Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Bravo Jokane, izdrzali su dobra utakmica, dobar tempo..
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
Јокане Змају!!! :respect

Да и ми сутра у ово време славимо улазак у Лигу Шампиона и делимо четврти шешир у четвртак на жребу са Братом Јоканом :ziveli
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Bravo Jokane, Bravo Vuče i Džine, ponosan na vas i jako srećan zbog vas !
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
mitar popio direktan crveni u 15minutu. ja mislim da start nije bio za crveni iako je izgledao opasno
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Tako je Mitroviću... Ko jebe fudbal!

Važno je biti Ibrahimović u pokušaju!
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Kakav skandal od crvenog kartona i uopšte suđenje na ovoj utakmici, pre toga klasičan penal za Arsenal nije sviran. Takvih gaženja stopala sa plastičnim kramponima ima na svakoj utakmici. Sa takvim kriterijumom utakmice se ne bi završavale bez crvenog kartona.
 
Последња измена:

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Jebote i Mitar se ponasa kao da je stoper a ne napadac. Iako start nije bio za crveni djeluje da je pod velikim pritiskom i da iz toga proizilaze ovakvi idiotski potezi.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.088
Reaction score
15.810
Локација
Храм фудбала
Moreira: Srbija je moja zemlja, osvojio sam pet trofeja sa Partizanom

Trenutno sam nastanjen u Lisabonu, ostao sam na fudbalu a živim na relaciji sa Liježom, gde moj sin Dijego (10) trenira u Standardu, u kojem sam i ja igrao. Nadam se da će imati bolju karijeru od mene, kaže Moreira



Almami Moreira

NEKADAŠNjI, sjajni fudbaler Partizana i Vojvodine, Almami Samori da Silva Moreira (37), internacionalac sa bogatom karijerom i epitetom fudbalskog globtrotera, sada vlasnik agencije, bodrio je igrače svoja dva bivša kluba u evropskim kvalifikacijama. Popularni doktor Mo je sa svojim saradnikom i reprezentom za Srbiju, Petrom Nikolićem, zabeležio nekoliko imena u notes.

- Došao sam da vidim prijatelje ali i mogućnosti nekih igrača koji bi mogli biti interesantni, odnosno, čime se raspolaže - kaže Moreira. - Žao mi je što Partizan i Vojvodina nisu uspeli da ostvare namereno. "Crno-beli" već godinama u svim generacijama imaju dobre fudbalere. Sada je tu nekoliko veoma interesantnih, ali ne bih o imenima iz poštovanja prema drugim agentima s kojima oni rade.
O Za Srbiju Vas vežu lepe uspomene?

JOŠ UČI SRPSKI MOREIRA je iz Gvineje Bisao i maternji jezik pored portugalskog mu je "kriolo" koji se govori na granici te zemlje i Senegala. Pored toga govori francuski, portugalski, španski, engleski.
- Pričam srpski, ali ne onako dobro kako bih želeo. Imam vremena, usavršiću - kaže Moreira koji je u karijeri igrao u klubovima u Portugaliji, Belgiji, Nemačkoj, Rusiji, Srbiji, Kini i Španiji.
- To je moja zemlja. Zemlja u kojoj sam osvojio najviše titula u karijeri - tri šampionska pehara i dva pehara pobednika nacionalna kupa u dresu Partizana i sa Vojvodinom igrao polufinale Kupa. Trenutno sam nastanjen u Lisabonu, ostao sam na fudbalu a živim na relaciji sa Liježom, gde moj sin Dijego (10) trenira u Standardu, u kojem sam i ja igrao. Nadam se da će imati bolju karijeru od mene. Ostao sam u fudbalu, posvećen sam, i kao vlasnik agencije za zastupanje fudbalera veoma često putujem.
O Partizan?
- Zamalo. Baš malo je nedostajalo. Žao mi je. Međutim, Partizan igra dobar fudbal i ima kvalitetne igrače. Video sam Žikovića, Abubakara znam od ranije kao i "mog" golmana Žileta. Razgovarao sam sa Ivanom Tomićem, Gordanom Petrićem, lepo je bilo videti ih.
O Vojvodina?
- Apsolutno nema šta da se zameri. Dobro su igrali i šteta za stativu. Da je taj šut Mirka Ivanića završio u mreži, sve bi bilo drugačije. Podrška koju su igrači Vojvodine imali i ovacije posle utakmice govore o načinu njihove igre. Zlatomir Zagorčić je i meni bio trener i veoma poštujem njegov rad. Zna način i sada ima šta da se vidi na terenu.
O Srpski fudbal?
- Ovde je uvek postojao kvalitet, a talenti su nepresušni izvor. Međutim, videlo se to u igrama Partizana i Vojvodine, nedostaje iskustvo za evropsku scenu, tako da su potrebna pojačanja iz inostranstva.
O Paralela sa vremenom u kojem ste Vi igrali?
- Teško je to porediti. Velika je razlika kada si na terenu ili na tribinama. Reč je o različitim emocijama i ne mogu da favorizujem jedno ili drugo.
O Kakve impresije nosite?
- Ostavljena su otvorena vrata, jer ovde ima mnogo talenata, mnogo dobrih igrača. Imam planove, ali to ću podeliti sa vama sledeći put kada budem došao sa konkretnijom pričom. Reč je o zaista supertalentima, ali to se sve zna, kao i činjenica da sam vezan za srpski fudbal. Konekcije su uspostavljene i saradnja je počela - zaključio je Moreira.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.2...-zemlja-osvojio-sam-pet-trofeja-sa-Partizanom

Доктор Мо :pfc::pfc::pfc:
 
Top