Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
Čovek je odbio multimilionsku ponudu iz Turske da bi ostao u Partizanu, a vi mu ovako vraćate :)

Još su on i Neca plakali posle zadnje tekme misleći da će ih klub prodati
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Malo ste se "zabrojali"...Babović je izbačen, odnosno otišao je revoltiran iz kluba (što sad ne ode revoltiran, da skočimo svi od sreće da se šutiramo nogama u dupe) u avgustu 2006. godine, kad Vermez već skoro godinu dana nije bio trener u Partizanu (pošto je napustio klupu u jesen 2005. godine). Tog leta 2006. godine je ekipu od Rebera preuzeo Ješić. Nije Babović tada otišao iz kluba zato što uopšte nije igrao. Igrao je taj i kod Rebera, gde da ne igra kod faljijevog druga, nego...nije igrao onoliko koliko je ON mislio da treba da igra, a verovatno je smatrao da treba da bude i kapiten, možda i nešto više...:puke..samo leđa da mu vidim.

Dakle nije Babović otišao ni zbog kojeg trenera (kamo sreće da jeste) nego samo i jedino zbog tadašnjeg međusobnog napušavanja na relaciji Milija Babović - Bjeković.
 

delicPFC

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
409
Reaction score
5
Локација
Bolesna strana grada Novi Beograd
Ma popeo mi se bre na kurac... On je samo one prve polusezone, kada smo igrali grupe LS igrao odlicno, ovo ostalo je, blago receno uzas...

Zbog njega se igraci salju na pozajmice, stavljaju na klupu iako su bolji...

Dzaba milioni iz Turske kad on igra fudbal iz hobija prakticno i boli ga kurac za pare... Ako mu se svidi destinacija, ima da ode, ako mu se ne svidi ostace ovde da nam trenira zivce i to je to...
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
koliko mogu da razaznam, polako sazreva svest da smo igracki i kao tim zesci jad&beda. jos samo malo i najtvrdje pristalice gostovanja bajernu i barseloni spoznace realnost. verujem da je vest o tome da ucesce u le takodje donosi lepu svotu novca imala uticaja. Je-Ne-A, znas li koji je datum sutra? tumbica&vermez su jos tu...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Znam koji je datum, znao sam da ćeš se javiti, čekao sam te danas...šta da ti kažem...ovo je svesno jurenje u propast, u provaliju...ne znam da li nam sad i Bog može pomoći...pošto ne zaslužujemo...napadamo Evropu sa brojem 25, sa brojem špiceva koji je manji od broja golmana (kako je neko lepo primetio), sa 16 veznih igrača i istovremeno sa štoperskom linijom koja ne može biti limitiranija od toga koliko je limitirana - i kvalitativno, i kvantitativno...:banghead

Ne znam za druge, ali ja se bojim neke petarde ove sezone u Evropi...petarde od kojih smo se odvikli u međuvremenu...poslednjih godina je jedino ono u Donjecku protiv Šahtjora, ono ranije u LE (2009.), jako "mirisalo" na 90-e godine i na petarde koje popušismo više puta tada (+ jednu najsramotniju 2005. godine)...

Ako ovaj i ovako sklepan tim dođe do plej ofa za LŠ i tamo odigra korektno (ne mora da prođe, neka odigra muški i neka i časno ispadne, odnosno neka odemo "samo" u LE), ili ako se na teži način (preko plej ofa za LE) plasira u LE - ja sam za to da se Vermezoviću dodeli žešće trenersko zvanje i trenerska titula...on je onda ne trener, nego TRENERČINA!

(O periodu posle plej ofova je sad bezveze diskutovati - em da vidimo hoće li nas tad još biti u Evropi, em sa kakvim ćemo timom onda tamo nastupiti)

Istovremeno, ako se obistine moje crne slutnje (daj Bože da grešim) - Vermez i Tumba će apsolutno biti saučesnici, odnosno krivci. Ne postoji ono što bi ih opralo jer ne da nisu rekli nešto protiv postojećeg igračkog kadra, nego su čak tvrdili kako je ovo dovoljno kvalitetan kadar za Evropu.
 
Последња измена:

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Od duela sa setikom vazi pravilo: da bi primili 5 komada, u FK moraju biti ili tumbica ili vladica. sad su obojica tu, pa se zakljucak sam namece i slazem se sa tobom.
jos uvek se igramo fm na forumu, pa cu ja opet u hibernaciju. sad ce jos malo nekima da istekne ban, sledi i moguci trijumf na malti, a i woodchuck moze da preventivno da brani nasu decicu od nas koji i nismo pravi navijaci. em provlacimonasu decicu kroz blato, em nam je nacionalni sentiment izrazen.
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
dakle istina je.
i vermez i tumba ce biti krivi sto nismo doveli stopera.
morali su da dokurce djuricu za kintu za stopera i ovaj bi morao na kraju da im da.
a oni jos izjavljuju kako su zadovoljni postojecom odbranom.
pa kad je tako neka i oni preuzmu deo odgovornosti ako prsnemo u evropi.
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Svi vi ovde prisustvujete treninzima pa znate da su svi ostali bolji od Babovća. Stvarno ste bre svi kao pokvarena ploča. Nadmetanje ko će lepše da pljune po igraču Partizana i za to će dobiti koju simpatiju više. Taj isti Babović je plakao kada je dao gol Partizanu, a od mnogih koji ga lično poznaju čuo sam da je sasvim pristojan i OK momak ali važno je da ga svi vi ovde bolje poznajete. Mislim mene zabole i za suze i za to što skoro svi koji ga poznaju imaju samo reči hvale za njega meni je samo bitno kako on stvarno igra. Ono što mu ja zameram je idiotski crveni karton koji nas je košao Evrope prošle godine, sve pre i posle toga je bilo maksimalno korektno ne odlično ali sasvim zadovoljavajuće, a na derbijima i više od toga. To što mu daju svi trener da bude zamenik kapitena je pitanje za sve trenere počev od Slata pa sada do Vermeza i Tumbe, a ne za Babovića, a ja najiskrenije neverujem da je to samo zbog tate kako svi vi ovde mislite. Ako ništa drugo u Saleta imam 100% poverenja, a on je tvrdio da Stefan zaslužuje da bude zamenik kapitena pre svega odnosom i radom na treninzima kao i poštovanjem koje ima u svlačionici od ostalih igrača. Mislim nisu valjda svi ti treneri ludi da sami sebi kopaju raku.

Ovog leta se po mnogo čemu ne slažem sa većinom forumaš, jebiga dođu i takvi dani....
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Naš tim je toliko slabašan za Evropu da komotno možemo da kažemo da je krš.
Maltežane ćemo valjda proći,a nešto više od toga je prava umetnost.Ulazak u LE bi bio uspeh nad uspesima.
Sa 2 štopera,od kojih Ivanov nekako i može da se nosi u Evropi sa svojom sporošću i mladim Ostojićem koji je bez iskustva,a bez rezervnih štopera teško će da ide i u našoj ligi.
Srednji red koji je spor do zla boga i igračima koji moraju da igraju radi prodaje i čisto iz svog zadovoljstva(čitaj Babović) nema igra protiv ozbiljnih timova.
Sa povređenim napadačima i par nedokazanih teško će ići.

A to što je konkurancija u našoj ligi jadna da jadnija ne može biti,pa mi kao bolji od njih glumimo neku veličinu to je druga priča.

Jednostavno iz godine u godinu sve više i više propadamo i ne ličimo na ništa,a videćemo koliko naša konkurencija može u Evropi.Ni malo me ne bi iznenadilo da obe ekipe ispadnu u 2. kolu.
Mi ćemo imati sreću da ako prođemo Maltežane,možemo da ispadnemo u 3. kolo,pa onda opet još jednom.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
...Ovog leta se po mnogo čemu ne slažem sa većinom forumaš, jebiga dođu i takvi dani....
Ja sam Miškec u čudu, majke mi. Kao da se neko drugi "uselio" u tvoj nik i piše sad u tvoje ime. Ali dobro...

Kad može Tumba da dođe i postane SD kod derventskog kurtona, pa onda i Sava da uđe u IO FSS kod rošave matore drtine - možeš vala i ti da zastupaš neke dijametralno suprotne forumske stavove nego ranije! :)
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
mister promasaj sa poslednja dva prvenstvena derbija, uz jovancu junak samrokovog ulaska u le, izvrilac zlocina protiv genka, mrsomud par ekselans, bez duela, bez igre glavom, uvek spreman da napusi saigraca na treningu ili utakmici, junak drustvenih mreza.
ko bi zaboravio antologijsku partiju protiv sahtjora u bg zacinjenu padom u blato posle izvodjenja kornera?
Nas ponos i nada.
 

Azurni_jahač

Banned
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.130
Reaction score
92
Локација
Uvek azurno
A sećam se i kada je pola foruma odahnulo kada je Stef produžio ugovor na kraju 10/11-e sezone. Tada je u prvenstvu imao 8 golova i 11 asistencija na 22-e utakmice (19 kao starter). Uz Moreiru je bio najkorisniji igrač

Ruku na srce, i mene dosta živcira način na koji igra, ali mnogo manje nego Dragoljub Jeremić, Ognjanović, Branko Savić, Ivan Stevanović.

ne treba ga potpuno satanizovati. Evo meni je lično Raća išao skroz na kurac, uopšte mi se nije svidjao kao igrač i jedva sam čekao da ga prodamo, ali ga nikad ne ih satanizovao na ovaj način.

Sve dok se Stef trudi nema mesta kataklizmi. Kada se desi slučaj Genk, onda treba jebati mamicu
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Taj isti Babović je plakao kada je dao gol Partizanu, a od mnogih koji ga lično poznaju čuo sam da je sasvim pristojan i OK momak ali važno je da ga svi vi ovde bolje poznajete

Niko ovde nije rekao da je on đubre od čoveka, a još manje da ne voli Partizan. Verujem ti da je on sasvim kul frajer, a znam da voli Partizan.

U pitanjnu su njegove fudbalske sposobnosti, a one su i te kako limitirane. Dovoljne za domaću livadu, ali pretanke za Evropu. Jeste, bori se, trudi se, ali je takođe mnogo sebičan i ne da loptu. O njegovoj motivaciji u odbrani ne treba pričati mnogo. Kad god izgubi loptu samo odmahne rukom i stane. Svaki dobar potez što uradi na terenu on naplati sa pet loših.

Da se ja pitam 80% naših fudbalera ne bi bilo prvom timu, a tu na moju veliku žalost uključujem i kapitena. Mnogo ga volim i drago mi je da je tu, ali on za prvu postavu nije, jer ne može da izdrži tempo. Znam da će mnogi reći da nam je igra mnogo bolja kad je on tu, što je apsolutno tačno, ali to nam možda najbolje govori da imamo krš od tima kad ni jedan od novajlija ne može da zameni Saleta koji je u pozamašnim fudbalskim godinama. JeNeA je sasvim u pravu, Saleta treba da uvodimo u drugom poluvremenu da spašava šta spasiti može. Nije on za staro gvožđe, može on još i te kako da pomogne.

Što se mene tiče svi ovi novi klinci nisu zreli za prvi tim, osim možda Ninković. Ako oni igraju najebaće protiv mnogo iskusnijih i jačih u Evropi, a ako ostavimo "splavare", isto nam se piše. Neka nam je Bog u pomoći. Doduše, ne nerviram se nešto mnogo, jer ipak je ovo FK ĐurGarden i sve dok je tako, dešavanja u Evropi me ne interesuju previše. JSL, to je druga priča, jer i pored svega ne želim da cigani uzmu Titulu šampiona. "Titulu kupa" mogu, to me ne interesuje!
 

PimpDaddy

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
539
Reaction score
6
Локација
Borca BGD/Svedska GBG
Otisao on za 5 miliona 200 000 ili dzaba nama je sve jedno jer ce se svakako za njegovu zamenu dovesti solobdan agent,odmladinac ili igrac od 200 k. Da je nadoknadiv ne bih se slozio ,reci mi samo koji nas igrac presece toliko lopti po utakmici ,dobije vise duela i vise pretrci ? Takav igrac je izuzetno vazan sraf za evropu i nenadoknadiv.

Slazem se da klub nece videti puno para od transfera ali ipak sam nepopravljivi optimista da bi barem nesto otislo u klubsku kasu. Sto se tice ko bi mogao da ga odmeni tu mislim na Smiljanica i Sasu Markovica. Manjak discipline je Smiljanicev najveci problem koji bi se mogao resiti da imamo ljude u klubu koji ne trpe splavare i bezobrazluk. Markovic s druge strane treba samo da popravi svoju defanzivu i to bi bilo to.
 

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Ako ovaj i ovako sklepan tim dođe do plej ofa za LŠ i tamo odigra korektno (ne mora da prođe, neka odigra muški i neka i časno ispadne, odnosno neka odemo "samo" u LE), ili ako se na teži način (preko plej ofa za LE) plasira u LE - ja sam za to da se Vermezoviću dodeli žešće trenersko zvanje i trenerska titula...on je onda ne trener, nego TRENERČINA!
Posto znas koji je datum treba da znas da ce ovakav tim tesko do plej ofa za LS, a ako kojim slucaajem dodjemo do toga eto nama na zalost 5tice.
Verujem da smo kadri oduvati maltezane,ali za dalje od toga :pop
i ne moze Vermez biti trenercina kako god da okrenes.Za epitet trenercine treba nesto sto Vermez nema,a to su muda
 

Andjeo

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
142
Reaction score
46
I ovo sto imamo ja ne znam od cega cemo da isplatimo plate. Mi nemamo ni jednog sponzora. Nismo prodali ni jednog igraca. Doveli smo smo bez para ( a to je u danasnje vreme vise nego neizvodljivo) igrace koji su dobri za jsl a bez para o evropi ne treba razmisljati. Pa ni ovim bugarima nije zagarantovano mesto u evropi a imaju para kao blata. Vise treba da nam bude zao sto imamo ovakvu upravu koja nas je i ostavila u ovakvoj situaciji i da se pitamo sto je nas kadar Zecevic pustio Gasprom boljevce umesto da ga dovede kod nas. Sa sponzorom mi bi bili u sasvim drugoj situaciji. A moje misljenje je da mi imamo u ovom trenutku najaci sastav ubedljivo u Srbiji.
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Azurni, lepo si srocio to za Babinja. Uvek cu vise kritikovati fudbalera koji pokaze nezalaganje nego onog koji se trudi, pa makar gresio vise od drugih. Da je limitiran - jeste. Da gnjavi i drzi dugo loptu - istina je. Da bi ga prodao - istog trena, da mogu. Ali, da ga toliko pljujem kao neki - nikada.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
ne zameram toliko babovicu na onom sto je ucinio u genku. za impulsivnu glupost uvek cu imati opravdanje. "zuta sekunda" ili trenutak pomracenja uma je nesto sto se svakom moze desiti. sasa ilic je protiv cigana promasio nemoguce, pa nikom nista. ali normalno...desava se svima.

stefan je ustvari zastarali tip igraca sa karakteristikama koje ne pripadaju vremenu u kom igra. fizicka inferiornost i ljubakanje sa loptom su nesto sto fk partizan ne bi smeo trpeti. dodamo li tome njegovu finansijsku situiranost, dolazimo do pizdenja da nam takav fudbaler ima zacementirano mesto u timu.
 

Henry

Grobar
Учлањен(а)
02.10.2006
Порука
205
Reaction score
8
Slazem se da klub nece videti puno para od transfera ali ipak sam nepopravljivi optimista da bi barem nesto otislo u klubsku kasu. Sto se tice ko bi mogao da ga odmeni tu mislim na Smiljanica i Sasu Markovica. Manjak discipline je Smiljanicev najveci problem koji bi se mogao resiti da imamo ljude u klubu koji ne trpe splavare i bezobrazluk. Markovic s druge strane treba samo da popravi svoju defanzivu i to bi bilo to.

Smiljanic je bivsi fudbaler. Vidim da ti i jos neki i dalje ozbiljno racunate na njega, ali splavaru je ovo poslednji ozbiljni ugovor u karijeri. Cak i ako se opet neko zajebe i kupi ga, on u tom inostranom klubu nece mnogo igrati, mozda ce igrati dok trener ne shvati koga su mu uvalili. Uostalom, videcemo sve na prvoj ozbiljnoj utakmici, ako na zalost bude igrao.
edit: Medo je za Smiljanica igracina.
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Ja sam Miškec u čudu, majke mi. Kao da se neko drugi "uselio" u tvoj nik i piše sad u tvoje ime. Ali dobro...

Kad može Tumba da dođe i postane SD kod derventskog kurtona, pa onda i Sava da uđe u IO FSS kod rošave matore drtine - možeš vala i ti da zastupaš neke dijametralno suprotne forumske stavove nego ranije! :)

Nemoj da zezaš, ništa ja nisam mnogo promenio stavove, samo sam svestan trenutne situacije, a pre svega političke :wink:, pa onda u skladu sa tim pokušavam da se prilagodim onome što iz moje perspektive mislim da je najbolje za Partizan, a pritom uopšte ne tvrdim da sam upravu. O taksisti i ekipi oko njega ni za milimetar nisam promenio mišljenje i još mnogo čemu ali koliko se ja sećam jedno od glavnih pravila foruma je da se ne pljuju igrači Partizana, kritika je ok ali konstantno satanizovanje jednog igrača je pomalo mučno.

@WebGazda

Ma tim nam je sklepan najstrašnije, dobro je da smo imali uopšte i za pripreme da izdvoijimo i za to je kriv niko drugi do derventskog kurtona ali i takav tim će od mene imati podršku. Moja mišljenje je da ćemo sa ovim timom i ovakvom atmosferom oko kluba teško i do Lige Evrope ove godine, a smatram da bi bilo mnogo loše da dve godine za redom ne vidimo Evropu pa stoga bih želo da ako već ne mogu da promenim govna u upravi kluba makar da malo utičem na poboljšanje atmosfere oko kluba. Država nam je teško govno koja će po svemu sudeći da preraste u proliv, a fudbal najbolje oslikava to stanje. To je naša realnost.

Moje generalno mišljenje je da je negativan energija usmerena u savim pogrešnom pravcu, umesto da se sere po lopovskoj upravi ovde se sere po igračima i trenerima. I šta sada pljuvanjem igrača i trenera ćemo dokazati tezu da nam u upravi sede lopovi i neradnici? Izvinite molim ali ja tako tu tezu neću dokazivati!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top