Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evroliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Sut sa distance je MISAONA IMENICA za Partizan !! Sut za 3 je naucna fantastika ,ko nas je slago da je Klobucar suter?Jerlles -Boss ? Covek ne skace kad sutira ,na onim klipovima leti unazad.Veselom,Gistu,Katicu ,Kecmanu svaka cast ...Ostali nek se zapitaju malo ,a ovaj BOOS ako nastavi ovako moze slobodno da Jaramaz igra pleja ..... Dobro ipak se pobeda racuna valjda ce ovo nesto da trgne ,ali igra opet ne obecava ,mislim da je dobro promaseno sa pojacanjima pocev od Klobucara ,Jawai mozda i Jerrlesa videcemo .
 

Darko71

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
293
Reaction score
3
Vezane ruke i noge, umesto njima ono nama, jbg nekad i srecu treba imati, stegnuto smo igrali, minuti solidno podeljeni igracima ovaj put, e da, kad ovaj jerels da trojku ja ima da se napijem od srece, zamalo covek da nas unisti, highlight tekme kucanje Veselog sa krova pionira
AJMO CRNO BELI
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
Mislim da cemo pravi boljitak pokazati u mecu jadranske lige, ipak je ovo bilo veliko breme za tim.
A sta ces bolje dolazi ti lider lige sa dziletom na celu.
Mislim da ce da nam na toj tekmi uci sve sto budemo sutnuli.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Jedva smo dobili, JEDVA! Više sreće nego pameti!

Vesely daje onu ludačku trojku, pa Kecman daje onu ludačku trojku, pa (mislim) Vardi trojka izlazi iz obruča, pa onaj koš Gista na kraju... :pop

Igra katastrofa, piše se pobjeda.

:napred Partizan

p.s. Vardu treba dovesti u Partizan!
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Пбеда је победа и то је оно најбитније! Све остало, можемо ми кривити Влада, али људи Влада НЕЋЕ да даје кошеве, Влади НЕ СЕКУ пасове и тако даље! Мислим он уме да сјебе тактику али овде не видим нигде његове грешке, играчи морају да припазе шта раде!
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Puni breee!!!
Bravo crno-beli!!!
Sada se slavi, a sutra videcemo sta ce biti i kako...
Bitno da smo pobedili!!!
Kakva trojka Veselog i onaj kos Kecmana...aufff...onda i trojka Gista, malo me podsetilo na trojku Robertsa protiv barselone, a takodje i ona lopta kad im je izasla u sutu za tri, isto kao protiv barselone (zadnji napad)... :)
 

ajranovic

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2009
Порука
711
Reaction score
2
Локација
Kragujevac
statag.png


stat2b.png
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Izvinjavam se Rasku Veselom sto ih ne pomenu u prethodnom postu! Ali kapitan, jel pamti neko kad je Pera imao pozitivan index?
 

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Najbitnije jeste POBEDA kakva takva je!!!! Ono sto mene zabrinjava je odnos pojedinih igracha na terenu, ja ne znam na koji nacin da se objasni GISTU da ne treba lep kos da pogodi ili da pokusava da zakucava preko 3 igracha vec na najednostavniji nacin da pogodi, DZerelis njega nista ne interesuje ama bas nista sporo se vraca u odbranu, Klobucar koji je taj potencijal zalosno....SLOBODNA BACANJA NIKAKO DA NAUCE DA SUTIRAJU jbt profesionalci a neverovatno da ni 1/2 ne mogu da pogode... Sut za 3 poena mozda nije iso zbog pritiska znajuci sta donosi pobeda...
PS Umalo da zaboravim RATKO VARDA AU COVEK KOJI JE IGRAO VECERAS ZA PARTIZAN DEFINITVNO :D al ni u pojedine situacije nismo iskoristili niti je cuvao KATICA, a u napad svoj stil suta menja totalno lud veliko hvala njemu:)
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Šta treba orden da mu dam zato što je zicer dao?Nikada nisam napisao da ne zna ,nego da je bezobraazan sa svojim odnosom prema igri,zaleće se pod koš na trojicu pokušava neke kombinacije,samo gledam kad će noge da polomi.

Nije to samo zicer...Čovek je bio u pravo vreme na pravom mestu! Ako on ne valja ja ne znam kako bi ocenio druge... :banghead
Lafajet je doktor za ovog Dzerelsa...
 

LockePFC

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2008
Порука
597
Reaction score
4
Локација
U crno - belom svetu
Ovo je bilo ocajno, ne zelim da mracim ili nesto slicno, jer je ovo vec dosta mracno. Ovako nesto je prosto zalosno, igranje pred ovakvom publikom, domacinske sudije, zelja za TOP 16, pola tekme bez Varde, pa ovde je trebalo da ih ostavimo na onih 8 u 1/4 ali mi da im damo 30. Ne razumem one kojima je bitna pobeda i to je to... Pa u top 16 dolaze normalne ekipe, a ne ovakvi (ne zelim ikoga da omalovazavam, ali Prokom je jedna prosecna ekipa). Pa mi sve gore igramo, ja ne vidim nikakav pomak u igri.

grobar032
Brate pa ko je kriv kada igrac ide na trojicu ispod kosa i izgubi 10 lopte, a trener ga i dalje drzi u igri? Je l ja ili ti treba da ga izbacimo i kazemo mu da to vise ne sme da mu se ponovi?

Mislim da je ovo 70% ove ekipe, a da je Dule ovde izvukao bi 140%, tako da bi sada imali 8-1 ili najvise 7-2, ali dobro, to neka se zapitaju oni koji vode klub i kojima nije fer da Vlada ode, ali je fer da nas Vlada ovako muci... ili barem mene!!!
 

Wanderer

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
184
Reaction score
45
I da iskoristim priliku da se naj.... m.... ovima iz jebene Televizije Crne Gore. Cijele sezone nas kuliraju, imam utisak da su otkupili prenose Euroleague samo da neka druga televizija ne bi prenosila Partizanove utakmice. Ponasaju sa kao da u CG nema Partizanovih navijaca, a kada igramo u Podgorici veci dio dvorane je nas. Nadam se da ce jos dugo morati da prate nasu dominaciju na ovim prostorima, nesrecnici iskompleksirani. Cijele noci se mucim sa mobilnim internetom, jer oni pokusavaju da vode politiku ispiranja mozgova. Stoka.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
E znači, otkad pratim Partizan lošiju igru nisam gledao. pa na šta ovo liči ljudi... Najiskrenije, mora se priznati, Bog nas je noćas dobro pogledao, a i sudije su nas takođe malo pogurale.. i da kažem, svak ko se iple razumije u košarku shvatio ej da mi imamo odlične individualce, ali nemamo iskusnog trenera. To je ono kao kad imaš klavir od firme Steinway & Sons ali koji će ti kad ne umiješ svirati na njemu. Jeste da ovako loše šutersko veče nismo odavno gledali, to naravno nije do trenera, ali kad treba da igramo mozgom i organizujemo novi napad, to izgleda kao da se ne zna ko pije ko plaća, napamet se bacaju lopte, nema vizije. Odbrana je bila dobra, a u Džerelsu se vidi da ima potencijala i da će napredovati, ima šmek za pleja (kojeg Lafajet nije imao), samo mu treba još utakmica i treninga da bi se ustalio u ušao u štos.
 

Dr.Hofmann

Guest
Pored šuta spolja , slobodna bacanja su nam kriminal.
Što se tiče ovog novog pleja, prvo nisam bio za teranje Lafajeta jer je čovek pokazivao napredak iz utakmice u utakmicu, ovaj Jerels vidi se da ima dobru kontrolu lopte, zna da probije prvu liniju ali mu je šut za sada jako loš doćiće i to na svoje mesto, ali i dalje sam pri stavu da Lafajeta nije trebalo da teramo, ali neću kao većina vas sad da pljujem po ovom momku jer razigraće on , čekajte momak je tek par tekmi odigrao treba mu vremena da se privikne.

Ono što mene zabrinjava je naša centarska linija Katić spor kao puž, ali ajd odradi koliko toliko ali onaj Jawai ono je jedan totalni antitalenat za korarku, više bih voleo da su tog Jawai-ja oterali pa doveli nekog centra pa i na blef ali ajde, i oped da ponovim Klobučar antikošarka čovek...
 

Тесла.Ки

Партизановац
Учлањен(а)
11.12.2007
Порука
1.631
Reaction score
64
Локација
Novi Sad
Превише слободе има овај трилинг наших црнаца. :?
Треба им објаснити каква им је улога у тиму, а не да им се допушта да солирају до бесвести...
Игра вечерас катастрофа, да није било атмосфере у Пиониру мислим да би глат изгубили. Победа се пише, али ствари се под хитно морају довести у ред, не вреди више овако.
Ово није Партизан каквог знамо и очекујемо, више делује на разбијену банду. :roll:
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Pobeda, verovatno za top 16...
Vladi svaka cast kako uspeva da nas odrzava na povrsini, sa onakvim igracima...
Gist iz igre 4 od 15 ! Jerrels 2 0d 12!Dzavaija nema nigde u odbrani!
dva Amerikanca potrosila 27 lopti i samo 6 puta pogodili!
Pa moze li neko da im kaze da ovo nije glupi cirkus koji zovu NBA liga, nego je ovo ozbiljno-najozbiljnije takmicenje u kosarkaskom svetu!
Ovde se ne dolazi da se jedu virsle, caska, pije koka kola i gleda "show", ovde se bre krvari za voljeni klub!
Ovo je bre takmicarska kosarka, ovo nije zajebancija od NBA lige...
Mnogo sam besan, ne znam ko natovari ovakve strance Vladi na vrat! Ako ih je sam birao, ne treba vise da bira strance...
Valjda cemo dobiti Krku, u Zagrebu moze i da se izgubi, pa da spremimo ekipu za Podgoricu, Vrsac i kasnije top 16...
 
Последња измена:

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Pobeda na jedvite jade...sudije nam pomogle dosta, Grobari takodje. Kecman - sta vise da se prica o tom coveku...Igra je kriminal. Klobucar je jebo kevu s svojim sutevima, ko nas zajeba da je on dobar suter da mi je da znam...Nek nam je Bog u pomoci u Spaniji...
 

Djenka

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
1.360
Reaction score
1.924
Локација
Gde god ti da igras...
Igra ocajna,pravog beka sutera mi nemamo.Pravicemo mi Rasica od blata,koliko god da nas je znao iznervirati za Klobucara i ostale je izmislio kosarku.Valjda ce Makabi dobiti ruse a za dalje...Tesko je ove sezone gledati nas Partizan...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top