Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.069
Reaction score
14.980
Izuzetno mi drago sto smo pobedili i to tako sto je bio penal i sto je bilo blizu ofsajda kod treceg gola...

...golman nam namestio penal namerno a sudija i VAR nisu videli ofsajd... crknite govna ciganska od muke jer smo sve zatvorili do kraja, jebiga :D

A sad ozbiljno... Mnogo bitna pobeda za nas. Prvo poluvreme dosta kilavo iako "otvaramo" utakmicu ranim golom onako kako sam zamislio medjutim... umesto da idemo na drugi prvo imamo srece gde ovi pogadjaju precku a onda ipak i izjednacuju... Sanicanin vrlo kritican danas, imao je jos gresaka. Celavi Miletic takodje gresio. Zadnja linija nam jeste "horor" ali sreca u ovim "manjim" utakmicama ne ispastamo zbog toga. Poluvreme 1:1 i pritajena zebnja pred nastavak.

Drugo poluvreme ipak dosta bolje odigrano. Napokon su zamenjeni Miljkon i Obrad pa i Menig mada me to pomalo iznenadilo... Ulaze oba druga beka i Natho. Upravo Natho je taj koji je "okrenuo" utakmicu na nasu stranu u potpunosti... jeste Riki iznudio penal nakon sto smo "platili" golmana (crknite cigani) da onako reaguje ali Natho siguran sa penaltika a onda nakon nesebicne asistencije takodje solidnog Jojica daje ga i za 3:1. Konacno lakse da se dise. Imali smo jos neke situacije, sanse Jovica i Zivkovica ali ostalo je 3:1.

Idemo dalje. Titula je bliza ali nije jos osvojena. Imamo +8 uz mec vise i samo treba da gledamo sebe sad. Od nas sve zavisi.

Последња измена:

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.386
Reaction score
4.306
Локација
Kobasicarija "Venac".
+5 za srecan rodjendan aleksandru stanojevicu:clap
Najvaznija stcar je odradjena, i ova prednost je sada cec nesto ozbiljno sto imamo u svojim rukama.
Danasnja igra bila je losa, i po meni, problem je u umoru. Premnogo izgubljenih duela, kasnjenja u startu, greske u cistim pasovima…kilavo delujemo. Sreca pa nam raspored ide na ruku, pa cemo akobogda dobiti clean sheet do kraja polusezone. Ipak, ne mogu a da se ne otmem utisku da se mucimo vise nego sto bi trebalo.
Idemo dalje!

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.857
Reaction score
40.980
Uvek sam mrzeo utakmice koje igramo posle kiksa kurve. Na šta god ličilo ili ne ličilo, 3 boda se pišu. Bravo!!! :clap

P.S. Ovo što se radi Rikardu je već ozbiljan bezobrazluk. Najbolje da igra dok ne ispusti dušu.

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
604
Reaction score
901
Dobar rezultat. Sto se igre tice, narocito odbrane, kriticno. Kad je Metalac izjednačio da imam moć celu bi odbranu promenio. Delovali smo u prvom poluvremenu ko iscedjen limun. U nastavku je Stanoje pogodio sa izmenama i bilo je bolje. Metalac
nas je namučio danas. Nisu sa Menigom bas pogodili, nije on klasičan napadač. Treba
kupiti nekog ko će da menja Rikarda, čoveku je duša u nosu. Isto, od 4 beka samo Urošević doprinosi. Kod štopera je kriticno. Miletić, Sanicanin, pa i Vujacic greše
U kontinuitetu. Ali, to je sto je, moramo sa ovim što imamo. Da fale štoper sa mozgom,napadač, u sredini trkač - fale. A da ce doći na zimu sumnjam. Od VV +iglice teško da može nešto dobro.

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Bravo za pobedu. Posle meca sa TSC sam hteo da napisem ovo: Natko-Rikardo kljucni igraci, dvojac, tandem za velika dela. Oni cine da u ligi budemo iznad ostalih. Uvek kad je tesko, kada je najpotrebnije golovi, asistencije... Jedan zanimljiv detalj sa utakmice sa TSC vice Stanojevic na Natka da izvrsi presin na zadnjeg veznog (Come on, come on, Natko) on to ne cini, pozicionira se gde misli da treba i ceka, posle 2,3 pasa pogresi protvnicki igrac i pravo u noge Natku. O tome je Stanojevic pricao i posle derbija, Natko nesto ne uradi kako mu kaze, jer drugacije misli ili oseca. Jednostavno covek igra na iskustvo,proucio nasu ligu zna gde treba da stoji, odakle da da pas, sutne, igra na fudbalsku inteligenciju.
Za Rikarda ne treba trositi reci, za nasu ligu je gol-masina. I nedukiciva enigma za odbrane ili gol ili penal cim je u 16m.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.585
Reaction score
42.482
Локација
Žrnov
Prodismo se!
Prvo poluvreme su mi zvice iskidali kako su bili kilavi i beskrvni.
Druga pesma kad je Tatko usao, mada je Zeka bio sasvim pristojan.
Žao mi što Jović bar jedan nije dao.
Poseta bolja nego što sam očekivala.

Sve u svemu- lepo popodne u Humskoj.
:napred-partizan:

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.808
Reaction score
7.651
Локација
25-i maj
Dobismo mi jos jednu partiju bez bekova,alal vera. Sanicanin kriminalan,prvo poluvreme nismo mogli da vezemo 3 pasa kako treba. Igram fudbal rekreativno dva puta nedeljno i niko nema tako los centarsut kao Miljkovic,vidi se da je dobar momak ali pogresio je sport nema sta. Nama treba stoper tipa Valjente koji zna lopte a ne Sanicanin kome jos nisam uvideo dobru stranu. Natho je ovoj ekipi sve,tatko bukvalno i Jojic bolje deluje uz njega jer je prvo poluvreme bio los. Neko Menigu treba da kaze da igra slobodno malo vise za sebe,da proba sut i da ne gleda samo u Rikarda. Da pregrmimo Cuku za vikend i posle lagano na Gent.

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.644
Reaction score
6.725
Локација
beograd

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.199
Прво полувреме утакмице за 8+ је готово, друго следи против Чуке. Не смемо циганима да допустимо брзо спуштање минуса за викенд, још се они надају да ће за викенд моћи да бар делимично смање минус и ако им то не допустимо биће у тоталном нокдауну јер иде им европа па онда опет лига и то против војводине. Ово је тај период који смо чекали, сад се отворила шанса да преломимо сезону.

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
412
Reaction score
3.786
Локација
Kući.
Kako je lepo kad se pobeđuje iako si u padu forme. A pad je lagan i ubeđen sam da će opet da se podigne forma, da meljemo sa minimum 4 razlike sve redom.

Poenta - blago nama kada pobedimo 3:1 i nismo baš zadovoljni. Tako se uzima titula.

Srećan rođendan, šefe.

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.452
Reaction score
5.392
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.280
Reaction score
32.320
Локација
Beograd
Kad nešto stalno dobijaš onda to počneš i da podrazumevaš kao nešto sasvim obično: tako je i sa ovim 100%tnim pobedama Partizana u ,,malim,, utakmicama prvenstva kojima se osvaja titula - svaka čast na tome, ali teško čovek da smisli šta novo da napiše...

Aj dajte nam temu za glasanje naj igrača utakmice pa da se posle ,,prešaltamo,, da očekujemo i sledeću pobedu... :D

Evo i nekoliko detalja za koje ne znam da li ste ih videli/čuli na TV-u...

Razmišljam nešto, često se potencira kako se Partizanova publika ,,razume u košarku,, ali... nikad da se kaže da - i pored ludaka i psihića koji dolaze na naš JNA - tamo uvek ima i publike koja se itekako razume i u taj sport!
Nekolicina je nešto oštro zamerila Zeki Jojiću, on je stavio prst na uho, da ih kao bolje čuje, oni su ga onda malo ,uzeli na zub, - ali bila je to zaista mala varnica, koja je brzo utihnula našom (očekivanom) pobedom, slavljem golova, Zekinim doprinosom, itd, ali...
...vidi Partizanova publika šta bi moglo i još bolje...

Obratio sam pažnju i na Vlalukina iz Metalca, momka iz ,,naše škole,, koji je jedno vreme čak ,,figurirao,, da se odande vrati u Partizan, imao je neke solidne centaršuteve i poteze tokom prvog poluvremena, ali kako je utakmica odmicala, dosta manje je bio u igri, a jednim majstorskim potezom ga je čak Danilo Pantić ,,bacio,, na travu...

Ali...

Tog istog Danila Pantića i dalje čekamo za nešto više...

Jojić danas uradi nešto, Natho danas uradi nešto, čak sam razmišljao da li bi i Lazar Pavlović (ili neki drugi momak od tih stotina koji prolaze kroz našu školu) danas uradio nešto - da su mu dali toliko prilika i ,,minutaža,, koliko ih je Dača dobijao u Partizanu?
Daču često pomeramo i na krilo, ali ni to nije baš za njega...ova ,,prava,, krila danas su dosta pokušavala, ali nije ih baš ,,išlo,,...

I...

Da ne mislite da previše zameram ili zakeram, pobeda je upisana, bodovi su ,,uknjiženi,, a ,,cigani,, nam ,,gledaju u leđa,, - dakle sve je u najboljem redu što se ,,domaćice,, tiče.

Статус
Затворена за писање одговора.