Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK ĐurGarden 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.884
Reaction score
7.980
Lazar ce stvarno biti odlican... samo da ne poleti...

Frimpong mora da potpise... odlican je...
 

cavalera

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
258
Reaction score
0
Локација
031
Ne mogu da se setim lepo, pa sam mislio da mi potvrdi to neko ovde. Jel bese Sasa Ilic rekao za ovog malog Ninkovica na intervju za partizan.net da je najperspektivniji nas mladi igrac? Cini mi se da je bilo pitanje, da li postoji neki novi Sasa Ilic u podmladku?

u pravu si,njega je sigurno pomenuo u intervju-u kao odgovor na to pitanje.znam da sam tada odgledao neki klip sa njim jer me zainteresovao sasa.ne verujem da gresim
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.250
Reaction score
3.675
Ko je bio 24, stopera igrao sa Frimpongom, ono je bilo tragi komicno. Markovicev gol majstorija, ne toliko gol koliko ono pre gola.
edit: Sad videh da je to Otasevic bio taj 24

Чини ми се да је у питању Оташевић. Кад узмемо у обзир ове припремне утакмице, јако лоше се показао. Да ли је у питању превелика жеља или заиста дечко нема квалитет...Све у свему, ништа од њега.

Морам да похвалим реакцију Фримпонга, како је исправио ту грешку kоју је направио Оташевић, јако добро.
И мали Марковић наставља добро да ради,само тако.

Задовољан сам млађаријом.
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Posle jučerašnje pobede pobede protiv Metalista iz Harkova, danas su i igrači koji su juče odmarali ili malo igrali dobili priliku da se iskažu na terenu. Odigrali su atipičan meč 20 puta po 30 minuta protiv slovenačkog drugoligaša Simer Šampiona iz Celja i pobedili sa 3:0 (2:0).
10 sati fudbala po liku koji je pisao izveštaj na zvaničnom sajtu! :D
 

Dzoni82

Grobar
Учлањен(а)
14.10.2009
Порука
567
Reaction score
756
I nije to da moraju da igraju jer ih prodajemo vec zato sto su veliki igraci, iskusni, nase legende koje kako sam kazes "mogu da rese utakmicu jednom loptom"...
Takvi ne treba da sede na klupi u tome je problem a videli smo kako su obojca odigrali proslu polusezonu, nigde te jedne lopte koja resava...
Lepo si rekao da takvi igraci ne treba da sede na klupi, pa ne znam u cemu je onda problem? :D

Pominjes proslu polusezonu. Za Vukica se zna da dugo nije igrao i onakva polusezona je ocekivana. Tek posle ovih priprema cemo biti u mogucnosti da ocenimo koliko Zvone jos moze da pruzi.

Sale Ilic. Kapiten. Odigrao je onoliko koliko je mogao. Zadnja polusezona nesto slabija, ali kada uzmemo u obzir celu sezonu onda su njegove igre zaista solidne. Ne treba smetnuti sa uma da nam je Sale medju najstarijim igracima u ekipi, a da je odigrao 42 utakmice u prosloj sezoni (veliku vecinu od pocetka do kraja). Recimo Stojkovic je odigrao 36. Sale ima itekako mesta u ovom i ovakvom Partizanu (i to u prvih 11), ali mora malo da se pristedi. Ili da ne igra sve utakmice do kraja ili da se i on ubaci u rotaciju.

Задовољан сам млађаријом.
Ja sam zaista prijatno iznenadjen igrama nasih klinaca. Nisam ocekivao da ce ovoliko da se "kokaju" sa ovim starijim za mesto u prvom timu. Bice SS na mukama! :D:
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Dobro je, biće još bolje!27. 06. 2011. - 21:43


Trener crno-belih Stanojević bio je zadovoljan posle jučerašnjeg trening meča sa Metalistom u Austriji. Istakao je dobre i loše trenutke u igri svog tima, kako ih je on video, a kada je sabrao pune utiske i analizirao učinak svakog pojedinca, pred novinarima je ‘obrazložio’ na svoj prepoznatljiv način sve impresije.
Ako bismo prepričavali, verujem da bismo pokvarili utisak sa tog brifinga, pa zato ostavljamo vama da uživate u razgovoru na fudbalske teme sa trenerom crno-belih.

http://62.240.13.114/audio/saleposlemetalista.mp3

Одличан интервју Салета , отворено о свему.
 

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Pricajte vi (i piskite, kako Dzej-En-Ej to kaze) kol´ko hocete, ja ipak ne mogu da otvorim punu sliku - prvi klik je play, drugi pauza. :)
Stvarno je malo glupo kad vidis isti snimak na stranici od Metalista i uporedis kvalitet slike.
 

Loki

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2009
Порука
498
Reaction score
54
Локација
Candyland
Ovo sto sam do sada video od Lazara Markovica je izuzetno zrela igra za tako mladog igraca! Lebdi po terenu! Vise mi se svideo nego Ljajic na pocetku, jer cini mi se da poseduje vecu fudbalsku ,,drskost'' , pa se nadam da ce nadmasiti Ljajica, i po ucinku i po stazu u Partizanu! Uporedio sam ga sa Ljajicem jer mislim da ima bolju startnu poziciju i da ce postati bolji, a samim tim i bolji za Partizan. Da me neko pogresno ne shvati, svaka cast Ljajicu, izvanredan talenat i bice odlican fudbaler, ali mislim da je ovaj veci ,,biser'' ili barem veca zlatna koka. Vec vidim Djuru kako trlja prste :D
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Misliš valja Voju Stankovića! Kad će snimak biti bolji... kad Đura odreši kesu i plati za pravi server koji će podneti napon.



Možeš da klikneš i sto puta slika je svejedno mutna. Original video je sigurno sasvim OK, ali kad se preuradi i stavi na server, očigledno paze na to koliko će im bandwith odvući, to automatski znači i da će kvalitet biti lošiji.


Mislim Voju Stankovica :buhaha

Pa da, sigurno se snima sa nekom solidnom kamerom, a ne mobilnim telefonom kako nekad izgleda video zapis...

Iskreno ne svidja mi se ni ovaj silverlight...
A ako server ne moze da podrzi veci video, moze da se digne na YT, pa da se linkuje prozor sa YT direktno na sajt, onda moze i HD :confused
Osim ako je to neozbiljno za Partizan da kaci svoje video zapise na YouTube
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
Фримпонг за сада остаје у Партизану

27 јун, 2011
Тројица су на доказивању, остаће само један. Партизан је на припреме у Словенију довео Владимира Оташевића, Велингсона де Соузу и Абрахама Фримпонга, а једино је млади штопер из Гане на тренинзима и пријатељским утакмицама заслужио прелазну оцену.

Стручни штаб није званично саопштио, али је на основу приказаних партија у контролним мечевима и рада на тренинзима близу одлуке да награди тамнопутог дефанзивца.
Према замислима тренера Станојевића и директора Крстајића, Фримпонг би наредних шест месеци провео у Телеоптику, где би под надзором Вука Рашовића био припремљен за први тим, имајући у виду да му је тек 17 година.
Члан младог тима италијанске Вићенце поседује завидну технику, добро се поставља, покрива велики простор у одбрани и представљао би улагање у будућност.
С друге стране, штопер Владимир Оташевић и крило Велингсон де Соуза нису убедили струку да су кадри за први тим Партизана. Остаће до краја са црно-белима на Похорју, међутим, њима неће бити понуђени уговори.

Sledeci put stavi izvor.
zurnal.rs
Da ne bude posle zasto poeni.
Hvala.

WebCrew edit
 
Последња измена од уредника:

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Kako obozavam ove 1-1 varijante sto Topalovic radi! Dobra atmosfera isijava kad je on prenosi!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Drago mi je da vidim da klinci kidaju. Dace Bog dragi da bude od njih nesto.

Sto se tice prvog tima, uopste ne sumnjam da ce Stanoje sastaviti Valjak onako kako dolikuje sampionu, mada, koliko mi se cini, mi smo prvenstvo uvijek dobro odigrali ako smo gubili na pripremama :D

....i da, svaka cast sto su obisli manastir. Kapa dole.
 
Последња измена:

fm2003

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
121
Reaction score
3
Локација
stajanje
Imate snimke iz Slovenije na SOS-u

@maximilian72 Evo ovde da ti odg da ne idemo vise u off..

Znam i ja da nema ove sezone nista od brzih veznjaka,samo se nadam da ce ova taktika koju Stanoje preferira uroditi plodom,ubacivanje bekova u napad a spoljnih veznih u sredinu,kazem videcemo mozemo samo da se nadamo da ce veznjaci da blistaju,daj Boze da zaigraju i Sale i Stefan i Zvone kao nikada pre..
 
Последња измена:

qrajber

Grobar
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
452
Reaction score
13
A ako server ne moze da podrzi veci video, moze da se digne na YT, pa da se linkuje prozor sa YT direktno na sajt, onda moze i HD :confused
Osim ako je to neozbiljno za Partizan da kaci svoje video zapise na YouTube
I daleko posećeniji i takodje ozbiljni sajtovi koriste YT, ne vidim zašto bi to bilo neozbiljno. Šta onda reći za nisku rezoluciju pri kojoj često ne možemo ni da vidimo o kojim se igračima radi. Ti klipovi se valjda i kače zbog nas navijača koji dišemo da vidimo pokoji dobru akciju voljenog tima, a ne da bi sajt izgledao lepo i ličao na ozbiljan.
 

Qwertyx

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2009
Порука
18
Reaction score
3
Sad sam odslusao ovaj interviju sa SS. Stvarno je covek velika faca , s kakvom on otvorenoscu prica ,koliko je opusten i koliko truda ulaze da unapredi nas Partizan... Neverovatan lik
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.350
Reaction score
1.333
Lazar Markovic je mnogo vise pokazao na prvim utakmicama i od Jovetica a narocito od Ljajica.Ja mislim da se od Mijatovica nije u nasem dresu pojavio takav igrac.Da li ima ugovor sa Partizanom ??? Ako nema,postoji velika opasnost da nam ga bogati stranci odvedu !
 

gravedigger

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
809
Reaction score
85
Kad se igra sutra protiv rosenborga? Čini mi se da je Je-Ne-A spominjao 17 sati.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top