

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
62
Reaction score
1
Svaka cast momcima, ponosan sam na njih! Final four nije mala stvar!
 

hrza

Zeldi Moderator
Учлањен(а)
09.11.2006
Порука
1.169
Reaction score
1
Локација
u havana baru
Odlicna igra, Filipovic decko nije normalan kako igra......
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Svaka cast momci!!!Ma idemo do kraja!!!Ako Bog da i da uzmemo trofej,ali otom potom videcemo!!!:napred Partizan
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Au ..jbte kako je bilo pakleno .... Najace kad su se svi iz kopa skinuli .... Fantasticna atmosfera , bravo momci ....Moguce je da igramo F4 u Bgd ...
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.017
Reaction score
668
Juris na tron...Filipovic je car...ima TOPOVSKU levicu...covek je busio kako je stigao...svaka cast...smirenom igrom smo pokazali celoj evropi da dolazi novi talas ekstra talentovanih vaterpolista,koji ce pokoriti evropu!
juris na tron Crno-beli!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Честитке црно-белим мајсторима! :napred Partizan

Само храбро даље, верујте у себе и свој квалитет, и ништа неће бити недостижно!

Напомена новијим члановима форума:

ток утакмице никад не коментаришите на форуму кроз постове, већ на чету, који и служи за то!

Верујте, много је боље.
 
Учлањен(а)
24.12.2006
Порука
252
Reaction score
0
Локација
GROBARI-WORMS
Partizan pregazio Posilipo za F4!

ako bude finajl 4 u Beogradu osvojicemo takmicenje 100%.

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena plasirali su se na finalni turnir Evrolige! "Crno-beli" su u revanš utakmici četvrtfinala na prepunoj Banjici pobedili italijanski Posilipo rezultatom 13:7 (3:2, 2:1, 4:1, 4:3). U prvom meču u Italiji Partizan je pobedio rezultatom 7:6. Heroj utakmice bio je Filip Filipović, koji je postigao 5 golova, od toga četiri u prvom poluvremenu, kada se meč lomio.

Ključnu prednost Partizan je napravio u drugoj četvrtini, kada je stekao tri gola tazlike, zahvaljujući raspoloženom Filipoviću i izvanrednoj odbrani.

U trećoj četvrtini beogradska ekipa potpuno je slomila otpor rivala i stigla do pet golova prednosti (9:4), posle čega je tim Dejana Udovičića rutinski završio meč ubedljivim trijumfom.

Posebno impresivni "crno-beli" su bili sa igračem više, iskoristivši osam od devet situacija.

Po dva gola za Partizan dali su Matej Nastran, Stefan Mitrović i Duško Pijetlović sa po dva gola, kao i Andrija Prlainović i Jure Nastran sa po jednim golom.

Po dva gola za Posilipo dali su reprezentativac Srbije Vanja Udovičić i reprezentativac Crne Gore Boris Zloković. Drugi crnogorski reprezentativac u napuljskoj ekipi Nikola Janović zaradio je tri isključenja u prvom poluvremenu.

Jedan od rivala na završnom turniru crno-belih biće dubrovački Jug, koji je izbacio ekipu Vašaša, pobedom od 9:7, posle 10:9 za Mađare u Budimpešti.

U ostalim duelima u toku večeri Pro Reko dočekuje Breču (prvi meč 12:9 za Pro Reko), dok Olimpijakos u Budimpešti brani prednost od 11:9 potiv Domina.

Domažćin završnog turnira biće poznat tek kada se bude znalo ko na turniru učestvuje

preuzeto sa b92.net
 
Последња измена:

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Честитке момцима који су одиграли феноменално. Филиповић је нови вођа који ће решетати мреже следећих десетак година... Показали су зашто сви ми верујемо да ове године могу на кров Европе. На крилима навијача они су способни за такав успех. За овај млади тим било би идеално да се final four игра у Београду. Већ су показали да не "лете" после великих победа а то је још један доказ њихове зрелости. Браво црно-бели, браво... :pfc:
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
E da je ovako u fudbalu, da mozemo reci, svaka cast nasim klincima, Marinkovic je vodja na kojeg se mozemo osloniti sledecih 10 godina... kakav bi to tim bio kad bi igrali zajedno jedno 6-7 godina... uff :)

Al da se vratim VK, svaka im cast. Kad je izvlacenje protiv koga igramo?
 

Jocagrobar

Guest
Znaci dovoljno je da jedna rec opise danas banjicu HAVARIJA !!!
sa ovom igrom osvajamo ligu sampiona,u to sam siguran.
navijanje i vise nego odlicno, vidi se da svi zive za subotu,najvise se o tome pricalo.hvala momcima na ovoj sjanjnoj pobedi
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
svaka im cast .... o navijanju cu na drugom topicu ....

steta sto nece kod nas taj f4 ....
 

BOGDAN_WSC

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
97
Reaction score
0
Локација
Novi Sad
Svaka cast...Presrecan sam,kako smo ih karali...JOJ!!!!!!!!
 

kisnicovek

Početnik
Учлањен(а)
18.02.2007
Порука
199
Reaction score
2
Локација
ns
Cestitke momcima!:clap To je to evropski Partizan kakav zelimo,samo tako nastavite:partizan_fan:
 

zlaja

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
1.304
Reaction score
3
Локација
vozdovac
Znaci ne verujem kako smo odigrali :clap
Jednostavno najjaci :pfc:
 

IgOr_PfC

Grobar
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
449
Reaction score
0
Локација
Модрича,РC
Jug, Pro Reko i Olimpijakos uz Partizan na Fajnal-foru!Sto se tice protivnika, mislim da bi nam najbolje bilo da dobijemo olimpijakos,mislim da su trenutno najlosiji,samo da izbjegnemo Pro Reko!
 
Top