Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2011/2012

Статус
Затворена за писање одговора.

mr Kiza

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
444
Reaction score
16
Malo sam se izduvao tek sada sam stigao kuci ali i dalje je tesko.

Vracam film u glavi za ovaj deo sezone i sada razmisljam kako to da mi uvek pobedimo pogresan tim. Da smo izgubili od Makabija ili Reala, a dobili ove zabare veceras mi bi isli dalje. Ali niko nam nije kriv do nas samih, tri mec lopte smo imali u svojim rukama.

Dve trojke resile mec - ona koju smo primili na 48-41 uz dodatno bacanje sredinom trece cetvrtine taman kada smo se malo povratili i ona na oko dva-tri minuta pre kraja kada su oni bese sa nasih +2 okrenuli ponovo na pola kosa za njih. Da ne pomenem genijalnih 2+3 za njih u jednom napadu u prvoj cetvrtini

Definitivno ce nesto morati da se menja - ili pojedini igraci (Law pre svih, mada ima jos kandidata) ili trener.

Nadam se da ce ipak smoci snage da posle svega pobede cigane u nedelju.
 
Последња измена:

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Дошао је тренутак на који нисмо навикли или боље речено за који смо после свих ових година веровали да је просто искључен као могућност.
Једноставно какву год логику размишљања следили и какву год теорију вероватноће узели у обзир КК Партизан је морао пре или касније да доживи овакво вече које нас је дуго заобилазило некада заслугом нашег умећа, а некада као миљенике спортске среће.
У друштву финансијских и спортских титана,којима је Партизан био нерешива једначина такво вече је само чекало погодан тренутак.
Тај тренутак је дошао, готово призван из неких прашњавих заборављених ћошкова, одласком Пековића, несрећним поразом на гостовању у Белгији када смо просто морали да материјализујемо фантастичан мираз који нам је Пекмен оставио, несхватљивим падом у чувеној трећој четвртини вечерашње утакмице и наравно поражавајућим учинком неких играча који су требали да представљају стуб тима.
Када спомињем играче онда пре свега мислим на Лоа, за кога више не постоји никаква сувисла прича о ненавикнутости на европску кошарку, прича о неком уигравању и наравно бајке о НБА искуству и високим играчким дометима.
Склон сам да верујем да је његов учинак у досадашњем делу сезоне, који иначе ничим не оправдава његов ангажман, можда и главни разлог оваквог епилога. И не само вечерашње утакмице.
Оно што мора остати нетакнуто после прекида сјајне вишегодишње серије у Европи,јесте систем који је Партизан и учинио другачијим и посебним, а који усвакомслучају подразумева НЕ дирање тренера који свакако носи свој део одговорности и НЕ чињење никаквих пренагљених потеза у том смислу,што се сигурно неће ни десити.
Ми треба да идемо даље, да научимо нешто из пораза, да подигнемо садашњу игру у АБА лиги на много виши ниво и не дозволимо било какве сумње у апсолутну доминацију у домаћим оквирима.
Следеће сезоне вратићемо се и наставити тамо где смо вечерас стали и отпочети неку нову серију.
 

Dominus et dues

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.389
Reaction score
168
Локација
"kod proganog forumaša"
@ Brmba
Jano je meni matori, ali opet ja generalno ne volim da de kritikuje radi kritike, da jeste lose su odigrali, da jeste ovaj nije u formi, ali pljuvanje e to me nervira , raznorazni izravi i sve ostalo, mogu ja da se napravim pametan, pa da odem kod ortaka koji je trener , i da mi na kraju da ocenu sta i kako pa da napisem, to sto ja/mi napisemi/o nece promeiti da se daju bacanja pogode otvoreni sutevi,ali forum postoji da se razmenjuju misljenja, i slazem da se treba diskutovati, ali trebase imati i na umu i ono sto je bilo i sto jeste pa ako neko moze da dobaci i sta ce biti. Za EL znali smo ali mnsimo hteli da priznamo da ce biti gotovo nemoguce da prodjemo, "pao" nam Pekovic eto nade, otisao ipusili kao sto bi ispusili da ije dosa, ABA doveli su Makabi da nas skinu sa trona, KUp jebes kup, kako ce biti bice, a prvenstvo kada dodje videcemo ko kosi a ko vodu nosi, dal ce tada da se pojedini koji su popljivani dizati u nebesa. i ono sto je mozda najbitnije, KK PARTIZAN NAS JE RAZMAZIO.

@ Urednici nije prepucavanja zaboravio sam ko je rekao da se neprepucavamo
 

Vladimir_TS

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
920
Reaction score
30
Локација
Vamotamo
Za sve koji pljuju grde kritukuju, nadam se da se videli face nasih igraca, sada kod tegija, njima je najteze, ali to smo mi gazi coveka koji vec u blatu, poseri mu sena glavu kad je do govana u grlu.
Nadam se da na te grane ciganske necemo da padnemo ili nas previse 'razmazila' dominacija u svim sportovima?! Ako je tako, e pa jebe mi se za sve trofeje i trofejcice, ako cemo da postanemo cigani...JEBEM MU SVE pa nisam zbog titula zavoleo PARTIZAN ! Ne smem ni da pomislim sta ce da bude nekada kada prekinemo niz sa FK titulama..:banghead
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Možete slobodno izbaciti bes iz sebe, ali to nije poenta vašeg razmišljanja. Poenta je da se hladne glave analizira kako bi se postiglo verodostojno mišljenje.

Upozoravao je Danilović: "Nije pitanje života i smrti ova utakmica!"
Pa zašto onda toliko vređate svašta i svakog i istrzavate se na sve moguće načine?

Sudije su grešile nekoliko puta u korist Milana. Najveća greška je nesvirani faul nad Lučićem odnosno svirani faul Lučića, i svirani faul iz ničega kad je lopta otišla u aut. Mnogo su nas pokopale ove odluke sudija. Takođe ne mogu da verujem da u mnogo situacija ne svira faul sudija koji je metar od događaja, nego drugi sudija koji je iza njih 10 metara. Glupost!

Law jeste delovao jako slabo, Milosavljević se spetljavao nekoliko puta, Raduljica nije bio na očekivanom nivou, Lučić nije blistao...
Ali, čestitam Mačvanu na lavovskoj borbi i čestitam mu što je najbolji igrač u KK Partizan! :clap
Čestitam Draganu na onoj trici iz pičke materine u poslednjoj sekundi 1. poluvremena!
Čestitam Kecmanu na nekim odličnim potezima koji su posledica ogromnog iskustva.

Što se tiče Vlade, niko od nas ne zna ustvari kakav je Vlada trener. Možemo mi pričati bajke, iznositi činjenice, ali kvalitet Vlade nije u potpunosti poznat nikom od nas.

Ove sezone smo imali najslabiji TIM pogotovo posle odlaska Pekovića. Jednostavno, ne može se uvek pogoditi sa igračima i da oni postanu klasa ali mislim da Vlada ipak nema tu sposobnost kao Dule da od prosečnih igrača napravi genijalce na terenu.

Jednom je moralo i ovo da se desi, nadam se da će nas dodatno ojačati.
Večeras - bes, sutra, prekosutra i još par dana, sedmica, meseci - tuga.
 
Последња измена:

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Stvaranje slike o katastrofi biblijskih razmjera je prica koja je bliza onim musavim pacovima ,imam osjecaj da ovdje postoji toliko egipcana koji podmecu postove.
Ja gledam KK jos od 92. godine ,sada da li sam stara garda ili nisam ne znam ... ali dozivio sam mnoge teske trenutke , poraze od CZ u velikom finalu u devedesetima , pa poraze od Splita u prvom mecu nakon rata kada sam plakao kao beba , izbacivanje od strane Olimpijakosa , crne serije sa Bogojevicem na klupi pa i post sa Rusom.
O Duletu da ne pricam ... svaki veliki klub ima momente kada malo poklekne ( ali samo poklekne ) mi smo ih imali i ranije i digli smo se .
Mene su ucili da i kada si radostan a i tuzan treba imati mjeru , tako i veceras moramo biti smireni .Nije nam lako ali ne treba prizivati i kleti ,pljuvati i psovati.
Izgubili smo od skupa kvalitetnijih igraca nazalost , imali smo lose vece i to je to. Vlado je mlad trener , jos uvijek zelen i sta da se radi,ako uprava u njemu vidi nesto mi moramo da tolerisemo . Ako nam se ne svidja onda samo mozemo da pljujemo po Danilovicu i Todoricu.
Tako isto sa igracima ,sve je to uvezano .
Nije nas pad toliko bolan sam po sebi , nas najvise boli sto smo pokusali da poletimo a nismo svjesni toga da smo jos mali ptici da se svrstamo u elitu ( elita su pare a mi njih jos nemamo ).
Isto kao i navijaci , veceras nam nije trebao kop ,veceras je trebao da se desi narod , da licimo na turke na utakmicama ,da vristimo ,trubimo ,hucimo ... Trebali smo mnogo toga ali nismo ... Kao sto kaze ona pjesma : "Sve smo mogli mi ..."
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Ovde se mnogi olakšavaju po Partizanu, da bi njima bilo lakše.
Jasno je da ovo nije smak sveta,da je bilo mnogo težih poraza,kao da i ovaj večeras peče i to jako,ali to ne može promeniti jasnu percepciju kako treba voleti Partizan.

Deklerativno sa pesmicama se ne može voleti ovako veliki klub kao što je KK Partizan,mnogo više on vredi od pljuvanja i plakanja kada se izgubi.
Kada budem video igrača u crno belom dresu na terenu da ga boli tuki,onda se može pljuvati,dokle god on daje sve od sebe, a ne može ili ne zna više i bolje, on mora biti poštovani član KK PARTIZAN.

Promašili smo sa strancem,kao što smo svojevremeno pogodili sa Mekejlebom i Robertsom.
Nismo prošli dalje za onoliko koliko je falilo svojevremeno Pau.
 

giga

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.452
Reaction score
47
Локација
Istok JNA
Lepu priliiku smo propustili, šteta.

Šta je tu je, KK ima toliki kredit da slobodno može da radi dalje i da se bavi sobom. Trening, rad i guramo dalje.

Da nema ovakvih poraza, ne bi bilo ni onih prelepih pobeda.
 

mogway

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
228
Reaction score
1.161
Ali, kao što govori Veliki Dule, nije važno koliko puta padneš, važno je da uvek ustaneš...
Mi ćemo ustati, zbiti naše redove i krenuti dalje.
To je odlika velikih, a Partizan je najveći.
To je pokazao mnogo puta brojnim povizima kojima se divi ceo košarkaški svet, pokazaće to i ovog puta i iz ovog nokdauna ćemo izaći jači, pametniji, bolji nego pre njega.
Ona govna koja se sada raduju će osetiti naš bes na svojoj koži. I oni i svi ostali.

[/B]

Ovo je sustina svega, ma koliko da smo tuzni,razocarani i ljuti. Budimo dostojanstveni u ovom porazu. Imajmo poverenje u nas KK!
 

Vladimir_TS

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
920
Reaction score
30
Локација
Vamotamo
Nek se busa, treba svi da im se busaju, mamu im jebem cgansku novinarsku... Nikome ne treba d daju izjave, pogotovo ne rtsu... Kako mi je lepo bilo kad ga pita onaj ciganin u fazonu 'sledeci je fmp' , a Vlade kaze 'sutra to'.. pa majku im cigansku, koja pitanja oni postavljaju..Trebali su pre da pocnu da se busaju, bar prema tim novinarima ciganskim usranim..Gde su t svi novinari bili svih ovih godina da proprate KK? ovima sa rtsa se posebno najebem svega, a sto, e pa zato sto jebenu emisiju jednom nedeljno pred utakmicu ne mogu da obezbede..ustvari nije ne mogu, nego nece...Neka se busaju, da se ja pitam, a ne pitam se, ne bi dozvolio nikome iz kluba da daje izjave za ovaj usrani ciganski rts... mam im jebem onu raspalu !
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.445
Reaction score
2.213
Je-Ne-A
Ja mislim da sam normalan ali od zavrsetka utakmice sam nenormalno nervozan. i nije mi jasan pad igre posle 11 poena razlike ono sto sam napisao bilo je vise od nervoze nego sto sam mislio i ja se izvinjavam. Ipak jos jednom mi ne uzali u glavi kada si pred bvratima raja igras jos 3 utakmice kuci imas mogucnost da popunis budjet imas takav pad u igri.
 

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
977
Reaction score
309
Hvala ti boze sto sam Grobar, sto mi dajes nadu da u odlucujucoj utakmici igramo na jednu loptu ...Imam li sta lepse dolaziti iz tako mizerne zemlje , biti toliko veliki ...PARTIZANE NAS SI PONOS!!!!!

Jos jedan dokaz da bez Zabranjenih nema Grobarstva ....


Idu bolji dani IDEMOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo....
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.949
Локација
Žrnov
@MARIN

A onda možeš da ideš i logikom da je Armani prodao utakmicu u Milanu kad su vodili +21 pa pukli ....

SPort je to i PArtizan je to...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.445
Reaction score
2.213
Tako je JasminaT ipak idemo dalje, poraz mi je zaista tesko pao ali ovo se ne moze shvatiti kao katastrofa po klubu ali ipak ce ostaviti posledice nadam se da ce od nedelje se sve vratiti na kolosek.
 

mortician

Grobar
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
325
Reaction score
14
Локација
Лапово
NAJEBEM SE SVEGA ŽIVOG I MRTVOG U FAMILIJI ONOM SUDIJSKOM GOVEDU NA SVIRANOM NEPOSTOJEĆEM FAULU KAD JE LOPTA BILA U AUTU....JEBEM LI TI MAMICU MILU...SAD GLEDAM I NA TELEVIZIJI I AKO SAM I UZIVO VIDEO DA NIJE BILO NIČEGA....MAMICU TI JEBEM POSRED PIČKE LOPOVSKE...

JAO SAD I NESVIRAN FAUL NA LUČIĆU, KAKO GA JE GURNUO S LEĐA, OVO NISAM NI VIDEO U HALI.....JEBEM LI VAM MAJKU LOPOVSKU...

Ja sam mu psovao i decu i familiju,onu špansko-cigansku, pitao se da li ti likovi imaju familije, da li se plaše Boga.
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Nema potrebe pricati o jacini nase grupe i kako smo zavrsili. Zavrsili smo tako sto smo jedino od belgijanaca bili bolji u medjusobnom duelu. Dakle, malo toga je pozitivno uradjeno. Takodje, pustite vi CSKA i drugare...Oni mogu da ispadnu jedne godine, desi se, pa ih eto opet na final 4 sledece. Pao ne udje medju osam (na kurcu ih nisam), eto ih PRC sledece godine titula. Kada mi budemo takvi, mozemo onda o tome...

Moralo je da pukne...moralo. Ajde da ne kritikujem sad Vladu posto je to bas moderno veceras. Ali, Popovic, Lafajet, Dzerels (da, za mene je ovaj igrac polu indijanac), Lo...To nam se desava na pleju. Centri- Dzavai, Raduljica. Ne moze tako. Sut? Koj sut?
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
''Igrali smo izgubili smo, igraćemo izgubićemo.'' :D

Ovo nije poraz Jovanovića ili pojedinih igrača, već poraz sistema,u kojem su stvari isplivale tek sada,a trebalo je prošle sezone. Ako neki žele da imenujem,nije problem: poraz sistema = Danilovića,Todorića i Vujoševića. Poraz je sastavni deo sporta, i tako treba gledati na ovo. Dve godine pune grešaka u selekciji i koncipiranju tima,a po nekom mom mišljenju i mnogo ranije, jednom je moralo da se zalomi. Dogodine,ako bude pameti i više 'filinga' i njuha,biće bolje. Da je ovakav sistem postojao 80tih, Danilović ne bi postao igrač kakav je bio. Prema tome, dobro analizirati sve poteze u poslednje dve sezone, promeniti neke stvari, neke stvari ne raditi više nikada a neke poboljšati i biće bolje. Partizan je institucija, a veliki doprinos tome dali su upravo Danilović,Todorić i Vujošević. Od njihove sposobnosti da isprave svoje greške,zavisiće u kom smeru ćemo se kretati u narednih par godina.

Večeras u kratkim crtama i o razlozima:
1)manjak talenta
2)manjak košarkaške inteligencije
3)i pored svega toga trener nije uspeo da izvuče pune potencijale svakog igrača na pravi način
4)JeNeA koji nas je izbaksuzirao Istanbulom. :) Malo više odmerenosti i realnosti ubuduće nije na odmet. ;)

Elaborat sledi ovih dana,kad se glava oladi,ako ikoga uopšte i boli kurac za to u ovom trenutku. :D
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Malo se po inerciji pljuje Raduljica, veceras je odigrao dobro, korektno.
Takodje, cemu kritike Dragana, bio medju boljim igracima.
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
То што смо испали није катастрофа како се представља. Јесте нам тешко, али шта сад да се ради. Да сам разочаран, јесам, али то из разлога што смо их имали, само смо требали да их докрајчимо, али нисмо успели.
Шта да се ради, пребацујемо се сада у домаће и регионалне оквире, па следеће сезоне поново.

Напред Партизан.
:BB
 

Deroko

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
51
Reaction score
1
Na greskama se uci.
Nadam se da sl. godine necemo ponoviti istu gresku oko dovodjenja pleja.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top