Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva - prelazni rok, leto 2013.

Статус
Затворена за писање одговора.

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.110
Reaction score
15.919
Локација
Храм фудбала
Pa naravno da nije dovoljno, ako se Kojic vrati u Rad.
A Scepovic ce sigurno da ode jer ne vidim mu neku buducnost kod nas ni njemu ni nama.Tako da bi napad bio sveden na Djurdjevica I Fofanu
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.

Petar Popovic

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
167
Reaction score
39
Локација
Gde on igra tu smo i mi...
Koji je ovo curkus majko moja. Da nece i Fofana da ode negde, pa da trazimo 4 nova napadaca, a kraj je prelaznog roka. A onda se prica o nekoj igri, a uz to imamo na svakoj poziciji nove igrace, neki tek dosli, jos nespremni.

ZNACI PRIMER KAKO NE TREBA DA IZGLEDA PRELAZNI ROK, PRIMER!!!!!
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Pa da, o tome i govorim. Ako dodje Djurdjevic, a ode Kojic, opet smo na 4, ali posto Scepovic 99 % ide, znaci 3...

Ali eto, rece Joco da Kojic ostaje, tako da onda je iole ok situacija.
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Moguce da Kojic ode, ali to onda znaci da dolazi onaj sto ga cekamo, tamoputi. :D
Mislim ako i vrate Kojica u Rad onda definitivno ne razumem nista, ostali bi sa Fofanom i Djurdjevicem koji su identicni igraci i Scepom koji je vise drugi napadac, ni jednog klasicnog spica, Kojic bi mozda uz Djurdjevica delovao bolje nego kad igra sa Mitrom u napadu.


- Veoma smo blizu dogovora sa Partizanom. Očekujem u narednih nekoliko sati da sve bude usaglašeno i da Petković postane igrač prvaka Srbije. Ponavljam, na putu smo realizacije posla - rekao je Zvezdan Terzić za SPORTAL.RS.
Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=107803
Znaci i ovo je gotovo.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Ako dodje drincic, koji je za nas ne preozbiljan igrac, nego majkl esjen u kombinaciji sa skolsom, ja cu da se skinem go i trcim po ulici.

nerealna prica po meni. no dobro, mozda me iznenadi. samo da ne gledam markovica.

jbt, kukao sam na miljkona kako je fudbalski analfabeta, a sad imam aksenta, ostoju, voju brisela od ranije , sasu markovica koji je frapantno beskoristan igrac, luku koji osim sto trci ko navijen ne zna da vodi loptu, kojica kome nisu objasnili da da bi igrao fudbal, moras znati da ustopujes loptu barem jednom od 10 puta itd. strahota. pomalo se bojim da ih gledam, nikad ne znam od koga da ocekujem neku bravuroznu intervenciju ili potez.

a ne valja simon, nespreman je, tejgo isto, i on je kurton. koja rulz, luka vihorni krilni napadac, scepa moze al nece... kakav napadacki potencijal, mislim da ni sam nisam svestan sta imamo.:respect
 

Strap-on

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
618
Reaction score
58
Dzinka, Djuka, Petko, Drina i sedma je nadomak vitrina!!!!!!
 

MarkoPFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
443
Reaction score
42
Локација
Pozarevac
Koliko sam ja upucen na 3 godine! Samo bi ja,kada igrac napuni 18. god. produzio ugovor na 5 i posle odigrane 3 sezone ga prodao za 10-15 miliona. Naravno, pod uslovom da igrac vredi (Markovic,Mitrovic...)!!!
 

undercover

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.233
Reaction score
161
Pa kako sad Djurdjevic?

„Ne, nema šanse“, poručuje prvi čovek superligaša sa Banjice u razgovoru za MOZZART Sport.
Zašto?
„Ne vidim zašto bi bilo koji igrač Rada prešao u Partizan i(li) Crvenu zvezdu. Pre nekoliko dana sam analizirao učinak u poslednjih pet godina, ispostavilo se da momci koji su prešli u tabor večitih rivala tamo ne napreduju. Znači - nazaduju. Zašto bismo onda nastavili tu praksu i uništavali njihove karijere, kad se očigledno u Humskoj i na Marakani loše radi. Potvrdili su to uvodni mečevi kvalifikacija za evropska takmičenja. Nije mi cilj nikog da uvredim, samo primećujem da je i od Partizana i od Crvene zvezde ostalo samo ime. Reputacija. A na terenu – blagi užas“.

„Nisam lud da dam Đurđevića Partizanu, pa da se Rašović uči na njemu! Kao što radi sa drugim igračima. Potvrđuju to primeri Luke i Kojića...

Kapiram da je namirisao miliona od Mitrovica, Ivanova, pa potencijalnog ucesca u LE, ali zar nije bolje da ga prodas svim tim inostranim klubovima sto se svadjaju za njega?

Ako dodje Drincic bar cemo imati nekoga ko zna da izvede prekid http://www.youtube.com/watch?v=UFppgeiQDDw
 

Mokoena86

Grobar
Учлањен(а)
18.12.2008
Порука
670
Reaction score
363
Локација
kod Zmaja
Ma, Rankove izjave su smesne i ne treba ih uzimati za ozbiljno.

Sve nesto mislim da je za Petkovica na delu dizanje cene i ocekujem "veleobrt" i da ce zavrsiti kod cerge.

Djurdjevica ocekujem kod nas. Cigani nisu konkurencija, jer imaju 6-7 napadaca, ponuda iz inostranstva tesko da ce doci.
Ostaju dve opcije. Ostanak u Radu i mi. U prvom slucaju cena mu nece rasti, imaju slabu ekipu, pitanje je da li bi i koliko golova dao tamo. Sto se nas tice, fali nam napadac, igrao bi redovno, EL je tu, ako ne zeznemo nesto, mozda dobije poziv za reprezentaciju. Ranko bi dobio kes, velike procente, mozda i Kojica.

Drincica sam gledao dok je igrao u Amkaru, cak mislim da sam odgledao i utakmicu, dve kada je presao u Spartak. I bio je odlican. Bas ono sto nam treba. U poslednje vreme ga nisam gledao i ne znam koliko su mu te teske povrede unazadile karijeru. On, ako bude igrao na 70% onoga sto sam ga gledao u Amkaru, bice nam pojacanje.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Шта је ово људи, један добар резултат, еуфорија, управа одрешила кесу, Нађ нашао појачања...

Петковића већ одавно прижељкујем на десном беку. Пред носом нам је био, а нама су играли киксара Миљковић и шупљи Аксентијевић. Петковић је прави онај дефанзивни бек, корпулентан, зна читати противника. Опрезно иде у напад, нешто као што је одиграо Гулан против Лудогореца.

За Ђурђевића сам се такође обрадовао, с њим у шпицу ћемо напокон добити брзину и покретност у нападу. Ако буду играли он и Фофана у тандему, онда је то душу дало за пасове у дубину и напокон способност истрчавања контри наших нападача.

Још и Дринчић у средини да замјени Сашу (шутам са 40 метара 6 пута по мечу, одбрана шта је то?) Марковића у тандему са Ђембом. Наравно, ако дође уопште Дринчић, а волио бих, то би било велико појачање.

Још само један штопер у тандему са Обрадовићем и можемо бити јако задовољни тимом за ову сезону. Онда је на Вуку да постиже резултате и да побољша игру.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top