Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Antonelo Juliano Roberto Juca - nova ikona Juga

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Žuka: Meč sa Napretkom - utakmica života!
Subota, 17. maj 2008. 22:19
Nema ko nije blistao od sreće u subotu malo pre osam časova uveče u Humskoj. Ipak, jedan osmeh izdvajao se u gomili mnogih...

Antonelo Žuka ostao je bez teksta kada su mu Grobari, na oproštaju ove sezone domaćeg terena, poklonili veliku brazilsku zastavu. Brazilac je, standardno, bio jedan od najboljih u novoj, devetoj uzastopnoj prvenstvenoj pobedi crno-belih, ovog puta nad Hajdukom iz Kule (1:0).

"Ovo je bila sjajna ideja, navijači su stvarno fantastični. Svaki meč me iznenade, imaju poštovanje prema meni i ja imam prema njima. Ovako nešto nikada nisam do sada doživeo", u dahu je pričao Žuka posle utakmice.

"Kad sam izašao na teren i video zastavu, bio sam jako srećan. Mogu da kažem da Partizan ima 12 igrača i da nam na svakom meču pružaju veliku podršku, što je nama, igračima jako važno", pohvalio je glasne Grobare vezista u timu Slaviše Jokanovića.
v97451p1.jpg



"Remi ili pobeda, svejedno je! Samo da je naša..."

Šta je Žuka uradio sa zastavom svoje zemlje, koja se viorila na jugu?

"Zastavu sam vratio navijačima. Toliko je velika... a, ja nemam prostora u stanu za nju", smejao se Brazilac, a onda se uozbiljio:

"Sledeće utakmica je za sve nas utakmica života. Nismo još ništa osvojili, imamo nedelju dana da se dobro i ozbiljno pripremimo".

Strelac odlučujućeg pogotka, ponovo je bio, Lamin Dijara. Koliko je samo Senegalac zadužio sve navijače Partizana ove sezone, a naročito ovog proleća. Za sada, ima 11 prvenstvenih golova, a samo u polufinalu i finalu Kupa postigao je pet!

"Ako Bog da, osvojićemo titulu. Svejedno je da li ćemo da uzmemo bod ili sva tri, samo da bude naša!"

(MONDO, Foto: MN Press)
Bravo za Žuku i Grobare...
 

Igor_RU

Grobar
Учлањен(а)
10.05.2008
Порука
950
Reaction score
5
Локација
Ruma
Zuku za kapitena u sledecoj sezoni!pa cemo da pevamo jedan je Zuka kapiten..:D:.
 

pfcvukovar

Grobar
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
318
Reaction score
0
Локација
VUKOVAR (srpski grad) SAO KRAJINA
jedan od retkih stranaca kojeg je jug toliko zavolio
pre svega njegova borbenost i zalaganje za sveti dres za jednog stranca je za veliku pohvalu
sad jos i tricu kad je bacio jos ga vise gotivim
 

boysetsfire

Početnik
Учлањен(а)
01.12.2006
Порука
4
Reaction score
0
Локација
BGD
Jedan je Sasa Ilic...jedan je Antonelo Juliano - Juca!
 

Volford

Početnik
Учлањен(а)
21.05.2008
Порука
1
Reaction score
0
Локација
Ada
Zuca neverovatno igrao u prvenstvui u kupu, pokazao da je pravi borac, mislim da on je najbolje resenje da nosi kapitensku traku :D: Hvala bogu sto ce jos ostati bar 1 godina, ali verujem, da ce produziti ugovor jos 2-3 godina jer mislim da lepo mu je u Beogradu:napred Partizan
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Njega vole sve zene, devojke, najveci svaler - JUCA maneken...... :D:

Ajde ti nama majstore sada u Brazil na odmor, pa nam se vrati sa suprugom i decom kada za to bude vreme, da krenemo u napad na Ligu Sampiona...

Isto vazi i za Diarru i Moreiru......:s
 

Marko_pfc

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2008
Порука
218
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Данас је било добро око 70'тог минута када је Жука борбеношћу нешто добро урадио(узео лопту) чуло се с` југа "Жука,Жука,Жука,Жука":d:
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Свака част мајсторе:

v98320p0.jpg

Žuka: Ostajem, Beograd je moj grad
Utorak, 27. maj 2008. 12:52
Verovali su Grobari da će se dolaskom Brazilca Žuke u Humskoj 1 igrati samba, ali umesto toga dobili su ono što najviše vole - borbu do poslednjeg daha i poslednje kapi znoja.

"Gaučos" (da, da, dobro ste pročitali - on je iz dela Brazila gde se "lokalci" tako nazivaju), ne voli viceve na terenu i od njega se ne očekuju gegovi, ali je beskompromisnom igrom osvojio srca svih navijača Partizana.

Igra kao da je rođen sa crno-belim dresom.

"Presrećan sam. Na svakoj utakmici sam od navijača doživljavao novo iznenađenje. Počeli su donošenjem jedne brazilske zastave, nastavili sa dve, a u Kruševcu ih je bilo tri. Možda sledeće sezone ceo stadion bude u brazilskim bojama", uz osmeh je komentarisao Žuka neraskidivi fluid koji ga spaja sa navijačima.

"Znam da me vole, ali je od toga ipak važniji obostrani respekt. Partizan je bukvalno na svakoj utakmici imao 12. igrača. Hvala im na tome".

Roberto Antonelo Žuka pre godinu dana nije znao ni reč ni na jednom jeziku osim na maternjem, portugalskom. Sada može da komunicira kombinacijom engleskog i srpskog.

"Dolazeći u Beograd prvi put sam napustio Brazil. Samo nekoliko dana po dolasku, bio sam iznenađen. Svi su hteli da mi pomognu i brzo sam se prilagodio. Zato se ovde osećam kao kod kuće. Beograd je moj grad. U životu je važno nikad ne zaboraviti ljude koji su vam pomogli. Ja sigurno neću".

Crno-bela "osmica" je iskreno oduševljena svojom "drugom kućom". Na pitanje da li bi igrao za reprezentaciju Srbije, odgovara diplomatski.

"Ne mogu da pričam hipotetički, ali kada bih dobio poziv... Velika je stvar kad se strancu ponudi dres reprezentacije druge zemlje".

Vraćajući film iz minule sezone, Žuka se priseća i ružnih i lepih trenutaka.

"Najteže mi je bilo kad sam se povredio, skroz sam poludeo, svađao se sa svima. Zato se izvinjavam doktoru i svima ostalima što sam bio nepodnošljiv. Samo sam želeo što pre da se vratim na teren", kazao je inače mirni Brazilac.

"Najlepši momenti su sadašnji. Osvojili smo dva trofeja, koja nam nisu pala s neba. Žestoko smo radili da bismo došli do duple krune".
v98320p1.jpg



"Volim Uskrs, pobedio sam u tucanju"

Zavoleo je Žuka i srpske običaje.

"Sjajno je bilo tucati se jajima na Uskrs. Sve sam pobedio".

Za razliku od mnogih, ne potcenjuje srpski fudbal.

"Jaka je liga, teška za igru, mada joj nedostaje malo kvaliteta. I zanimljiva je, nikad se unapred ne zna ko će biti šampion. U mnogim zemljama nije tako".

Žuka će na zasluženi 20-dnevni odmor.

"Idem u Brazil da vidim decu i promovišem Srbiju. Imam srpsku zastavu i nosim je kući", završio je priču Roberto Antonelo Žuka.

Pre nego što je ušao u avion, potvrdio je da se sigurno vraća u Beograd sa željom sa Partizanom napadne Ligu šampiona.

(MONDO)
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
To kralju,bolji si od liste nasih igraca koji su neke umisljene velicine.Apelujem na ostale igrace da ga nauce onu pesmu ``posle zene da farbaju jaja....,, pa da bude pravi Binsr.Jos jednom bravo:clap:clap

Zuka Zuka Zuka Zuka Zuka Zuka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Juca iskazao svoje emocije!
372_0.jpg

Antonello Juliano Roberto Juca, brazilski internacionalanac na “privremenom radu” u Partizanu, izašao je danas u ranim prepodnevnim časovima (jer je tačno u podne otputovao u Brazil na odmor) pred novinare, da bi izrazio svoju zahvalnost svima u Partizanu – saigračima, stručnom štabu, rukovodstvu, navijačima, a i novinarima, koji su korektno pisali sve vreme od njegovom pristizanja letos iz Botafoga.

372_1.jpg

U uvodnom izlaganju Juca je istakao:

“ Došao sam danas da se zahvalim svima u Partizanu i oko njega, za sve lepo što sam doživeo cele ove godine, a posebno sam radostan zbog osvajanje duple krune. Izuzetno sam srećan što sam došao u Partizan i tu sreću i danas osećam, a raduje me i što imam privilegiju da igram u tako velikom klubu kao što je Partizan!”

372_2.jpg

Usledila su pitanja velikog broja novinara (ceo brifing možete čuti u audio zapisu), da bi na kraju brifinga, kolega Vladimir Sukdolak iz SOS kanala uručio Juci kopačke marke “Kelme”, koje je Juca osvojio kao strelac najlepšeg gola, po izboru SOS kanala.


Takođe, da napomenemo da je Juca i u izboru najposećenijeg Partizanovog navijačkog sajta PARTIZAN.NET od strane posetilaca sajta izabran za igrača godine (biralo se od 1. do 33. kola) iz redova Partizana. On je za prsa osvojio prvo mesto ispred Jovetića, Moreire i Diare. Plaketa će mu biti uručena odmah po povratku iz Brazila, oko 20. juna.

372_3.jpg

Poslušajte ceo razgovor novinara sa Jucom

372_4.jpg
www.partizan.rs


E pa drage kolege , izabrali ste pravog igraca , jos jednom cestitke nasem Srbinu iz Brazila :clap:clap
 

fluid

Grobarčina
Учлањен(а)
18.07.2007
Порука
1.183
Reaction score
212
Локација
u sopstvenoj koži
Posle svega, od početka sezone do ove konferencije za štampu Žuka je što na terenu, što van njega pokazivao kako igračke i sportske, tako i ljudske kvalitete. I zbog toga mi je srce puno, jer se u Partizanu radi i na tome da igrač bude ujedno i "čovek", kao što je slučaj i u košarci sa Palasijom. Žuka je ujedno i pokazatelj domaćim igračima kako se treba ponašati i na terenu i van njega, srčano i odmereno. Živeo Žuka, Partizan do groba! :napred Partizan
 

insomnichar

Partizanovo dete
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
183
Reaction score
59
Локација
Tamo gde su Grobari
Izvor: PRESS
DRES SRBIJE? ŠTO DA NE!

Antonelo Žuka: Ako bi mi neko ponudio da igram za srpsku reprezentaciju, bila bi to za mene ogromna čast. Velika je stvar kada jedna država poželi stranca u svom nacionalnom timu



Partizanov Brazilac Antonelo Žuka kaže da bi dobro razmislio ukoliko bi dobio poziv našeg fudbalskog saveza da nastupi za reprezentaciju Srbije! On je posle godinu dana boravka u Beogradu oduševljen klubom, gradom i čitavom zemljom, pa je rešio da svoju porodicu preseli u Srbiju.

Time je indirektno dao odgovor na pitanje da li će i sledeće sezone nastupati u Humskoj. Osim toga, Žuka se ne libi da priča o eventualnom nastupu za srpski nacionalni tim.

- Ne mogu mnogo toga da kažem na temu igranja za srpsku reprezentaciju. Jednog dana kada bi me neko zvanično pozvao, sigurno da bih dobro razmislio o tome, jer je to velika stvar. Ogromna je čast kada stranac dobije šansu da zaigra u nacionalnom timu neke zemlje - istakao je Žuka.

Beskompromisni defanzivni vezista Partizana tvrdi da se u Beogradu oseća kao kod kuće.

- Idem do Brazila na 20 dana da vidim suprugu i decu koja mi mnogo nedostaju. Onda se sigurno vraćam, jer imam ugovor koji me veže za Partizan. Odlučio sam da ovog puta sa sobom dovedem i porodicu, jer bolje je da bude sa mnom. Neću iz Brazila dovoditi igrače, time ću možda da se bavim kada završim karijeru. Sada idem samo da promovišem Srbiju, a imam kod kuće i srpsku zastavu. Vratiću se sigurno, jer se ovde osećam kao kuće i Beograd prihvatam kao svoj grad - dodaje Žuka.

Brazilcu su se svideli srpski običaji, naročito oni vezani za Vaskrs, ali nikako nije uspeo da „izađe na kraj" sa rakijom.

- Sviđa mi se kada se za vaš veliki praznik kucate jajima, a posebno mi
je bilo drago što sam svaki put pobeđivao! Rakija? Dobra je, ali samo posle titule i to jedna čašica. Uzeću još jednu kada uđemo u Ligu šampiona - naglasio je Žuka, i izrazom lica stavio do znanja da mu rakija baš i ne prija.


Žuka je objasnio koji su mu trenuci bili najteži, a koji najlepši u Partizanu.

- Gol u večitom derbiju apsolutno je bio najlepši momenat. Najteže mi je palo kada sam polomio ruku i nisam mogao da igram nekoliko utakmica. Izvinjavam se ovom prilikom doktoru i fizioterapeutima zbog svog ponašanja tada, jer poludim kada sam povređen. Tada sam se svađao sa svima, jer sam želeo da igram, a oni su mi govorili da moram još da čekam. Hvala im što su imali razumevanja i baš su mi pomogli - podvukao je Žuka.


Nemam reči za „Grobare"

Žuka se, naravno, posebno osvrnuo na sjajan prijem od strane Partizanovih navijača.

- Zahvalio bih se svima koji su mi pomogli po dolasku u Beograd, jer je prethodna sezona bila sjajna. Radili smo puno i titula nije pala s neba, nego smo je zaslužili na terenu. Takođe, nemam reči kojima bih opisao navijače. Presrećan sam zbog načina na koji su me prihvatili. Svaki put me pozitivno iznenade na neki način, ali najvažnije je međusobno poštovanje koje imamo. Brazilska zastava? Počeli smo s jednom, pa su bile dve, a u Kruševcu smo završili s tri zastave među navijačima. Možda bi sledeće sezone čitava tribina mogla da nosi brazilske zastave - nasmejao se Žuka.

V. TOMKOVIĆ
 

jajinho

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
31
Reaction score
0
Локација
Београд - Косово
Mogli bi da napravimo jednu akciju da JUG bude u Brazilskim zastavama npr. sada prvi meč kvalifikacija za LŠ!!!Ja mislim da bi se ŽULE rasplakao!!!
Sta mislite o tome?!

ŽUKA - Novi kapiten PARTIZANA
 

bronx

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2008
Порука
1.344
Reaction score
26
Локација
u drzavi u kojoj budale govore, fukare se bogate a
Bilo bi dobro da Zuka bude kapiten jer ce prekinuti seriju da svakih ( nisam siguran ) 6 mjeseci ode nam kapiten ( Lola, Rukavina, Jovetic, ? ...).
Siguran sam da Zuka nece jos dugo otici iz Partizana...
Hvala ti majstore za sve... Kako ce se samo obradovati kad sazna da je najbolji medju najboljima!
 

insomnichar

Partizanovo dete
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
183
Reaction score
59
Локација
Tamo gde su Grobari
Sto se tice Zuke, bio kapiten ili ne, on je nasa legenda!!! I to nije presudno za njegov odlazak. On je zavoleo klub, grad, a posebno nas Grobare. Ostaje on kod nas, verujem jos dugo, dugo...:ziveli
 
Последња измена:

Rundi

Početnik
Учлањен(а)
09.06.2008
Порука
5
Reaction score
0
ZUKA KAPITEN!

Evo jos jednog primera,kako se juri ka BANU.
 
Последња измена од уредника:

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
A danas smo dodelili trofej najboljem...

Danas je u prostorijama FK Partizan održano jedno lepo druženje. Ekipa www.partizan.net je posetila klupske prostorije i predala plaketu za najboljeg igrača sezone 2007/08 Robertu Antonelu Julianu Juci - Žuki!

Zahvaljujemo se i ovom prilikom ljudima iz FK Partizan koji su nam omogućili ovaj susret.
Bilo je zaista zadovoljstvo biti danas popodne u Humskoj 1, ćaskati sa Žukom i uručiti mu ovaj zasluženo osvojeni trofej. Susret sa Žukom je samo potvrdio da su svi stranci koji danas igraju u Partizanu stranci samo formalno, da su pre svega veliki ljudi, i da su se brzo identifikovali sa Partizanom i "grobarima", kao da su već godinama ovde. Dovoljno govori Žukina želja koju nam je rekao, a čućete je u audio zapisu, da jednom zajedno sa nama gleda neku utakmicu sa južne tribine!

Uz želju da i u budućim godinama dodeljujemo ovo priznanje, još jednom čestitamo Žuki, a zahvaljujemo se i svima vama koji ste učestvovali u glasanju.

Više od reči govore slike kao i audio zapis...

25yzyms.jpg


296dawx.jpg


25qylxj.jpg


hwirt5.jpg


m75jzb.jpg


vwq1a9.jpg


2bz3oi.jpg


ek3x1w.jpg


Audio zapis...


 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top