Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Svaka cast za bus, sjajno izgleda :clap ...ehh,kad bi i stolice zavrsile na tako nekom remontu...
 

Sole

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
23
Reaction score
0
Jel bus kabrio varijanta?(trebaće nam:D).Oseca se pozitivna konkurencija i borba za mesto u timu,dobro je za početak.
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
Prelepa slika!
1.jpg




Sto se tice utakmic sa rabotnickim:

Nisu oni Barsa ali ono sto sam video me je realno prijatno iznenadilo. Igrlai smo lepo! jako lepo!. Brzo jednostavno, sanse se stvarale kao na traci. Precke stative 5 gol-a... Ja sam odusevljen!
1.jpg
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
Честике и са моје стране за јуче приказану игру ... :clap

много је битно што смо овако победом отпочели нову сезону ... ако је по Вуку " да се по јутру дан познаје " ... идеја постоји , СС дефинитивно зна шта ради , још само да се то спроведе на терену и управи ... не треба сада падати у еуфорију јер праве утакмице тек долазе , али не треба ни "скидати главе" када дође до првог пораза. Радује што смо "упростили" игру , и што се игра са мало додира .

да будем искрен , очекивања од ове сезоне сам свео на минимум. Што се тиче нашег првенства видим да је политика умешала прсте и ко зна шта нас ту све чека, са друге стране што се Европе тиче ко зна шта нас у жребу чека ?!

све у свему ... не знам зашто ( интуиција или шта ли је ?!) , али имам поверења у овај тим и ово што СС и Крле раде . Битно ми је само да се " остави срце на терен " , а резултати ће доћи само по себи ..
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315

Anakin

Početnik
Учлањен(а)
23.12.2007
Порука
117
Reaction score
4
Treba i svariti novi dizajn:? lopte za ovogodišnju C.L.
Ja svake godine uzmem detetu, ali sad baš nisam siguran.
 

shomy87bgd

Banned
Учлањен(а)
26.01.2011
Порука
311
Reaction score
10
Локација
Beograd
Jao citam komentare i ne verujem. Do juce su se Jovancic, Babic, Markovic pljuvani, Abrahama poredili sa jevrejom iz ausvica a danas svi zasluzuju mesto u prvih 18, ako ne 11. :)

Polako narode, Stanoje zna sta radi i hoce. Rekao sam, ovo me mnogo podseca na sezonu 98/99 i dolazak novih beba, Ilic, Ivic, Duljaj, Trobok, Kezman uz povratnike Tomica, Rasovica, Damjanca.

Jedini problem je prokleto vreme i cinjenica da se utakmica sezone igra na pocetku. Ako odradimo evropu kako treba, sve ce biti ok.


Sad je sve super, i "limitirana pojačanja" , i marketing, i igra....ma idemo :D

Samo da mi doguramo do play off-a i da pevamo :napred Partizan
Ova slika ide na desktop.:clap
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Veliki korak napred za ’zdraviji Partizan’

FK Partizan je potpisao sponzorski ugovor sa jednom od vodećih privatnih klinika u Turskoj – Acibadem za pružanje kompletnih medicinskih usluga u Srbiji i Turskoj. U te usluge spadaju: dijagnostika, terapije i hirurški zahvati sportskih povreda. Takođe i ostali članovi Partizana, koji ne pripadaju sportskom pogonu, imaju veliki popust na sve usluge ove renomirane klinike.

1_acibadem.jpg


Inače, Acibadem je jedan od najvećih sportskih sponzora u Turskoj, pa tako pruža usluge nacionalnim selekcijama u fudbalu, košarci i odbojci. Takođe, tu su i najpoznatiji klubovi poput Fenerbahčea, Galatasaraja, Bešiktaša i još nekih turskih klubova. Klinika je osnovana 1991. godine i u svom ’krilu’ ima 16 bolnica, 8 medicinskih centara i servise za rehabilitaciju.

Ugovor o sponzorstvu su danas potpisali – potpredsednik Acibadema Yalcin Nak i generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Partizan.rs
http://www.partizan.rs/12658-veliki-korak-napred-za-’zdraviji-partizan’/
 

medjutim

Banned
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
2.590
Reaction score
88
Pitam se da li ovo znači da na zimu nećemo u Dubai..
 

grave_digger22

Početnik
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
97
Reaction score
3
@ markovic
hvala brate,ali snasao sam se mekako i instalirao Silverlight
 

Nisavac

Grobar
Учлањен(а)
09.02.2011
Порука
236
Reaction score
3
Kada bi SS dizajnirao ekipu kao sto je dizajniran autobus, ni polu finale LS ne bi nam bilo daleko. Salim se naravno. Svaka cast za autobus, dobro je bilo za gledanje i ovo sa rabotnickim. Ovakve ekipe kao sto su makedonci ce nas cekati u nasoj pasnjak ligi.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
PARTIZAN: Odbrana - najveća "rana"

0 komentaraOdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 21. jun 2011. 14:34 > 14:38
Nekompletni crno-beli stigli na Pohorje. Čekaju se Ivanov, Labrin i... Stanojević najviše razmišlja o uigravanju zadnje linije.


Topli dani i hladnjikave noći na 300 metara nadmorske visine dočekali cu crno-bele na Pohorju, preciznije u hotelu "Arena", nedaleko od Maribora.

Fudbaleri i stručnji štab Partizana, pojačani koordinatorom za sportska pitanja Albertom Nađom koji je kao prethodnica došao dan ranije, stigli su u Sloveniju u utorak pre podne. Iz Beograda su "doleteli" do Ljubljane, gde je ih čekao klupski autobus i prevezao do konačnog odredišta, suncem okupanog alpskog kraja, na 23 stepena Celzijusa, rashlađenog samo povremenim blagim vetrom...

Crno-beli su pravo iz autobusa otišli na ručak, a zatim i na odmor. Prvi trening odradiće od 19 sati na terenima udaljenim desetak minuta hoda od hotela kroz šumu.

Beogradska ekspedicija došla je nekompletna, očekuje se da će joj se u utorak uveče priključiti novajlija iz Alanije, bugarski reprezentativac Ivan Ivanov, a trebalo bi da dođe i drugo pojačanje na poziciji štopera, Čileanac Karlos Labrin.

Upravo njih dvojica treba da predstavljaju stub Partizanove odbrane posle "seobe" Mladena Krstajića na mesto sportskog direktora i u iščekivanju odlaska Stefana Savića. Mogu li oni to?

"Krstajić ih je pratio i u saradnji samnom odlučio da mogu da budu adekvatne zamene. U stvari, nadam se da će biti i bolji mada je će to biti teško", počeo je obraćanje novinarima trener Aleksandar Stanojević dok su mu mladi navijači Partizana iz Srbije prilazili i molili za autograme.

Odbrana je dodatno "destabilizovana" nedolaskom Aleksandra Lazevskog na Pohorje.

"On je povredio primicač još na derbiju i od tada ga muči. Počeće da trči tek za desetak dana. Na mestu levog beka imamo Volkova i Davidova, a na te zadatke mogu da odgovore i Ivanov i Stanković, tako da smo 'pokriveni", nastavio je mladi stručnjak.

Dakle, izuzev desnog beka Aleksandra Miljkovića, kome za sada konkurenciju pravi samo Nikola Aksentijević priključen iz Teleoptika, kompletna odbrana je renovirana.

"To će nam biti najveći problem. Ne možemo da radimo samo na taktici, jer moramo igrače i fizički da pripremimo. Biće neophodno dosta vremena da se uigraju, ali ne tražimo alibi"..

Ljubomir Fejsa je otišao u Olimpijakos.

"Izrazio je želju da ide i razumem ga. Pre godinu i po imao je ponudu (prim. aut. Lacio) i nije otišao, a posle povrede i duge pauze razumljivo je da se brine za budućnost. Kao što sam i ranije govorio, i kao što je bio slučaj na primer sa Kleom i Moreirom, neću da zadržavam igrače koji žele da idu. Pri tome ne mislim ništa loše".

Upitan šta će biti ako ode još jedan zadnji vezni, Radosav Petrović, Stanojević je odgovorio:

"Šta da se radi?! Imamo Kamaru i novajliju iz OFK Beograda Markovića, koji možda ne može da bude nosilac igre, ali može da bude adekvatna zamena".
ŠKENDIJA OPASNIJA OD ZRINJSKOG

Partizan će novu sezonu "otvoriti" 13. jula protiv Škendije (u prevodu znači iskra) u Beogradu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Stanojević i saradnici su za dan, koliko je prošlo od žreba, sakupili osnovne informacije o prvaku Makedonije, a detaljna analiza će tek uslediti.

"Za sada smo fokusirani na nas, da vidimo ko će još od igrača da nam se priključi", poručio je šef struke Partizana.

Javnost smatra da bi crno-belima veći problem mogli da predstavljaju mogući navijački sukobi s obzirom na to da Škendiju vode Albanci.

"Ne plašim se i ne razmišljam o tome. Zanima me samo Partizan. Vidim da nas javnost tretira kao velike favorite, ali ekipa koja osvoji titulu sa 11 bodova prednosti zaslužuje poštovanje".

Stanojević je povukao paralelu sa duelima Partizana sa Zrinjskim od pre nekoliko godina kada je vladala velika tenzija "oko terena" zbog čega je došlo do incidenata u Mostaru, a crno-beli izbačeni iz Evrope.

"Siguran sam da je Škendija znatno jači protivnik od Zrinjskog i zato ćemo biti obazrivi", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(izveštač MONDA sa Pohorja, Rade Jakšić)

http://www.mondo.rs/s209678/Sport/Sport/Fudbal/PARTIZAN-_Odbrana_-_najveca_rana.html
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Na mestu levog beka imamo Volkova i Davidova, a na te zadatke mogu da odgovore i Ivanov i Stanković, tako da smo 'pokriveni", nastavio je mladi stručnjak.

:clap

Управо смо данас коментарисали нас четворица форумаша Давидова, док смо ишли по сезонске карте. Јако ми је драго ако овај човек остане у клубу јер је максимално поштен и коректан, као играч има квалитет а ставља се у службу клуба и игра шта год треба. Веома може да буде користан у ротацији током наступајуће сезоне.
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Podrzavam ovo za Davidova, bek, zadnji vezni i krilo. Mozda nije top klasa za Partizan ali je svakako covek za Partizan.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.107
Reaction score
270
Тачно, заборавих на човјека. Сјајан играч.

Још увијек се сјећам његове феноменалне асистенције Клеу против Андерлехта за 2-0.

Мислим да је превише нагло изгубио мјесто у тиму, а та је у питању одличан играч. Драго ми је ако буде у стању да на позицији лијевог бека пружа партије на нивоу оних док је био у везном реду.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Evo, i na zvanicnom sajtu:

Partizan stigao na Pohorje!21. 06. 2011. - 15:15


Crno-beli takmičarski pogon od danas se preselio u Sloveniju, na Pohorje, gde će obaviti drugi deo priprema za novu sezonu. Prvotimci su jutros krenuli iz Beograda avionom do Ljubljane i tamo ih je sačekao klupski autobus (sa njim su juče pristigli na Pohorje izveštači beogradskih medija) i dovezao na odredište, gde će ostati sve do 3. jula.
Topli dani i hladnjikave noći na 300 metara nadmorske visine dočekali cu crno-bele na Pohorju. Vreme je sunčano, temperatura oko 23 stepena uz povremeni blagi povetarac, a destinacija sledećih dana biće hotel Arena.

Inače, jedna zanimljivost se desila tokom jučerašnjeg dana, kada su novinari krenuli autobusom ka Sloveniji. Na granici Srbije i Hrvatske sačekala ih je policijska pratnja i ispratila sve do granice sa Slovenijom, radi sigurnosti. Međutim, po rečima kolega, za to uopšte nije bilo potrebe, čak su u pojedinim delovima Hrvatske ljudi sa oduševljem gledali Partizanov autobus i zastalkivali da bi ga fotografisali.

Dok su novinari i Albert Nađ (i on je stigao juče sa izveštačima) iščekivali ekspediciju Partizana iz Ljubljane, povela se zanimljiva nostalgična diskusija o prošlim fudbalskim vremenima, sa posebnim osvrtom na špansku Primeru, gde je nastupao Albert. Spomenuti su mnogi asovi, poput – Ronalda, Rivalda, Raula, Kika, Alfonsa, Olija, Onopka, Viskaina, Valerona…Posebno je bilo zanimljivo čuti iz usta Adija, kako je bilo igrati sa njima, a još više protiv njih…


Odmah po pristizanju takmičarske ekspedicije tačno u 12.00h i smeštanju u sobe, Stanojević je na molbu novinara održao brifing i izneo prve utiske po dolasku na Pohorje, a kako je napomenuo tokom razgovora, plan treninga i vreme održavanja istih napraviće pre večerašnjeg treninga, na licu mesta, zbog meteoroloških prilika. Dok se pripremao brifing, odjednom se stvorila grupa klinaca u potrazi za autogramima i Stanojević je proveo par trenutaka u ćaskanju sa njima. Interesantno je da su svi klinci stigli iz Srbije i na pitanje za koga navijaju, u jedan glas su odgovorili: Za Partizan!

Prvi trening je već dogovoren i održaće se u 19.00h, a pre toga u 16.00h biće održan sastanak sa igračima, kada će im se prezentovati sve ono što će se raditi ovih dana na prirpemama. Pre toga sledi ručak i odmor. Vredno pomena je i to da je zajedno sa crno-belima u hotelu i ekipa Kopra.

Poslušajte prvi brifing Stanojevića po dolasku na Pohorje.

Trener Stanojević je na pripreme doveo 27 igrača (Ivanov stiže večeras iz Beča):
- Stojković Vladimir, Ilić Radiša, Živković Živko, Miljković Aleksandar, Aksentijević Nikola, Savić Stefan, Stanković Vojislav, Volkov Vladimir, Davidov Aleksandar, Otašević Vladimir, Frimpong Abraham Akwasi, Marković Saša, Brašanac Darko, Petrović Radosav, Kamara Mohamed, Ilić Saša, Tomić Nemanja, Babović Stefan, Babić Dejan, Vukić Zvonimir, Ninković Nikola, Šćepović Marko, Jovančić Vladimir, Marković Lazar, Diarra Lamine, Filipović Nenad, Ivanov Ivan.

Oko kamere Sportnetworka na dočeku Partizanove ekspedicije.


http://www.partizan.rs/12730-partizan-stigao-na-pohorje/
 

Dr.Hofmann

Guest
Ko je ovaj Frimpong Abraham Akwasi, reklo bi se ovaj skroz levo "šumadinac" na trećoj fotografiji.
Dali je taj na probi, i na kojoj poziciji igra?

Odlični su uslovi tamo u Pohorju, bar bi se tako reklo na osnovu fotografija tog hotela i terena pored njega...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top