Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
245
Reaction score
1.114
Локација
Trebinje
Прва у добри час.
Тешко како смо и очекивали...
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Pa ne znam da li je do centra, najviše nas nadskakali sa Vukovićem na 5-i, a on je sve, samo ne neka dominantna petica.

Ima Željko da rodi mečku dok ovo ne postane kompaktan tim, i dok se ne razvije neki automatizam da svako zna šta radi u svakom trenutku. Pravimo glupe faulove, a sa druge strane smo često previše mekani. Tek je početak , teraj dalje.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
dosta nam fali centar za skok i generalno napadanje dubine, ali je ovo bila utakmica po meri, protiv ekipe koja je čvrsta i može da nam fizički itekako parira.

Sumnjao sam u to da Mur može da zameni Pejdža ali ovo je nešto najbliže tome što možemo videti. Panter i Zagor izvanredni na startu, pogubljeni u drugom poluvremenu.
Madar i Alen razočarali, ali bolje sada nego za sedam ili osam meseci.

Kako je lepo prosto videti Željka na klupi i upisati pobedu.

Neporažena sezona je krenula i neka ne stane!! :napred-partizan:
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.
Očekivano - oscilacije.

Očekivano - sigurni u finišu kad treba, što pokazuju trojka Mura, prodor Pantera i ona "frljoka" Zeka na samom kraju.

Rano je za analize, a za radost naravno da nije rano!!! :navijac :navijac:navijac
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Da pocnem da teram u kurac i odze.
Aj u kurac zadar.
Nisam sledio pripremne utakmice,to je za one koji u mala crevca ulaze u takticke zamisli i imaju moje postovanje.Ja za to nemam nerava.
Ovo mi je prva utakmica pod Kraljem koju gledam i na momente ko da se nista smenilo nije od korona sezone."Ali ali ali ali zar se ovaj decko shali"(koja i DK za mladze) bice veselo.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Nekako iscupasmo ovo. Prilicno losa partija,dobili smo na suvi kvalitet pojedinih igraca. Sreca pa je Mavra hteo da resava onim sutem sa 3 umesto raspucanog Jordana... O Avramovicu smo sve vec ispisali,ja ne bih imao poverenja u njegov sut i da je sam u hali na treningu,na stranu sto je sebican... Balsa ne zna gde bode,glupo je reci ali njegov IQ je u najmanju ruku upitan. Panter sjajno otvorio mec,posle vrlo tanko,na svu srecu pri kraju je bio dovoljno pribran. Moor sasvim korektan,imao je par dobrih odbrana i mozda one kljucne 2 trojke kojim smo odbili nalete Zadrana. Toni Parker nije dosao na danasnju utakmicu,umesto njega je dosao Madar koji nista dobro nije uradio. Trifunovic dosta solidan,Smajli skroz van forme. Povreda ga je evidentno sputala. Leday standardno zahvalan sa nekoliko bitnih ofanzivnih skokova. Zagor imao i dobre i lose sekvence,dok od Dangubica nista dobro nisam video.
 

bolex

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
319
Reaction score
1.019
Porodjajne muke, jedva, ali teraj dalje, pobeda se pise. Petica fali, to se vidi. Cekamo tu peticu, valjda ce biti top klasa.. Cestitke za prvu pobedu u ligi na tradicionalno neugodnom naelektrisanom gostovanju..
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.912
Reaction score
7.818
2 centra i najmanje jedan bek, jedino se pobeda pise, ostalo katastrofa.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.864
Reaction score
9.915
@napadaj, ako je bio faul. Tek sam video na ponovljenom i nisam ubedjen.

Malo domacinskog navlacenja. Malo nase neuigranosti i glupih gresaka. Dosta baksuzluka karakteristicnog za utakmice sa Zadrom.

Sve regularno. Dobili smo, to je najbitnije. Kada se sve poslozi bicemo jaki kao zemlja.

Padoh singl Zadar manje od 70,5 :D
 

Cane77

Početnik
Учлањен(а)
11.09.2021
Порука
108
Reaction score
266
Локација
Bileca
Ima Zeljko da ostari 10 godina u ovoj sezoni. Fali centar upravu ste ali ovdje fali i pravi plej. Ovaj Avramovic prilicno tanak igrac. U jednoj situaciji Samailagic u mismecu, Obradovic mu pokusava pokazati da mu spusti loptu, ovaj ide u neki dribling i promasi sve. Odma ga vadi i pizdi na njega, nevjerovatno da igrac sa iskustvom iz Endesa lige ne prepoznaje ovakve situacije a plej je, bek sta god. Izraelac isto onako, Mur mi se dopao, dobar dribling, pokazao muda kad je trebalo. Ocekivao sam laksu pobjedu jer ovi su medju slabijim ekipama, ali eto najvaznije da smo upisali pobjedu.
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.180
Reaction score
6.953
Локација
NbG
Porodismo se. Sudije na 2 min do kraja ne sviraju 8 sekundi na prenosu lopte sto je moglo poprilicno da nas kosta. Sreca prelomismo u nasu korist i to na ofanzivni skok. Mur moze dosta da pruzi i da bude itekako upotrebljiv. Idemo dalje, sledeci je Split vec u cetvrtak (u katastrofa terminu).
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top