Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evropa 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
ja ne bih na RTS ako se moze kako .... govna jedna ne opevana.
 

MilanGPB

Grobarčina
Учлањен(а)
13.01.2012
Порука
1.031
Reaction score
25
Локација
Tamo gde su Grobari!!!
Ja procitah da je Partizan na rts1 i Bosanskoj areni,a u Crnoj Gori ce da iskljuce rts pa onda nema se gde gledati...Mada bice preko you tube svakako.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Ja imam IPTV mtel paket. Ne da iskljucju kad je prenos nekog sporta nego su poceli i kada se emituju vikinzi :D iskljuce ga cak i kad se emituje neki snimak sportskog dogadjaja u kasnim satima. Sreca imam jos 4 arene i sport klubove pa se nekako nadje.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Ja sam na odmoru u CG trenutno, ali ovde stalno dolazim, pa znam da blokiraju bukvalno i crtace na RTS ujutru (znam zbog cerke), blokirali su i Putinov intervju i jos mnogo toga na RTS. Ali nisam znao da Arenu blokiraju. Razumeo bih da oni prenose nasu utakmicu, ali ovako ne mogu da razumem... Posto SK nemam, moracu preko laptopa da se snalazim onda, ne preostaje mi nista drugo :)
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Dolaze bez 2 glavna igraca prosle sezone: Mbokanija i Jarmolenka. Steta sto su Tosic i Stojkovic povredjeni, lepa prilika da se otkine bod koji moze da znaci prolaz dalje bukvalno, Young Boys su vec pokazali da im oni lako mogu otkinuti i sva 3..
U ovoj situaciji da uzmemo bod i da se spremamo za odlucujuce utakmice sa Skenderbegom, tu ne sme biti greske.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
u kasarni sam, rezervni sastav.. od 18 rezervista, jedini navijam za Partizan! sutra nestajem kroz ogradu ako treba da bi iskopao tv!
igraj i pobedi!
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Loše izdanje našeg protivnika za vikend.
Samo 0-0 protiv mnogo slabije ekipe.
Taj Veres (klub protiv koga je Dinamo remizirao) trenutno su na 4. poziciji na tabeli u njihovom prvenstvu nakon 10 kola.
Nisu poznati, ali nisu ni neka boranija.:wink:
Trenutno Dinamo je na 2. mestu na tabeli u Ukrajini, 2 boda manje ali i utakmicom manje od Shaktjora.

P.S. Ajde RTS, a sto pa Arena sada nas ne prenosi, a prenosi cigane nije mi jasno?:confused :roll:

Edit:
Realno očekujem da ako budemo mogli da se borimo za drugo mesto, to bude protiv Dinama, a da će Jang Bojs biti prvi.
Ja se iskreno nadam da do utakmici u Kijevu 7 Decembra cemo resiti pitanje oko plasmana dalje!
Ne bi bilo prijatno ni igrati ni gledati istu ako bude bilo sta odlucivala, na minus 20 (verovatno) u Ukrajini u decembru...
Neka bude kao u Midlzbrou 2005. Ta utakmica je jedino odlucivala oko konacnog izgleda tabele, a vec smo obezbedili 1/16 finala. Utakmica tece, gubimo 3-0 i... bas me briga, samo da neko ne dobije karton ili da se ne povredi. :)
 
Последња измена:

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.099
Reaction score
15.869
Локација
Храм фудбала
Cigani su imali prioritet u proslom kolu, pa je logicno da imaju i u ovom, i sledecem i onom tamo.

Koliko bi nam samo znacila pobjeda sutra, da se momci konacno trgnu i proigraju. Treba nam inekcija motivacije, a sutra je idealna prilika.
Stojke ce ovo braniti, makar stajao na jednoj nozi :D
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.914
Reaction score
4.245
ja stvarno ne znam zasto se pravi toliki bauk oko dinama ?!

jesu iz prvog sesira al da su neki bauk nisu, treba ici na pobedu i samo sa pobedom biti zadovoljan, aj i remi dobro mislim ono bolje no poraz...

ps jel gledo neko novi vesnik jbt onaj pantic i pink zajebo sa pristrasnoscu !!!
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.937
Reaction score
3.028
Mozzart piše da igraju i Stojke i Suma od početka.Nikada mi neće biti jasno kako nikad ne omanu sa sastavom.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Pošto je to već postala praksa, da ubodu tim (čini mi se da su samo jednom omašili, i to za JSL), evo...

15065435235184.jpg


Očekivano, mada sam iskreno priželjkivao Đoleta Jovanovića u špicu. Mislim da nam ne bi išlo u štetu, naprotiv, do sada ne videh taj neki poseban kvalitet #51 u odnosu na njega, ali dobro... nisam trener, neka demantuje mene i istomišljenike, nemam ništa protiv.
 
Последња измена:

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
#51 ima ime i prezime i zove se Ognjen Ožegović, ako nisi znao, dao je dosad dva gola za Partizan, ali i podosta golova za druge klubove - ima prilično profesionalnog iskustva na poziciji špica, sticanog u raznim klubovima, uglavnom po Srbiji, na svakoj utakmici koju igra za Partizan, prilično se trudi da pokaže onoliko koliko zna i može...
Đole Jovanović je vrlo mlad igrač, već je pokazao da ima njuh za gol...ali dao je tek jedan gol u zvaničnim utakmicama za Partizan...

I stvarno bih voleo da zagovornici mišljenja da je Đole podoban za izlazak na teren među prvih 11 od početka utakmice KONAČNO na Forumu napišu ŠTA taj dečko bolje poseduje od Solomona, Ožegovića, možda i od Tavambe?!
Da li je jači, brži, iskusniji, namazaniji, lukaviji, ima bolji šut, kojom nogom, kako skače, kako šutira glavom, kakav ima dribling, kako se gradi, koliko ulazi u šanse, kako ih i koliko realizuje, i sve tako redom, računajući i to KOLIKO puta ste ga gledali u nekoj utakmici i KOG kvaliteta i ranga je bio protivnik tima u kojem je Đole tad igrao?

Dakle, može li konačno neki argument, a ne samo Đole zaslužuje, Đole je pokidao, Đole ovo, Đole ono, šta je pokidao, zašto je zaslužio, šta je ovo, šta je ono?!

Ja protiv njega nemam ništa, ali veliki sam protivnik iznošenja želja i mišljenja ali bez neke argumentacije...

Evo Teleoptik je u trećoj ligi bio ,,strah i trepet,, sad u drugoj ne može nikog da pobedi (priznajem u promenjenom sastavu, ali ipak...), i onda neko kaže što je otišao Sava Petrov, što ne igra Đole od početka, itd...a ja pitam u čemu je bolji Sava Petrov ili Đole od Ožegovića, pa izvol'te, objasnite...naravno, uz napomenu na koliko utakmica ste vi sve to videli...
 

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Kao što sam pisao u temi FK Partizan od ovog meča ne očekujem ama baš ništa .. jeste da smo znali pred praznim tribinama da odigramo dobro ali tada smo uglavnom igrali protiv kanti iz kokeza lige.

Bambi nije u sastavu + šuma izlazi iz povrede a i mozak mu nije trenutno na mestu , a ako na to dodamo kokeza ligaša #51 jasno je da će potencijalni X biti kao kuća . Pobeda realno kao 8ina finala LE.

Srećno i nama a i njima na terenu !
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top