Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

Petar PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.482
Reaction score
4.967
Локација
Boka
Ma Tosic moze bez problema da igra lijevo, taman nam i treba jedno krilo koje nece da sijece unutra nego po starom da sparta uz aut liniju. Ipak, tesko mi je da povjerujem da bas on moze da dodje... Sa Stojiljkovicem nisam odusevljen, moze to bolje... Alen je dobra vijest !
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Trazi li se stoper, ima li kakvih nagovjestaja, da mu se nadamo ili ne?
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
766
Reaction score
1.883
Jos jedan dobar stoper je neophodan za ovaj broj utakmica
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
I ja nemogu da verujem da se nesecate na koju poziciju igrao Bambi Tosic kad je igrao kod nas. Doveli smo ga iz Banata pri kraja letnog prelaznog roka kao levi bek ali Djukic ga gurnuo na levo krilo sto se pokazalo kao odlican poteg.
 

ulaz "O"

Hodajući porok
Уредник
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
2.157
Reaction score
14.443
Локација
Brdo Banovo
Posle prespavane noci i ulaska u prilicno finu grupu Lige Evrope, nerEvoze oko Djurdjevica i jos jedne opustene prodaje...dakle,
Potpuno smiren, i dalje zelim sepsu svima u upravi Partizana!
Za gospodu koja ovde brani i opravdava ovakve korake, nadam se da je finansijski vredno. Da nisu u pitanju sendvici i besplatne ulaznice.
Za danas porcija g..... je ocigledno Bambi Tosic. Odjednom evo njega, u crno belom, kao da smo ga gledali u 17h sa sve salom kako potpisuje ugovor!
Antonova ste vec smestili u prvih 11. Jel on uslikan sa salom "moja kuca" a da nisam to ispratio?
Zemljak ovde ima hrabrosti da napise " mozda cemo biti jaci nego prosle godine"...da,da, vrlo verovatno.
"Stize i zamena" da,da..vec vidim sad vec zamenu koja dolazi posle derbija ( naravno, zaboga, koji ce nam kurac pre?!) i koji u formu ulazi oko decembra.
Stize i zamena..da, verovatno kao i za Leonarda sto je Suma, al' jbg, nema veze sto zamena nije spremna za cigane iz Pireja. Kao da smo nesto propustili, sem ulaska u l.s. ali ne bih da kvarim idilu.
Stigao disk dzokej Solomon, mozda je spic, mozda je krilo, nema veze, progutace se. Po vazuri je verovatno spic, po Ilievu krilo, a Djukic ce mu vec naci mesto koje ce da zadovolji i kriterijume spica i ofanzivnog levog.

Ovako deluje da nemamo ideju, ali gospoda koja imaju poverenja u upravu, kazu jos samo 2+1 igrac potreban, jos samo 3+1 , 1+3 ili kako vec.
Na fm se to zavrsi za 15ak min, tako da nije problem.
Mada, ako i ne dodju (polu)pojacanja neki ce biti i dalje zadovoljni, kakve veze ima, mali Djole u spic, Solomon nesto slicno( da prizivamo duh Dijare) i hop hop. Sad da l' ce da daju golove, hocemo li da pobedjujemo, ma o tome cemo posle. Mozemo i da gledamo u pasulj i nebo, pa da se kockice sloze.

Nedelja, cigansko poselo, bice ih pun *urac, imaju igraca za bar dve ekipe, kondom terza serenda o jos pojacanja...malo mu ih je bilo.
A mi?!
Ma nema veze, potpisace vec neko, a od decembra, kad skockamo ekipu, ima da kidamo...do aprila, a onda sns uprava, ajmo u krug. Sto da ne, kad vec prolazi.

Nedelja... Nadam se ostanku Djurdjevica jos tih jebenih 90min., njegovom golu, POBEDI!
U nadi da necemo potrositi i upropastiti Jovanovica za mesec dana.

Nedelja..vidimo se na Istoku!
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Ako stvarno dodje Stojiljkovic nema sta, svaka im cast, prava zamena za Djurdjevica, od domacih a donekle dostupnih tesko da su mogli boljeg da nadju. Antonov i Tosic zatvaraju levu stranu, mada pitanje je dal mozemo Tosica da priustimo. Stoper i centralni vezni bi zatvorili celu pricu, ali tesko da cemo se toliko otvoriti, ja se nadam makar stoperu a tamo cemo se krpiti sa Radinom, Jevtom i Kosovicem. Ako se odradi sve ovo, uz malo srece prolazimo grupu!
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Svi se zakacili za tu grupu koja je sekundarni cilj u svakom pogledu. Nama je derbi u nedelju znaci prekosutra i tu ako popusimo nas nema. Boli me uvo za prolazak grupe hocu titulu!
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Djurdjević će se od Partizana oprostiti na derbiju.
Što se tiče Bambija, napravio je veliki ustupak vezano za visinu plate, da li će se dogovoriti, znaćemo sutra.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Proslu godinu smo je iscupali nekako i pored kradja, ove godine ce prevrnuti nebo i zemlju i ako treba sudije ce im gurati loptu u mrezu ali morace da uzmu titulu.
Ne odricem se titule, nisam ni proale godine dok smo zaostajali, ali nemojmo lako otpisivati vaznost grupe u le.
Da ne bi doziveli ciganski scenario i kretali kvalifikacije vec polovinom juna iz prvog kola i vec od drugog bili nepovlasceni, mi moramo sto vise bodova uzeti i poboljsati koeficijent, zarad narednih sezona. Ok, nije smak sveta biti 3. ili 4. u grupi, uglavnom je tako i bilo, ali kad smo vec usli u grupe daj da odigramo sto bolje i uzmemo 7-8 bodova. Toliko mozemo, grupa je tak da je to moguce!
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
E pa vidis mene ne boli uvo za prolazak grupe! Zasto bi prolazak grupe iskljucivao titulu u prvenstvu i obrnuto? Ja hocu i titulu i evropu. Hocu sve. Mi kao Partizan i ne treba da gledamo drugacije i da merimo dal cemo jedno ili drugo, ne brate, idemo na sve!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.944
Локација
Žrnov
Gde je taj Stojiljkovic igrao do.sada? Kakav mu he ucinak i u kojoj ligi kad je on vama bomba..jbm mater jel.ja bas toliko ne znam...
Pa sta je onda bambi?
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Dzasmin, dobar je Stoilhkovic, mozda i bolji od Djurdje. Bio kod nas u.mladjim, iz cuke otiso u bragu, imao tamo dobre partije al slabije igrao zadnjih 6 meseci.

Tosic je atomka :D
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.935
Reaction score
3.012
U sunce ti poljubim,izgleda da se stvarno vraća,a pre minut sam hteo da napišem da se okanete pisanja o Tošiću.Preneli mondo,hotsport......novosti,mozzart
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top